- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.021
maşallah canım ya pek tatlı... bende yakın zamanda bu şekilde göreceğim inşallah....
aynen az da yesem karnım sert ve gergin birde hassas oldu üst tabakası karnımın inceldi sanki cildim yumuşadı...
mide yanmasıda oluyorartık bebeklerimiz için değer napalım...
yürümek neden yasak ki?
ay ay ay maşallah güzel kızına yaaa
çok tatlı maşallah....
sonunda gösterdi cinsiyetini demek ki...
Canim 2 gun once tetenoz aşısı oldum sonra gece fenalastim sıtma nöbeti gibi ateş titreme kasık ağrısı idrar yolu enfeksiyonu bide kum dokuyormusum üstüne ası reaksiyon gösterdi. Ateşim bugün düştü şükür halsizlik agri kaldı sadece
Kızlar ben hala işyerinden çıkamadım... Öyle yoğun bir gündüki, işler yavaşlayınca biraz internette takılayım dedim saat çok geç olmuş... Eşimde zaten geç geliyor hergün, beni uğrayıp alsın diye rica ettim artık :) Yemek de yok evde ve ben çok tembelim bugün...
Rahim ağzı uzunluğum kısa canım bebişte aşağıda yatıyorum o yüzden erken doğum riskimiz var.
Biliyorum ortalama değerler veriyo ultrason da 1 gün arayla 45-46 gram kadar fark edince acaba hangisi doğru diye merak ettim açıkçası. Bi de boya göre ortalama değer veriyor ya her ikisinde de yaklaşık 28 cm. çıkıp 45 gram kadar fark edince daha da merak ettim. Hay Allahım gramlarla uğraşıyoruz yaa:) Halimize bak. İnsan acaba iyi besleyebiliyor muyum diye endişe ediyor :)
DOKTORDAN GELDİK LOKUMUMU GÖRDÜMAY BEN ONUN TOMBALAK BACAKLARINI YERİM YAA BİR İŞVELİ BİR CİLVELİ . 578 GR OLMUŞ OBUR ŞEY. BEN PEK ANLAMIYORUM ŞU KAVRAMLARI AMA YAZAYIM YİNE DE
BPD : 53mm-22haft,2gün
FL: 42MM 23HAFT,6GÜN
AC: 181MM 23HAFT,0GN VEEE O BİR PRENSESMİİİİŞ
Eve gidince patatesli yumurta yap yanına da 1 tabak yoğurt. Al sana hem besleyici hem de pratik bir yemek :)
ya bende hiç ona bakılmadı rahimağzı uzunluğuna bebeğin eşine falan...sanırım detaylı ultrasonda bakılıyor ben daha girmedim ona...
inşallah gününe kadar sağlıkla tamamlarsın hamileliğini sen iyi düşün hep iyi olsun :)
İnşallah canım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız yawrularımızı. Benimde bakılmamıştı geçtiğimiz hafta lekelenmem oldu bide kasıklarım çok ağrıodu bebeği hep aşağıda hissediodum lekelenmem olunca acile gittik doktor o zaman baktı
Bende eski kiloma yeni çıktım zaten bi düzeleyim bugüne kadar yemediklerimi bile yicem diodum :)) hakikatten öle oldu durduramıorum kendimi şimdi :)) bende şikayetçi değilim tabi de bu kadar çektikten sonra bide bu aylardan sonra aşırı kilo almayalım en azından dimi ya çekmeyen bilmez bugün TV'de izliyorum evim şahanede kadın 2.5 aylık hamile zottir zottir gezio ben o aylarda yemin ediyorum insana benzemiyordum. Aman bacım işte herşeyin aşırısı kötü şimdi den sonrada çok kilo alıp doğumda sıkıntı çekmesek bari. Zayi şu hamilelikte başıma gelmeyen kalmadı Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canim saol fikir verdin, oyle pratik birseyler yeyiverdik iste :)
bebegim bugun cok sakindi, hateket etmedi pek. Yemeken sonra uzandim biraz dinleyim diye cunku normalde yemek sonrasinda hareketlenir, yine hissetmeyince biraz stres oldum.
Simdi kalbini dinleyeyim doppler le dedim, sanirim o stresten bir turlu bulamadim dogru yerikalp atislarini aliyorum ama cok net duyamadim, terledim falan. Kapattim sonra aleti. İnsallah boyle panik bir anne olmam ki normalde cok sogukkanliyimdir...
arkadaşlar çatlak kremi filan kullanıyormusunuz ben daha başlamadım ama badem yağı diyolar ama çatlak yok diye başlamadım başlasakmı acaba
Cnm Ayrintili ultrasonda rahimn durumuna bakiyolar soylemedilermi o zamn
ben de gördüm o kadını,saç baş makyaj hepsi yerinde ve dediğin gibi rahat rahat geziyo,ben de o zamanlarda yataklardaydım,acillere gidiyodum sürekli,serumlar merumlar...(
şimdiden sonra çok kilo alacağımızı sanmıyorum ben...en fazla 60-65 gibi bişey oluruz ki o da çok değil normal bence...
evde doppleriniz mi var ? bu kadar evham yapmayın bence...ben de arada steteskopla dinliyorum bakıyım napıyo diye :)) patır patır hareket eden bebek ben onu takıp dinlemeye kalkınca tık yok,sanki biliyomuş gibi masus yapıyoo
çatlak kremine çatlamadan önce başlanıyor zaten cnm...ben 3.aydan beri kullanıyorum...lierac kullandım önce,şimdi bepanthol...ama dr.um o çok etkili olmaz dedi,en iyisi lieracmış..pahalı biraz ama sanırım özellikle sonlara doğru onu kullanmak lazım..artı bebe yağı da kullanıyorum arada,sık olmasada...
Aynı kaderi paylaşımışız bende öyleydim serumlarla yaşıodum. İdrarımda keton çıkıodu açlıktan bide taş hastasıyım ben iki böbreğimde taşlar var susuz kalmak böbreklerimi de etkiledi o halimle böbrek sancıları da çektim. Hamilelikte troit çıktı. Rahim ağzım kısa çıktı Ne çektim ben ya ne çektim :))))) bakalım gözümüz hamilelik şekerinde şuan :)) o da eksik olmaz herhalde şaka bi yana çok şükür Halime Kaan'ım sağlıkla dünyaya gelsin annesi herşeyi çeker onun için
oyy oyy berbat günlerdi gerçekten..benim de keton çıkıyordu aynen...negatif olması gerekirken bi ara +4 olmuştu...baştan bende de hafif bi kum dökme oldu ama öyle sancı fln olmadı çok şükür...
ayy daha bişey çıkmasın bacım şeker meker dur :) aynen yaa tek dileğim sağlıkla doğması inşallahhhhh
bu arada sizin dr.unuz ne diyodu,ne sebeple olmuş bunlar? hiperemesiz diye geçiyor biliyorsundur...
Fenerbahçe yüzünden erken doğurucam yaa. Yarı finaldeyiz Allahım çok mutluyum. İngiliz takımlarına kaldık bakalım nolacak. Maçı izlerken bi ara sancı girdi ama çabuk geçti. Sarı kanaryam da içimde kıpır kıpırdı. Doğmadan fenerli oldu kızım
tebrik ederiz o güzel kızı ve annesini o halde
Fenerbahçe yüzünden erken doğurucam yaa. Yarı finaldeyiz Allahım çok mutluyum. İngiliz takımlarına kaldık bakalım nolacak. Maçı izlerken bi ara sancı girdi ama çabuk geçti. Sarı kanaryam da içimde kıpır kıpırdı. Doğmadan fenerli oldu kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?