2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm hamilelik takvimine bak ordan daha rahat takip edersin bazen bir iki gün değişebilir bebişine bağlı olarak

Canım gebze medical parka mı gittin ?

Aynen ben deeee
Hava güzel diye çıktık ama yarım saat bile dolaşmadan yoruldum ben. Kasıklarım ağrıdı hatta sağ tarafta böbreğime yakın bir yerden belim bile ağrıdı. Korktum aslında da çaktırmadım.
Eşim benden de pimpirikli zaten, bir anlasa bana 1 ay eziyet eder iyi niyetinden

1 kilo daha almışım bu arada toplamda 8 oldu...

günaydın hafta içi erken uyanmaya alışınca uyunmuyo ki hafta sonları da
güzel bir pazar olsun cancanlar

Son düzenleme:
güzel hatunlar günaydın öperim o kuzucuklarınızı. güzel sağlılı bol bebiş hissetmeli bir gün geçirin. dün akşam eşim en yakın arkadaşlarımızıda çağırdı yemeğe gittik çok mutlu oldum.

canım hemen ayazdım zaten bu bilgileri çok ama çok sağol paylaştığın için böyle şeyler faydalı oluyor.

Günaydınn... Biz pikniğe didiyoooss
d
ohhh vallahi misler gibi havalarda bizim yerimizede eğlenin kuzucuğunla

ne güzel bilgiler vermişsin arkadaşım teşekkürler paylaşımın için

Günaydınlar iyi pazarlar...
İstanbul'da puslu, serin ama mis gibi bir hava var.
Leylaklar açmış :)

Leylaklar açmış gördün mü?
Dallardan bahar inmiş duydun mu?
Karanlıklar içinde bir ışık var
Mor mor mor leylaklar
Uyan gönlüm haydi perdeni aç
Çilen doldu kafesinden kaç
Uyan gel uykudan, dünya aşk görsün ... ♥

Şarkısı da BURADA

Son düzenleme:
Gunaydinlarr herkese, mutlu bir pazar olsun insallah.
BEBEKKAFA yazdiklarini okudum burada paylastikca azaltiyoruz dertlerimizi, sen de gitme anlay ki rahatlayasin

günaydınlar,iyi pazarlar herkese...

biz de kahvaltımızı hazırladık çay bahçesine gittik yeni geldik hemen topiğe gireyim dedim arkadaşlar çamaşırlar toplanacak,katlanacak ,yerleştirilecek,yıkanacak vsvsvsvsvsvs....ben kaçaaarrrr,hepinizi öptüm bu güzel pazar gününün keyfini çıkarın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…