- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.001
Bende eski kiloma yeni çıktım zaten bi düzeleyim bugüne kadar yemediklerimi bile yicem diodum :)) hakikatten öle oldu durduramıorum kendimi şimdi :)) bende şikayetçi değilim tabi de bu kadar çektikten sonra bide bu aylardan sonra aşırı kilo almayalım en azından dimi ya çekmeyen bilmez bugün TV'de izliyorum evim şahanede kadın 2.5 aylık hamile zottir zottir gezio ben o aylarda yemin ediyorum insana benzemiyordum. Aman bacım işte herşeyin aşırısı kötü şimdi den sonrada çok kilo alıp doğumda sıkıntı çekmesek bari. Zayi şu hamilelikte başıma gelmeyen kalmadı Allah hepimizin yardımcısı olsun
ne güzel işte eşin sen üzülünce bebeğinde üzüldüğünün farkında...ben eşime kaç kere söyledim ben üzülüp strese girince o da hissediyor üzülüyor diye,karnım taş gibi oluyor bi anda ya resmen( öyle mi oluyormuş diyo...herşeyi anında netten takır takır araştıran bilen insan bunları neden araştırmaz bilmez anlamıyorummm...asıl bunları öğren bilgilen dimi....
ben de yarın giiryorum :) sabah 11 de...çok heyecanlıyımm..şimdiye kadar normal ultrasondan hiç bişey anlamadık görmedik ama bu detaylı süper ya,,,herkesin resimlerine bakıyorum da bebklerinin ne güzel ne kadar net:))
yuhhhhırsın da böylesi...
alemsiniz güldürdün beni
ben de aynı durumdayım...yiyorum,yarım saat 1 saat sonra hiç bişey yememiş gibi midem kazınıyor...gerçi şikayetçi değilim,bir lokma bile yiyemediğim günleri düşününce....ama karnımın şişmesi kötü oluyor gaz olayı falan...
sanki beni anlatmışsın...okuyunca ben mi yazdım ki dedim o derece yani....ben de 55 kilo hamile kaldım ağır kusma ve bulantıdan 6-7 kilo kadar verdim..hastanede yattım...aynen su bile içemiyordum..suyu görünce bile kusuyordum...şimdi yiyorum çok şükür...eski kiloma anca çıktım ama....
gözün aydınnn :)) maşallah onaa...baya bi gülüyo mu bana mı öyle geldi...:))
senin ilki de kızdı sanırım dimi?
bu linkler açılmıyor yaa :/
Maaşallah, sanırım ağustos annelerinde tek çoğul gebelik sensin :) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah oğullarını:)
Çok güzel fikir gerçekten :) Bu arada kızlar, herkes bebeğine emzik alıyor mu? Emzik kullandırma konusunda fikirleriniz nedir?
Canım nette öyle yazıyor olabilir, sen yinede doktoruna danışmadan kanıya varma.
Canım onun yazılanları okuduğunu sanmıyorum, eğer forum kullanım kurallarına aykırıysa bir özel mesaj atılsa kendisine? Gerçekten hiç hoş değil bu başlığın bu şekilde kullanımı...
Mavi kızlara yakışmıyormuymuş.. Birde evde banyonda kullanacağın küvetin renginin çocuğun cinsiyetiyle birebir örtüşmesi gerekmez bence. Zaten mavi-pembe ayrımını kim çıkarmışsa ben ona çok kızgınım :) O yuzden bebeğimede sadece bu renklerden birşey almamaya özen gösteriyorum.
Bakmaya kıyamıyor insan, Melek işte :) Maaşallah...
maşallah o burnunu yesinler çok tatlı rabbim nazarlardan esirgesin
aynen canım sanki ayağa kalkıyo birden güm diye bir oturuyo :) ben irkiliyorum sanki karnım yere düştü sanıyorum çok komik bir his büyüyolar diye mi acaba hareketleri farklılaşıyo, yada yeni şeylermi deniyo yaramazlar:)
cnm bende oleyim hele su son 1haftadir dik duramiyorum gerilmekten 45 kiloyla hamile kaldim 63cm belim vardi derilerim geriliyor paket gibi her dk yagliyorum korkudan:s
DOKTORDAN GELDİK LOKUMUMU GÖRDÜMAY BEN ONUN TOMBALAK BACAKLARINI YERİM YAA BİR İŞVELİ BİR CİLVELİ . 578 GR OLMUŞ OBUR ŞEY. BEN PEK ANLAMIYORUM ŞU KAVRAMLARI AMA YAZAYIM YİNE DE
BPD : 53mm-22haft,2gün
FL: 42MM 23HAFT,6GÜN
AC: 181MM 23HAFT,0GN VEEE O BİR PRENSESMİİİİŞ
kızlar karnım çok sert sizde de oluyormu birde çok şişim farkındayım tamam kilo aldım ama garip bi şişkinlikte var karnımda resmen gaz basılmış gibiyim
Kızlar benim sürekli bişeyler yiyesin var. Midem dursa ağzım durmuo. Sonra hava basılmış balon gibi şişiyorum karnım gerilio nefes alamıyorum. Yürümek te yasak şimdiye kadar hiç kilo almadım ama bu gidişle doğuma yuvarlanarak gidicem :))) bı durum normal mi benim gibi boğazına hükmedemeyen varmı
DOKTORDAN GELDİK LOKUMUMU GÖRDÜMAY BEN ONUN TOMBALAK BACAKLARINI YERİM YAA BİR İŞVELİ BİR CİLVELİ . 578 GR OLMUŞ OBUR ŞEY. BEN PEK ANLAMIYORUM ŞU KAVRAMLARI AMA YAZAYIM YİNE DE
BPD : 53mm-22haft,2gün
FL: 42MM 23HAFT,6GÜN
AC: 181MM 23HAFT,0GN VEEE O BİR PRENSESMİİİİŞ
canım geçmiş olsun neyin var? dikkat et kendineAy canım ya hasta hasta nasıl güldürdü beni yorum yapmadan geçemedim. Yerim onu ya gelecegin disi einstein'i geliyor :)
maşallah canım ya pek tatlı... bende yakın zamanda bu şekilde göreceğim inşallah....
aynen az da yesem karnım sert ve gergin birde hassas oldu üst tabakası karnımın inceldi sanki cildim yumuşadı...
mide yanmasıda oluyorartık bebeklerimiz için değer napalım...
yürümek neden yasak ki?
ay ay ay maşallah güzel kızına yaaa
çok tatlı maşallah....
sonunda gösterdi cinsiyetini demek ki...
bazen zaman duruyor sankı bugun bnm bebıste keyıfsız fazla hareketlı degıl teyzelerı..ben sıkkınım oda ole sanırım
ay evet bizim nazlı prenses gösterdi kendini en sounda :) ablasına çekmiş demek ki o da 7.ayın sonunda göstermişti bu insaflı çıktı yinede
ya bişey sorucam ben takvimi düzenleyeyim mi doğum tarihi belli oldu. sata göre yapmıştım ama değişti işler.
canım geçmiş olsun neyin var? dikkat et kendine
ay evet bizim nazlı prenses gösterdi kendini en sounda :) ablasına çekmiş demek ki o da 7.ayın sonunda göstermişti bu insaflı çıktı yinede
canım geçmiş olsun neyin var? dikkat et kendine
ya bişey sorucam ben takvimi düzenleyeyim mi doğum tarihi belli oldu. sata göre yapmıştım ama değişti işler.
redqueen ben değiştirmştim takwimi 16 ağustostu dr 11 dedi bikere....sonra gittiğimdede 12-16 ağustos dedi..istersen değiştirmee....sen bilirsinnn..
bu ara benm bebişte sakinnn...sizdede warmış kızlar neden acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?