- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.681
Süper olacak süper maşallah sana ya
Harika olmuş gerçekten, ellerine sağlık!
Çok şeker görünüyorlar bayıldım.
Ben de şimdi keçeden hayvanlar yapmaya kalkıştım, bakalım becerebilecek miyim
Merhaba, ben bu topic'i biraz geç farketmiş bulunuyorum. Nasipse 15 Ağustosta bir kız bebeğimiz olacak. Daha önceki sayfaların tamamını okuyamadım, belki konusu geçmiş olabilir kusuruma bakmayın. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum.Biz kızımızın oda takımını sipariş ettik. Büyüyen karyola, şifonyer, 2 kapaklı dolap ve emzirme koltuğu aldık. Ancak çocuk odası evin diğer ucunda kalıyor. İlk günden bebek telsizi alıp, kızımı odasında mı yatırmalıyım yoksa yatak odamıza beşik veya park yatak alıp birkaç ay orada mı yatırmalıyım bilemedim. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?:26:
hahaha diyorum içime derya baykal kaçtı benimtatlım 10 yıllık bir çalışma hayatından sonra bebeğim için evimde oturmak zorunda kaldım. sağlığı için, detaya gerek yok... eh tempolu bir hayattan sonra elim boş kalınca bunlara sardım.
he ayrıca o çıkaracağın şapkanın modelini ver ben yaparım
Eki Görüntüle 696459
kızlar bunları sımdı dıktımbulutlar yaptım ıclerınıde azcık elyafla doldurdum stor perdenın önünee tavana yakın bir şekilde sallandırmak ıstıyorumm misinalarla ,odaya renk katsın diye henuz bıtmedı ama daha kenarlarına kurdalelar gecıcem bıde koyu renk olacak aşşagıdakı resımdekı gıbı durmasını planlıyorum sızce saçma olurmu kızlarrrrr hayal edıyorum guzel durur gıbı gelıyor yada elyafı cıkarıp kartona yapıştırayım dıyorum daha sert durur ne dıyorsunuzz
Eki Görüntüle 696482
İlk 6 ay en azından gece de çok emeceği için en mantıklısı yanına bi beşik alman canım hoşgeldin bu arada
Budur yaa girişimci ruh buna denirÇok güldürdün beni tatlım. Bu arada ben senin bloğu bulamıyorum ecemin sandığı değil miydi adı?
Ben de şimdi keçeden hayvanlar yapmaya kalkıştım, bakalım becerebilecek miyim
Hoşbulduk canım,
Aklım bu konuda fazlasıyla karışık, bir yandan, bizim odamızda yatmaya alışmasın, baştan bir düzeni olsun hem de o kadar masraf ettik oda hazırladık kullansın ilk günden diyorum, bir yandan da çok küçük odasında nasıl yalnız bırakıcam diyorum. Birkaç kitap okudum bu konuda anladığım kadarıyla uzmanların da kafası karışık; bazısı ayrı odada uyutun diyor, bazısı beraber uyuyun:26:
Ayrı odada emzirmek kesinlikle zor olacak tabi ama çocuk sahibi olduktan sonra zaten hiçbirşey kolay olmayacak sanırım
Bu arada aklıma geldi geçende izlediğim o bebek belgeselinde diyordu ki insanlar normal doğum zamanını doldurup dünyaya geldiğinde bile hala cenin sayılıyormuş gelişimimizi tam tamamlamış olmuyormuşuz kemiklerimizin çoğu kıkırdak halinde oluyormuş doğduktan sonra kemikleşiyormuş bu yüzden yürümeyi en geç öğrenen canlı insanmışGelişimi tamamlamadan doğmamızın sebebi de en gelişmiş beyne sahip olduğumuz için kafamız daha fazla büyümeden pelvisten geçecek boyuttayken rahmin doğumu başlatmasıymış
Ben de bazen sıkılıyorum çalışmaktan bırakayım istiyorum bebek olduktan sonra. bebeğimin bakılması konsunda bi sıkıntı yok kayınvalidemle aynı binada oturuyoruz. benden hevesli torununa bakmak için.. kocam ise işi bırakayım,yorulmayayım,evde oturup çocuğuma bakayım diye dünden razı.. ama sonra cesaret edemiyorum. hayatın ne getireceği belli olmaz. kadının kendi parasını harcaması gibi güzel bir şe var mı.. düşünüyorum da eşimden para istemek zor geliyor bana.. para harcamayı alışverişi seven biriyim. çalışmasam ve eşimin en ufak bi şakası beni çok üzer.. şimdi de çok şaka yapıyor çok alışveriş yaptığım konusunda ama en ufak dokunmuyor..
Merhaba, ben bu topic'i biraz geç farketmiş bulunuyorum. Nasipse 15 Ağustosta bir kız bebeğimiz olacak. Daha önceki sayfaların tamamını okuyamadım, belki konusu geçmiş olabilir kusuruma bakmayın. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum.Biz kızımızın oda takımını sipariş ettik. Büyüyen karyola, şifonyer, 2 kapaklı dolap ve emzirme koltuğu aldık. Ancak çocuk odası evin diğer ucunda kalıyor. İlk günden bebek telsizi alıp, kızımı odasında mı yatırmalıyım yoksa yatak odamıza beşik veya park yatak alıp birkaç ay orada mı yatırmalıyım bilemedim. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?:26:
Çok tatlı olmuş canım çok beğendim ben de artık rahat rahat evimde oturabilsem de bir şeyler yapabilsemtatlım ellerine sağlık. aynı fikirden ben de dönence yapıyorum şuan tam bitmedi ama güzel olacağa benziyor. bitmemiş halini paylaşayım ben de. kasnağa misinayla asıcam damlaların içini de doldurdum diktim. bitince eklerim yine.
Eki Görüntüle 696506
Bi ilaç firmasının eşime verdiği keçeden bi sepet vardı, onun üstündeki ilaç markasını kamufle etmek için keçeli kalemle boyadım. Keçeden yapabildiğim tek şey bu olduÇok emek verdim çook
Sen yaparsın canım bence, güveniyorum sana hadi bakalım
çok ara ara okuyorum yaa bi sürü şey kaçırıom ama vaktim yok
okuduğum kadarıyla hayatımsın o dallar harika olmuş ellerinize sağlık çok beceriklisiniz maşallah
red sen de boyama işini ne çabuk halletmişsin foto ekledin mi görmedim :26:
çok cici durur bence harika bi fikirkarton diil ama böle hafif dolgulu kumaşlarla daha ii olur
ayrıca ne iş yapıosun merak ettim böle çizimler ekliosun ya arada
Nisan Anneleri Doğum Hikayelerini Anlatıyorlar Şimdi3 Ay Sonra Bizde
arkadaşlar bebek odası takımı alanlar hangi marka- model aldılar acaba.ben bir türlü karar veremedimm. bir de uygun fiyata ve çok büyük olmayan bir park yatak arıyorum. ne tavsiye edersiniz
Kızlar bu boğaz ağrısına ne yapabilirim kızarmış hep bademciklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?