2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende eski kiloma yeni çıktım zaten bi düzeleyim bugüne kadar yemediklerimi bile yicem diodum :)) hakikatten öle oldu durduramıorum kendimi şimdi :)) bende şikayetçi değilim tabi de bu kadar çektikten sonra bide bu aylardan sonra aşırı kilo almayalım en azından dimi ya çekmeyen bilmez bugün TV'de izliyorum evim şahanede kadın 2.5 aylık hamile zottir zottir gezio ben o aylarda yemin ediyorum insana benzemiyordum. Aman bacım işte herşeyin aşırısı kötü şimdi den sonrada çok kilo alıp doğumda sıkıntı çekmesek bari. Zayi şu hamilelikte başıma gelmeyen kalmadı Allah hepimizin yardımcısı olsun

ay ne bilim canım senınle aynı haftadayız benımde tahmını doğum tarıhım 5 ağustos bu duyguları paylaşmak ne güzel ya demekkı hep aynı şeyleri yaşıyoruz oy bizim minik kelebeklerimizde karnımızda neler neler yaparmış

cnm bende oleyim hele su son 1haftadir dik duramiyorum gerilmekten 45 kiloyla hamile kaldim 63cm belim vardi derilerim geriliyor paket gibi her dk yagliyorum korkudan:s

evet canım aynen öle oluyorum bende sanırım zayıf hamile kaldıgımız için e birde iştah maşallah gerildikce geriliyoruz bir ekmek yemeden karnım doymaz oldu allahım 90 larda dogurcaz heralde bu gidişle.....:)

Ay canım ya hasta hasta nasıl güldürdü beni yorum yapmadan geçemedim. Yerim onu ya gelecegin disi einstein'i geliyor :)

bu yumuk şey de benim kızçem. nazar değmesin bebişlerimize

Eki Görüntüle 682583

maşallah canım ya pek tatlı... bende yakın zamanda bu şekilde göreceğim inşallah....

kızlar karnım çok sert sizde de oluyormu birde çok şişim farkındayım tamam kilo aldım ama garip bi şişkinlikte var karnımda resmen gaz basılmış gibiyim

aynen az da yesem karnım sert ve gergin birde hassas oldu üst tabakası karnımın inceldi sanki cildim yumuşadı...
mide yanmasıda oluyor artık bebeklerimiz için değer napalım...

yürümek neden yasak ki?

ay ay ay maşallah güzel kızına yaaa
çok tatlı maşallah....
sonunda gösterdi cinsiyetini demek ki...

bazen zaman duruyor sankı bugun bnm bebıste keyıfsız fazla hareketlı degıl teyzelerı..ben sıkkınım oda ole sanırım

Ay canım ya hasta hasta nasıl güldürdü beni yorum yapmadan geçemedim. Yerim onu ya gelecegin disi einstein'i geliyor :)
canım geçmiş olsun neyin var? dikkat et kendine

ay evet bizim nazlı prenses gösterdi kendini en sounda :) ablasına çekmiş demek ki o da 7.ayın sonunda göstermişti bu insaflı çıktı yinede

bazen zaman duruyor sankı bugun bnm bebıste keyıfsız fazla hareketlı degıl teyzelerı..ben sıkkınım oda ole sanırım

benimkide az hareket etti bu gün ama moralimiz iyi şükür...
sende sıkılma canım moral bozukluğu bebeğe geçermiş bu kanıtlanmış bişey....

ay evet bizim nazlı prenses gösterdi kendini en sounda :) ablasına çekmiş demek ki o da 7.ayın sonunda göstermişti bu insaflı çıktı yinede

ya 7. aydan sonra demek baya bekletmiş gerçekten...
benim kızımada 17 haftalıkken erkek denmişti sonra 20 haftalık kız dendi :) doktorlarıda anlamak zor emin olmadan erkek yada kız denir mi hiç.... ben son diyene inandım çünkü büyüktü baya.... 23. haftamda da detaylı bakılacak benim kızımada....

ya bişey sorucam ben takvimi düzenleyeyim mi doğum tarihi belli oldu. sata göre yapmıştım ama değişti işler.

takvim öyle kalsın bence gelişimi takvime göre sat a göre gider erken mi doğacakmış dedi doktor ki neden değiştireceksin?

ben netten çıkıyorum intikam favori dizim başlıyor kızlar öptüm :)

Son düzenleme:

Canim 2 gun once tetenoz aşısı oldum sonra gece fenalastim sıtma nöbeti gibi ateş titreme kasık ağrısı idrar yolu enfeksiyonu bide kum dokuyormusum üstüne ası reaksiyon gösterdi. Ateşim bugün düştü şükür halsizlik agri kaldı sadece

redqueen ben değiştirmştim takwimi 16 ağustostu dr 11 dedi bikere....sonra gittiğimdede 12-16 ağustos dedi..istersen değiştirmee....sen bilirsinnn..

bu ara benm bebişte sakinnn...sizdede warmış kızlar neden acabaaa

canım sen yeni mi öğrendin cinsiyetini, gözünüz aydın öyleyse :) 30. haftaya kadar beklenen doğum tarihinde değişiklikler olabiliyormuş diye duymuştum, bence sen güncelle tarihini, şuandaki gidişatı takip etmiş olursun.

Son düzenleme:
ya bişey sorucam ben takvimi düzenleyeyim mi doğum tarihi belli oldu. sata göre yapmıştım ama değişti işler.

Canım organ gelişimi sata göre oluyor ama. Büyüklüğe göre değil. Benim de son gittiğimde 07.08.2013 görünüyodu doğum tarihi. Edd kısmında 2 tarih vardı. Üstte sata göre doğum tarihi, altta büyüklüğe göre doğum tarihi. Eşime de sordum az önce o da önemli olan sat diyor. Ultrasondaki büyüklüğe takılma diyor.

onlarda bahar yorgunluğu mu yaşıyorlar bizler gibi acaba :) sakinler... hele sessiz ortamsa kıpırdamıyor benimki...
benim bebeğimde daha önce doğacak ama gelişimi sata göre olduğundan takvimleri değiştiremeyiz ki gelişimi doğru takip edelim

Kızlar ben hala işyerinden çıkamadım... Öyle yoğun bir gündüki, işler yavaşlayınca biraz internette takılayım dedim saat çok geç olmuş... Eşimde zaten geç geliyor hergün, beni uğrayıp alsın diye rica ettim artık :) Yemek de yok evde ve ben çok tembelim bugün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…