- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.461
kesinlikle ben de alıcam çünkü hastane çıkışın için falan çok iyi diyorlar
kesinlikle ben de alıcam çünkü hastane çıkışın için falan çok iyi diyorlar
ben bu haftaya kadar 5 kilo almıştım iyi gidiyordum ama şu son hafta rekor kırdım 1.5 kilo almışımselam kızlar. kilo durumunuz nasıl? benim adı başını gittineredeyse 12 kg. oldu
selam kızlar. kilo durumunuz nasıl? benim adı başını gittineredeyse 12 kg. oldu
Kizlar bisi sorcam bu cati muayenesi tam olarak nasil biseydir ve ne zaman yapilir bilen var mi ya da yaptiran var mi Acaba.. Benim 22 haftam bitti 23 e giriyorum ve 26 nisanda kontrolum ve seker yuklemem var yani iki hafta sayilir. O zaman 6 aylik olacagim acaba bu gidisimde doktorum cati muayenesi yapar mi ki soylemedi ama merak ediyorum..
Kizlar bisi sorcam bu cati muayenesi tam olarak nasil biseydir ve ne zaman yapilir bilen var mi ya da yaptiran var mi Acaba.. Benim 22 haftam bitti 23 e giriyorum ve 26 nisanda kontrolum ve seker yuklemem var yani iki hafta sayilir. O zaman 6 aylik olacagim acaba bu gidisimde doktorum cati muayenesi yapar mi ki soylemedi ama merak ediyorum..
canım yazın ortasında doğuracaz pişmez mi bebekler?canım öncelikle yaşadıklarını okurken çok üzüldüm ama anlattıklarına göre eşinin kesinlikle psikolojik destek alması lazım. kendisi ya da senin için değil,bebeğiniz için. ANNE BABA OLMA SANATI isimli bir kitap var yıllar önce okumuştum yine okicam. eşine o kitabı alıp verebilirsin tabi okuma alışkanlığı varsa... bir de bence yeni bir topikte anlat herşeyi destek olalım.
UOTE=sunbal;29865357]
sizce nasıl kızlar böle bişi almayı düşünüyomusunuz
canım bazen eşlerimiz bizlerden daha çok ilgi bekliyor eminim düzelecek sizinde bu durumunuz ama öncelikleağlayarak bu sorunu çözemezsin zaten ağladığın an hiç bir derdini anlatamıyo insan. bence eşinle güzelce bir konuş ama öyle tartışarak falan değil. biz eskiden mutluyduk kendimizi bu kadar yıpratmaya değmiyor aile oluyoruz falan de. ilk sarılmayı ilk öpücüğü bazen senin vermen olayı daha da güzelleştiriyor. ilk adımı sen at olayları unutmadıkça derinleştirdikçe her günün diğerinden daha kötü geçecek senin yerinde olsam eşimle bu bebekle yeni bir başlangıç yapardım. bu zamana kadar söyledikleri sen ağlayıp üzülünce geri mi gidecek yok eşini seviyor musun evet. o halde ona kırıldığını ama artık bu konuları açmayacağını onunda açmamasını söyle. kırgınlıklar uzadıkça daha da kötüleşiyor aradaki uçurum çünkü. lütfen kayınvalideni veya başka birisini kafana takma önemli olan eşin sen bebeğin.
canım kusura bakma sehir dışındaydım simdi okuyabildim işine hala yararmı bilmiyorum ama akropol ankara balgatta detaylı 150 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?