2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben daha öncede yazmıştım erken dönemde yaptırma taraftarıyım, oğlumu 17 günlük sünnet ettirdim, ben ancak ayaklanmıştım sezeryandan çünkü, çok rahat oldu o da ağustos bebeğiydi, bu bebişi de doğduktan sonra en kısa zamanda yaptırıcam inşallah ,büyüdüklerinde o korkuyu yaşamasınlar istiyorum

cnm bnm bı yerde toplanmıyo ama arada karnım boyle bırden gerılıyoooo...genlesıyo galıbaa :) snra duzelıyo rahatlıyorum bnm kız sıgamıyo sanırım bazen:)

mrba canım. Ben oğlumu doğduğu günün ertesi günü sünnet ettirdim, şimdi de çok yerinde bir karar vermişim diyorum. Göbeği ile pipisi beraber iyileşti, hiçbir zorluk yaşamadım. Doktor zaten ilk 2 3 gün acıyı hissetmez merak etme diyip rahatlatmıştı beni. İkini de erkek kısmetse ona da aynı taktiği uygulayacağım. Erkek bebeklerde sünnet olmayınca idrar yaparken sıkıntılar oluşabiliyor. Ben yurtdışında olduğum için özellikle yaptırdım problem cıkmasın diye wallahi hiçbir problem yaşamadım. Zaten sen yeterince hassas davranıyorsun, acıdan ağladıgını hiç hatırlamıyorum, gayet mutlu, huzurluydu oğluşum iyileşme sürecinde. He bu arada 1 haftada göbek+pipi iyileşti bizde

Öncelikle teşek.ederim canım yanıtladığın için.
Evet bende çocuğun üzerinde ilerki yaşlarda bir korku bıraksın istemiyorum.
Ama işte insanlarda hep 7-8 yaşında yapalım düğünlü dernekli diye bir düşünce varya(daha çok büyüklerimizde)oda etkiliyor beni ister istemez.
Kocişmde ilk hafta yapalım,büyüyünce sünnet kıyafeti giydirir foto.çektirirz anı kalır diyor.Bakalımmmm

süperr işte böyle anlatan annişleri duyunca tamam yaptırıcam diyorum :))
Allah damatlığınıda göstersin canım

O kadar cis falan geçmiyor yani dıyorsun. Üstü pamuk altı naylon yinede rahatsız eder mı?

yok canım bebekken o kadarr saaattllerrrce uyumadığı için yatağa çiş geçmiyor. bana kalırsa şimdilik gerek yok.

sünnet konusunda da eğer doğduğu zaman emmesi ve çişi yerindeyse hastaneden çıkmadan yaptırmayı istiyorum. nasib. oğluma 28 günlüktü yaptırdık rahat oldu..

birde arkadaşlar göğüs kalkanı denen şey benim kurtarıcım olmuştu. göğsüm çok yara olmuştu o rahatlatıyordu ve iyileşmesini hızlandırıyor. aman hafife almayın. şimdiden almasanız da doğumdan sonra göğsünüzda çatlaklar oluşursa aklınızda olsun.

süperr işte böyle anlatan annişleri duyunca tamam yaptırıcam diyorum :))
Allah damatlığınıda göstersin canım

seni anlıyorum canım ilk olunca insan korkuyor haliyle canını acıtacağız kuzumuzun diye:26: ama bana göre büyüyünce acı hem bedenen hemde psikolojik olarak artıyor. Farkında değilken halletmek en iyisi. Eşim illa sünnet düğünü nasıl olcak diyordu ben de gene yaparız, nasılsa kestirdiğini kim görüyor, artık her şey hastanede olup btiyor dedim vee ikna ettim. Sonradan o da en doğru kararı verdiğimizi kabul etti. Tabi tüm bunlar benim şahsi fikirlerimden doğan tercihler. Hem sağlık açısından hem de psikolojik olarak hemen yaptırmayı uygun buldum ben. Amin canım inşallah o günleri de görürüz hep beraber

offf diyorumm zaten iyice sulu göz olmuştum okudukça pıtpıt akıverdi yine yaşlar yaaaa tam bir duygusal terminatörüm son günlerde.. dün de ilk nefes programını izlerken bebeğin annenin kucağına veriliş bölümünde nasıl ağladım anlatamam
:)

selam annişlerr bulutlarımızı bitirdikkkkk ve astık öylesıne baska bır odaya denemelıkk babamızın asabıldıgı kadarıyla gostermek amaçlı astık nasıl olmuslarrrrrrrr odamız bıtınce storu yapılıncaa bu şekılde storunun onune asacagımm bugunde duvar kagıtı orneklerı gelecek seçecegım inşallah bulurum ıstedıgım gıbı..

ben de bi süredir aynı şeyi düşünüom, çevremde ve tv de doktordardan 40ı çıkmadan yaptırmanın daha ii olduğunu duydum eşime bunu ilk söylediğimde "olur mu öle şey, minicik bebek canı arı olmaz yaptırmam" dedi
ama sonra o da çevresinden duymuş heralde biraz sıcak bakmaya başladı, erken dönemde iyileşme çok çabuk ve kolay oluomuş, ben büyük ihtimalle belki de daha hastaneden çıkmadan yaptırıcam
cnm bnm bı yerde toplanmıyo ama arada karnım boyle bırden gerılıyoooo...genlesıyo galıbaa :) snra duzelıyo rahatlıyorum bnm kız sıgamıyo sanırım bazen:)

sığamıolar heralde evet yaa, ben de oğlumla konuşurken öle diomdaha da büyüyünce sen gör asıl o zaman nasıl olacak ayaklarını resmen görüosun karnından yaaa
bi de bende nerdeyse bebeğim kadar bi kist var o yüzden de belki sığamıo gerçekten

Bende her izlediğimde ağlıyorum.Hormonlar sağolsun :)
Yanlız dünki yayında babaanneye dikkat ettinizmi? :) Gencecik güzel bir bayandı.
Sanırım babanın 2.eşi birde alta yazmışlar babaanne diye orada güldüm. :)

çok güzeller inş. içine siner bütün yaptıkların
bu fikri izninle ben de çalacağım

bulabilirsem güzel turkuaz tonunda bi zebra istiom ben de, üstüne de böle bulutlar

Herkese merhabalar

Geçen hafta çok yorulduk. Bugün 11 e kadar uyumuşuz oğlumla. Ama evin işi bitmio hala var yapılacaklar.

"Yaşamayı seviyorum" benim de eşim yok bu hafta hatta 3 hafta umarım hafta sonları gelebilir iş nedeniyle şehir dışında ama olsun iyi olsun da uzak olmaya katlanıcaz artık.

çok güzeller inş. içine siner bütün yaptıkların
bu fikri izninle ben de çalacağım

bulabilirsem güzel turkuaz tonunda bi zebra istiom ben de, üstüne de böle bulutlar

aminn cnm....çal canım yaa canın sağ olsunn ne güzel sevinirimm,burda cok guzel seyler fıkırler paylasıyoruz bırbırımızlee

ay cnm bnde cok guldm ona ..bde bebegı kıme bnzettnz dıyınce bızım oglumuza bnzıyo dıyo allta babanne yaznca bı garıp oldu yanı:) bn doguma gderken aglarım heralde hungur hungur...yalnız baba dogumda nası heyecanlıydı rengı benzı atmısss bı hfta snra eve gıttıklernde adamın suratna renk gelmısss...bzmkılerde oyle olur heralde :)

cnm kıstın bı zararı yok dımı sana ve bebısıne....evt o mınıck ayakları gorucezzz kıyamammm

hahaha evet öyle dedi dimi :))))
neyse olur böyle şeyler normaldir :))

sanırım 2.de anneler kadar babalarda tecrübeli oluyorlar ama ilkkez yaşayacaklar hep heyecanlı ve duygusallar
benim kociş çok heyecanlı olur ama asla belli etmez ağır abi :)
ama ben çoook ağlayacağımdan eminim

cnm kıstın bı zararı yok dımı sana ve bebısıne....evt o mınıck ayakları gorucezzz kıyamammm

kist uslu uslu durduğu sürece yok
ama doktorum rahim büyüdükçe kiste baskı yapıp patlatabilir aşırı bi sancı ve kanamayla, bu durumda da acil ameliyata alınabilirsin dedi
ama ben içimi ferah tutuom inş. hiçbişi olmıcak ve doğumda sezaryenle hem bebeğimi hem kistimi alacak doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…