- 27 Haziran 2012
- 758
- 1
- 48
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.481
Kızlar site gebelik haftasını yanlış hesaplıyor :) Beni hala 22. haftada gösteriyor. Oysa ki dün gece saat 00.00 itibariyle 22+0 oldum yani
23. haftaya girdim. Bu gece saat 00.00 da mı değiştirecek acaba ama öyle olsa bile yanlış yani :) Size de oluyor mu?
Kızlar bugün dogum koçu ayse önerin seminerine katılma şansım oldu.bikac faydalı bilgiyi aktarayım.
Bebeklerimizi hergün 10 dakika suya sokuyoruz, su cok faydalı dedi. Hergün sampuna gerek yok ama suya sokun yüzdüğün kuvvetinde , geniş kuvet tavsiye etti, file yada başka bisey koymanızı önermiyorum , suya deysin dedi.
Yazın d vitamini doktorda verse. Sabahları saat 10 gibi 5 dakika çıplak olarak sirt üstü saat 16 civarında 5 dakika yine çıplak yuzustu Güneş'te tutun vitamİ'ni doğal yoldan da alsın dedi.
Tırnakları ilk 6 ay makasla kesip torpuleyin.
Pişik kremini değil Pişik önleyici kremi gunde 4-5 defa sürüyoruz.
Ağzını dilinin altini hergün kaynayın ılıtılmış su ve mermerşah bez ile siliyoruz. Haftada 1 gunde karbonatli su ile aynı sekilde siliyoruz ki pamukcuk olmasın.
Dus sonrasi yine yaz icin tülbentle mermersahin büyükleri var silmeyi tavsiye etti. Kışın bebe yağı yazında bebisler icin nemlendiriciler varmis onları tavsiye etti.
Lütfen yazın cocuklarınıza uzun kollu giydirmeyin dedi. Elleri ayakları soğuk olan bebek sagliklidir dedi . Kısa kollu citcitlilarla kalsınlar dedi.
Emzirmeyide bebegin azina memeyi vererek değil, biz sirt ustu uzanıyoruz bebiş üstümüzde memeyi o kendi bulur dedi ,göğüsler yara olmazMis.bebek rahat nefes alirmis
Gaz çıkarırken sırtına dogru değil midenin hizasında beline dogru elimizi yarım ay gibi yaparak hafifçe vurucakmisiz ki gaz rahat cikarmis.
En fazla 10 dakika emİriyoruz.o zaten o surede alacağı sütü alirmis. Fazla tutun ca faydası yokmuş.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar başka bisi gelirse solerim umari
Faydalı olur. Optummmm
Selamlar herkese. Çok gezmeye dayanamıyorum artık bunu anladım. Bugün gezdim ya resmen pestilim çıktı. Biran önce evime gelmek istedim. Gezmeyi çok severdim oysa ki. Ne kadar yorgun olsam da buraya bakmadan edemedim :)
BEBEKKAFA durumuna çok üzüldüm. Eşin bana Medcezir Manzaraları adlı filmi anımsattı. O filmi izledin mi bilmem ama Kadir İnanır'ın oradaki rolü eşinin tarifine çok uyuyor.
Astrolojiye çok inanmasam da bazen gerçekçi olduğu zamanlar oluyor. Belki eşin astrolojik olarak ikilemde olduğu bir dönemden geçiyordur. Sana düşen sanırım biraz sabırlı davranmak ve Allah'a dua etmek. Bir de beklentilerini içine atmak yerine O'na bu davranışının sebebini sormak ve O'nu sözünü hiç kesmeden dinlemek. Konuşmadan kendi kendine hiç bişey hallolmaz. Umarım herşey yoluna girer ve sen de mutlu olursun.
Canım gebze medical parka mı gittin ?
Evet canİm Gebze medical parktaydim
Kızlar bugün dogum koçu ayse önerin seminerine katılma şansım oldu.bikac faydalı bilgiyi aktarayım.
Bebeklerimizi hergün 10 dakika suya sokuyoruz, su cok faydalı dedi. Hergün sampuna gerek yok ama suya sokun yüzdüğün kuvvetinde , geniş kuvet tavsiye etti, file yada başka bisey koymanızı önermiyorum , suya deysin dedi.
Yazın d vitamini doktorda verse. Sabahları saat 10 gibi 5 dakika çıplak olarak sirt üstü saat 16 civarında 5 dakika yine çıplak yuzustu Güneş'te tutun vitamİ'ni doğal yoldan da alsın dedi.
Ağzını dilinin altini hergün kaynayın ılıtılmış su ve mermerşah bez ile siliyoruz. Haftada 1 gunde karbonatli su ile aynı sekilde siliyoruz ki pamukcuk olmasın.
Dus sonrasi yine yaz icin tülbentle mermersahin büyükleri var silmeyi tavsiye etti. Kışın bebe yağı yazında bebisler icin nemlendiriciler varmis onları tavsiye etti.
Lütfen yazın cocuklarınıza uzun kollu giydirmeyin dedi. Elleri ayakları soğuk olan bebek sagliklidir dedi . Kısa kollu citcitlilarla kalsınlar dedi.
Emzirmeyide bebegin azina memeyi vererek değil, biz sirt ustu uzanıyoruz bebiş üstümüzde memeyi o kendi bulur dedi ,göğüsler yara olmazMis.bebek rahat nefes alirmis
Gaz çıkarırken sırtına dogru değil midenin hizasında beline dogru elimizi yarım ay gibi yaparak hafifçe vurucakmisiz ki gaz rahat cikarmis.
En fazla 10 dakika emİriyoruz.o zaten o surede alacağı sütü alirmis. Fazla tutun ca faydası yokmuş.
Faydalı olur. Optummmm
dGünaydınn... Biz pikniğe didiyoooss
Faydalı olur. Optummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?