2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol canım tamam vazgeçtim.
Kis icin yün olandan alicam :)

kızlar bakıyorumda herkeste ne güzel bir duygusallık bu hamililellikte bende aksine bi sinir yaptı cabucak patlıyorum herseye hiç sabrım kalmadı sanki

bende hemen yaptırmayı planlıyorum.

bakalım inşallah herşey yolunda giderse doğduğu hafta yaptırırım inşallah

kızlar bakıyorumda herkeste ne güzel bir duygusallık bu hamililellikte bende aksine bi sinir yaptı cabucak patlıyorum herseye hiç sabrım kalmadı sanki

Ben daha kötü durumdayım hem çok sınırlıyim sürekli bağırıyorum herkese hemde çok duygusalim sürekli ağlıyorum Allah esime peygamber Sabri vermiş valla :)

sorma yaa ben de görünce bu nasıl babaanne yaw yanlış mı yazmışlar acaba dedim ama sonradan bastı kafa "oğlumuz" deyince bir de kadının maşallahı vardı boy pos güzellik :)) dede baya şanslıymış hani

Ben daha kötü durumdayım hem çok sınırlıyim sürekli bağırıyorum herkese hemde çok duygusalim sürekli ağlıyorum Allah esime peygamber Sabri vermiş valla :)

bnde senn gbıyım cnm... adama durduk yere tavır ypıyorummm yazık sesı ckmıyo...alltan alıyo allah yardm etsn onlara

Merhaba güzel anneler ve tomurcuklarımız

o kadar güzel bir o kadar da yorucu haftasonundan sonra sizleri görmek yine iyi geldi. yazmışsınız da yazmışsınız hızlı hızlı göz attım. tek temennim herşeyin gönlümüzce olması

hayatimsin her zamanki gibi döktürmüşsün canım. ellerine sağlık.

canım benim ellerine emeğine sağlık.. marifet üstüne marifet valla harikasın

teşekkür ederim tatlım her anne kadar diyelim..

canım o minik şişelere gül suyu ve lavanta koymayı planlıyorum. bloguma bakman çok hoşuma gitti. henüz bitmediler çünkü başka projelere ağırlık verdim onlar henüz beklemede nette ben de bakmıştım canım bana da pahalı geldi. ben de aldım kocamı yanıma doğru eminönüne altını üstünü getirdim bir tek yerde bulabildim. öyle her şekerci de satmıyor uyuz şekerciler adam kazıklıyorlar resmen 50 tane aldım şişelerden 70 kuruşa geldi tanesi biraz pazarlık yapsam daha da inerdi fiyatını ama halim kalmamıştı artık aldım çıktım. bittiğinde tabiki paylaşırım daha onlara göre bir sepet vs bulucam araştırıyorum

sana da günaydın güzel anne. hala şapka modeli bekliyorum ona göre

Günaydın herkese iyi haftalar annecikler Bebeğim son günlerde hiç durmamaya başladı uykusunda da mı hareket ediyor acaba tekmeci kızımı sürekli hissetmek çok güzel
benimki de durmuyor canım sürekli tepik tepik babasına şikayet ediyorum, babası da kızından taraf oluyor tek kaldım :44::44:

sefan olsun policim gözlerine gözlerine atsaydın göbecikleri

bence bebiklerin güzel olmuş ilk deneme bunlar biraz daha uğraşırsan gerisi gelir, ben de ilk başta yaptıklarımı defalarca sökmüştüm canım.

lohusa tacım nasıl olmuş

tacın müthiş olmuş ben de üzerinde çalışıyorum bunun ama henüz şekline şemaline tam karar veremedim

yarın eminönü ne gidicem?tarif eder misiniz ne nerde? her yer yakın mı birbirine? bi de perde alıcam onu da nerden bulurum orda...çok iyi bilmiyorum oraya gidince mi sorayım?

canım eminönü başlı başına bir dünya gibi burda bizim ettiğimiz tariflerle olmaz ki malesef ama tek iyi yanı her meslek grubu bir alanda toplanmış. birini buldun mu hepsini buluyorsun. şekerciler, perdeciler vb vb. ama bence ilk defa gidiyorsan bilen biriyle gitsen daha iyi olur.

ellerine sağlık süper olmuşlar

Son düzenleme:
ay ben de yaptıklarımı paylaşayım. döktürmüşsünüz yine benim neyim eksik
haftasonu bitirdim kızımın dönencesini, karyolasının üstüne takmayı planlıyorum.

cnm bnm bı yerde toplanmıyo ama arada karnım boyle bırden gerılıyoooo...genlesıyo galıbaa :) snra duzelıyo rahatlıyorum bnm kız sıgamıyo sanırım bazen:)

benim o toplanmalarım vardı ama kısacık sürerdi sonra düzelirdi.. geçen akşam sol tarafıma bi yamuldu ama kaya gibi karnımın şekli değişti .1 saat abartısız karnım öyleydi belki daha fazla ve sertti bian çork korktum burda hep öyle olunca kasılma olabilir denmişti.

ben bloğunda görmüştüm bunu ellerine sağlık canım her yaptığın ayrı güzel oldu valla..

Şişeler için teşekkür ederim canım. evet nette pahalıydı boşunuda bulamadım. sen ne güzel bulmuşsun bakim ben kocamı alıp nerelere gitsemde bulsam bilemedim bu cumartesi gene bana iş çıktı bende bulsaydım kağıtlara hoşgeldin masal süsü çıkartıp şişelere yapıştıracaktım içinede limon kolonyası.. bulursam paylaşırım

meraba güzeller
herkes döktürmüş yinee ne güzel seyler yapmışsınız
bizde birazdan doktora gidicezz kızımızı görücez inş. cok iyidir meleğimmcok özledimm bebikimiii
dua edin bizim içinn hepinizi öpüyorum meleklerinizle Allaha emanet olun

valla aslında toptancılarını bilsek bulsak daha güzel daha ucuza alırız ama nerden bulucaz tanıdık lazım :26:

ben de kurdeleden fiyonklar yaptım şişe ağızlarına yapıştırıcım, bir de şişenin ortasına ağzında bebek taşıyan leylek figürü var onu yapıştırcam. şişenin arkasına da hoşgeldin elif ece diye etiket basıcam. içine de pembe gül suyu doldurucam. şuan kafamdaki plan bu bakalım ne çıkacak ortaya

medvecezir süpersin maşlallah sana

sitene bakmak istiyorum bende
adresi verir misin

parfüm şişelerini eminönünde nerden aldın. kına ve bebek malzemeleri satan dükkanların olduğu sokakta mı
yoksa farklı bir yerde mi

Canım Blogunun Linkini Verebilir Misin ? Bahsettiğiniz Şişeleri Merak Ettim :26:

linki vermeyi deneyeyim kk site engelliyor genelde adres vermeyi. yine engeller ise googleda ecemin sandığı diye aratırsanız çıkıyor. blogspot olan.
http://eceminsandigi............../

şişeleri rüstempaşa camiye sırtını ver ilk solda tokel hediyelik isimli dükkandan aldım canım.

Son düzenleme:
selam kızlar herkese güzel bir hafta geçirmesini diliyorum.çoookkk yorucu bir haftasonundan sonra işyerine dinlenmeye geldim.2 gün resmen pestilim çıktı.cumartesi temizlik misafir alışveriş pazar tüm gün piknik çamaşır banyo derdi mahvetti beni geçmişe bakamadım herkesin keyfi yerindedir inşallah

Sağol canım ya. İşimi görmez mi görür tabii. Bişeye benzer inşallah. Yoksa keşke hazır alsaydım diycem. O kada rda keçe aldım. yazık yaaaa.

Sevgili anneciğim,

Sizleri çok seviyorum…

Heyecan ve merak içerisinde sizlerle kucaklaşmayı bekliyorum…

Doğmamış bebeğiniz…

Valla duygusallık değil de kaygı dönemindeyim resmen. Okuyunca yine beni kaygı bastı. Bebeklerimizi dünyanın kötülüklerinden nasıl koruyacağız???
Haftasonu izlediğim bir yabancı dizide(CSI) 12 yaşında bir kız kaçırılıyordu. Evin yakınlarında bir sapık yaşıyormuş falan... Ayyyy sinirlerim bozuldu izlerken. Sonra meğersem lösemi olan abisinin (Kızı abiye donör olsun diye tüp bebek yöntemiyle yapmışlar) kızın acılarını dindirmek için öldürdüğü ortaya çıktı. İntihar edememiş bari kardeşimi öldüreyim demiş.

Bulutlarınızı yesinler sizin. Bu kadar da sevimli olmaz kiiiiiiiiiii :)) mmlkk stora asma fikrin çok güzel bir fikir. Med sırada ne var sormaya korkuyorum.

haklısın valla canım bilsek daha süper olurda yok işte anca nette araştırıp duruyorum nerde ne bulşabilir diye onuda bulamıyorum

Çok güzel olacağına eminim... hadi artık onuda yapta, paylaş

arastanın tecrübelerinden sonra salon eşyalarına bakınmaya başladım haziran gibi teslim edecekler aslında ben temmuz gibi teslim olsun istedim doguma yakın temiz temiz ama olurda bi aksilik olursa diye haziran teslimatı kabul etsemmiki.

bu arada kızlar üçlü koltuklar düz tekliler çiçekli takımlar nasıl sizce ben bi takım begendim ama üzerinde çok oynattım.rengini açık gri gibi begendim aralarından ipli bi dikiş yapıyorlar onu petrol mavisi istedim teklileride petrol mavisi çiçekli kumaştan seçtim nasıl olur sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…