2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu guzel cmrtesi gunnde bn kocismden ayriyim:-( dugun var dunden beri fotograf ve dugun cekmleryle mesgul annemdeydm dun bugunde burdayz..yarin piknige gdicez resmlerini cekicm diyodugun sezonu acildi bn dogurdugm gun cekm olmaz umarim

bu guzel cmrtesi gunnde bn kocismden ayriyim:-( dugun var dunden beri fotograf ve dugun cekmleryle mesgul annemdeydm dun bugunde burdayz..yarin piknige gdicez resmlerini cekicm diyodugun sezonu acildi bn dogurdugm gun cekm olmaz umarim

kendi bebeğinin doğumunu kaçırmaz eşin bence canım ya hem doğum fotoğrafçılığı yapsın o gün...
:))

kendi bebeğinin doğumunu kaçırmaz eşin bence canım ya hem doğum fotoğrafçılığı yapsın o gün...
:))

sezeryani birazda ondan istiyrm cnm tarihm belli olur o gun is almz yda elemanini ayarlr ama normal dogumda sancilarm hstaneye goturr ailem ama esm olmz dogummda cnku ilcelerede gdiyo o animda esm yanmda olmzsa cok uzulurm :-( bebisimz bnm bol bol resmlerimizi ceker

kizlar bugun eminonu havuzlu han a gittik okadar kalabalikti mahvolduk oralarda...akli kalanlar icin yazayim dedim hicccc gitmeye gerek yok fiyatlar heryerde ayni hatta internette daha uygun...bosuna kendinizi ve gununuzu oldurmeyin derim

Ben Temizlettim Canım. Diş Etlerim Balon Gibi Olmuştu. Dişçidende Çok Korkarım. Çok Stres Yapmayayım Diye 2 Seansla Temizledi Dişçim. Temizletmeni Tavsiye Ederim Çok Rahatlıyorsun, Temizlettikten Sonra Da Diş İpi Kullanmanı Tavsiye Ederim.

Selam kızlar, bebek için saç, vücut şampuanı, vücut yağı /kremi gibi seyleri biz arastirip kafamiza yatan markayı mı alıyoruz? Yoksa bebek doktoru şu markayı kullanın dıye tavsıyede mi bulunuyor?

Selam kızlar, bebek için saç, vücut şampuanı, vücut yağı /kremi gibi seyleri biz arastirip kafamiza yatan markayı mı alıyoruz? Yoksa bebek doktoru şu markayı kullanın dıye tavsıyede mi bulunuyor?
Kendi Tercihlerini Kullanıyorsun Diye Biliyorum Ben. Ben Johnsonsbaby Kullanmayı Düşünüyorum. Kullananlardan Dalinden Daha Kaliteli Olduğunu Duydum. Deneye Deneye En İyi Olanı Buluruz Artık

ben sebamed aldim cnm butun urunlerini...cevremdekiler ondan memnun..hatta nette %40 indirimli urunleri suan arastirirsan

salı günü annemle eminönüne gitmeyi planlıyorum.ama ben sadece oraya kadar gitmeyi biliyorum yani ne nerde bilmiyorum.yeni ev aldık hem ev için perde hemde bebeğin ihtiyaçlarını alıcam kısmetse.biraz bilgi verirmisiniz?her yer birbirine yakınmı?yani işte biraz anlatırmısınız?

kızlar bir şeye canım çok sıkıldı onu sizinle paylaşmak istiyorum...bugün bir arkadaşımıza ev hayırlamaya gittik,arkadaşın 4 yaşındaki kızı 15 gün önce altıncı hastalık da denen kızıl diye bir mikrobik hastalığa yakalanmş...iyileşti dedi annesi ama kızın ellerinde hala pul pul döküntüler vardı...ben sarılıp öpmedim ama annesini öpmüştüm selamlaşırken...ya çok tedirgin oldum..netten baktım bulaşıcıymış...keşke gitmeseydim..

cnm kucukken bem gecrdm altnci hstalik..ve o zamn silivride bi akrqbamzdydk..cevremde cok insan vardi..kimseye gcmedi.ablamla yanyana yatiyodk onada gcmedi...icin raht olsn bnce

içini ferah tut ben de 3 hafta önce bebek ziyareti gitmiştim. oraya gelen misafirlerden birinin çocuğu o rahatsızlığı geçiiryordu yüzü epey kötüydü. bana dokundu hatta çok şükür bişey olmadı

kızlar son iki gündür bıçak saplanması gibi ağrılarım var bazen yürürken oluyor karnımın altına doğru bazen de malum bölgede oluyor ve kasılıyorum. biraz önce de kanepede sırt üstü tv izleyim dedim 5 dk o pozisyondan kalkayım dedim ama o kadar zorlandımki yavaş yavaş acı çekerek ancak dönebildim:18: sizlerden de bunu yaşayan varmı kızlar korkuyorum hatta erken doğum mu olacak diye bile düşünmeye başladım hamileliğimden beri hiç bu kadar ağrı acı duymadım Allah beterinden korusun tabi

kanal dde atm diye bir korku filmi var evde tek başıma onu izliyorum kızlar bugün sayfamız çok sessiz nerelerdesiniz yarın pazar hepiniz uykuya mı daldınız

Icin rahat olsun gayet normal birsey ilerde dahada hissedeceksin ve acin olacak gucleniyorlar cunku.. malum bolgede olmasiayaklari muhtemelen asagidadir ondan bugun ve hala simdi bende okuyor simdi bile tekme yiyorum asagidan korkma canim bebisler bizi durtuyor :) bende ilk alttan cikacak sandim ama yok oyle degil icin rahat olsun..

bebek eşyası için havuzlu hana git canım. iskeleye yakın merkezde zaten kimse sorsan gösterir. hanın içi sırf bebek mağazaları.. beşiğinden tokasına kadar herşeyleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…