2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:))))) :)))) peki

selamlar kızlarr! aranıza yeni katıldım sayılır. ben de bir ağustos annesi olcam Allah kısmet ederse..erkekim geliyor heyecandan ölüyorum her geçen gün :)) bu arada ne çok mesaj bırakılmış hayretler içinde kaldım. bende tam 2005 sayfa olarak görünüyor ağustos anneleri topiği :)) Herkese sağlıklı sorunsuz bir hamilelik süreci diliyorum..inşallah hepimiz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız

Gunaydin kizlar bakin gebelik sitesinde ne yaziyor

Annenin kendini iyi hissetmesi beyninde biyokimyasal bazı tepkimelere neden olur ve bu tepkimeler sonucunda onun kanına bazı maddeler geçer. Muhtemelen bu aynı maddeler plasenta yoluyla bebeğe geçtiğinde onda da benzer duygudurumları oluşturmaktadır. Bunun tersi de geçerli olabildiğinden anne adaylarının kendilerini iyi hissetmeleri, stresten uzak durmaları, kendi hoşlarına gidecek şeyleri yaptıklarında bunun biyokimyasal yolla bebekte de aynı durumu yaratacağını bilmeleri önemlidir.

Yine unutulmamalıdır ki zaman zaman yaşanan olumsuz duygular bebekte olumsuzluk yaratsa dahi sürekli olmadıkları sürece iz bırakmazlar. Beyin olumsuz duyguları unutma eğilimindedir.

Hepinize mutlu güzel günler!

Günaydın kızlarrrr dün akşam kızımın odasını boyadık. şimdi sıra geldii duvarını süslemeye. sonra gelsin mobilyası

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun cnm. dualarım seninle

maşallah prensesine..
çok tatlı görünüyor

günaydın canlarrr

Gunaydin herkese! Dun gece gergin yatmistim bebegim cok hareket etmedigi icin ama sabah tekmelerle uyandim. Her yeni gune boyle uyanmamiz dilegimle...

Tesekkur ederim canim, ben el doppler i almistim gecen haftalarda, burada da paylasmistim, kullanan baska arkadaslarda varmis. Ozellikle bebegi hissetmeden onceki aylarda kalp atislarinin takibi icin oneriliyor ama ben daha gec aldim.

Günaydın annişler ve yaşasın CUMAAAAAAA!!!!!
Yarın Ayrıntılı ultrason sırası ben de. Haftasonu 12ye kadar çalışıyorlarmış benim randevum 11.30 erken çıkalım deyip beni 15 dakikada göndermezler inşallah. Çok merak ediyorum nasıl olacak... Umarım herşey iyi çıkar.

Eşim uğurlu kızım benim takımına da uğur getirdi diyip öpüyo Benim minik uğur böceğimmm. İnşallah finale de çıkarız kalbim bunu kaldırır mı bilemiyorum Gider miyiz Amsterdama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…