- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.881
Bende buna benzer şeyler yaşıyorum.gerçekten inanılmaz baskı hissediyorsun üzerinde ve hergün mutsuz ve depresyon moduyla geçiyor.benim şu an çalıştığım firmaya gireli 1 yıl olmadı henüz.ilaç firmasında çalışıyorum yani tıbbi mümessilim.belki bilirsiniz bizlerde dönemlîk satış hedefleri var.eğer kotayı tutamazsam yani satış tl'sini gerçekleştiremezsem işten çıkarılmakla alttan alttan gözdağı veriyorlar.yani aba altından sopa gösteriyorlar.bende hergün burnumdan gele gele çalışıyorum.hatta izin 6 aya çıkarsa ben biraz zor kullanırım 6 ay.mecbur kullandırtıcaklar tabi ama bu süreçte yine alttan alttan laflarıyla,işten çıkarma tehdidiyle burnumdan getirecekler.en mutlu olmamız gereken günleri bize böyle yaşatanlara en başta müdürüme hakkım helal değildir.öbür dünyadada sorulsun benim ve kızımın hesabi inşallah.
Kizlar hastanelerinize dogum fiyatlarini sordunuuz mu ne kadar fiyat veriyorlar
hastanelere yeni zamlar gelmiş diyorlar bizim şansımıza...
Kizlar hastanelerinize dogum fiyatlarini sordunuuz mu ne kadar fiyat veriyorlar
Bizim hastahanede haziranda zam gelicek dedi
Ivytheme sen Almanya'da mı yapacaksın doğumunu? Oradaki sistem nasıl? Bizim gibi zırt pırt muayene olayı var mı? Seker yüklemesi vs? Esim Türkiye'de ki bu kontrollerin sıklığına hayret ediyor. Ingılterede hamileler bu kadar sık doktora gitmes diyor.
Bende buna benzer şeyler yaşıyorum.gerçekten inanılmaz baskı hissediyorsun üzerinde ve hergün mutsuz ve depresyon moduyla geçiyor.benim şu an çalıştığım firmaya gireli 1 yıl olmadı henüz.ilaç firmasında çalışıyorum yani tıbbi mümessilim.belki bilirsiniz bizlerde dönemlîk satış hedefleri var.eğer kotayı tutamazsam yani satış tl'sini gerçekleştiremezsem işten çıkarılmakla alttan alttan gözdağı veriyorlar.yani aba altından sopa gösteriyorlar.bende hergün burnumdan gele gele çalışıyorum.hatta izin 6 aya çıkarsa ben biraz zor kullanırım 6 ay.mecbur kullandırtıcaklar tabi ama bu süreçte yine alttan alttan laflarıyla,işten çıkarma tehdidiyle burnumdan getirecekler.en mutlu olmamız gereken günleri bize böyle yaşatanlara en başta müdürüme hakkım helal değildir.öbür dünyadada sorulsun benim ve kızımın hesabi inşallah.
Bütün minişlerine ve annelere selam.. Umarım herkesin keyfi yerindedır, güzel bir pazar gününden sonra yarın iş başı yapmak çok zor geliyorKızlar bu arada 6 aylık doğum izni ve bakanlar kurulu ile ilgili olarak guncel haber edinen var mi.. İsyerimde simdiden bu izin konusu ile ilgili olarak buyuk sirun yasiyorun konu hakkinda inanilmaz baski yapiyorlar. Neden derseniz 32. Haftada henen gonderip bebisim kucucukken donmemi istiyolar ki tam isler yogunlasinca orda olayim. Benim de elim kolum bagli kaldi 6 ay olmasi icin dua ediyorum ki cok kucukken birakamam naparim ben.. Neden ben iyi hissedersem devam etmeyeyim ki bu tarihten sonra.. Psikolojik baski yapiyolar dayanamazsin kotu olursan seni cekekeyiz ona gore eleman alicaz a getiriyolar lafi.. Cok huzursuzum inat eder de o haftan sonra kalirsam sonra bir sorun yasarsam bebisimle ilgili naparim diye. Sirf bu yuzden simdiden stresten dogurcam.. Cumartesi gunu kontrolum vardi doktorum kendini sikmissin yormussun bebegin basi asagida dedi. Yorulma gun icinde dinlen sakin ol ki rahimde acilma vs. Erken dogum icin olmasin dedi... Sirf beni korkutmak icin isyerinde diye diye oldurcaklar erken dogumu bacakaramda kasilma gerilme ve agri oluyodu da normaldir diyodum ama bundanmis. Bi de o kadar yogun calisiyorum ki inanin gunde 10 dak mola bile veremiyorum. Elimden gelen fum gucu sonuna kadar sirf laf gelmesin diye harciyorum ama sonuca bakin ( boyle giderse napcam ben simdiden kendi kafalarinda ben o tarihte cikcak diye plan yaptilar biliyorum. Cok da ters gidemem ki muhtacim sonucta bunu donusu var sut izni vs var. Kimse anlamiyo beni esimde diyo ki oyke sey mi olur iyi oldugun surece gitceksin tabi diyor cok hakli olarak off off. Benim gibi boyle baskinyasayan var mi kizlar isyerinde
günaydın canlar ve melekleri. cuma aşımızı olduk ve aşı telaşımız artık bitti darısı sizlerin başına. ogün eve erken gidince kızımın kapı süsünü sonunda bitirebildim Eki Görüntüle 698155
ben şimdi geçmişe bakayım
selamlar ağustos 2013 ün güzel anneleri ve tabiki bebiklerihepinize kocaman öpücükler :122::92:
ben her yemekten sonra şekerimi ölçmekle uğraşıyorum şu ara. parmaklarım delik deşik oldu delecek yer bulamıyorum bazen üst üste geliyor sanırım o zaman zıplatıyor, bebeğim de ne oluyor acaba diye merak ediyordur sanırım
bu arada anneannemden kalan 32 yıllık bebek battaniyemi yenilemeyi en sonunda bitirdim. bitirince paylaşıcam demiştim işte buyrunuz efendim. sanırım yorulduğuma ve emeğime değdi.(hayatımda ilk defa dikiş makinesi kullandığımı belirtmeden geçemeyeceğim...)
Eki Görüntüle 696398 Eki Görüntüle 696413
Eki Görüntüle 696399 Eki Görüntüle 696400
Eki Görüntüle 696401 Eki Görüntüle 696402
Eki Görüntüle 696403 Eki Görüntüle 696406
Eki Görüntüle 696409 Eki Görüntüle 696415
günaydın canlar ve melekleri. cuma aşımızı olduk ve aşı telaşımız artık bitti darısı sizlerin başına. ogün eve erken gidince kızımın kapı süsünü sonunda bitirebildim Eki Görüntüle 698155
ben şimdi geçmişe bakayım
ama ama bu çookk güzel olmuştam masal bebeğe göre masal gibi bir oda yaptınız. sonsuza kadar mutlu yaşadılar... demekten başka bir şey gelmiyor aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?