2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım içini ferah tut bol bol dua et ablamın çocuğunda da benzer şeleri yaşadık çok üzüldük. Allah'a çok şükür sağlıklı doğdu miniğimiz karamsarlığa kapılmadık hep dua ettik 41 Yasin 4444 tefriciye çektik. Dünya dua ile dönüo ve insan rahatlıyo dua ettikçe şuan bende de serviks kısalığı var.bu yüzden yatıyorum erken doğum riskimiz var ama hep dua ediyorum sende öle yap canım dua et

obstetrik ultrason detaylı ultrason canım. damarları inceliyorlar ve kan akışlarına bakıyorlar sonra renkliye geçiyorlar bana öyle yaptılar hemen hemen herkese yapıyorlar

Ben yeni yemeye başladım :) bi başladım pir başladım :) 55 kilo hamile kaldım çok ağır bulantılarım oldu hastanede yattım 5 kilo verdim bi yudum su içermiyordum Allah'a şükür geçti o günler ama şimdi de durduramıorum kendimi

DOKTORDAN GELDİK LOKUMUMU GÖRDÜM AY BEN ONUN TOMBALAK BACAKLARINI YERİM YAA BİR İŞVELİ BİR CİLVELİ . 578 GR OLMUŞ OBUR ŞEY. BEN PEK ANLAMIYORUM ŞU KAVRAMLARI AMA YAZAYIM YİNE DE
BPD : 53mm-22haft,2gün
FL: 42MM 23HAFT,6GÜN
AC: 181MM 23HAFT,0GN VEEE O BİR PRENSESMİİİİŞ

Eklentiler

• $DSC00937.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar benim doktorum bebeğin çok sağlıklı hiç gerek yok ayrıntılı ultrasona para tuzagı bilmem ne bir sürü şey söyledi bana bende ona güvenerek girmedim gidin balık yeyin o parayla bogazda dedi :) Ancak aklımızda kaldı kocamla geç kaldım mı acaba haftaya randevu alıp gitmeyi düşünüyorum :26:

obstetrik ultrason detaylı ultrason canım. damarları inceliyorlar ve kan akışlarına bakıyorlar sonra renkliye geçiyorlar bana öyle yaptılar hemen hemen herkese yapıyorlar

tesekkür ederim canım bilmediğimden tecrübesiz olduğumdan hep araştırma yapıyorum endişeleniyorum bi sorun olcağından sürekli diken üzerindeyim

canım bana en net 24 haftada bakıldığını söylemişti 20de girdim 24de tekrar kontrolüm var hemen randevu alabiliyorsan görün derim.

Canım gözün aydın,zor günler atlatmışsın ama sağlıkla bebeğini alırsın kucağına inşallah.
Bol bol dua et ve içini ferah tut, o testler yanıltıcı olabiliyor bazen, benim ablama demişlerdi, bebeği alacağız diye tutturmuşlardı, ablam aldırmadı, şimdi oğlu 6 yaşında maşallah çokta sağlıklı...
Şimdiye kadar herhangibir sağlık sorunu da olmadı çok şükür.
Sadece çok aşırı hiper aktif, gözünle bile takip etsen yoruluyorsun

bugün A 101 dede indirim vardı sabah erkenden gittim araba dahil nerdeyse bütün ind.ürünlerden aldım.Bimdeki bu arabada A101 dekine benziyor gayet güzel alın bence

bende aldım ama araba yoktu herhalde bizim çocuklar hep aynılarını kullancak ilerde birbirlerine anlatırlar ah ah bir küvetim vardı die meşhur oldu valla a101

Canım 20 ila 24. Haftalarda yapılıyor ayrıntılı ultrason ben 16. Haftamda girdim ekstra bi durum vardı bizde 21 de tekrar gireceğim sen 24. Haftandasın bi haftadan sıkıntı olma die düşünüyorum. Ve para tuzağı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum tabiki senin tercihin ama bence yapılması gerekiyor anne karnında tedavi edilebilecek rahatsızlıkları hastalıkları teşhis edebiliyorlar bı ayrıntılı ultrason sayesinde ve radyoloji uzmanına değil perinatolağa gitmeni tavsiye ederim ayrıntılı ultrasonun uzmanı onlar

Cnm Allahın izniyle sağlıkla kucagına alırsın bebeiğini inşallah içini ferah tut bol bol dua et.Geç hamile kaldın sanırım cnm geç hamileliklerde hep böyle şeyler söyleniyor saglıklı dogan çok gördük inşallah sende de öyle olucak inşallah...

maşallah bebişine nasılda poz vermiş fotomodel olcak kızın :)) maşallah sana ya

Canım izmirdeysen havucun olduğu yeşillik caddesini komple gezsene birsürü mağaza var ve emin ol daha da indirim yapacaklardır :) Başka yerlere de sormadan sakın alma orda bi dünya bebek mobilyası mağazası var.

Obstetrik ultrasonografi, renkli doppler, 2. düzey ultrason hepsi de ayrıntılı ultrason demekmiş canım ben de bakmıştım :)

Anladım cnm bende öyle düşünmüyorum ztn gittiğim hastanede özel o zaman oda para tuzağı yani dim, şimdiye kadar bütün testleri yaptım..Gidicem haftaya eğer ayarlayabilirsem yrnda gidebilirim ama cuma oldugu için zor gibi.Bir araştırma yapayım gerçi biliğim vardı ona giderim herhalde.buarada ben bu hafta konusunu hala anlayamadım ne zaman doktora gitsem bir önde bir geride hep başka çıkıo herhalde birşey olmaz geç kalmamışımdır inş. saol cnmmm

maşallah bebişine nasılda poz vermiş fotomodel olcak kızın :)) maşallah sana ya

ayy canımsın asıl sizlere maşallah . iyi ki varsınız da ben bu mutluluğumu sizlerle paylaşabiliyorum
bu arada şu rakamların dilinden anlayanlar bana bi anlatsın ya hu. biz daha 22 haftaya yeni girdik ama doktorumuz bebek yarın 24 haftayı tamamlicak dedi. 23+6 görünüyormuş

oğlum o konuda beni hiç üzmedi mide bulantım baş dönmem neredeyse yok denicek kadar azdı hamile olduğumu duyunca bile şaşırdım nasıl olur diye evlendim hemende hamile kaldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…