2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rahim ağzı uzunluğum kısa canım bebişte aşağıda yatıyorum o yüzden erken doğum riskimiz var.

ayy hatırladım doğru ben iyice bunak hamile oldum nolur kusura bakma canım ya tekrar geçmiş olsun.

kızlar ben değiştirmeyeyim o zaman takvimi.

Eve gidince patatesli yumurta yap yanına da 1 tabak yoğurt. Al sana hem besleyici hem de pratik bir yemek :)

Rahim ağzı uzunluğum kısa canım bebişte aşağıda yatıyorum o yüzden erken doğum riskimiz var.

ya bende hiç ona bakılmadı rahimağzı uzunluğuna bebeğin eşine falan...sanırım detaylı ultrasonda bakılıyor ben daha girmedim ona...
inşallah gününe kadar sağlıkla tamamlarsın hamileliğini sen iyi düşün hep iyi olsun :)

kızlar yaa kaz tüğü yorgan alan yada kullanan varmı bebişine elyaf çok terletio diye istemiyorum kaz tüğü alcan penelope nasıl acaba fikri olan var mı?

Öyle canım ya bende herseyi takiyorum kafaya bu arada hareketlere taktım kac kere hareket etti niye hareket etmiyor offff

Arkadaşla bende 2012 ekım annesıyım Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin bebeklerinizi,biz arkadaslıgımızı hala surduruyoruz bebeklerımızı bırlıkte buyutuyoruz her ay toplanıp bebeklerı bulusturuyoruz çok guzel bır duygu inşallah kısa süre sonra sizde buluşturacaksınız..bebekler dogduktan sonra acayip hızlı buyuyor annelerın elınde o kadar cok bebek esyası kalıyor kı coğu kullanılmıyor bıle bızde tum anneler ve bebekler ıcın malum sıtede Bebek Bazaar (satış) grubu kurduk,sizi de bekleriz,ihtiyacınız olan bır sey varsa süt sağma mak,salıncak,ana kucağı,yan yatış yastığı,colic yastığı,kangru,uyku seti,mama sandalyesi,puset vs.vs..gruba ıleti olarak yazabılırsınız mutlaka bır anne cevaplayacaktır..hepinize Hayırlı dogumlar

Canım çok sevindim senin adına saglikla doğar inşallah prensesin haftamiz ve degerler yakinmis ikimizinde

Eve gidince patatesli yumurta yap yanına da 1 tabak yoğurt. Al sana hem besleyici hem de pratik bir yemek :)

Canim saol fikir verdin, oyle pratik birseyler yeyiverdik iste :)

bebegim bugun cok sakindi, hateket etmedi pek. Yemeken sonra uzandim biraz dinleyim diye cunku normalde yemek sonrasinda hareketlenir, yine hissetmeyince biraz stres oldum.

Simdi kalbini dinleyeyim doppler le dedim, sanirim o stresten bir turlu bulamadim dogru yeri kalp atislarini aliyorum ama cok net duyamadim, terledim falan. Kapattim sonra aleti. İnsallah boyle panik bir anne olmam ki normalde cok sogukkanliyimdir...

İnşallah canım hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız yawrularımızı. Benimde bakılmamıştı geçtiğimiz hafta lekelenmem oldu bide kasıklarım çok ağrıodu bebeği hep aşağıda hissediodum lekelenmem olunca acile gittik doktor o zaman baktı

Cnm Ayrintili ultrasonda rahimn durumuna bakiyolar soylemedilermi o zamn

ben de gördüm o kadını,saç baş makyaj hepsi yerinde ve dediğin gibi rahat rahat geziyo,ben de o zamanlarda yataklardaydım,acillere gidiyodum sürekli,serumlar merumlar...(

şimdiden sonra çok kilo alacağımızı sanmıyorum ben...en fazla 60-65 gibi bişey oluruz ki o da çok değil normal bence...

evde doppleriniz mi var ? bu kadar evham yapmayın bence...ben de arada steteskopla dinliyorum bakıyım napıyo diye :)) patır patır hareket eden bebek ben onu takıp dinlemeye kalkınca tık yok,sanki biliyomuş gibi masus yapıyoo

arkadaşlar çatlak kremi filan kullanıyormusunuz ben daha başlamadım ama badem yağı diyolar ama çatlak yok diye başlamadım başlasakmı acaba

çatlak kremine çatlamadan önce başlanıyor zaten cnm...ben 3.aydan beri kullanıyorum...lierac kullandım önce,şimdi bepanthol...ama dr.um o çok etkili olmaz dedi,en iyisi lieracmış..pahalı biraz ama sanırım özellikle sonlara doğru onu kullanmak lazım..artı bebe yağı da kullanıyorum arada,sık olmasada...

Cnm Ayrintili ultrasonda rahimn durumuna bakiyolar soylemedilermi o zamn

Ben 16. Haftada gittim ayrıntılıya o haftada bi sıkıntı yoktu haftaya tekrar gidicem ayrıntılıya bakalım o ne dicek normalde 20-24.haftalarda 4cm olması gerekiomuş benim 2.8 cm miiş ki Buda benim haftam için riskliymiş

Aynı kaderi paylaşımışız bende öyleydim serumlarla yaşıodum. İdrarımda keton çıkıodu açlıktan bide taş hastasıyım ben iki böbreğimde taşlar var susuz kalmak böbreklerimi de etkiledi o halimle böbrek sancıları da çektim. Hamilelikte troit çıktı. Rahim ağzım kısa çıktı Ne çektim ben ya ne çektim :))))) bakalım gözümüz hamilelik şekerinde şuan :)) o da eksik olmaz herhalde şaka bi yana çok şükür Halime Kaan'ım sağlıkla dünyaya gelsin annesi herşeyi çeker onun için

oyy oyy berbat günlerdi gerçekten..benim de keton çıkıyordu aynen...negatif olması gerekirken bi ara +4 olmuştu...baştan bende de hafif bi kum dökme oldu ama öyle sancı fln olmadı çok şükür...

ayy daha bişey çıkmasın bacım şeker meker dur :) aynen yaa tek dileğim sağlıkla doğması inşallahhhhh

bu arada sizin dr.unuz ne diyodu,ne sebeple olmuş bunlar? hiperemesiz diye geçiyor biliyorsundur...

Kişiden kişiye değişiyormuş bu bulantı olaylarının şiddeti kum döktüysen mutlaka idrar yoklarında enfeksiyon da vardır enfeksiyon da artırıyor bu şikayetleri ben taş düşürürken de mide sıkıntıları çekiodum bulantı kusma. Hiç bulantısız geçiren arkadaşlarım vardı benim bünye ile ilgili sanıyorum bide daha önceden mide problemleri varsa da tetikleyebilio eşim ikinci çocuğa hiç sıcak bakmıo bu yaşadıklarım yüzünden Allah bilio canım çektiklerimizi inşallahhhh evlatlarımızın sağlığıyla mukafatlandırır bizi

Fenerbahçe yüzünden erken doğurucam yaa. Yarı finaldeyiz Allahım çok mutluyum. İngiliz takımlarına kaldık bakalım nolacak. Maçı izlerken bi ara sancı girdi ama çabuk geçti. Sarı kanaryam da içimde kıpır kıpırdı. Doğmadan fenerli oldu kızım

Bizim babamız da fenerlî ama biz ana oğul Aslan burcuyuz ve tabikisi koyu galatasaraylıyız :))) fenerbahçeyi tebrik ediyoruz sönük bi maçtı mahalle maçı gibi kadıköydeki maçtan daha iyi oynadılar ama fener iyi oynayınca yenemio :)) artık fener bu sene almalı bu kupayı şampiyon olamıcak en azından kupayı alsın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…