2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Karnını sarman için normal doğum yapmış olman lazımmış canım sezaryense zararlıymış zaten acır herhalde :26:

cnm zaten hersey yenmıomus gaz yapıcı seyler mesela..sutten dırek cocuga gecıyo.....bde humana cayı var bnm ablam bol bol ondan ıcer...acayıp sut yapıyo....kompostolar bde

Evet humana çayını doktorlar bile veriyor zaten o çok meşhur :)

dut çok ii geliomuş hem gaza hem süte kaynanam pek bilmez öle şeyleri ama annem çok bilgilidir ot çöp bulur kaynatır hastayı bile ii eder

Yaa ben bu ara karaduta sarmış durumdayım hergün canım istiyor gördüğüm zaman almadan duramıyorum Süt taşar yakında benden o zaman :)

ben normal dogum yaptım ama benimde malum yerde dikişlerim vardı bu yüzden korse giyemedim doktorum dikişlere zarar verirsen yeniden dikmek zorunda kalırız dedi bu yüzden maalesef çıkık sivri bi göbeğim kaldı ne kadar zayıflasamda illa orada fazladan duruyor inşallah bu seferki dogumdan sonra sarabilirim gerçi işe yararmı ki onuda bilmiyorum nede olsa 2. dogum

korse olmasa da sarmak ii gelio ama doktorlar sarmayın diolar sanırım ama ben sararım saranında rahatsız olduğunu hiç görmedim

bu sitede okumuştum tesadüfen. .sezeryan olanlar pek saramamış. 2 aydan sonra dikişleri falan derken sarmaya başlamışlar. ama normal doğum yapan biri hemen sarabilirmiş. sorun olmuyormuş.. benim arkadaşımda normal doğum yaptı ertesi günü korse giymişti

ben son adet tarihimi bilmiyorum sürpriz bi gebelik oldu dün bana doktorumun söylediyiği tarih tam olarak bu 5 ay 5 günlük dedi canım

işe yarar canım yarar.. bak artistlere çağla olsun ebru olsun ...vs 2. cileri kucakta tığ gibiler ne göbek ne başka bişey.... onlar nasıl hemen fit oluyorlar anlamış değilim yaa

kızlar bi yerde okudum ama forum muydu bilimsel bi yazımıydı hatırlamıyorum doguma 1 ay kala rezene çayı içilmesini tafsiye ediyordu bol süt olması için bende doktoruma soracagım .bikeresinde aktara gitmiştim kadın rezene alıyordu aktarada sürekli teşekkürler diziyordu bana döndü dediki benim hiç sütüm yoktu rezene içmeye başladıgımdan beri sütlerim taşıyor dedi aklınızda bulunsun dedi bakalım işe yarayacak mı

işe yarar canım yarar.. bak artistlere çağla olsun ebru olsun ...vs 2. cileri kucakta tığ gibiler ne göbek ne başka bişey.... onlar nasıl hemen fit oluyorlar anlamış değilim yaa

canım benim onlar gibi olmam için dogumdan sonra survivor yarışmasına gitmem ve son güne kadar orda kalmam gerek ki yinede onlar kadar zayıf olamam aman saglıklı olalımda ne yapalım veririz bi şekilde

Aaah ah benim de canım sürekli ekşi hatta turşu istiyor ama 5. ay itibariyle kendime sınır koydum ödem olmayayım diye haftada 1 gün turşu yiyorum işyerinde yemekte gelirse o benim suçum değil

günaydınlar herkese çok güzel bir gün büyük kızımın müjdesiyle başladık güne kızım matematik olimpiyatlarında üçüncü olmuş çok sevindik ödül töreni olucak madalya alıcak kızım çok guru verici rabbim sizin çocuklarınızdanda bu mutluluğu yaşamanızı nasib etsin :)

maşallah canım Rabbim hayatının tüm alanlarında başarılar nasip etsin tüm hepimizin yavularınada inşallah

Günaydın göbişler geçmişi tam okuyamadım malum ev taşıyoruz dün eşyaları attık bugün yerleştirmeye başlıcaz Allah yardımcımız olsun. Hepinizi öpüyorum göbüşünden ve bebişinden :)

modokoda gordum cnm biraz pahali kagitlar ama tek duvar olacagi icin yapilabilir diye dusunduk...kendinden gece parliyo isik veriyo dedi satan kisi...
Yaa güneşim seni de bunaltıyorum ama mağazanın adını hatırlıyorsan bana özelden yazabilir misin cnm
keyapı dolaştım ama modokoya bakmadım kağıt için. odasını modokodan sipariş verdik zaten. nasılsa giderim tekrar. gitmişken kağıda da bakayım

maşallah
ne mutlu sana ve kızına
Rabbim başarılarını daim etsin.

kolay glsn tatlım...ama senn rısklı bı durumun vardı galıba dımı...cok dıkkat et agr kaldrma cok ayakta kalma yorulunca dnlen

canım benim onlar gibi olmam için dogumdan sonra survivor yarışmasına gitmem ve son güne kadar orda kalmam gerek ki yinede onlar kadar zayıf olamam aman saglıklı olalımda ne yapalım veririz bi şekilde

ay canım ya güldürdün beni.. bende onlar gibi olamam. bizim sülale armut tipidir. göbeğim gitsede orası mutlaka kalır

kızlar butik bebeye yeni bi butik girmiş bu gün çok uygun geldi bana ben aldım bile ilgilenenler varsa elinizi abuk tutun piyasanın altında bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…