- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.921
Günaydın kızımın arkadaşlarıve annişleri
Biz çok güzel bir haftasonu geçirdik. Piknikler, gezip tozmacalar. Ve akabinde yine pazartesi geldi çattı. Bu hafta yine çabuk geçeceğe benziyor aslında, çarşamba tatil çünkü. Herkese iyi pazartesiler kızlar :))
gunaydin kizlar..bizde evde tadilata basladik benim esime anca dank etti her zaman son dakikacidir...banyoyu kapilari vs degistirmeye karar verdik bakalim hayirlisiyla ciksak su isten... artik cok yoruluyorum eskisi gibi butun evi kaldirmiorum sizde oylemisiniz..
Günaydınlarrrr... Çalışan annişlere de kolay gelsin...
Dün eşimle yürüyüşe çıktık. Dönüşte de bebiş mağazalarını gezdik.
Bebek arabası ve oyun parklarına baktık. Bebek arabası johnson diye bi markada indirim vardı 200TL dedi.Çift yönlü katlaması kolay.
Aynısını link olarak ekliyorum yorumlarınızı bekliyorum.
Johnson Lotus Seyahat Sistem Bebek Arabası / Yeşil-Siyah - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
Bide oyun parklarında da indirim vardı 150-200 arası.
HAYATIMSIN
canım masalın kapı süsü çok güzel olmuş ellerine sağlık. Odan tamamlanınca her yerin resmini isteriz ona göre. Her bi köşesi çok güzel oldu maşaAllah canım.
Rabbim Masalınızı Sağlıkla, huzurla yetiştirmeyi nasip etsin.
Hayatımsın canım seni ve medceziri görünce canım sıkılıyor. Sizin yaptıklarınıza bakıyorum bi de kendi yaptıklarıma . Allahım ne kadar beceriksizim...günaydın canlar ve melekleri. cuma aşımızı olduk ve aşı telaşımız artık bitti darısı sizlerin başına. ogün eve erken gidince kızımın kapı süsünü sonunda bitirebildim Eki Görüntüle 698155
ben şimdi geçmişe bakayım
Selam kızlar, bebek için saç, vücut şampuanı, vücut yağı /kremi gibi seyleri biz arastirip kafamiza yatan markayı mı alıyoruz? Yoksa bebek doktoru şu markayı kullanın dıye tavsıyede mi bulunuyor?
kızlar banada keçe alabileceğim bir adres verir misiniz sizin alışveriş yaptığınız varsa hatta böyle netten daha iyi olur
Rüyalarınız hayra çıksın kızlarRüya görmeden uyuyamaz olduk artık :)
Bana olabildiğince doğum sonrasına bırakırsın bebeğinle daha fazla kalmış olursun diyorlar ama 6 aya çıkma konusundan haberleri yok eğer yasa çıkarsa en son raporu aldığımda haberleri olsun mümkünse
Oooh kapı süsü de hazır maşallah :) Ben bi başladım orda kaldı 3 tane figür yaptım sadeceGaza gelip şekerleri de kendim yaparım diyordum ama bu gidişle zor
hayatımsın; çok tatlı olmuş kapı süsün. Emeğine sağlık canım, vakit harcadığına fazlasıyla değmiş. Masal'ın odası harika olacak marifetli annesi ve babası sayesinde:)
Günaydın hanımlar ;
Yine pazartesi... Allahtan çarşamba tatil diyeceğim ama o günüm de perşembe cuma için yemek yapmakla geçecek. Çok yorucu şeyler yapmıyorum ama yoruluyorum yine de. Bi de mutfağa keyif için girmeyi yemek yapmayı , değişik şeyler denemeyi çok severim. Böyle zorunluluklar beni sıkıyor.
Hayatımsın canım seni ve medceziri görünce canım sıkılıyor. Sizin yaptıklarınıza bakıyorum bi de kendi yaptıklarıma . Allahım ne kadar beceriksizim...Neyse size özeniyorum ya inşallah kızım da sizin gibi becerikli olur annesine çekmez
Şekerler ben de bir çok yerde mustela 'nın tavsiye edildiğini okudum. Arkadaşlarım da onu kullanmış. Yenidoğan için konak önleyici şampuanı var. En azından onu kesin almayı düşünüyorum.
Canım google'a cicekmalzeme yaz bitişik halde. Ordan alabilirsin. ben aldım. Hızlıca gönderiyorlar
kızlar sabah sormuştum ama kimse görmemiş
yan yatış yastığı alan oldu mu aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?