2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese mutlu pazarlar...
Malesef eşim işte bu hafta sonunu evde geçiriyorum Tek başıma hiç eğlenceli olmuyo gezmeceler ...

Bu arada rüyamda erken doğum yapacaktırm. Bebeğimin hiç eşyası yok o kadar panik yapıyorum ki. Şimdi sadece birkaç parça kıyafet almıştım onları görüyorum. Eşime diyorum çocuk cıktı çıkacak kalk alışverişe gidelim diye :)
Ayyy ne rüyaydı yaaa. Hazırlıklara başlasam iyi olcak sanırım :18:

Herkeze gunaydin guzel anneler ve onlarin melekleri...
Ruya dediniz okudum okudum bugece benimde biyerlerim acik kaldi herhalde bende ruya gordum ama ne gorme ..
Dr gidiyorum bebek cok haraketli bide karnimin ustunde morluk var dr bi cocuga bakalim diye kesiyo beni bakiyoruz cocuk basi yukari ayaklari alttarafima cok baski yapiyor diye yonunu degistiriyoruz dr yerine koyuyo bide ne duyalim ben girmem diye baariyo :))) anlasilan bayagi acikta kalmisim :)) dr bebegi yerine koyamayinca neyse bakalim belki kuveze gerek kalmaz diye kordonu kesmeden emzir diyo emziriyorum sonra kusunca dr yok olmaz geri yeeine koyalim diyor koyup dikiyor beni :)) ama ne ruyaydi en guzel yani bebegimi gormemdi ve kucagima almamdi gerisi karisik :))

Ben de 2 gecedir doğurup duruyorum rüyamda
Hiç acımıyor, daha doğrusu doğunca hafızam siliniyor
Hani her normal doğum yapan diyor ya, doğunca unuttum bütün acıları diye, sanırsam bilinç altım onu yanlış anlamış

Günaydınlarrrrrrrrrrr
İlk keçe oyuncağı diktim, sadece başıyla gövdesini birleştirmek kaldı.
Ama misafir bekliyoruz bugün gene, o yüzden topladım herşeyi şimdilik. Gisinler de birleştirip resmini eklerim ineciğin

Selam kızlar, bebek için saç, vücut şampuanı, vücut yağı /kremi gibi seyleri biz arastirip kafamiza yatan markayı mı alıyoruz? Yoksa bebek doktoru şu markayı kullanın dıye tavsıyede mi bulunuyor?

Çevremden duydum netten de araştırdım bübchen ben

Bence değiştirme çok değil giydirirsiniz onları Ağustos çok sıcak daha çok kısa kollu giydiririzdiye düşünüyorum

Allah hayır etsin rüyalarımızı
bu gece bende rüyamda doğum yaptım ya :) bi kızımız olacak gerçekte ama rüyamda kızım yanımda bi kaç yaşında var erkek çocuk doğuruyorum çok enteresandı ama doğum bilinç altımı acaba ?

Günaydın
İyi pazarlar

Bende çok saçma sapan rüyalar görürüm.:)
Erken doğumu aklınıza getirmeyin kızlar ben dr.ile konuştum çok sık aklıma geliyor bu dönem diye.Birşeyi ne kadar çok söylersen o kadar olur aklına bunları getirme zamanında gelecek diye düşün dedi. :)
Tavisye ederim :)

Buarada bende nıvea almayı düşünüyorum ama sebamedi çoğu kişi tavsiye ediyor.Özellikle pişik kremi çok iyimiş ama şampuanı bebeğin saçında konak yapıyormuş.
Herkes için geçerli değil elbette ama yaşayan bir kaç arkadaşımdan bunu duydum.

Unibayb nin havuc ozlu olan yagi kullaniyodum kizina kokusu cok hosuma gidiyordu sampuanda dalin pisik olmazdi olursada travasonmu oyle bi krem vardi onu kullaniyordum

günaydın minnoşlarının güzel anneleri geçmişi okuyamadım daha sonra okuyup cevap yazarım hava çok güzel kocişle güzel bir kahvaltı yapıp gezmeye gideceğiz

güzel pazarlar herkeseee! havalar artık çookk şükür ısındı piknikler, gezmeceler başladı ohh miss :)) bugün biz de gidecğiz pikniğe arkadaşlarla. oğluşum da azcık temiz hava alsın en oksijenlisinden

aaa bu arada biz ilk aşermemizi yaşadık dünnn :))) ayy böyle burnumda kokusu ağzımda tadı noluyo len dedim birdenbire bağırdım "aşşkııımm ananas suyuuuu!" benimki tabi korktu birden "noldu ne ananas suyu mu" neyse ki akşam saatleriydi çıktık aldık bi içmişim ki yarım litreden fazla :))) bu da ilk aşermemiz olarak kayıtlara geçti tabi

günaydın fıstıklar bugün uykuyu abartmışım nasıl kahvaltı yaptım bilemedim kızım napıomuş bakalım herkese ii pazarlar

rüyamda doğurmuşum ama sütüm bi türlü gelmio bebeğim açkalıo konuşuo benle süt yok anne die en sonunda sol göğsümden çıktı biraz bebek dio ki hah çıktı süt gelio dioama nasıl gergindim aç kaldı 2 gündür die

Selam kizlar,

Yazdiklarinizdan anladigim kadari ile bu sampuan/krem vs isi tavsiye ve arastirmamiz uzerine karar verecegimiz bir konu. Biraz daha arastirayim bakalim ben de tercihimi soylerim.

Annem ve babam bizdeydiler. (Annem dun gelmisti) Hep beraber kahvalti yaptik. Annem sagolsun hemen hemen her haftasonu o hafta yiyebilmemiz icin tencere tencere yemek yapip getiriyor. (ya da bende yapiyor) Valla ne soyliyim cok makbule geciyor.

Bu arada bilgi sahibi olmak icin ara ara 2012 Agustos anneleri isimli topik e de bakiyorum. Bazi guzel bilgiler oluyor. Sizin de bilginiz olsun. Bu arada onlar gecen sene Nisan ayinda anneler gunu cekilisi yapmislar. yazdiklarindan anladigim kadari ile istege bagliymis. Kura yapilmis ve size kim cikti ise o kisinin bebegine kargo ile anneler gunu hediyesi gonderilmis. Anladigim kadari ile bayagi renkli bir grupmus orasi da.

Kizlar gecen yaz deniz kenarinda tamamen tesaduf eseri edindigim bir bilgiyi sizlerle paylasmak isterim. Tamamen tesaduf diyorum sanirim ya temmmuz ya agustos ayiydi. Ortada ne bebek calismasi ne de plani vardi. Yanimda guneslenen 2 anne konusuyorlardi. Bir tanesi bebeginin pisik olmasindan ve hicbir kremin ise yaramadigindan bahsediyordu. Digeri ayni sorunun kendi bebeginin de yasadigini cozumu "nisasta" da buldugunu soyledi. Ben duyunca cok sasirmistim sanirim o yuzden aklimda kalmisti. Sanirim nisasta birkac cesit bugday pirinc vs. O detayi hatirlamiyorum ama o bayan su sekilde tarif etmisti, "beyaz olup kiyir kiyir ya da hisir hisir olan" . Benim cahilligime verin beyaz olup kiyir kiyir hisir hisir olan ne nisastasi? Neyse bunu anlatan bayanin bebeginin ciddi pisik sorunu varmis. Bir suru kremler, yaglar vs kullanmis ancak hicbir sey bebeginin pisigine iyi gelmemis. Ama bebegi temizledikten sonra o bolgeye nisasta surmus ve bebegin pisigi iyilesmis ve bir daha ayni sorunu yasamamis. Sizlerin de kulagina kupe olsun. Umarim yasamayiz ama olurda yasarsak nisastayi aklinizdan cikarmayin arkadaslar. Hem de dogal zararsiz bisi.

Bugun de bu havayi kacirmayalim istiyoruz. Gunesin ve havanin bu guzelliginden yararlanip gelelim. Disarida da olsam bu topic i telefondan takip etmek zevkli oluyor.

Herkese tekrar iyi pazarlar.

slm güzel teyzelerımız bız doktora gıttık 24+3 müşüz 766 grm olmuşuz bundan sonra haftada 200 gram agırlaşmaya hazır olun annişlerrr cok sukur hersey yolunda dedı sonunda doktorum banada tatanoz ve şeker yuklemesınden bahsettı bu hafta ıcı ınsallah halledecegız butun testlerımızi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…