- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.661
Eki Görüntüle 696459
kızlar bunları sımdı dıktımbulutlar yaptım ıclerınıde azcık elyafla doldurdum stor perdenın önünee tavana yakın bir şekilde sallandırmak ıstıyorumm misinalarla ,odaya renk katsın diye henuz bıtmedı ama daha kenarlarına kurdalelar gecıcem bıde koyu renk olacak aşşagıdakı resımdekı gıbı durmasını planlıyorum sızce saçma olurmu kızlarrrrr hayal edıyorum guzel durur gıbı gelıyor yada elyafı cıkarıp kartona yapıştırayım dıyorum daha sert durur ne dıyorsunuzz
Eki Görüntüle 696482
Çekirgecim önceden yanıyordu izinler
2011 deki torba yasayla artık yanmıyor diye biliyorum. Açelya arkadaşımız paylaşmış zaten. Torba yasadaki maddeyi bulayım buraya da koyacağım. Hatta yine kk 'dan birisi hastaneden aldığı bir kağıtla iznini saydırdığını yazmıştı. Arkadaşın milli eğitimle görüşsün. Daha önce böyle bi izin kullandırmadılarsa inatla hayır diyebiliyor bazı yöneticiler. Bizimkiler öyle en azından ilk seferkine sorun çıkarırlar. Öğrenirler sonrakiler sorun yaşamaz.
yok cnm 2008-2009 iş kanunu değişiklikleriyle bu böyle yanma diye bişey yok 2008de gördüğüm iş hukuku dersinde en çok aklımda kalan kısımdıyöneticilerin inadından yanmıştır.
anladım canım. benim karyolanın boyutu da 195 / 95 cm. ama içine girecek yatağın 180 /80 olması gerekiyor. ona göre ayarlamış neyse ne çıkarsa bahtıma artık napalım : )
Policiğim Çekirgem haklı ve ben de aynısını düşünüyorum.Helenasın yazdıkları da çok hoşuma gitti.Sırf çocuklara biraz daha fazla zaman ayırayım derken hem kendini hem çocuklarını birşeyden mahrum etme. Bak ben 8 sene evhanımlığı yaptım ve çektiğim çileleri burada paylaşmıştım.Çocuklarımın yeni yeni giyinen çocuklara nasıl hayranlıkla baktıklarını içim acıyarak seyrettim.Bu bir anne veya baba için tarif edilemeyecek bir acı.....
Şimdi ise hayatıma yepyeni bir sayfa açtım yani kamuya atanmasaydım yine de çalışmak isterdim ama benim imkanım yoktu annem yok biliyorsun üvey annemiz var o da zaten kendi havasında kayınvalidem köyde bir sürü iş başında yani çocuklarıma bakacak hiç kimsem yoktu ve çalışamadım.Çocukların rezil olacağı biraz büyüyene kadar.Ve sen onlara evde olduğun zamanlarda kat be kat anne sevgisini verebilirsin canım.Ama çocuklarına her bayram kıyafet alıyor olmanın mutluluğunu hiçbir şeye değişme nolur
Eki Görüntüle 696459
kızlar bunları sımdı dıktımbulutlar yaptım ıclerınıde azcık elyafla doldurdum stor perdenın önünee tavana yakın bir şekilde sallandırmak ıstıyorumm misinalarla ,odaya renk katsın diye henuz bıtmedı ama daha kenarlarına kurdalelar gecıcem bıde koyu renk olacak aşşagıdakı resımdekı gıbı durmasını planlıyorum sızce saçma olurmu kızlarrrrr hayal edıyorum guzel durur gıbı gelıyor yada elyafı cıkarıp kartona yapıştırayım dıyorum daha sert durur ne dıyorsunuzz
Eki Görüntüle 696482
tatlım ellerine sağlık. aynı fikirden ben de dönence yapıyorum şuan tam bitmedi ama güzel olacağa benziyor. bitmemiş halini paylaşayım ben de. kasnağa misinayla asıcam damlaların içini de doldurdum diktim. bitince eklerim yine.
Eki Görüntüle 696506
günaydın kızlarrr boll güneşli havaa ohhhh, böyleykenden iş pek çekilmiyor.. allahtan öğleden sonra çıkacağım 2. doz aşım var. onu yaptırıcaz kızımlaa... Buda dün kocitomla yaptığımız kuşlar. baktı ben sallıyorum bitiremicem. aldı eline keçeyi ve makası işe koyuldumeğersem benden daha yetenekliymiş
Eki Görüntüle 696051 Eki Görüntüle 696053
canım sitenin adı çıkmamış istersen adını yaz ben googledan bulurum. dikiş makinesi aldığım için açıkçası çok memnunum o kadar pratik bir aletmiş bugüne kadar almadığıma yanıyorum. bu arada geldi mi siparişlerin? sen de paylaş bizimle yaptıklarını fikrimiz olsun.
Yok artık yaaa bunu da mı düşündün. Dönenceyi bile kendin yapıyosun, med tatlım senin yüzünden evde şapkayla dolaşıcam artık. Şapka çıkarmak lazım bunları görünce
Merhaba, ben bu topic'i biraz geç farketmiş bulunuyorum. Nasipse 15 Ağustosta bir kız bebeğimiz olacak. Daha önceki sayfaların tamamını okuyamadım, belki konusu geçmiş olabilir kusuruma bakmayın. Bir konuda fikrinizi almak istiyorum.Biz kızımızın oda takımını sipariş ettik. Büyüyen karyola, şifonyer, 2 kapaklı dolap ve emzirme koltuğu aldık. Ancak çocuk odası evin diğer ucunda kalıyor. İlk günden bebek telsizi alıp, kızımı odasında mı yatırmalıyım yoksa yatak odamıza beşik veya park yatak alıp birkaç ay orada mı yatırmalıyım bilemedim. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?:26:
sitenin adı emeksensin canım. benim siparişlerim geldi. Hatta bir heves kapı süsü için kız bebekler yapmaya koyuldum. Bir tane anca yaptım tüm akşam uğraşıp. İçini elyafla doldurdum. Elimle diktim falan. Ama kafası vücuduna göre küçük kaldı.o yüzden buraya koymadım. Hiç beğenmedim yaptığımı. Biraz daha becerimi geliştireyim koyacağım ben de.
hahaha diyorum içime derya baykal kaçtı benimtatlım 10 yıllık bir çalışma hayatından sonra bebeğim için evimde oturmak zorunda kaldım. sağlığı için, detaya gerek yok... eh tempolu bir hayattan sonra elim boş kalınca bunlara sardım.
he ayrıca o çıkaracağın şapkanın modelini ver ben yaparım
tatlım ellerine sağlık. aynı fikirden ben de dönence yapıyorum şuan tam bitmedi ama güzel olacağa benziyor. bitmemiş halini paylaşayım ben de. kasnağa misinayla asıcam damlaların içini de doldurdum diktim. bitince eklerim yine.
Eki Görüntüle 696506
Yanına ay ve yıldızlar da yapabilirsin canım bence çok şirin olurAyrıca elyaflı hali güzel karton olmasın
bi de bana sor gözlerim yaşardı kendi halime gülmektenTamam. Koptum, yere düştüm yerden yazıyorum
canım çok güzel bence yaptıkların. ellerine sağlık. mutlu günlerde inşallah.senınde ellerıne saglık cnm guzel seyler cıkarıyorsun bende bıseyler yapıyorumda henuz hepsı yarım ekleyecegım ben 3 renk kumasla gıdıyorum bu yaptıgım kumaslardan yastık ve emzırme yastıgıda yaptım ayrıca bebek odası kapı susude bu kumaslardan yaptım kuşlar dıktım onları çekemedım henuz ev karman cormançekince koyarım bende .ayrıca bulutların cok guzel olmus cnmm
Eki Görüntüle 696506
aramıza hoşgeldin canım
bebeği ilk günden odasında yatırmak mı sen de onun odasında yatacaksan sorun yok amma valakin sürekli emiyo zaten yeni doğan bebiş senin o odaya yürüyecek takatin bile olmazzz oyüzden bence ilk 6-8-10 artık nasıl istersen kendi odanda yatır park yatak falan al derim ben tecrübelerime dayanaraktann :))
annemin rahatsızlığından bahsetmiştim dua istemiştim biyopsi sonucları geldi cok sükür rabbime temiz cıktı sonucları:)))))))))))))))))))
hahahha ilahiii yaaa ıslat ozaman biraz sonra yıka
ayyy ben ilk defa duydum bunu yaaa ama ped falanmı takıyosun napıyolar o 21 gün boyunca
:26:
selamlar ağustos 2013 ün güzel anneleri ve tabiki bebiklerihepinize kocaman öpücükler :122::92:
ben her yemekten sonra şekerimi ölçmekle uğraşıyorum şu ara. parmaklarım delik deşik oldu delecek yer bulamıyorum bazen üst üste geliyor sanırım o zaman zıplatıyor, bebeğim de ne oluyor acaba diye merak ediyordur sanırım
bu arada anneannemden kalan 32 yıllık bebek battaniyemi yenilemeyi en sonunda bitirdim. bitirince paylaşıcam demiştim işte buyrunuz efendim. sanırım yorulduğuma ve emeğime değdi.(hayatımda ilk defa dikiş makinesi kullandığımı belirtmeden geçemeyeceğim...)
Eki Görüntüle 696398 Eki Görüntüle 696413
Eki Görüntüle 696399 Eki Görüntüle 696400
Eki Görüntüle 696401 Eki Görüntüle 696402
Eki Görüntüle 696403 Eki Görüntüle 696406
Eki Görüntüle 696409 Eki Görüntüle 696415
Eki Görüntüle 696459
Eki Görüntüle 696482
Eki Görüntüle 696506
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?