2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım güzel günlerde giysin insallah

canım bende aynı şeyi fark ettim bende bu gün 22+1 im ama bu gün 22+0 mışım gibi görünüyor olsun 1 güncükten bişey olmaz :))

bir pazar günüm daha temizlikle geçti yeni oturacağım inşallah misafirim vardı dün evi topladım. birazdan da bir duş alıp güzelleşeyim diyorum

mrb kızlar biraz önce eşimle yürüyüşten geldik zaman geçtikçe ağırlaşıyoruz gerçekten ama günlük kendimize bir yürüyüş saati ve temposu belirlersek sanırım çok yorulmayız çünkü 40 dk lık yürüyüş sonrası kasıklarımda ağrı başladı...

gideyim dedim gidemedim...bakyorum yine napıyorsunuz diye...çünkü öyle alışmışım ki buraya..hem sizlerden gerekli bilgiler de ediniyorum...gidemedim kısacası :)

Ayşe Öner'in kitabı var bende de ne zamandır elime alamamıştım..dünden beri okuyorum yine,çok faydalı bilgiler var...
bu bilgiler için de teşekkürler...

Bende de uzun süre yürüyünce kasıkda ağrı oluyor. Ama uzanıp ayakları kaldırdığımda çok rahatım. Bana 40 dk bile çok, çünkü belim de uzun süre ayakta kalınca ağırmaya başlıyor. O sebeple her ay eksiklerini almaya çalışıyorum ki temmuzda odasını yapıp herşeyini hazır bekleteceğim inşaallah..

slm kizlar bizde ctesi gunu detayli ultrasona girdik renkli renkli gorduk melegimizi cok sukur hersey iyi hatta 8 gun onden gidiyormus...
bugunde sabah sekerime bakildi ac karnina sekerli su iciriliyor..1 saat sonra yeniden bakiolar...merak edenler icin yazayim dedim...

he bide ikea dan bebise yorgan nevresim yastik alez aldik tekstil urunlerde yuzde 20 indirim var bilginize...cok uyguna geldi

bende uzun yürüyüş yaptığımda yavaş yürümem gerekiyor kasıklarımdan çok boşluğuma sağ ve sol tarafada ağrı giriyor... sanki çok koşmuşum gibi yoruluyorum :)

benim şeker taramam salı günü detaylı ultrasonumda haftaya olacak :) inşallah benim sonuçlarımda çok iyi çıkar... maşallah küçüğüne

merhaba kizlar sizede bebişlerinize de. ben oğlumla yeni üye oldum.bebişim 23 haftalık.bundan sonra bizde burda olcaz inş.bu arada hemen konuya dalmış gibi olcak ama bu detaylı ultrason bana normal kontrol sırasında 10 dk bakılarak yapıldı.doktorum şu kalbi şu midesi şu böbreği boynu iyi kafa düzgün vs. gibi söyledi bitti.sizdede öylemi?

yok cnm ben arastirma merkezinde yaptirdim 20 dkka falan surdu..cd verdiler resimlerini verdiler renkli....ama detayliya kendi bakan doktorlarda varmis oyle duydum...

canım benim civcivin şimdilik hazır uyku setlerinden yorganı var ama annem pamuk yorgan alcak özellikle.en sağlıklısı oymuş.

sağol güneşim.yok cnm ya ne cd ne renkli bişiy.normal ultrason baktı.herşey normal dedi ama daha ayrıntılı görmek isterdim tabi.zaten yüzünü bi türlü göstermiyo paşa :)

detaylı organ taraması 19 ve 23. haftalar arasında olabiliyor. benimki haftaya yapılacak.... 15-20 dk bazen daha uzun sürüyor... tüm organlar tek tek taranıyor parmaklar sayılıyor... kalbin odacıkları bakılıyor beyin ayrıntılı bakılıyor Allah korusun delik organ var mı bakılır genital bölgeye bakılır ve de omirilikte kayma açılma var mı bakılır... burun ağız göz mercekleri incelenir... :)) siyah beyaz bakılması yeterlidir... 3-4 boyutlu bakılmasına gerek yok... resim ya da cd verirlerse 3 boyut kullanıyor doktorlar...birde amniyon suyu yeterlimi bebeğin eşi nerde aşağıda mı falan diye de bakılır erken doğum riskleri varsa belirlenir...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…