2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bişi sorcamm

bebeğinin fotosu dimi avatarındaki?

hatta hepinize soriim kızlar benim oğlan da dünkü fotoda somurtuk ağızlı çıkmış acaba bu dönemde ağız şekilleri mi böle oluo:26:

babasına takılıom ben de senin gibi suratsız olcak bu oğlan die

slm kızlar negüzel şeyler yapmışsınız öyle ben daha kızıma bir iğne bile almadım yarın ilk alışverişimize çıkıp kıyafetlerini almaya başlayacağız herkes süslemelere başlamış ağustosun en mızmız annesi olarak adayım:) bakalım takvimimize kızım ne durumdaymış

Yav bende mi bir gariplik var yoksa bütün andavallar beni mi buluyor anlamadım. Sandalyelerimi kaplatacağımı söylemiştim hatırlarsanız. Döşemeci gelmişti, renk sıkalasından beğendiğim rengi seçtim adam işaretledi ve Cuma getiririm yenge dedi. Ben bej seçmiştim ve bugün geleceğine dair umudum yoktu. Hayret adam zamanında getirdi ama gitmiş bütün sandalyeleri krem rengi kaplamış getirmiş Çıldırıcam sinirden kan beynime sıçradı resmen. Aradım dedim bu benim istediğim renk değil beğeneceğinizi düşünerekten o rengi yaptım zaten çok benziyo demez mi Rabbim sen sabır ver bana.

Allah akıl fikir versin senin bu mobilyacılara diyorum başkada birşey demiyorum benim zevkim yoktu zaten sağol kendi istediğini yaptığın için deseydin. bir ara yolla bana bunları senin yerine bizzat ben yolacağım arkadaşım elalem deliye hasret biz akıllıya olmuş resmen sabır diliyorum arasta yaaa

ne çektn arasta yaa şunlardan :) şaka gibi oldu senin bu mobilya işi :))

neyse en azından benzio bak adam demş ya gidip kırmızı falan yapsaydı diyerek pollyannacılık oyyna :)

Yollıyım canım ömrümü yediler resmen. Özrü kabahatinden büyük. Yaptığı açıklamaya bak yaa. Arıycam ben sizi dedi ama kesinlikle arayacağını sanmıyorum. Hatasını telafi etmek ona pahalıya patlıycak çünkü. Sonuçta kaplama malzemesi bedava değil

ne çektn arasta yaa şunlardan :) şaka gibi oldu senin bu mobilya işi :))

neyse en azından benzio bak adam demş ya gidip kırmızı falan yapsaydı diyerek pollyannacılık oyyna :)

Bi düşünsene kuaföre gidiyosun küllü sarı istiyosun, kuaför senin saçını civciv sarısı boyuyo. Nasılsa o da sarı diye Çıldırıciğim arkadaşım yaaa

Selam
Kızlar benim şeker testimde aksine düşük çıktı.
Dr.öğün aralarını uzatma açlık kan şekerin düşüyor dedi.
Çok şükür bir sıkıntımız yok hayırlısı ile tamamlasaydık hamişliği alsaydık kucaklarımıza minnoşlarımızı. :)

aranızda renkli obstetik doppler yaptıran var mı? doktor bana iki hafta sonraya gün verdi. nasıl bir şey biliyor musunuz

önce ikili sonra 3lü test ayrıntılı ultrason şeker yüklemesi şimdide bu mu ya( offfffffff ben bitti sanıyordum renkli obstetik dop ne ki doktorun birsey söylemedi mi merak ettim şimdi benim doktorum neden söylemedi ki bunu bana

ben dişlerimi temizlettim hatta dolgu bile yaptılar.sorun olmuyor rahatça yaptırabilirsin

Selam becerikli anneler:) benim elimden bu tür işler gelmez öğretmen arkadaşım yapıyormuş internette de satıyor o şekilde halledeceğim:) şimdi takvime bakalım:) herkese iyi akşamlar :)

kızlar bundan perde yapmayı düşünüyorum kızımın odasına. eğer olmazsa mutfak kapısına sineklik olabilir? sizce nasıl? yapılabilir mi? kötü mü durur?

çok şeker olmuş güle güle kullanın işallah

bak bak gözüm atmaya başladı
senin için dua edicem; ALLAHIM SEN ARASTA'NIN MOBİLYACILARINA AKIL FİKİR VER ONLARI ISLAH EYLE YAREPPİM :111:

bak bak gözüm atmaya başladı
senin için dua edicem; ALLAHIM SEN ARASTA'NIN MOBİLYACILARINA AKIL FİKİR VER ONLARI ISLAH EYLE YAREPPİM :111:

Kamera şakası gibi hakikaten canım. Yani bu kadar aksilik bu kadar üst üste gelmez. Vicdan yaptı sanırım aradı, şimdi de diyo ki firma kod numarasına göre yanlış ürünü göndermiş, bu da kaplarken farketmemiş. Hafta içi alayım istediğiniz renk yapayım dedi . Kıvırmaya bak. Bakalım bu kez nasıl bir renk yapacak merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…