- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.161
bende onun için doğumdan sonra karnımı sarmayı düşünüyorum doktorlar kızıyor ama baya etkisi var kuşak gibi bişeyle sarıcam tabi terletmeyen bişeyle,arkadaşımın karnı öleydi sarkıyodu sallanıyodu,sarıodu hastanede doktor kızıodu ama şimdi duvar gibi dümdüz oldu karnı
cnm zaten hersey yenmıomus gaz yapıcı seyler mesela..sutten dırek cocuga gecıyo.....bde humana cayı var bnm ablam bol bol ondan ıcer...acayıp sut yapıyo....kompostolar bde
dut çok ii geliomuş hem gaza hem süte kaynanam pek bilmez öle şeyleri ama annem çok bilgilidir ot çöp bulur kaynatır hastayı bile ii eder
korse olmasa da sarmak ii gelio ama doktorlar sarmayın diolar sanırım ama ben sararım saranında rahatsız olduğunu hiç görmedim
Herkese günaydıııııın.Bugün hava çok güzel.Benim artık uyku düzenim kalmadı.Geceleri uyuyamıyoprum.Bu gece 4:30 da uyandım.5:45 E kadar yatakta döndün durdum.Sonra kalktım.Kocacığıma kızımla beraber poğaça yaptık.Şimdi kahvaltıyı hazırlıyorum.Bu arada bu gece beni bir korku sardı.Ya erken doğum yaparsam diye.Daha hiçbirşeyimiz hazır değil.Alışverişi bu ay yapacaktık ama galiba önümüzdeki aya kaldı.Çünkü ablama borcumuz vardı.Onu kapatalım dedik.Kafamız rahatlasın.Çok şükür onu verdik.Ama tabi kredi ödicez.Neyse Allah sağlık ve bereketli bol kazanç versin.
.
Canım seninle doğum tarihlerimiz aynı sayılı. Ben salı günü doktora gittim 6 ay bitmek üzere dedi.Senin nasıl 5+5 oluyor?
ben normal dogum yaptım ama benimde malum yerde dikişlerim vardı bu yüzden korse giyemedim doktorum dikişlere zarar verirsen yeniden dikmek zorunda kalırız dedi bu yüzden maalesef çıkık sivri bi göbeğim kaldı ne kadar zayıflasamda illa orada fazladan duruyor inşallah bu seferki dogumdan sonra sarabilirim gerçi işe yararmı ki onuda bilmiyorum nede olsa 2. dogum
işe yarar canım yarar.. bak artistlere çağla olsun ebru olsun ...vs 2. cileri kucakta tığ gibiler ne göbek ne başka bişey.... onlar nasıl hemen fit oluyorlar anlamış değilim yaa
ben normalde tuzluyu ve tatlıyı cok severdim. yemeklere bakmadan tuz atar sürekli tatlı çikolata yerdim hatta tatlı krizine girip ağladığımı bilirim gecenin bi saati babam açık pastane arardı.. tuzu maalesef zorluktan azaltıyorum ödem yapmasın diye ama tatlıdan soğudum diyebilirim. ara ara tadımlık yapıyorum biteremiyorum içim bulanıyor.. benimde ye ekşiyi al ayşeyi
günaydınlar herkese çok güzel bir gün büyük kızımın müjdesiyle başladık güne kızım matematik olimpiyatlarında üçüncü olmuş çok sevindik ödül töreni olucak madalya alıcak kızım çok guru verici rabbim sizin çocuklarınızdanda bu mutluluğu yaşamanızı nasib etsin :)
Yaa güneşim seni de bunaltıyorum ama mağazanın adını hatırlıyorsan bana özelden yazabilir misin cnmmodokoda gordum cnm biraz pahali kagitlar ama tek duvar olacagi icin yapilabilir diye dusunduk...kendinden gece parliyo isik veriyo dedi satan kisi...
maşallahgünaydınlar herkese çok güzel bir gün büyük kızımın müjdesiyle başladık güne kızım matematik olimpiyatlarında üçüncü olmuş çok sevindik ödül töreni olucak madalya alıcak kızım çok guru verici rabbim sizin çocuklarınızdanda bu mutluluğu yaşamanızı nasib etsin :)
Günaydın göbişler geçmişi tam okuyamadım malum ev taşıyoruzdün eşyaları attık bugün yerleştirmeye başlıcaz Allah yardımcımız olsun. Hepinizi öpüyorum göbüşünden ve bebişinden :)
canım benim onlar gibi olmam için dogumdan sonra survivor yarışmasına gitmem ve son güne kadar orda kalmam gerek ki yinede onlar kadar zayıf olamam aman saglıklı olalımda ne yapalım veririz bi şekilde
Aaah ah benim de canım sürekli ekşi hatta turşu istiyor ama 5. ay itibariyle kendime sınır koydum ödem olmayayım diye haftada 1 gün turşu yiyorumişyerinde yemekte gelirse o benim suçum değil
Günaydın göbişler geçmişi tam okuyamadım malum ev taşıyoruzdün eşyaları attık bugün yerleştirmeye başlıcaz Allah yardımcımız olsun. Hepinizi öpüyorum göbüşünden ve bebişinden :)
Yaa güneşim seni de bunaltıyorum ama mağazanın adını hatırlıyorsan bana özelden yazabilir misin cnm
keyapı dolaştım ama modokoya bakmadım kağıt için. odasını modokodan sipariş verdik zaten. nasılsa giderim tekrar. gitmişken kağıda da bakayım
olurmu hic oyle sey cnm yardimci olabilirsek birbirimize ne alaaa...magazanin adini bilmiyorum ama soyle tarif edeyim...bebek mobilyalari satan sokagin basinda tam....perde,kumas vs seylerde var...yildizlar bebe magazasinin karsininda kalio tam olarak yolun diger tarafinda...anlatabildimmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?