- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #19.941
Merhaba arkadaşlar 1 haftadır giremiyorum... geçmişi fazla okuyamadım. benim amniyosentez sonucu çıktı kromozolarda bir farklılık çıkmış özürlü olabilir dediler... genetik araştırma ve kromozom testi için 3 gündür hastanelerde koşuşturuyorum.... ultrasonlara sokup duruolar...ayrıntılıya gönderdiler hiçbişi anlamadım devlet olduğu için gösteren yok. salı günü özelde randevum vardı paraya kıyıp gittim ama değdi yarım saat inceledi ve herşeyini tek tek gösterdi. çok şükür bişey çıkmadı... dünde devlet de söyledim özelde baktırdım herşeyi gösterdiler diyee..öyle deyince tekrar baktılar uzun uzun evet bişey yok şimdilik dediler... çok rahatladım.... Kromozom tespiti ve genetik arastırma devam ediyor... kardiyolojiyede gönderdiler haftaya da onlara baktırcam... Allah herkese sağlıklı sihhatli evlatlar nasip etsin... geçmişi fazla okuyamadım ama bazı arkadaşlar bebeğin gramının az olduğunu söylüyorlar.. zayıf olan bebek doğunca daha çabuk büyür... doktor bişey söylemedikçe içiniz rahat olsun....
kızlar bu obs ultrasonografi ne oluyor bi bilginiz var mı acaba? dr.um ayın 22 sinde kontrole çağırdı ve bu ultrasonografiye gireceğimi söyledi. tam olarak ne olduğunu bilmiyorum araştırdım ama tam bi bilgiye ulaşamadım acaba bi terslik mi gördü dr.um endişeleniyorum sizlerle aşağı yukarı aynı ayda doğum yapacağız o yüzden belki dr sizede çekicektir şimdiden teşekkür ederim
kilo alamaman ne güzel ben 65 kiloydum 15 kilo verdim 50 ye düştüm tam daracık daracık pantolonlar elbiseler aldım kendime ki şimdi hiç birine sığamıyorum 5 kilo almışım ki iştahımda o kadar açık değil sen ne güzel yiyipm yiyip şişmiyosun işte :))
obstetrik ultrason detaylı ultrason canım. damarları inceliyorlar ve kan akışlarına bakıyorlar sonra renkliye geçiyorlar bana öyle yaptılar hemen hemen herkese yapıyorlar
Kızlar benim doktorum bebeğin çok sağlıklı hiç gerek yok ayrıntılı ultrasona para tuzagı bilmem ne bir sürü şey söyledi bana bende ona güvenerek girmedim gidin balık yeyin o parayla bogazda dedi :) Ancak aklımızda kaldı kocamla geç kaldım mı acaba haftaya randevu alıp gitmeyi düşünüyorum :26:
Merhaba arkadaşlar 1 haftadır giremiyorum... geçmişi fazla okuyamadım. benim amniyosentez sonucu çıktı kromozolarda bir farklılık çıkmış özürlü olabilir dediler... genetik araştırma ve kromozom testi için 3 gündür hastanelerde koşuşturuyorum.... ultrasonlara sokup duruolar...ayrıntılıya gönderdiler hiçbişi anlamadım devlet olduğu için gösteren yok. salı günü özelde randevum vardı paraya kıyıp gittim ama değdi yarım saat inceledi ve herşeyini tek tek gösterdi. çok şükür bişey çıkmadı... dünde devlet de söyledim özelde baktırdım herşeyi gösterdiler diyee..öyle deyince tekrar baktılar uzun uzun evet bişey yok şimdilik dediler... çok rahatladım.... Kromozom tespiti ve genetik arastırma devam ediyor... kardiyolojiyede gönderdiler haftaya da onlara baktırcam... Allah herkese sağlıklı sihhatli evlatlar nasip etsin... geçmişi fazla okuyamadım ama bazı arkadaşlar bebeğin gramının az olduğunu söylüyorlar.. zayıf olan bebek doğunca daha çabuk büyür... doktor bişey söylemedikçe içiniz rahat olsun....
tesekkür ederim canım bilmediğimden tecrübesiz olduğumdan hep araştırma yapıyorum endişeleniyorum bi sorun olcağından sürekli diken üzerindeyim
kızlar kimse yorum yazmamış bana ama ya
bugün A 101 dede indirim vardı sabah erkenden gittim araba dahil nerdeyse bütün ind.ürünlerden aldım.Bimdeki bu arabada A101 dekine benziyor gayet güzel alın bence
Kızlar benim doktorum bebeğin çok sağlıklı hiç gerek yok ayrıntılı ultrasona para tuzagı bilmem ne bir sürü şey söyledi bana bende ona güvenerek girmedim gidin balık yeyin o parayla bogazda dedi :) Ancak aklımızda kaldı kocamla geç kaldım mı acaba haftaya randevu alıp gitmeyi düşünüyorum :26:
DOKTORDAN GELDİK LOKUMUMU GÖRDÜMAY BEN ONUN TOMBALAK BACAKLARINI YERİM YAA BİR İŞVELİ BİR CİLVELİ . 578 GR OLMUŞ OBUR ŞEY. BEN PEK ANLAMIYORUM ŞU KAVRAMLARI AMA YAZAYIM YİNE DE
BPD : 53mm-22haft,2gün
FL: 42MM 23HAFT,6GÜN
AC: 181MM 23HAFT,0GN VEEE O BİR PRENSESMİİİİŞ
95 cm miSüpermiş valla. İnternet sitesinden baktım beğendim. İzmir'deki mağazasını aradım. Ama ben sadece beşiklerin fiyatını sordum. Tek tek ayrı ayrı satıyor musunuz diye sordum. Evet dedi kadın. Senin beğendiğin modelin büyüyen beşiği kredi kartına 990 TL nakit alınırsa 740 TL imiş. Büyümeyen istersek kredi kartına 600 TL nakitte 450 TL imiş. Bana uygun geldi fiyatları bilmiyorum. Sen tüm takıma 3000 demiştin değil mi? 3 kapılı gardırop var ve baya bi büyük şifonyeri de büyük duruyor. Fiyatı iyi bence. Belki biraz daha pazarlık yapılabilir .
kızlar bu obs ultrasonografi ne oluyor bi bilginiz var mı acaba? dr.um ayın 22 sinde kontrole çağırdı ve bu ultrasonografiye gireceğimi söyledi. tam olarak ne olduğunu bilmiyorum araştırdım ama tam bi bilgiye ulaşamadım acaba bi terslik mi gördü dr.um endişeleniyorum sizlerle aşağı yukarı aynı ayda doğum yapacağız o yüzden belki dr sizede çekicektir şimdiden teşekkür ederim
Canım 20 ila 24. Haftalarda yapılıyor ayrıntılı ultrason ben 16. Haftamda girdim ekstra bi durum vardı bizde 21 de tekrar gireceğim sen 24. Haftandasın bi haftadan sıkıntı olma die düşünüyorum. Ve para tuzağı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum tabiki senin tercihin ama bence yapılması gerekiyor anne karnında tedavi edilebilecek rahatsızlıkları hastalıkları teşhis edebiliyorlar bı ayrıntılı ultrason sayesinde ve radyoloji uzmanına değil perinatolağa gitmeni tavsiye ederim ayrıntılı ultrasonun uzmanı onlar
maşallah bebişine nasılda poz vermiş fotomodel olcak kızın :)) maşallah sana ya
Ben yeni yemeye başladım :) bi başladım pir başladım :) 55 kilo hamile kaldım çok ağır bulantılarım oldu hastanede yattım 5 kilo verdim bi yudum su içermiyordum Allah'a şükür geçti o günler ama şimdi de durduramıorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?