2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlar herkesee,

Biz kızımla tatilden döndük. Hem de işe geldik direk. Çok zor geçecek bugün bana.. İnşallah sizlerin iyi geçer! Geçmişi okuya okuya geliyorum peşinizden

gunaydın kızlarrr...ben dun oyle yorulmusmkı heryerım agrıyo hala ya...acık hava carptı benı resmen :)herkesn keyfı yerındedr umarımm guzel bı gun olsn ınss :)

saolasın canım aminnnnnn inşallahh

herkese günaydınlarr

sabah bi kalktım allahım böyle tuhaf hafif bir sancı, adet sancısımı ne anlamadım. dur dedim iki gıdım yemek yıyım.....
açlık yapmıssss!!!!!şaka gibi. midem karnım çekiliyor. böyle tuhaf bişey hıssederseniz mutfaga atın kendinizi benden demesi

26. haftamıza girdik kızımla. allahım 36 yıda gösterir inşallaaahhhhh

Selam kızlar, bebek için saç, vücut şampuanı, vücut yağı /kremi gibi seyleri biz arastirip kafamiza yatan markayı mı alıyoruz? Yoksa bebek doktoru şu markayı kullanın dıye tavsıyede mi bulunuyor?
ben bübchen aldım cnm.

Çevremden duydum netten de araştırdım bübchen ben
bende bende :13:

hastanelere yeni zamlar gelmiş diyorlar bizim şansımıza...
sabah dinledim bende
özel hastaneler sgk katkı payını %200e kadar artırabileceklermiş.
doğum iznini çıkaramadılar bir türlü ama bunu hemen geçirirler kesin.

haftasonu bebişin eksiklerini tamamladık sanırım çok şükür
ama tarak almayı unutmuşum oğluma

yan yatış yastığı aldınız mı kızlar

Canım benim bloğunda şeker süslemenin birazını paylaşmıssın.. o minik şişeler kolonya için mi acaba.. bende bi ara araştırmıştım nette pahalı gördüm, gerçi onalr doluydu.. sen kaça aldın ve nasıl tamamlayabildin mi?? paylaşır mısın bizlerle

günaydın güzel annelere ve günbegün büyüyen pıtırcıklarına. haftanın ilk günü hepimize zor geçecek sanırım hadi kızlar bugünü de hayırlısıyla atlatalım hafta da cabucak geciversin inşallah

günaydın güzel anneler
bebekler için çanta alan yada araştıran varmı ben akşam netten e-bebekten lassig marka bebek çantalarını araştırdım kullanan herkes çok kaliteli olmasından bahsetmiş çok şık çantalar var benımde içime çok sindi şuan indirimde birde.ıkı marka arasında kalmıştım okıedog ve lassıng ama bakalım aldığım çanta gelınce sizinle paylaşırım fikir olur sizler içindeof bebekler için alınacak şeylerde o kadar çok kararsız kalıyorum kı normalde hemen tak diye beğenen alıveren biriydim ama şimdi en ufak bişeyde bile kararsızımbide artık meleğime kavuşmak istiyorum sankı çok özlediğim birini bekler gibiyim

Günaydınlarrrr... Çalışan annişlere de kolay gelsin...

Dün eşimle yürüyüşe çıktık. Dönüşte de bebiş mağazalarını gezdik.
Bebek arabası ve oyun parklarına baktık. Bebek arabası johnson diye bi markada indirim vardı 200TL dedi.Çift yönlü katlaması kolay.
Aynısını link olarak ekliyorum yorumlarınızı bekliyorum.

Johnson Lotus Seyahat Sistem Bebek Arabası / Yeşil-Siyah - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

Bide oyun parklarında da indirim vardı 150-200 arası.

gunaydin kizlar..bizde evde tadilata basladik benim esime anca dank etti her zaman son dakikacidir...banyoyu kapilari vs degistirmeye karar verdik bakalim hayirlisiyla ciksak su isten... artik cok yoruluyorum eskisi gibi butun evi kaldirmiorum sizde oylemisiniz..

HAYATIMSIN
canım masalın kapı süsü çok güzel olmuş ellerine sağlık. Odan tamamlanınca her yerin resmini isteriz ona göre. Her bi köşesi çok güzel oldu maşaAllah canım.
Rabbim Masalınızı Sağlıkla, huzurla yetiştirmeyi nasip etsin.

Günaydın guzel anneler,

Yorucu bir haftasonundan sonra umarım herkes iyidir. Biz bu hafta sonunu alışveriş ve evdeki fazlalıkları atmakla geçirdik.eee kızımıza yer acıyoruz kolay mı :)

Tepe Home dam bir tane berjer aldık. Emzirme icin kullanicam yatakta belim ağrısın istemiyorum. Şimdilik yatak odasına koyacağız. Kızımıza oda yapınca odasına taşınacak. Bu arada Kasım gibi kesin taşınmaya karar verdik .

Linensten yün yorgan, yastık ve su geçirmeyen alez aldık . Yikanabilir antibakteriyel gayet guzel yarın kampanya bitiyor ilgilenen varsa. Yorgan standart ölçüde 90x145 bizim beşik 70 x 130 sorun olmaz dımı zaten 3 ay sonra yeni oda yapılacak bakiyorumda uyku setleri ve nevresimler zaten hep bu ölçülerde . Bu konuda farklı bir fikri olan varsa lütfen paylaşsın yanlış bir şey yapmak istemiyorum.

Kızımızın sifonyerinide aldık. Bu arada RED bizim turuncu kitaplık kaplama imiş yani boyama yapamıyoruz. Bizde koctastan mobilya sticker alıp kaplamaya karar verdik. Boyama yapmayı düşünenler icin alternatif hemde çok hoş desenler var aklınızda bulunsun.

bende çanta arayışındayım şuan aklıma almak için koyduğum o var :) bahsettiğiniz çantalara bakacağım şimdi hangisini aldınız siz?
internetten baktığımda styloları da beğenmiştim ben ama kullanan varmı bilmiyorum

bende artık çok yoruluyorum temizliklerin sonunda hep uyuyakalıyorum ve kalçam inanılmaz ağrıyor magnorm içiyorum onu da kendi doktorum değilde gittiğim bir başka doktor vermişti benimki sevmiyor ilaç yazmayı

Bir de yarın kontrolüm var şeker yüklemem ve de tetanoz aşımın 2. dozu yapılacak. ve biliyorum doktorum yine çok kilo almışsın diyecek

Rüyalarınız hayra çıksın kızlar Rüya görmeden uyuyamaz olduk artık :)

Bana olabildiğince doğum sonrasına bırakırsın bebeğinle daha fazla kalmış olursun diyorlar ama 6 aya çıkma konusundan haberleri yok eğer yasa çıkarsa en son raporu aldığımda haberleri olsun mümkünse

Oooh kapı süsü de hazır maşallah :) Ben bi başladım orda kaldı 3 tane figür yaptım sadece Gaza gelip şekerleri de kendim yaparım diyordum ama bu gidişle zor

Günaydın kızımın arkadaşları ve annişleri

Biz çok güzel bir haftasonu geçirdik. Piknikler, gezip tozmacalar. Ve akabinde yine pazartesi geldi çattı. Bu hafta yine çabuk geçeceğe benziyor aslında, çarşamba tatil çünkü. Herkese iyi pazartesiler kızlar :))

Günaydın herkese iyi haftalar annecikler Bebeğim son günlerde hiç durmamaya başladı uykusunda da mı hareket ediyor acaba tekmeci kızımı sürekli hissetmek çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…