2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İi pazarlar kzlar..bn nihayet kocisime kavusuyorm...gezicez bugunn hava super...allahm iki askmdanda uzak etmesn bni..hepininizi optumm

pişik için değilde biz ananem için kullanmıştık nişastayı...yazını okuyunca birden aklıma geldi. yatak yaraları vardı allah rahmet eylesin. hiçbişey yaramamıştı ama nişasta yarayı kapamıştı. ne çeşit olduğunu hatırlamıyorum ama tam da dediğin gibi elde kıyır kıyır oluyordu. mısır unu nişastası gibi kalmış aklımda ama annemden öğrenip yazabilirim....

birde belki hiç öyle dertleri olmıycak inş
öyle düşünelim...

dün kontrole gittik. suyuda damardakı dırencte aynı. ama kotulesmemıs hıc degılse...bırde kılo almıs canım kızım 850 gr almısız
ama hoca atak yapmalıyız deyip kan sulandırıcı iğneye başladı. 28 i mutlaka gecirmeliyiz diyor. yatak istirahitime devam ediyorum.
buarada o anlattıgım toplanmaları kasılma olarak nıtelendırdı. magnorm kullanıyordum daha kuvvetlı bısey verdı. sıkı takıple yavrumu 30lara bı getırsek allahın ıznıyle....

herkese selamlarr

Gecmis olsun canım , maşallah bebeğin iyi kilo almış , darlık ciddi değildir belki insallah . İnsallah hic bir sıkıntı olmadan sagsalim alırsın kucağına , en hayırlı zamanda

Benim ilk bebeğimde cok oluyordu o toplanmalar , bi tarafa toplanıyor öteki taraf bomboş gibi oluyordu , hic düşünmedim kasilma olacağını , bi sorunda olmadı sonra

Kızlar o dediğiniz sanırım gunes nisasta. Bana lazım olmuştu bir ara ama bulamamistim her markette yok

valla ben de anlamadım gebelık gecıren kımle konustuysam bende de oluyordu normal bısey dıyor sanırım benımkı bıraz sık oldugu ıcın alarma gecırdı hocayı. ona guvenıyorum. bugun yok denecek kadar az mesela.. ıns ıse yarar kullandıklarım.güzel dileklerin için de teşekkür ederim

Bu toplanmalar kasılmamıymış yani? Valla bende bebeğimin karnıma başını yada poposunu dayanış olduğunu düşünüyordum.herkeste olduğunu duyuyorum ama ben o yüzden kıllanmamıştım hiç.yarın 4 boyutlu ultrason sonuçlarımı göstericem ben iyicene bir soruvereyim bakayım hepimiz için.yarın hemen öğrenip yazayım size kızlar.bugün havayı güzel gören atmış kendini dışarı.pek sessiz buraları.ben evde yalnız miskinlendiğim için zaman geçmiyor.hafta içi yazmaya fırsatım olmuyor muhabbetiniz çok koyü oluyor,hafta sonu bari takılayım size diyorum bu defa da siz yoksunuz.bizde kızımla buzdolabını temîzleyiverdik bu arada.badana boya yapılacak daha evde.temizlik yapmayıda hiç sevmem o yüzden gözümde büyüyor iyice.gerçi ben pek bişey yapmıycam ama dağınıklık ve gerginliği yeter.Allah hepimizin yardımcısı olsun.özledim sizleri valla hadi gezmenizi bitirinde gelin artık.pek yazamıyorum ama saat saat okuyorum sizi,bu kız ne alaka özledi bizi diye düşünmeyin sakın.öpüyorum hepinizi

Gercekten guzel havalar buralari bos biraktirmis :)) aman baska nedenlerden olmasinda, anneler gezip tozmaktan gelemesinler haftasonlari :) bende gezmelerimi nitirdim, simdi camin onunde okuma koseme cekilecegim, kitabimi okuyacagim... Yagmurlu bir havada okumaktan keyiflisi yok...

ayrıntılıya girmeyen bir ben kaldım herhalde kızlar,geçen hafta drun konferansı varmış bu haftaya kalmıştı yarın sabah hem şeker yüklemem hem de ayrıntılım var tam 1 ay oldu bebeğimi görmeyeli renklide ,çok heyecanlıyım bakalım bu gece nasıl geçecek bana? bu arada gerçekten topikte in cin top atıyor yaniiii.

Ivytheme sen Almanya'da mı yapacaksın doğumunu? Oradaki sistem nasıl? Bizim gibi zırt pırt muayene olayı var mı? Seker yüklemesi vs? Esim Türkiye'de ki bu kontrollerin sıklığına hayret ediyor. Ingılterede hamileler bu kadar sık doktora gitmes diyor.

Yok yok üzülme ben de varım. Sanırım hıc de olmayacak. Doktorum ben tüm muayeneleri detaylı yapıyorum diyor. Dolayısı ile normal kontrol ile detaylı kont. arasındaki farkı bilmşyorum

slm gezenti anneler :) anladığım kadarıyla havalar ısınınca herkes kendini dışarı atmış. bende deli gibi tez yazıyorum. doğumdan önce epey yol katetmem lazım. böylece hem bebişle geçireceğim zamanı çalıp teze gömülmek istemiyorum, hem de bebişim allah korusun pek uyumayan ağlayan filan bi bebek olursa tez sakata girmesin istiyorum. eşim gezmeyi çok seviyor, arada onun da gönlünü yapmaya çalışıyorum ama çok ağırlaştım ben. geceleri hiç rahat edemiyorum kalça ve bacak ağrısından. magnezyum kullanıyorum ama kramplarda cabası. bebişimin alışverişi yavaş yavaş bitti gibi. bi tek beşik olayımız kaldı sanki. tabi kendimi unuttum bu arada. kendime hiçbişey almadım, pijama, terlik, çamaşır vs. hastane için. hep erteliyorum. bebişime alışveriş yapmak daha zevkli :) topikte kim bilir neler konuşuluyor ama kaçırıyorum. hepiniz sağlıkla kalın, öpüldünüz..

Yok yok üzülme ben de varım. Sanırım hıc de olmayacak. Doktorum ben tüm muayeneleri detaylı yapıyorum diyor. Dolayısı ile normal kontrol ile detaylı kont. arasındaki farkı bilmşyorum

bende gitmedim ayrıntılıya doktorum detaylı yapıyorum gerek yok dedi Allahım yavrularımızı esirgesin

pazar gunu hepimizin gezmelerle gecmis ohhh mis gibi biz mahvolmusuz gezmekten.

yarindan itibaren bir hafta buralarin mudavimi olurum artik ben esim bir hafta yok hayirlisiyla gider gelir insallah. evde tek kalmak uzecek cabuk gecsin gunleeeeerr

Bütün minişlerine ve annelere selam.. Umarım herkesin keyfi yerindedır, güzel bir pazar gününden sonra yarın iş başı yapmak çok zor geliyor Kızlar bu arada 6 aylık doğum izni ve bakanlar kurulu ile ilgili olarak guncel haber edinen var mi.. İsyerimde simdiden bu izin konusu ile ilgili olarak buyuk sirun yasiyorun konu hakkinda inanilmaz baski yapiyorlar. Neden derseniz 32. Haftada henen gonderip bebisim kucucukken donmemi istiyolar ki tam isler yogunlasinca orda olayim. Benim de elim kolum bagli kaldi 6 ay olmasi icin dua ediyorum ki cok kucukken birakamam naparim ben.. Neden ben iyi hissedersem devam etmeyeyim ki bu tarihten sonra.. Psikolojik baski yapiyolar dayanamazsin kotu olursan seni cekekeyiz ona gore eleman alicaz a getiriyolar lafi.. Cok huzursuzum inat eder de o haftan sonra kalirsam sonra bir sorun yasarsam bebisimle ilgili naparim diye. Sirf bu yuzden simdiden stresten dogurcam.. Cumartesi gunu kontrolum vardi doktorum kendini sikmissin yormussun bebegin basi asagida dedi. Yorulma gun icinde dinlen sakin ol ki rahimde acilma vs. Erken dogum icin olmasin dedi... Sirf beni korkutmak icin isyerinde diye diye oldurcaklar erken dogumu bacakaramda kasilma gerilme ve agri oluyodu da normaldir diyodum ama bundanmis. Bi de o kadar yogun calisiyorum ki inanin gunde 10 dak mola bile veremiyorum. Elimden gelen fum gucu sonuna kadar sirf laf gelmesin diye harciyorum ama sonuca bakin( boyle giderse napcam ben simdiden kendi kafalarinda ben o tarihte cikcak diye plan yaptilar biliyorum. Cok da ters gidemem ki muhtacim sonucta bunu donusu var sut izni vs var. Kimse anlamiyo beni esimde diyo ki oyke sey mi olur iyi oldugun surece gitceksin tabi diyor cok hakli olarak off off. Benim gibi boyle baskinyasayan var mi kizlar isyerinde

Bende buna benzer şeyler yaşıyorum.gerçekten inanılmaz baskı hissediyorsun üzerinde ve hergün mutsuz ve depresyon moduyla geçiyor.benim şu an çalıştığım firmaya gireli 1 yıl olmadı henüz.ilaç firmasında çalışıyorum yani tıbbi mümessilim.belki bilirsiniz bizlerde dönemlîk satış hedefleri var.eğer kotayı tutamazsam yani satış tl'sini gerçekleştiremezsem işten çıkarılmakla alttan alttan gözdağı veriyorlar.yani aba altından sopa gösteriyorlar.bende hergün burnumdan gele gele çalışıyorum.hatta izin 6 aya çıkarsa ben biraz zor kullanırım 6 ay.mecbur kullandırtıcaklar tabi ama bu süreçte yine alttan alttan laflarıyla,işten çıkarma tehdidiyle burnumdan getirecekler.en mutlu olmamız gereken günleri bize böyle yaşatanlara en başta müdürüme hakkım helal değildir.öbür dünyadada sorulsun benim ve kızımın hesabi inşallah.

calisan annelerin sorunlari malesef hep ayni..bende bankada calisiyordum ayrildim malesef bu nedenle...hep mesai mesai stres esim biraktirdi sonunda...hic uzulmeyin kizlar bu gunlerde uzulmemememiz gerek allahlarindan bulsunlar ne diyelim...

Allahlarından bulsunlar demekten başka bişey gelmiyor ki elden GÜNEŞİM.artık işverenler kadın çalışan almak istemiyor sırf bu yüzden maaaaaaalesef,çok üzülerek hemde.o kadar yıl oku üzerine yüksek lisans yap sonra çocuk doğurmak istediğin için işinden olup evinde otur.ben artık kendi emeğimden ziyade anamın-babamın bizi okutmak için çektikleri cefaya üzülüyorum.yıllarda çalıştı ikisi aynı fabrikada.3 kardeşiz ve 1,5 yaş var hep aramızda ve hepimizide üniversitede 4 yıl okuttular.onların emeğine daha yazık.inşallah adalet yerini bulur ve bende dünya gözüyle görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…