2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktorlarımız yanlis hesapliyor site hesaplamis çok mü :)

İyi pazarlar herkeseeeee
Anneler eşimle 1 aydır saç boyatma konusunda hep tartışıyorduk. 20. haftaya kadar hadi yine boyatmayayım dedim, doktoruma sordum bekle dedi. Cuma akşamı artık bu saçla mutsuz olduğumu açıkladım, çünkü ben liseden beri saç boyarım ve sürekli aynı saç renginden sıkılırım. Neyse ki insafa geldi Cumartesi günü 9 da evden bir çıktım akşam o saatte eşimle eve geldim Eşime süpriz yaptım, oradan da çıktık avm'ye gittik. Kızımıza ciciler aldıkkkk. Ben 3-6 aylık alıyorum, annem ve kayınvalidem almama fırsat vermediler, çocukta çok hızlı büyüdüğü için aldıkları yeterli. Ama sabahtan akşama dışarı da olmak her yanıma ağrılar soktu. Benim hazirana kadar herşeyi tamamlamam lazım, şimdiden böyle mafvoluyorum o zaman herşey daha zor olur.

Bunlar da hediye gelenler

hepsi çok tatlı annesi allah kullanmayı nasip etsin inş.
benim de eşim beni durduruyor.dediğin gibi çok çabuk yoruluyorum ben de son aylarda çıkıp gezemem ben nolacaksa?...

Herkese iyi pazarlar arkadaşlar.4-5 gündür giremiyordum.Geçmişde okuyamadım.Görümcemim mevlütü vardı.Çok şükür hayırlısıyla atlattık.Gündüz mevlüt akşam üçüzlerine doğum günü yaptık.Yavru kuşlarım o kadar güzel olmuşlardı ki...Hediyelerini alınca dünya umurlarında değildi.Allah o günleri görmeyi bizede nasip etsin inşallah.
Canım kıyafetler çok güzel.Güle güle giysin meleğin.Biz daha birşey almaya başlamadık.Bu hafta eşim izinli günlerinde badanaya başlayacak.Her izninde bir yeri boyarsa süper olur.Hem yaz temizliği hem badana. Bebişimizin odasıda düzene girer.Ondan sonra Allah kısmet ederse alış verişe başlarız.

çok güzelmiş canım iyi günlerde güle güle kullanın inş. biz gezici ve kiracı olduğumuzdan oda yapmaktan vazgeçtim ben 3-4 yaşına gelince yerleşik düzene geçicez inş. genç odası yapmayı düşünüyorum o zamanlarda da...
aldığın model çok farklıymış gerçekten çok beğendim canım...

gule gule kullanırsınız ıınsallah yavru kusunla bırlıkte....cok guzelmısss...ne kadara,nerden aldınız acaba???

amin amin amin....
çok teşekkür ederim daha güzelleri sizlerin olsun...
içinin yatağıyla beraber 2.000 tl MELTEM MOBİLYAdan aldık.
çok fazla seçenek yoktu bebek odası satan maalesef...

çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim...

darısı genç odanızın başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…