- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.181
kızlar bu gün doktor randevumuz vardı ve bana çok kilo aldığımı ve kilonun sadece bana degil bebeğede zararlı olacağını yüksek tansiyona erken doğuma ve gebelik zehirlenmesine yol açtığını söyledi ben kilo önemli değil nasılsa veririm diyordum bunları duyunca dikkat etmeye karar verdim sizleride uyarayım istedim( bu arada 5 ay 5 günlüğüm ve 6 kilo aldım)
Gunaydin herkese. Gune guzel bir fotograf ile baslayalim. Ben gordugum ve begendigim fotograflari sakliyorum. Dogum fotografcisi dogumdan sonra evde de cekim yapacak, begendigim bu tarz fotolari sakliyorum. SevgilerEki Görüntüle 694943
GÜNAYDIN
2 GÜNDÜR GECELİ GÜNDÜZLÜ AĞRIYAN MİGRENİM BUGÜN DE GEÇMEMİŞ
CANIM ÇOK ACIYOR,BENİM İÇİN DUA EDİN GÜN İÇİNDE GEÇSİN
Günaydın kızlar biz geldik geçmişi okumadım henüz ... İki gündür o doktor senin bu doktor benim koşturuyorum bir dahiliye , bir diyetisyen ve kendi doktorum olmak üzere 3 doktor arasında mekik dokudum... Sonuç : Gestasyonel diyabet ve akabinde diyet ve bir haftalık şeker kontrolü verdi doktor... Minik bir şeker ölçüm cihazı verdiler günde 6 kez şekerimi ölçüp not alıcam ... Sağlam bir diyet de verdiler... Dünden beri başladım işte sizde ne var ne yok ?? Benim gibi diyabet çıkan kızlar var mı canım çok sıkıldı... Bir de 2 gündür aşırı derecede hamileyim ay sinek uçsa ağlıyorum saçma sapan şeylere sinirleniyorum ne olacak böyle bilmiyorum
günaydın kızlar hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah benim doktorumda kilo konusunda uyardı beni son 3 ayda 10 kilo bile alınabiliyormuş lütfen dikkat et dedi çok şükür hava düzeldi artık yürüyüş yapabileceğim bu arada benim ellerimde ayaklarımda şişliklerde olmaya başladı bol bol su içmekten başka ne yapabilirim ödem için acaba
günaydınlar herkese çok güzel bir gün büyük kızımın müjdesiyle başladık güne kızım matematik olimpiyatlarında üçüncü olmuş çok sevindik ödül töreni olucak madalya alıcak kızım çok guru verici rabbim sizin çocuklarınızdanda bu mutluluğu yaşamanızı nasib etsin :)
selam bende aynıyım seninle tahmini ve 6.5-7 kilo aldım ama doktorum normal dedi...
Yaa güneşim seni de bunaltıyorum ama mağazanın adını hatırlıyorsan bana özelden yazabilir misin cnm
keyapı dolaştım ama modokoya bakmadım kağıt için. odasını modokodan sipariş verdik zaten. nasılsa giderim tekrar. gitmişken kağıda da bakayım
olurmu hic oyle sey cnm yardimci olabilirsek birbirimize ne alaaa...magazanin adini bilmiyorum ama soyle tarif edeyim...bebek mobilyalari satan sokagin basinda tam....perde,kumas vs seylerde var...yildizlar bebe magazasinin karsininda kalio tam olarak yolun diger tarafinda...anlatabildimmi :)
süpersin cnm
gittiğimde bakıcam oraya inşallah
Aaah ah benim de canım sürekli ekşi hatta turşu istiyor ama 5. ay itibariyle kendime sınır koydum ödem olmayayım diye haftada 1 gün turşu yiyorumişyerinde yemekte gelirse o benim suçum değil
işe yarar canım yarar.. bak artistlere çağla olsun ebru olsun ...vs 2. cileri kucakta tığ gibiler ne göbek ne başka bişey.... onlar nasıl hemen fit oluyorlar anlamış değilim yaa
zerre maşallah barekaallah inşallah devamı da böyle gelir. rabbim bizim çocuklarımıza da nasip etsin.günaydınlar herkese çok güzel bir gün büyük kızımın müjdesiyle başladık güne kızım matematik olimpiyatlarında üçüncü olmuş çok sevindik ödül töreni olucak madalya alıcak kızım çok guru verici rabbim sizin çocuklarınızdanda bu mutluluğu yaşamanızı nasib etsin :)
Karnını sarman için normal doğum yapmış olman lazımmış canım sezaryense zararlıymış zaten acır herhalde :26:
bu sitede okumuştum tesadüfen. .sezeryan olanlar pek saramamış. 2 aydan sonra dikişleri falan derken sarmaya başlamışlar. ama normal doğum yapan biri hemen sarabilirmiş. sorun olmuyormuş.. benim arkadaşımda normal doğum yaptı ertesi günü korse giymişti
evet sezeryanda olmuo ben karından ameliyat olduğum için o dikiş ağrılarını ii bilirim atlet bile fazlalık geliodu ilk günlerdenki korse hiç giyilmez
Kızlar malum uzun bir süredir gebelik ve doğum süreci için fotoğrafçı arıyordum. Sonunda buldum. Hamilelik süreci, doğum ve doğum sonrası fotolarım çekilecek. Bugün hamilelik fotolarım çekildi. 280 adet foto çekildi yorulduğum için bıraktım. Ama muhteşem oldu kızlar.Şimdi sadece bir örneğini gönderiyorum size. Ben hamilelik, doğum ve doğum sonrası için çok komik bir rakama anlaştım. Üstelik albüm dışında çekilen tüm fotoları da cd olarak veriyor böyle bir kampanyası varmış. Kolaj çalışmalı ve çalışmasız fiyatları var. Ben size bir örnek gönderiyorum. İsteyen olursa arkadaşın numarasını veririm. Kolaj çalışmalı 30 fotoğraflı albüm, ayrıca 30 fotoğraftan oluşan müzikli (tercih ettiğiniz müzik) slayt ve tüm çekilen fotoların adeti önemli değil cd olarak teslimi şeklinde anlaştım. Hamilelik, doğum zamanı ve doğumdan sonra istediğiniz bir gün (randevuyla) ev çekimi şeklinde 3 bölüm çekilecek. Ben 500 TL ye anlaştım. Üstelik acil doğumda aradığım takdirde hemen gelecek şekilde anlaştım.
Açık söyleyim size daha önce bahsettiğim kız sadece doğuma ve doğum sonrası eve geliyor 50 poz çekip gidiyordu. Ama benim bugün sadece hamile halimde 280 pozum oldu :) Bu daha doğum ve doğum sonrasında çekilecek.. Çekimler çok eğlenceliydi tavsiye ederimmm... Ben çok eğlendim ve çok güldüm. Şimdilik bir kolaj çalışmasını gönderiyorum. Daha neler var neler.. 280 taneyi paylaşamayacağım için bununla idare edin artık.
Tuğçe Yeşilkaya 05350671664
Eki Görüntüle 695146
Günaydın güzel anneler ve melekleriMis gibi bir bahar havası, güneş sıcacık
Havada AŞK kokusu var, demişya Orhan Veli "beni bu güzel havalar mahvetti" :26:
Aşk sen nelere kadirsin
izleyin ;Tutamadım Ellerinden Mükemmel Klip - YouTube
canım çok güzel
bende düşünüyorum
istanbulda mı bu fotocu
Kızlar malum uzun bir süredir gebelik ve doğum süreci için fotoğrafçı arıyordum. Sonunda buldum. Hamilelik süreci, doğum ve doğum sonrası fotolarım çekilecek. Bugün hamilelik fotolarım çekildi. 280 adet foto çekildi yorulduğum için bıraktım. Ama muhteşem oldu kızlar.Şimdi sadece bir örneğini gönderiyorum size. Ben hamilelik, doğum ve doğum sonrası için çok komik bir rakama anlaştım. Üstelik albüm dışında çekilen tüm fotoları da cd olarak veriyor böyle bir kampanyası varmış. Kolaj çalışmalı ve çalışmasız fiyatları var. Ben size bir örnek gönderiyorum. İsteyen olursa arkadaşın numarasını veririm. Kolaj çalışmalı 30 fotoğraflı albüm, ayrıca 30 fotoğraftan oluşan müzikli (tercih ettiğiniz müzik) slayt ve tüm çekilen fotoların adeti önemli değil cd olarak teslimi şeklinde anlaştım. Hamilelik, doğum zamanı ve doğumdan sonra istediğiniz bir gün (randevuyla) ev çekimi şeklinde 3 bölüm çekilecek. Ben 500 TL ye anlaştım. Üstelik acil doğumda aradığım takdirde hemen gelecek şekilde anlaştım.
Açık söyleyim size daha önce bahsettiğim kız sadece doğuma ve doğum sonrası eve geliyor 50 poz çekip gidiyordu. Ama benim bugün sadece hamile halimde 280 pozum oldu :) Bu daha doğum ve doğum sonrasında çekilecek.. Çekimler çok eğlenceliydi tavsiye ederimmm... Ben çok eğlendim ve çok güldüm. Şimdilik bir kolaj çalışmasını gönderiyorum. Daha neler var neler.. 280 taneyi paylaşamayacağım için bununla idare edin artık.
Tuğçe Yeşilkaya 05350671664
Eki Görüntüle 695146
kızlar bidaha sölüyorum netten alış veriş yapanlarınız varsa bi bakınEki Görüntüle 695157 Eki Görüntüle 695161 yeşilolan 20 mavi olan 15 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?