- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.701
Allahımm ben de çok beceriksizim yaa :26: el işiyle hiç aram yoktur tek yapabildiğim şey düğme dikmeksizleri görünce ne kadar ezikleniyorum bilseniizzz kadın dediğiin böle olur böle olurr bööle olurrr diyorum sizeee
Yav bende mi bir gariplik var yoksa bütün andavallar beni mi buluyor anlamadım. Sandalyelerimi kaplatacağımı söylemiştim hatırlarsanız. Döşemeci gelmişti, renk sıkalasından beğendiğim rengi seçtim adam işaretledi ve Cuma getiririm yenge dedi. Ben bej seçmiştim ve bugün geleceğine dair umudum yoktu. Hayret adam zamanında getirdi ama gitmiş bütün sandalyeleri krem rengi kaplamış getirmişÇıldırıcam sinirden kan beynime sıçradı resmen. Aradım dedim bu benim istediğim renk değil beğeneceğinizi düşünerekten o rengi yaptım zaten çok benziyo demez mi Rabbim sen sabır ver bana.
Allah akıl fikir versin senin bu mobilyacılara diyorum başkada birşey demiyorum benim zevkim yoktu zaten sağol kendi istediğini yaptığın için deseydin. bir ara yolla bana bunları senin yerine bizzat ben yolacağım arkadaşım elalem deliye hasret biz akıllıya olmuş resmen sabır diliyorum arasta yaaa
ne çektn arasta yaa şunlardan :) şaka gibi oldu senin bu mobilya işi :))
neyse en azından benzio bak adam demş ya gidip kırmızı falan yapsaydıdiyerek pollyannacılık oyyna :)
aranızda renkli obstetik doppler yaptıran var mı? doktor bana iki hafta sonraya gün verdi. nasıl bir şey biliyor musunuz
Günaydın kızlar çok yorulduk dün ama işimiz bitmedi halahepinize kolaylık dilekleriniz için teşekkür ediyorum bugün de dua edin bize.
Hamileliğinde dişlerini temizleten var mı aramızda ? Temizletebiliyormuyuz hamileyken dişlerim sızlıyor dünden beri .
Reddcim bende bekarlığımda kullandığım 3 kapılı dolabı ve 5 ki şifonyeri boyamaya karar verdim. Sprey mobilya boyası ile bir çekmeceyi denedim gayet güzel oldu kolay kapandı ama dayanıklı olmuo üzerine mat vernik geçmek gerekiyor ve kokusu keskin sen yapıcaksan mutlaka maske ile koçtaşta var bu boyalar ama mobilyan parlak ise zımpara yapman gerekir canım benim de şu yerleşme işim bitsin başlayıp bitircem bu boya işini
Selam
Kızlar benim şeker testimde aksine düşük çıktı.
Dr.öğün aralarını uzatma açlık kan şekerin düşüyor dedi.
Çok şükür bir sıkıntımız yok hayırlısı ile tamamlasaydık hamişliği alsaydık kucaklarımıza minnoşlarımızı. :)
Eki Görüntüle 696459
kızlar bunları sımdı dıktımbulutlar yaptım ıclerınıde azcık elyafla doldurdum stor perdenın önünee tavana yakın bir şekilde sallandırmak ıstıyorumm misinalarla ,odaya renk katsın diye henuz bıtmedı ama daha kenarlarına kurdalelar gecıcem bıde koyu renk olacak aşşagıdakı resımdekı gıbı durmasını planlıyorum sızce saçma olurmu kızlarrrrr hayal edıyorum guzel durur gıbı gelıyor yada elyafı cıkarıp kartona yapıştırayım dıyorum daha sert durur ne dıyorsunuzz
Eki Görüntüle 696482
Yav bende mi bir gariplik var yoksa bütün andavallar beni mi buluyor anlamadım. Sandalyelerimi kaplatacağımı söylemiştim hatırlarsanız. Döşemeci gelmişti, renk sıkalasından beğendiğim rengi seçtim adam işaretledi ve Cuma getiririm yenge dedi. Ben bej seçmiştim ve bugün geleceğine dair umudum yoktu. Hayret adam zamanında getirdi ama gitmiş bütün sandalyeleri krem rengi kaplamış getirmişÇıldırıcam sinirden kan beynime sıçradı resmen. Aradım dedim bu benim istediğim renk değil beğeneceğinizi düşünerekten o rengi yaptım zaten çok benziyo demez mi Rabbim sen sabır ver bana.
bak bak gözüm atmaya başladı
senin için dua edicem; ALLAHIM SEN ARASTA'NIN MOBİLYACILARINA AKIL FİKİR VER ONLARI ISLAH EYLE YAREPPİM:111:
kızlar banada keçe alabileceğim bir adres verir misiniz sizin alışveriş yaptığınız varsa hatta böyle netten daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?