- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.901
Hayatimsin, size maasallah. Hamilelik donemini esinle bu kadar keyifle ve birlikte birseyler uterek geciriyorsunya bebegin hayata mutlu bir adimla baslayacak eminim... Evladinizla daaraniza biran once katilsin o guzel odasina, mutlulugunuz daim olsun!
Red, dolap cok guzel gorunuyor. Bu annelik insana neler yaptiriyor yahu :) simdiden yavrular icin neler yapiyoruz...
O pembe battaniyeye de bayildim arkadasim, dikisleride mukemmel duruyor. Kizinda kendi cocuklari a saklar insallah :)
Hamilelik yaraticiligi artiriyor sanirim, bende is yerimde hic olmadigim kadar yaraticiyim, verimli calisiyorum ancak evime hayrim yok maalesef
Anammmmm ellerine sağlık çoook güzel olmuş. Mışıl mışıl uyusun güzel günleriniz olsun inşallah. Hayatımsın bana da bi el atsana yaw
Günaydınlar hepimizeeeeeee.. Çok güzel bi hafta olsun inşallahhhh.
ben bübchen aldım cnm.Selam kızlar, bebek için saç, vücut şampuanı, vücut yağı /kremi gibi seyleri biz arastirip kafamiza yatan markayı mı alıyoruz? Yoksa bebek doktoru şu markayı kullanın dıye tavsıyede mi bulunuyor?
bende bende :13:Çevremden duydum netten de araştırdım bübchen ben
sabah dinledim bendehastanelere yeni zamlar gelmiş diyorlar bizim şansımıza...
bende çanta arayışındayım şuan aklıma almak için koyduğum o var :) bahsettiğiniz çantalara bakacağım şimdi hangisini aldınız siz?günaydın güzel anneler
bebekler için çanta alan yada araştıran varmı ben akşam netten e-bebekten lassig marka bebek çantalarını araştırdım kullanan herkes çok kaliteli olmasından bahsetmiş çok şık çantalar var benımde içime çok sindi şuan indirimde birde.ıkı marka arasında kalmıştım okıedog ve lassıng ama bakalım aldığım çanta gelınce sizinle paylaşırım fikir olur sizler içindeof bebekler için alınacak şeylerde o kadar çok kararsız kalıyorum kı normalde hemen tak diye beğenen alıveren biriydim ama şimdi en ufak bişeyde bile kararsızım bide artık meleğime kavuşmak istiyorum sankı çok özlediğim birini bekler gibiyim
gunaydin kizlar..bizde evde tadilata basladik benim esime anca dank etti her zaman son dakikacidir...banyoyu kapilari vs degistirmeye karar verdik bakalim hayirlisiyla ciksak su isten... artik cok yoruluyorum eskisi gibi butun evi kaldirmiorum sizde oylemisiniz..
günaydın minnoşlar.
ay bu gece rüyamda kızımı doğuruyordum,bir kere emzirdikten sonra hemşire bir sağlık sorunu olduğunu söyleyerek gelip alıyordu,ve bu onu son görüşüm oluyordu. hiç bir yerde bulamadım. deli gibi koşuyordum ortalıktameğerse bebeğimi bir aileye satmışlar
Tanrıııımrüyam sanki müge anlıyla serap ezgünün programlarından bir kesitti. keşke sonu flaş tvdeki gibi halayla bitseydi ama ben ağlayarak uyandım
yine de toparlanıcam; herkese iyi haftasonları
Herkeze gunaydin guzel anneler ve onlarin melekleri...
Ruya dediniz okudum okudum bugece benimde biyerlerim acik kaldi herhalde bende ruya gordum ama ne gorme ..
Dr gidiyorum bebek cok haraketli bide karnimin ustunde morluk var dr bi cocuga bakalim diye kesiyo beni bakiyoruz cocuk basi yukari ayaklari alttarafima cok baski yapiyor diye yonunu degistiriyoruz dr yerine koyuyo bide ne duyalim ben girmem diye baariyo :))) anlasilan bayagi acikta kalmisim :)) dr bebegi yerine koyamayinca neyse bakalim belki kuveze gerek kalmaz diye kordonu kesmeden emzir diyo emziriyorum sonra kusunca dr yok olmaz geri yeeine koyalim diyor koyup dikiyor beni :)) ama ne ruyaydi en guzel yani bebegimi gormemdi ve kucagima almamdi gerisi karisik :))
Günaydın
İyi pazarlar
Bende çok saçma sapan rüyalar görürüm.:)
Erken doğumu aklınıza getirmeyin kızlar ben dr.ile konuştum çok sık aklıma geliyor bu dönem diye.Birşeyi ne kadar çok söylersen o kadar olur aklına bunları getirme zamanında gelecek diye düşün dedi. :)
Tavisye ederim :)
Buarada bende nıvea almayı düşünüyorum ama sebamedi çoğu kişi tavsiye ediyor.Özellikle pişik kremi çok iyimiş ama şampuanı bebeğin saçında konak yapıyormuş.
Herkes için geçerli değil elbette ama yaşayan bir kaç arkadaşımdan bunu duydum.
rüyamda doğurmuşum ama sütüm bi türlü gelmio bebeğim açkalıo konuşuo benle süt yok anne die en sonunda sol göğsümden çıktı biraz bebek dio ki hah çıktı süt gelio dioama nasıl gergindim aç kaldı 2 gündür die
Bütün minişlerine ve annelere selam.. Umarım herkesin keyfi yerindedır, güzel bir pazar gününden sonra yarın iş başı yapmak çok zor geliyorKızlar bu arada 6 aylık doğum izni ve bakanlar kurulu ile ilgili olarak guncel haber edinen var mi.. İsyerimde simdiden bu izin konusu ile ilgili olarak buyuk sirun yasiyorun konu hakkinda inanilmaz baski yapiyorlar. Neden derseniz 32. Haftada henen gonderip bebisim kucucukken donmemi istiyolar ki tam isler yogunlasinca orda olayim. Benim de elim kolum bagli kaldi 6 ay olmasi icin dua ediyorum ki cok kucukken birakamam naparim ben.. Neden ben iyi hissedersem devam etmeyeyim ki bu tarihten sonra.. Psikolojik baski yapiyolar dayanamazsin kotu olursan seni cekekeyiz ona gore eleman alicaz a getiriyolar lafi.. Cok huzursuzum inat eder de o haftan sonra kalirsam sonra bir sorun yasarsam bebisimle ilgili naparim diye. Sirf bu yuzden simdiden stresten dogurcam.. Cumartesi gunu kontrolum vardi doktorum kendini sikmissin yormussun bebegin basi asagida dedi. Yorulma gun icinde dinlen sakin ol ki rahimde acilma vs. Erken dogum icin olmasin dedi... Sirf beni korkutmak icin isyerinde diye diye oldurcaklar erken dogumu bacakaramda kasilma gerilme ve agri oluyodu da normaldir diyodum ama bundanmis. Bi de o kadar yogun calisiyorum ki inanin gunde 10 dak mola bile veremiyorum. Elimden gelen fum gucu sonuna kadar sirf laf gelmesin diye harciyorum ama sonuca bakin ( boyle giderse napcam ben simdiden kendi kafalarinda ben o tarihte cikcak diye plan yaptilar biliyorum. Cok da ters gidemem ki muhtacim sonucta bunu donusu var sut izni vs var. Kimse anlamiyo beni esimde diyo ki oyke sey mi olur iyi oldugun surece gitceksin tabi diyor cok hakli olarak off off. Benim gibi boyle baskinyasayan var mi kizlar isyerinde
günaydın canlar ve melekleri. cuma aşımızı olduk ve aşı telaşımız artık bitti darısı sizlerin başına. ogün eve erken gidince kızımın kapı süsünü sonunda bitirebildim Eki Görüntüle 698155
ben şimdi geçmişe bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?