- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.941
bende çanta arayışındayım şuan aklıma almak için koyduğum o var :) bahsettiğiniz çantalara bakacağım şimdi hangisini aldınız siz?
internetten baktığımda styloları da beğenmiştim ben ama kullanan varmı bilmiyorum
bende artık çok yoruluyorum temizliklerin sonunda hep uyuyakalıyorum ve kalçam inanılmaz ağrıyor magnorm içiyorum onu da kendi doktorum değilde gittiğim bir başka doktor vermişti benimki sevmiyor ilaç yazmayı
Bir de yarın kontrolüm var şeker yüklemem ve de tetanoz aşımın 2. dozu yapılacak. ve biliyorum doktorum yine çok kilo almışsın diyecek
Bu Arada alez alırken iki tip vardı biri yün biri su geçirmeyen yün tabi daha saglikli hani eskiler yatağın altına battaniye koyarmış o hesap ben nasılsa nevresimle kapanıyor cis kusmuk gecer diye su geçirmez tercih ettim ama deneyimli anneler yorumlarınızı bekliyorum hata yaptım ise degostirebilirim
Bu arada gecmisi okurken is yerinde baskı gördüğünüzden falan bahsetmiştiniz. Aslında bu konuda çok konuşmak istemiyorum çünkü hala çok sınırlıyim ve sizi çok iyi anlıyorum.
Uniden mezun oldugum gibi başladım is hayatına büyük büyük plazalarda bankaciydim. Haftada 3 gun mesai zorunlu gibi saçma sapan seyler oluyordu ama ücret farkı yok. Yıllar sonra evlenince ayrıldım daha fazla dayanamayip.
Sonra yabancı bir şirkete girdim yonetici olarak . Yoneticim ve şirket sahibi ispanyoldu. İlk baslarda hersey iyiydi hedeflerimi 2 ye katladım. Ve hamile kaldım sürpriz. Öyle bir mobing yaptılar ki akıllara zarar. Dava acmaya gücüm kalmamıştı Abi'm avukat olduğu halde ayrıldım.
Su an onların yüzünden belkide bir daha is bulmam çok zor. Hazır işsizken çocuğunu kendi büyütmek istiyor insan . 2. Çocuğuda istiyorum ne ara is bulup tekrar doğurcan bu kadar aradan sonra is bulmak kolaymi vs.
Ama çalışmak istiyorum bu yastan sonra kocaya bağlı olmak çok zor onca egitim emek tecrübe. Hala aklıma geldikçe ağlıyorum. İlerisini düşünüyorum cocuklarıma baban ne is yapiyo dediklerinde bilg mühendisi ar- Ge çi doçent yonetici diyecekler annem ev hanımı ben bunu istemiyorum bakalım ne olcak
kızlar sabah sormuştum ama kimse görmemiş
yan yatış yastığı alan oldu mu aranızda[/QUOTE
canım kesinlikle al derim tabi benim düşüncem bu benim bir arkadaşımın bebeği sürekli kusardı bir sorun olmamasına rağmen ama bebek gece özellikle arkadaşım bu yastıkla rahat ettik kusunca korkmuyordum insan uyuya kalıyor sonuçta bir anlık bile olsa ne zaman kustuğuda belli olmuyordu bana ilk alacaklarından olsun hem yan yatırma yastığı hemde boğulma önleyici yastık demişti
günaydın güzel anneler
bebekler için çanta alan yada araştıran varmı ben akşam netten e-bebekten lassig marka bebek çantalarını araştırdım kullanan herkes çok kaliteli olmasından bahsetmiş çok şık çantalar var benımde içime çok sindi şuan indirimde birde.ıkı marka arasında kalmıştım okıedog ve lassıng ama bakalım aldığım çanta gelınce sizinle paylaşırım fikir olur sizler içindeof bebekler için alınacak şeylerde o kadar çok kararsız kalıyorum kı normalde hemen tak diye beğenen alıveren biriydim ama şimdi en ufak bişeyde bile kararsızım bide artık meleğime kavuşmak istiyorum sankı çok özlediğim birini bekler gibiyim
bende aldım canım stylo ve avvio çantaydı sanırım markaları bir tanesinin içi kocaman çok büyük herşeyimi alır, diğeride günlük çok rahat avvio olan o da çok kullanışlı bir sürü iç cebi var
günaydın canlar ve melekleri. cuma aşımızı olduk ve aşı telaşımız artık bitti darısı sizlerin başına. ogün eve erken gidince kızımın kapı süsünü sonunda bitirebildim Eki Görüntüle 698155
ben şimdi geçmişe bakayım
masalın odası bitmiiiiş güzel günlerde büyüsün minnoş yesin onu teyzeleriiiiiii
Ya kızlar;
Haftasonu eşimle balık tutmaya gittik. Ben sıkılıyorum öyle beklerken diye yanıma kitap aldım kitap okudum bol bol. Gölgede oturdum tabii. Sonra da biraz bebek mağazalarını dolaşalım dedik. Mothercare ve jokere gittik. Kimse bizimle ilgilenmedi bileSatış elemanlarının insanları sıkıştırıp boğmasından ben de hoşlanmam ama bebek konusunda bilgisiz olduğumuzdan onların bilgisi vardır diye bi kaç şey sormak istedik ona da zar zor cevap verdiler. Mağazalar çok küçüktü pek çeşit de yoktu. Bebek arabası konusunda maclaren quest ve maclaren techno xt bir de cybez onxy arasında gidip geliyoruz. beşikte de aynı. İkea dan mı alsak yoksa babytech mi?. Eşim de bi de park yatak alalım en ucuzundan evde dursun, tatile giderken kullanırız diyor. O da kafamı karıştırdı. Allahım ne zormuş karar vermek. Şu anki evimiz dubleks. Park yatak da şağıda durur diyor. Tam bir oda almayacağımız ve mobilya beşiği de yatak odamıza koyacağımız için gerek var mı diye çok düşünüyorum. Bunaldım artık. Bi karar vermek istiyorum....:26:
Bu arada işte benim kapı süsümün süs bebekleri... İlki tam acemi işi oldu. Kafası küçük kaldı. İkincisi biraz daha düzgün ama onun da bi kolu uzun olmuş. İnternette bebek şablonu bulamadım. Elimle çizdim o da ancak bu kadar oldu. Daha isim konusunu hiç düşünmediğimizden sadece süslerini yapıyorum.Gözlerini boncukla yapıcam bi de gözleri yok daha...
Eki Görüntüle 698298
Eki Görüntüle 698299
ben almadım canım, almayıda düşünmedim açıkçası..
Ben aldım bebefox un galiba
canım ben oğlum için almıştım ama bir kez kullandım. gerek yok. zaten nasıl çevirirsen öyle kalıyor bebekler :) birde çok gazlı olduğu için yüzüstü yatırmayı tercih etmiştim herzaman.
fıstık teyzoşlarımıza günaydın ne güzel hepimiz güzel bir haftasonu geçirdik çok sevindim yaaa
kızlar sabah sormuştum ama kimse görmemiş
yan yatış yastığı alan oldu mu aranızda[/QUOTE
canım kesinlikle al derim tabi benim düşüncem bu benim bir arkadaşımın bebeği sürekli kusardı bir sorun olmamasına rağmen ama bebek gece özellikle arkadaşım bu yastıkla rahat ettik kusunca korkmuyordum insan uyuya kalıyor sonuçta bir anlık bile olsa ne zaman kustuğuda belli olmuyordu bana ilk alacaklarından olsun hem yan yatırma yastığı hemde boğulma önleyici yastık demişti
bende aldım canım stylo ve avvio çantaydı sanırım markaları bir tanesinin içi kocaman çok büyük herşeyimi alır, diğeride günlük çok rahat avvio olan o da çok kullanışlı bir sürü iç cebi var
masalın odası bitmiiiiş güzel günlerde büyüsün minnoş yesin onu teyzeleriiiiiii
bitti çok şükür canım ya ufak tefek eksikler kaldı.. perde cibinlik ve halısı.. ham yapın kızımı poposundan poposundan
günaydınnn annişlerrr yine yoğun bir hafta sonundan sonra işyerimde dinleniyorum
hafta sonu kayınçomun nişanı vardı çok güzel ve çok yorucu geçti bu halimle bol bol göbek atttım
ayyy nekadar kilo almışsınn ayy şişmişsinn ayy son aylarda iyice şişersinnn kalçan genişlemiş oran şöle buran böle diyenlere inatttt süslendim püslendimmmm elti olaraktannnn oohhhh yandannn yandaannn
Ya kızlar;
Haftasonu eşimle balık tutmaya gittik. Ben sıkılıyorum öyle beklerken diye yanıma kitap aldım kitap okudum bol bol. Gölgede oturdum tabii. Sonra da biraz bebek mağazalarını dolaşalım dedik. Mothercare ve jokere gittik. Kimse bizimle ilgilenmedi bileSatış elemanlarının insanları sıkıştırıp boğmasından ben de hoşlanmam ama bebek konusunda bilgisiz olduğumuzdan onların bilgisi vardır diye bi kaç şey sormak istedik ona da zar zor cevap verdiler. Mağazalar çok küçüktü pek çeşit de yoktu. Bebek arabası konusunda maclaren quest ve maclaren techno xt bir de cybez onxy arasında gidip geliyoruz. beşikte de aynı. İkea dan mı alsak yoksa babytech mi?. Eşim de bi de park yatak alalım en ucuzundan evde dursun, tatile giderken kullanırız diyor. O da kafamı karıştırdı. Allahım ne zormuş karar vermek. Şu anki evimiz dubleks. Park yatak da şağıda durur diyor. Tam bir oda almayacağımız ve mobilya beşiği de yatak odamıza koyacağımız için gerek var mı diye çok düşünüyorum. Bunaldım artık. Bi karar vermek istiyorum....:26:
Bu arada işte benim kapı süsümün süs bebekleri... İlki tam acemi işi oldu. Kafası küçük kaldı. İkincisi biraz daha düzgün ama onun da bi kolu uzun olmuş. İnternette bebek şablonu bulamadım. Elimle çizdim o da ancak bu kadar oldu. Daha isim konusunu hiç düşünmediğimizden sadece süslerini yapıyorum.Gözlerini boncukla yapıcam bi de gözleri yok daha...
Eki Görüntüle 698298
Eki Görüntüle 698299
ben bezini söktüğüm zaman alez almıştım. ilk zamanlarda gerek olmuyor sanırım. nevresim de olsa naylon üstünde yatırmaya gerek yok bence. zaten yaz bebeği olacaklar.
Canım Belki İşine Yarar.Ya kızlar;
Eki Görüntüle 698298
Eki Görüntüle 698299
ben o toplanmaları sordum doktoruma, normaldir bebeğin ayağı falan sıkıca ittirebilio bazen korkulcak bişi yok dedi, hatta ben çok eğleniom ğlumla, artık dışardan da görebiliom çünkü hareketlerini, takip ediom elimle gözümle, bi anda toplanıo biraz öle kalıo sonra başka yere geçioBu toplanmalar kasılmamıymış yani? Valla bende bebeğimin karnıma başını yada poposunu dayanış olduğunu düşünüyordum.herkeste olduğunu duyuyorum ama ben o yüzden kıllanmamıştım hiç.yarın 4 boyutlu ultrason sonuçlarımı göstericem ben iyicene bir soruvereyim bakayım hepimiz için.
Günaydın kızımın arkadaşlarıve annişleri
Biz çok güzel bir haftasonu geçirdik. Piknikler, gezip tozmacalar. Ve akabinde yine pazartesi geldi çattı. Bu hafta yine çabuk geçeceğe benziyor aslında, çarşamba tatil çünkü. Herkese iyi pazartesiler kızlar :))
Sevgili anneciğim,
Henüz beni görmediğini biliyorum. Aynı zamanda ne kadar merak ettiğini de
Aslında bende seni merak ediyorum. Seninle ilgili bazı konularda fikir sahibi oldum diyebilirim. Ne yersin, ne içersin biliyorum çünkü senden besleniyorum. Neye ne tepki vereceğini de az çok biliyorum. O yüzden doğduğumda ve büyüdüğümde seni üzmemek için elimden geleni yapacağım. Ama ne olur sen de ufak tefek yaramazlıklarıma kızma, beni dövme. Bir şeyleri kırdığımda beni cezalandırma. Ben seni hep seviyor olacağım. Bana en kızgın olduğun zamanlarda bile sen de beni seversin değil mi anneciğim?
Canım annem, biliyor musun? Dün babamla benim geleceğim hakkında konuşuyordunuz. Benim sizinle ilgili bütün kaygılarımı sildiniz aklımdan. Ama geleceğim ile ilgili bir sürü soru geliyor aklıma ve bir sürü de endişe
Çok huzurlu hissettim kendimi. Sizi dinledim can kulağı ile. Bana olan sevginizden bahsediyordunuz. Hatta babam ile geleceğimi planlamaya başlamıştınız bile. Bu beni nasıl mutlu etti anlatamam. Babam bir ara elini senin karnına koydu. Ne sıcak eli vardı babamın. Ve ne büyük bir sevgiyle okşadı beni Biliyorum babamla gelecekte de çok iyi anlaşacağız, ben babamla gelecekte her konuyu rahatlıkla konuşabileceğim. Her şeyimi anlatabileceğim. Ne mutlu bana Canım babam benim. Babam bir kaygısından bahsetti anneciğim. Dedi ki: karıcığım dünya her gün biraz daha kötüye gidiyor. Acaba iyi mi ettik çocuk sahibi olmakla? Ona istediğimiz geleceği sunabilecek miyiz? Anneciğim ben nasıl bir dünyaya geleceğim. Dünya o kadar kötü mü? Yaşam o kadar zor mu? İnsanlar savaşıyor, cinayet işliyor diyordunuz. Savaşmak ne demek? Cinayet nedir? Oksijenimiz kalmamış. Peki, bu oksijen bizim için bu kadar önemli mi? Küçük çocukları organları işçin kaçırıyorlarmış anneciğim. Siz beni hep koruyacak ve bana kötülüklerin üstesinden nasıl geleceğimi öğreteceksiniz değil mi?
Ben çok korkuyorum anneciğim. Bu kadar kötü şeyler varsa bu dünyada, bunu kimse niye düzeltmeye çalışmıyor? Ben dünyaya geldiğimde, büyüdüğümde bunları düzeltebilirim değil mi? Bana erdemli bir insan nasıl olur öğretirsiniz değil mi anneciğim? Ben hiçbir şeyi bilmiyorum. Bana iyiyi, doğruyu, güzellikleri, insanlık için faydalı olmayı öğretirseniz, ben faydalı olabilirim değil mi anneciğim?
Anneciğim arada babamla tartıştığınızı duyuyorum, bu beni çok üzüyor ve korkutuyor. Ben doğduğumda bu tür tartışmaları yapmayacaksınız değil mi? Çünkü ben sizin birbirinizi hep sevmenizi istiyorum. Kavgalar etmenizi değil, sevgiyle kahkahalar atmanızı istiyorum.
Sabahları benimle sohbet ediyorsun ya, en eğlenceli anlarım o zamanlar. Arada da masallar okuyorsun, şarkılar dinletiyorsun bana. Ninniler söylüyorsun şimdiden. Doğduğumda da anlat o masalları bana anneciğim. Ninniler söyle o güzel sesinle. Göğsüne başımı koyup dinleyeyim senin o güzel masallarını, ninnilerini. Sımsıkı sar beni, uyut anneciğim dünyanın en güvenli yerinde, senin kucağında huzur bulayım, kokunu sindireyim içime
Seni kimse ile paylaşmak istemiyorum. Bazen çok kıskanıyorum seni anneciğim. Benim senin karnımda olduğumu unutuyorsun. Aslında anlıyorum, gün içinde yoğun işlerin var be bana her zaman vakit ayıramıyorsun. Benim varlığımı unutup da başkaları ile ilgilendiğinde seni çok kıskanıyorum. O zamanlarda ben de hafif bir tekme atıyorum. Ben buradayım diye. Sen de hafif bir çığlık atıyorsun. Umarım canın acımıyordur? Acıtıyorsam özür dilerim. Sadece seni çok seviyorum ve paylaşamıyorum. Yalnız benimle ilgilen istiyorum. Ne olur kızma bana anneciğim.
Canım annem, seni daha tanımadan çok seviyorum. O kadar sıcak ve şefkatlisin ki. Hep benim iyiliğimi düşünüyorsun. Her gün heyecanım artıyor. Neden biliyor musun? Her gün, bir gün daha azalıyor sana kavuşmam için. Ne zormuş dokuz ay beklemek. Daha çok var mı anneciğim? Ne zaman kavuşacağız birbirimize. Babamı da, seni de çok merak ediyorum. Siz de beni merak ediyorsunuz değil mi? Aranızda konuşurken duydum. Babam bana benzeyecek diyor. Sen de bana benzeyecek diyorsun. Kime benzeyeceğimi bilmiyorum ama sizin gibi anne babam olduğu için çok mutluyum. Hanginize benzeyeceğimi bilmesem de gelecekte sizi örnek alacağım. Sizin gibi olmaya çalışacağım.
Canım anneciğim, daha aklımda milyonlarca soru var. Hepsini de öğrenmek istiyorum. Ben bu soruları sorduğumda, saçma bile gelse, bana sıkılmadan cevap verirsiniz değil mi? Her şeyin doğrusunu sizden öğrenmek istiyorum. Çünkü size sonsuz güveniyorum
Anneciğim, babacığım, beni dünyaya getirmeye karar verdiniz. Bunu ben istemedim. Nasıl bir yer olduğunu da henüz bilmiyorum. Ama beni her zaman koruyacağınızı bildiğim için çok mutluyum
Sizleri çok seviyorum
Heyecan ve merak içerisinde sizlerle kucaklaşmayı bekliyorum
Doğmamış bebeğiniz
Beni ağlattın hayatimsin
Sevgili anneciğim,
Henüz beni görmediğini biliyorum. Aynı zamanda ne kadar merak ettiğini de…
Aslında bende seni merak ediyorum. Seninle ilgili bazı konularda fikir sahibi oldum diyebilirim. Ne yersin, ne içersin biliyorum çünkü senden besleniyorum. Neye ne tepki vereceğini de az çok biliyorum. O yüzden doğduğumda ve büyüdüğümde seni üzmemek için elimden geleni yapacağım. Ama ne olur sen de ufak tefek yaramazlıklarıma kızma, beni dövme. Bir şeyleri kırdığımda beni cezalandırma. Ben seni hep seviyor olacağım. Bana en kızgın olduğun zamanlarda bile sen de beni seversin değil mi anneciğim?
Canım annem, biliyor musun? Dün babamla benim geleceğim hakkında konuşuyordunuz. Benim sizinle ilgili bütün kaygılarımı sildiniz aklımdan. Ama geleceğim ile ilgili bir sürü soru geliyor aklıma ve bir sürü de endişe…
Çok huzurlu hissettim kendimi. Sizi dinledim can kulağı ile. Bana olan sevginizden bahsediyordunuz. Hatta babam ile geleceğimi planlamaya başlamıştınız bile. Bu beni nasıl mutlu etti anlatamam. Babam bir ara elini senin karnına koydu. Ne sıcak eli vardı babamın. Ve ne büyük bir sevgiyle okşadı beni… Biliyorum babamla gelecekte de çok iyi anlaşacağız, ben babamla gelecekte her konuyu rahatlıkla konuşabileceğim. Her şeyimi anlatabileceğim. Ne mutlu bana… Canım babam benim. Babam bir kaygısından bahsetti anneciğim. Dedi ki: “karıcığım dünya her gün biraz daha kötüye gidiyor. Acaba iyi mi ettik çocuk sahibi olmakla? Ona istediğimiz geleceği sunabilecek miyiz?” Anneciğim ben nasıl bir dünyaya geleceğim. Dünya o kadar kötü mü? Yaşam o kadar zor mu? İnsanlar savaşıyor, cinayet işliyor diyordunuz. Savaşmak ne demek? Cinayet nedir? Oksijenimiz kalmamış. Peki, bu oksijen bizim için bu kadar önemli mi? Küçük çocukları organları işçin kaçırıyorlarmış anneciğim. Siz beni hep koruyacak ve bana kötülüklerin üstesinden nasıl geleceğimi öğreteceksiniz değil mi?
Ben çok korkuyorum anneciğim. Bu kadar kötü şeyler varsa bu dünyada, bunu kimse niye düzeltmeye çalışmıyor? Ben dünyaya geldiğimde, büyüdüğümde bunları düzeltebilirim değil mi? Bana erdemli bir insan nasıl olur öğretirsiniz değil mi anneciğim? Ben hiçbir şeyi bilmiyorum. Bana iyiyi, doğruyu, güzellikleri, insanlık için faydalı olmayı öğretirseniz, ben faydalı olabilirim değil mi anneciğim?
Anneciğim arada babamla tartıştığınızı duyuyorum, bu beni çok üzüyor ve korkutuyor. Ben doğduğumda bu tür tartışmaları yapmayacaksınız değil mi? Çünkü ben sizin birbirinizi hep sevmenizi istiyorum. Kavgalar etmenizi değil, sevgiyle kahkahalar atmanızı istiyorum.
Sabahları benimle sohbet ediyorsun ya, en eğlenceli anlarım o zamanlar. Arada da masallar okuyorsun, şarkılar dinletiyorsun bana. Ninniler söylüyorsun şimdiden. Doğduğumda da anlat o masalları bana anneciğim. Ninniler söyle o güzel sesinle. Göğsüne başımı koyup dinleyeyim senin o güzel masallarını, ninnilerini. Sımsıkı sar beni, uyut anneciğim dünyanın en güvenli yerinde, senin kucağında huzur bulayım, kokunu sindireyim içime…
Seni kimse ile paylaşmak istemiyorum. Bazen çok kıskanıyorum seni anneciğim. Benim senin karnımda olduğumu unutuyorsun. Aslında anlıyorum, gün içinde yoğun işlerin var be bana her zaman vakit ayıramıyorsun. Benim varlığımı unutup da başkaları ile ilgilendiğinde seni çok kıskanıyorum. O zamanlarda ben de hafif bir tekme atıyorum. “Ben buradayım” diye. Sen de hafif bir çığlık atıyorsun. Umarım canın acımıyordur? Acıtıyorsam özür dilerim. Sadece seni çok seviyorum ve paylaşamıyorum. Yalnız benimle ilgilen istiyorum. Ne olur kızma bana anneciğim.
Canım annem, seni daha tanımadan çok seviyorum. O kadar sıcak ve şefkatlisin ki. Hep benim iyiliğimi düşünüyorsun. Her gün heyecanım artıyor. Neden biliyor musun? Her gün, bir gün daha azalıyor sana kavuşmam için. Ne zormuş dokuz ay beklemek. Daha çok var mı anneciğim? Ne zaman kavuşacağız birbirimize. Babamı da, seni de çok merak ediyorum. Siz de beni merak ediyorsunuz değil mi? Aranızda konuşurken duydum. Babam “bana benzeyecek” diyor. Sen de “bana benzeyecek” diyorsun. Kime benzeyeceğimi bilmiyorum ama sizin gibi anne babam olduğu için çok mutluyum. Hanginize benzeyeceğimi bilmesem de gelecekte sizi örnek alacağım. Sizin gibi olmaya çalışacağım.
Canım anneciğim, daha aklımda milyonlarca soru var. Hepsini de öğrenmek istiyorum. Ben bu soruları sorduğumda, saçma bile gelse, bana sıkılmadan cevap verirsiniz değil mi? Her şeyin doğrusunu sizden öğrenmek istiyorum. Çünkü size sonsuz güveniyorum…
Anneciğim, babacığım, beni dünyaya getirmeye karar verdiniz. Bunu ben istemedim. Nasıl bir yer olduğunu da henüz bilmiyorum. Ama beni her zaman koruyacağınızı bildiğim için çok mutluyum…
Sizleri çok seviyorum…
Heyecan ve merak içerisinde sizlerle kucaklaşmayı bekliyorum…
Doğmamış bebeğiniz…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?