2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Kızlar :)

İŞlerim çok yoğun biraz çalışayım, fırsat bulunca geleceğim...
Umarım herkes iyidir...
Öptüm hepinizi

Bu Arada alez alırken iki tip vardı biri yün biri su geçirmeyen yün tabi daha saglikli hani eskiler yatağın altına battaniye koyarmış o hesap ben nasılsa nevresimle kapanıyor cis kusmuk gecer diye su geçirmez tercih ettim ama deneyimli anneler yorumlarınızı bekliyorum hata yaptım ise degostirebilirim

hayatımsın; çok tatlı olmuş kapı süsün. Emeğine sağlık canım, vakit harcadığına fazlasıyla değmiş. Masal'ın odası harika olacak marifetli annesi ve babası sayesinde:)

Bu benim aklıma nasıl gelmediiiii doğru ya çarşamba 1 mayıs yaşasın

Bütün evi kaldırmak mı normal temizliğimi bile zar zor yapıyorum 2-3 haftada bir yapar oldum Sadece zaruri olarak temizlenmesi gereken yerleri temizliyorum lavabo, banyo, ufaktan toz alıyorum o kadar

günaydınlarrrrrr bol neşeli mutlu bir hafta sizi bekliyor inşallah tabiki benide hafta sonu çanakkaleye gittik geldik baya yorucuydu yolculuk iyi olmuyor .)

günaydın kızlar,
cumatesi kontrole gittik, oğlum arkasını dönmüştü sadece ayağını görebildik. yüzünü bi türlü göstermedi. tam günü gününe gidiyor gelişmesi dedi. bir problem yok dedi. 10 kilo almışsın 5 kilo daha al böyle kapatalım dedi. bende elevit iştahımı açıyor dedim. neyse omega 3 balık yağı demir hapı ve magnezyum verdi. balık yağını içince elevit içmezsin dedi. dondurma çok yeme dedi:) aksi bir durum olmazsa temmuzun başında tekrar gelirsin dedi. haziranda tail planımız vardı dedim. problem değil doğuma kadar denize girebilirsin dedi. ama üstün ıslak kalmasın dedi. güneşte de çok kalma lekelenirsin dedi. aklıma gelenler bu kadar.

doğum ücreti sanıyorum doktorum anlaşmalı olduğu hastanede 2600 herşey dahil sezeryan 2750 felan yanlış bilmiyorsam. henüz konuşmadım doktola sektereter başkalrına anlatırken duydum.

birde ben burada medical international da sormuştum 4.400 demişti normal doğum için sezeryan için hatırlamıyorum.

hepimiz için güzel bir hafta olmasını diliyorum. çalışanlara Allah kolaylıklar versin. evdekilere de miisss gibi bahar temizlikleri dilerim:))))

Bu arada gecmisi okurken is yerinde baskı gördüğünüzden falan bahsetmiştiniz. Aslında bu konuda çok konuşmak istemiyorum çünkü hala çok sınırlıyim ve sizi çok iyi anlıyorum.

Uniden mezun oldugum gibi başladım is hayatına büyük büyük plazalarda bankaciydim. Haftada 3 gun mesai zorunlu gibi saçma sapan seyler oluyordu ama ücret farkı yok. Yıllar sonra evlenince ayrıldım daha fazla dayanamayip.

Sonra yabancı bir şirkete girdim yonetici olarak . Yoneticim ve şirket sahibi ispanyoldu. İlk baslarda hersey iyiydi hedeflerimi 2 ye katladım. Ve hamile kaldım sürpriz. Öyle bir mobing yaptılar ki akıllara zarar. Dava acmaya gücüm kalmamıştı Abi'm avukat olduğu halde ayrıldım.

Su an onların yüzünden belkide bir daha is bulmam çok zor. Hazır işsizken çocuğunu kendi büyütmek istiyor insan . 2. Çocuğuda istiyorum ne ara is bulup tekrar doğurcan bu kadar aradan sonra is bulmak kolaymi vs.

Ama çalışmak istiyorum bu yastan sonra kocaya bağlı olmak çok zor onca egitim emek tecrübe. Hala aklıma geldikçe ağlıyorum. İlerisini düşünüyorum cocuklarıma baban ne is yapiyo dediklerinde bilg mühendisi ar- Ge çi doçent yonetici diyecekler annem ev hanımı ben bunu istemiyorum bakalım ne olcak

günaydınnn annişlerrr yine yoğun bir hafta sonundan sonra işyerimde dinleniyorum
hafta sonu kayınçomun nişanı vardı çok güzel ve çok yorucu geçti bu halimle bol bol göbek atttım
ayyy nekadar kilo almışsınn ayy şişmişsinn ayy son aylarda iyice şişersinnn kalçan genişlemiş oran şöle buran böle diyenlere inatttt süslendim püslendimmmm elti olaraktannnn oohhhh yandannn yandaannn

arabanızz çok güzelmişş çok beğendimm. kullanışlı görünüyr. bende böyle bişey düşünyrmmm..fiyatı da iyiymişş..

amin açelyacım çok saoll.. odamız tamamlandı resmini yayınlamıştım ama görmemişsin sanırım

Günaydın hanımlar ;
Yine pazartesi... Allahtan çarşamba tatil diyeceğim ama o günüm de perşembe cuma için yemek yapmakla geçecek. Çok yorucu şeyler yapmıyorum ama yoruluyorum yine de. Bi de mutfağa keyif için girmeyi yemek yapmayı , değişik şeyler denemeyi çok severim. Böyle zorunluluklar beni sıkıyor.

Hayatımsın canım seni ve medceziri görünce canım sıkılıyor. Sizin yaptıklarınıza bakıyorum bi de kendi yaptıklarıma . Allahım ne kadar beceriksizim... Neyse size özeniyorum ya inşallah kızım da sizin gibi becerikli olur annesine çekmez

Selam kızlar, bebek için saç, vücut şampuanı, vücut yağı /kremi gibi seyleri biz arastirip kafamiza yatan markayı mı alıyoruz? Yoksa bebek doktoru şu markayı kullanın dıye tavsıyede mi bulunuyor?

Şekerler ben de bir çok yerde mustela 'nın tavsiye edildiğini okudum. Arkadaşlarım da onu kullanmış. Yenidoğan için konak önleyici şampuanı var. En azından onu kesin almayı düşünüyorum.

kızlar banada keçe alabileceğim bir adres verir misiniz sizin alışveriş yaptığınız varsa hatta böyle netten daha iyi olur

Canım google'a cicekmalzeme yaz bitişik halde. Ordan alabilirsin. ben aldım. Hızlıca gönderiyorlar

canım bende öyleydim ya bi başladım yarım kalmıştı.. baktım böyle olmayacak kendini süse kapadım. yoksa yarım kalınca devam ızor oluyor

hayatımsın; çok tatlı olmuş kapı süsün. Emeğine sağlık canım, vakit harcadığına fazlasıyla değmiş. Masal'ın odası harika olacak marifetli annesi ve babası sayesinde:)

çok saol şekerim ya sevindim beğenmene.. bi an içime sinmedi gibi sizlerin güzel yorumuyla şimdi daha güzel bakıyorum süse

Kızlar herkese iyi haftalar. Bu hafta 4 gün çalışacak olmamız bu haftanın en iyi yanı:)

Sabahtan beri kalp carpıntım var. Hayır olsun ınşallah

helenascım sen beni güldürdün ALLAH ta seni güldürsün ilahi sen :))) kızın ozaman biz teyzelerine benzesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…