- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.521
merhaba arkadaslar
bebek odası alan varmı biz aldik 1 ay içinde teslim edicekler...işte oğlumun odası...
Yukle.TC | Resim | Resim Galerisi | Resimler | Resim Ykle
Evet canİm Gebze medical parktaydim
İyi pazarlar herkeseeeee
Anneler eşimle 1 aydır saç boyatma konusunda hep tartışıyorduk. 20. haftaya kadar hadi yine boyatmayayım dedim, doktoruma sordum bekle dedi. Cuma akşamı artık bu saçla mutsuz olduğumu açıkladım, çünkü ben liseden beri saç boyarım ve sürekli aynı saç renginden sıkılırım. Neyse ki insafa geldiCumartesi günü 9 da evden bir çıktım akşam o saatte eşimle eve geldim Eşime süpriz yaptım, oradan da çıktık avm'ye gittik. Kızımıza ciciler aldıkkkk. Ben 3-6 aylık alıyorum, annem ve kayınvalidem almama fırsat vermediler, çocukta çok hızlı büyüdüğü için aldıkları yeterli. Ama sabahtan akşama dışarı da olmak her yanıma ağrılar soktu. Benim hazirana kadar herşeyi tamamlamam lazım, şimdiden böyle mafvoluyorum o zaman herşey daha zor olur.
Bunlar da hediye gelenler
merhaba arkadaslar
bebek odası alan varmı biz aldik 1 ay içinde teslim edicekler...işte oğlumun odası...
Yukle.TC | Resim | Resim Galerisi | Resimler | Resim Ykle
Kızlar site gebelik haftasını yanlış hesaplıyor :) Beni hala 22. haftada gösteriyor. Oysa ki dün gece saat 00.00 itibariyle 22+0 oldum yani
23. haftaya girdim. Bu gece saat 00.00 da mı değiştirecek acaba ama öyle olsa bile yanlış yani :) Size de oluyor mu?
Kızlar bugün dogum koçu ayse önerin seminerine katılma şansım oldu.bikac faydalı bilgiyi aktarayım.
Bebeklerimizi hergün 10 dakika suya sokuyoruz, su cok faydalı dedi. Hergün sampuna gerek yok ama suya sokun yüzdüğün kuvvetinde , geniş kuvet tavsiye etti, file yada başka bisey koymanızı önermiyorum , suya deysin dedi.
Yazın d vitamini doktorda verse. Sabahları saat 10 gibi 5 dakika çıplak olarak sirt üstü saat 16 civarında 5 dakika yine çıplak yuzustu Güneş'te tutun vitamİ'ni doğal yoldan da alsın dedi.
Tırnakları ilk 6 ay makasla kesip torpuleyin.
Pişik kremini değil Pişik önleyici kremi gunde 4-5 defa sürüyoruz.
Ağzını dilinin altini hergün kaynayın ılıtılmış su ve mermerşah bez ile siliyoruz. Haftada 1 gunde karbonatli su ile aynı sekilde siliyoruz ki pamukcuk olmasın.
Dus sonrasi yine yaz icin tülbentle mermersahin büyükleri var silmeyi tavsiye etti. Kışın bebe yağı yazında bebisler icin nemlendiriciler varmis onları tavsiye etti.
Lütfen yazın cocuklarınıza uzun kollu giydirmeyin dedi. Elleri ayakları soğuk olan bebek sagliklidir dedi . Kısa kollu citcitlilarla kalsınlar dedi.
Emzirmeyide bebegin azina memeyi vererek değil, biz sirt ustu uzanıyoruz bebiş üstümüzde memeyi o kendi bulur dedi ,göğüsler yara olmazMis.bebek rahat nefes alirmis
Gaz çıkarırken sırtına dogru değil midenin hizasında beline dogru elimizi yarım ay gibi yaparak hafifçe vurucakmisiz ki gaz rahat cikarmis.
En fazla 10 dakika emİriyoruz.o zaten o surede alacağı sütü alirmis. Fazla tutun ca faydası yokmuş.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar başka bisi gelirse solerim umari
Faydalı olur. Optummmm
Bence çok güzel.Bunu nerden buldun.Benim kızımın adı ela olcak.Bende çok beğendim ve almak istiyorum.
mrb kızlar biraz önce eşimle yürüyüşten geldik zaman geçtikçe ağırlaşıyoruz gerçekten ama günlük kendimize bir yürüyüş saati ve temposu belirlersek sanırım çok yorulmayız çünkü 40 dk lık yürüyüş sonrası kasıklarımda ağrı başladı...
mrb kızlar biraz önce eşimle yürüyüşten geldik zaman geçtikçe ağırlaşıyoruz gerçekten ama günlük kendimize bir yürüyüş saati ve temposu belirlersek sanırım çok yorulmayız çünkü 40 dk lık yürüyüş sonrası kasıklarımda ağrı başladı...
slm kizlar bizde ctesi gunu detayli ultrasona girdik renkli renkli gorduk melegimizi cok sukur hersey iyi hatta 8 gun onden gidiyormus...
bugunde sabah sekerime bakildi ac karnina sekerli su iciriliyor..1 saat sonra yeniden bakiolar...merak edenler icin yazayim dedim...
he bide ikea dan bebise yorgan nevresim yastik alez aldik tekstil urunlerde yuzde 20 indirim var bilginize...cok uyguna geldi
merhaba kizlar sizede bebişlerinize de. ben oğlumla yeni üye oldum.bebişim 23 haftalık.bundan sonra bizde burda olcaz inş.bu arada hemen konuya dalmış gibi olcak ama bu detaylı ultrason bana normal kontrol sırasında 10 dk bakılarak yapıldı.doktorum şu kalbi şu midesi şu böbreği boynu iyi kafa düzgün vs. gibi söyledi bitti.sizdede öylemi?
merhaba kizlar sizede bebişlerinize de. ben oğlumla yeni üye oldum.bebişim 23 haftalık.bundan sonra bizde burda olcaz inş.bu arada hemen konuya dalmış gibi olcak ama bu detaylı ultrason bana normal kontrol sırasında 10 dk bakılarak yapıldı.doktorum şu kalbi şu midesi şu böbreği boynu iyi kafa düzgün vs. gibi söyledi bitti.sizdede öylemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?