2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaaar mutluluktan ölünür mü yaaa bıdık kızımı gördü,m yerim onunağzını burnunu ayyy ne sevimli olmuş çıkarıp sarılasım geldi büyümüş kuzucum benim.

sizler nasılsınız inşallah iyisinizdir hemen geçmişi okuyayım bari öpüyorum sizi

selam bende aynıyım seninle tahmini ve 6.5-7 kilo aldım ama doktorum normal dedi...

Gunaydin herkese. Gune guzel bir fotograf ile baslayalim. Ben gordugum ve begendigim fotograflari sakliyorum. Dogum fotografcisi dogumdan sonra evde de cekim yapacak, begendigim bu tarz fotolari sakliyorum. SevgilerEki Görüntüle 694943

Evet evde de yapıyor ama benim böyle resim saklamak hiç aklıma gelmedi yaa. Ben de saklıyım bari:)

GÜNAYDIN
2 GÜNDÜR GECELİ GÜNDÜZLÜ AĞRIYAN MİGRENİM BUGÜN DE GEÇMEMİŞ
CANIM ÇOK ACIYOR,BENİM İÇİN DUA EDİN GÜN İÇİNDE GEÇSİN

Geçmiş olsun

Şeker sinir yapar. Sık dişini canım doğuma çok bişey kalmadı. Çok fazla diyet yapmak zorunda kalmıycaksın. Umarım doğumdan sonra hiç bişey kalmaz ve normal hayatına dönersin. Genelde bişey kalmıyor çünkü.

Tuzu keseceksin. Başka yapabileceğin hiç bi şey yok.

Çok gurur verici olmalı. Çok sevindim senin adına :)

KORSE!!!!!

Korse kullanmanın normal doğumdan veya sezaryenden sonra karnın düzelmesinde, göbeğin erimesinde faydası olması beklenmez. Çünkü problem gebelik sırasında alınan kilolara bağlı karın bölgesinde göbekte yağ birikmesi ve karın kaslarının kuvvetini kaybetmesidir. Bu iki problemin çözümü doğru karın kası egzersizleri yapmaktır, bu sayede eskisinden daha iyi bir karın şekline sahip olunabilir. Korse kullanmanın gebelikte alınan kiloları ve karın bölgesinde biriken yağları eritmesi imkansızdır, buna zayıflatıcı korse adıyla satılanlar dahildir. Hamilelik süresünce aşırı esneyen ve kuvvetini kaybeden karın kaslarını korse kullanımı güçlendiremez. Korse kullanırken karın ve göbek şeklinde farkedilen değişiklik doğumdan sonra verilen kilolardan kaynaklanmaktadır, korsenin kendisinden değil. Karın bölgesinde kalıcı düzelme isteyen annenin düzenli egzersiz ve doğru beslenme uygulaması en sağlıklı çözümdür, bunlar yapılmadığı sürece uygulanan diğer yöntemler kalıcı fayda sağlamaz.

Korselerin çok sıkı ve uzun süreli kullanılmasının bel sağlığı açısından zararlı olabileceği bildirilmektedir. Bel etrafındaki kaslarda güçsüzleşme ve kas tutulmalarına, bel ağrılarına neden olabilir. Bu nedenle asla doktora danışılmadan kullanılmamalıdır ve kullanılacaksa bile gündüz bir kaç saati geçmemelidir, gece çıkarılmalıdır. Çok sıkı olmamalıdır ve pamuklu olanlar tercih edilmelidir. Herhangi bir bel fıtığı, omurga v.b problemi olanlar kesinlikle ortopedi veya beyin cerrahisi uzmanına danışmadan korse kullanmamalıdır.

Günaydın pıtırcıkların güzel anneleri. Çok şükür puslu, soğuk havalar gitti ve yine pırıl pırıl güneşli bir hava geldi. Enerjimiz tazelendi. Ben hafta sonu piknik planlarımı yaptım bile, bu güzel hava kaçırılmaz ))

selam bende aynıyım seninle tahmini ve 6.5-7 kilo aldım ama doktorum normal dedi...

valla benimkibeni çok korkuttuu iyide oldu salmıştım iyice veriirim ammman diyodum ama işin içine bebeğim girince iş değişti ben tam 7 yıldır tedavi görüyorum doktorumda biliyo ne zor şartlarda buralara geldiğimi zaten böyle devam edersen kötü dedi şimdi bi tehlike var demedi neyseki

Aaah ah benim de canım sürekli ekşi hatta turşu istiyor ama 5. ay itibariyle kendime sınır koydum ödem olmayayım diye haftada 1 gün turşu yiyorum işyerinde yemekte gelirse o benim suçum değil

aynen cnm ya eksı delısıyım...bn suyun ıcıne lımon sıkıp ıcıyorum eksı ısteynce cnm..o derece durumm.corbaya bı lımon sıkıyorum esım sen smdı bnu gercekten ıcıcekmısn dıyo :)

Kızlar; kızım 2 gündür mideme çalışıyo. Çok fena tekme atıyo. Yediklerimi beğenmedi de bana mesaj mı vermeye çalışıyor acaba

işe yarar canım yarar.. bak artistlere çağla olsun ebru olsun ...vs 2. cileri kucakta tığ gibiler ne göbek ne başka bişey.... onlar nasıl hemen fit oluyorlar anlamış değilim yaa

zerre maşallah barekaallah inşallah devamı da böyle gelir. rabbim bizim çocuklarımıza da nasip etsin.
arkadaşlar aldığım eğitime dayanarak söyleyebilirim ki biz tıpçılarla bu konuda ayrılıyoruz. ilk doğumumda sezaryen olmuştu 2. gün karnımı çarşafla sardım. sıkılığı ilk zamanlarda hafif sonraki haftalarda sertti. bunun 2 nedeni var;
1. ameliyat yerine daha az acı hissediyorsunuz
2. ordaki kaslar yumuşak doku olduğu için ve rahim karın boşluğu henüz yara olduğu için toparlanması kolay oluyor. serbest bırakınca şekli sarkık oluyor,ama sarıp toparlayınca içe doğru kendini çekme kabiliyetine sahip,bu nedenle toparlanması çok kolay oluyor. ilk 6 ay asla egzersiz yapmayın,diyet asla yapmayın! sadece emzirin,çocukların ağlamasını beklemenize gerek yok sütün çoğalması için ve bebeğin emme işlevini daha sağlıklı öğrenmesi,memeden soğumaması için sık sık emzirmek gerek. bir dip not: lohusa kadın ne kadar emzirirse o kadar çok kilo verir. ilk gebeliğimde 18 kilo aldım 3.800 doğdu kızım ve doğumdan 1 ay sonra eski kiloma(52) kavuşmuştum. birde ne verirlerse yemek için kendinizi zorlamayın;en çok süt yapan şey su

Kızlar malum uzun bir süredir gebelik ve doğum süreci için fotoğrafçı arıyordum. Sonunda buldum. Hamilelik süreci, doğum ve doğum sonrası fotolarım çekilecek. Bugün hamilelik fotolarım çekildi. 280 adet foto çekildi yorulduğum için bıraktım. Ama muhteşem oldu kızlar.Şimdi sadece bir örneğini gönderiyorum size. Ben hamilelik, doğum ve doğum sonrası için çok komik bir rakama anlaştım. Üstelik albüm dışında çekilen tüm fotoları da cd olarak veriyor böyle bir kampanyası varmış. Kolaj çalışmalı ve çalışmasız fiyatları var. Ben size bir örnek gönderiyorum. İsteyen olursa arkadaşın numarasını veririm. Kolaj çalışmalı 30 fotoğraflı albüm, ayrıca 30 fotoğraftan oluşan müzikli (tercih ettiğiniz müzik) slayt ve tüm çekilen fotoların adeti önemli değil cd olarak teslimi şeklinde anlaştım. Hamilelik, doğum zamanı ve doğumdan sonra istediğiniz bir gün (randevuyla) ev çekimi şeklinde 3 bölüm çekilecek. Ben 500 TL ye anlaştım. Üstelik acil doğumda aradığım takdirde hemen gelecek şekilde anlaştım.

Açık söyleyim size daha önce bahsettiğim kız sadece doğuma ve doğum sonrası eve geliyor 50 poz çekip gidiyordu. Ama benim bugün sadece hamile halimde 280 pozum oldu :) Bu daha doğum ve doğum sonrasında çekilecek.. Çekimler çok eğlenceliydi tavsiye ederimmm... Ben çok eğlendim ve çok güldüm. Şimdilik bir kolaj çalışmasını gönderiyorum. Daha neler var neler.. 280 taneyi paylaşamayacağım için bununla idare edin artık.

Tuğçe Yeşilkaya 05350671664

Eki Görüntüle 695146

rabarbaa kolay gelsin canım :) Kızlar bu arada benim boğazım çok ağırıyor dn kontrol ettim hafif kızarmış ateşim çıkmadığı için doktora danışmadım (bir de bugünlerde artık beyaz önlük bile görmek istemiyorum) dün karbonatlı su ile gargara yaptım akşama kadar ağrısı arttı gibi gece de uykudan önce fesleğen çayıyla gargara yaptım birazcık daha iyiyim bir de boyun tutulmasına ne iyi gelir onu da bulursam yaşadım

canım çok güzel
bende düşünüyorum
istanbulda mı bu fotocu

Klipteki filmi izlemiştim çok güzel bir film izlemediyseniz tavsiye ederim filmde hem gıcık olmuştum hem duygulanmıştım hem gülmüştüm öyle karışık bir film ama kesinlikle güzel

Fotoğrafların çok güzel olmuş canım ne güzel anılar kalacak Hamilelik fotoğrafını bende bi düşüneyim bakalım sorayım etrafıma fiyatları :)

arkadaşlar aldığım eğitime dayanarak söyleyebilirim ki biz tıpçılarla bu konuda ayrılıyoruz. ilk doğumumda sezaryen olmuştu 2. gün karnımı çarşafla sardım. sıkılığı ilk zamanlarda hafif sonraki haftalarda sertti. bunun 2 nedeni var;
1. ameliyat yerine daha az acı hissediyorsunuz
2. ordaki kaslar yumuşak doku olduğu için ve rahim karın boşluğu henüz yara olduğu için toparlanması kolay oluyor. serbest bırakınca şekli sarkık oluyor,ama sarıp toparlayınca içe doğru kendini çekme kabiliyetine sahip,bu nedenle toparlanması çok kolay oluyor. ilk 6 ay asla egzersiz yapmayın,diyet asla yapmayın! sadece emzirin,çocukların ağlamasını beklemenize gerek yok sütün çoğalması için ve bebeğin emme işlevini daha sağlıklı öğrenmesi,memeden soğumaması için sık sık emzirmek gerek. bir dip not: lohusa kadın ne kadar emzirirse o kadar çok kilo verir. ilk gebeliğimde 18 kilo aldım 3.800 doğdu kızım ve doğumdan 1 ay sonra eski kiloma(52) kavuşmuştum. birde ne verirlerse yemek için kendinizi zorlamayın;en çok süt yapan şey su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…