- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #23.981
yok canım bebekken o kadarr saaattllerrrce uyumadığı için yatağa çiş geçmiyor. bana kalırsa şimdilik gerek yok.
sünnet konusunda da eğer doğduğu zaman emmesi ve çişi yerindeyse hastaneden çıkmadan yaptırmayı istiyorum. nasib. oğluma 28 günlüktü yaptırdık rahat oldu..
birde arkadaşlar göğüs kalkanı denen şey benim kurtarıcım olmuştu. göğsüm çok yara olmuştu o rahatlatıyordu ve iyileşmesini hızlandırıyor. aman hafife almayın. şimdiden almasanız da doğumdan sonra göğsünüzda çatlaklar oluşursa aklınızda olsun.
Merhabalar,iyi haftalar annişler ve onların tatlı kuzularııııı :)
Hayatımsın gözlerim dolu dolu oldu çok güzel bir paylaşım teşekkür ederim.
Bende yan yatış yastığı almayı düşünüyorum.Kullanan arkadaşlarım özellikle ilk 2-3 ay için çok faydalı olduğunu söylediler.
Erkek annişlerine sormak istiyorum :) Sünneti ne zaman yaptırmayı düşünüyorsunuz?
Çevremdeki erkek anneleri doğduğu gün veya 1 hafta 10 gün içinde yaptırmamı tavsiye ediyorlar.Öyle ki göbek bağı dahi daha geç iyileşiyormuş ve bebiş hiç bir ağrı,sızı hissetmiyormuş.Bir yandan da daha yeni doğmuş bebeğe nasıl kıyıcaz diye düşünüyorum çok kararsızım açıkcası sizlerinde yorumlarınızı merak ediyorum.
kızlar bakıyorumda herkeste ne güzel bir duygusallık bu hamililellikte bende aksine bi sinir yaptı cabucak patlıyorum herseye hiç sabrım kalmadı sanki
Bende her izlediğimde ağlıyorum.Hormonlar sağolsun :)
Yanlız dünki yayında babaanneye dikkat ettinizmi? :) Gencecik güzel bir bayandı.
Sanırım babanın 2.eşi birde alta yazmışlar babaanne diye orada güldüm. :)
Ben daha kötü durumdayım hem çok sınırlıyim sürekli bağırıyorum herkese hemde çok duygusalim sürekli ağlıyorum Allah esime peygamber Sabri vermiş valla :)
günaydın canlar ve melekleri. cuma aşımızı olduk ve aşı telaşımız artık bitti darısı sizlerin başına. ogün eve erken gidince kızımın kapı süsünü sonunda bitirebildim Eki Görüntüle 698155
ben şimdi geçmişe bakayım
canım benim ellerine emeğine sağlık.. marifet üstüne marifet valla harikasın
Canım benim bloğunda şeker süslemenin birazını paylaşmıssın.. o minik şişeler kolonya için mi acaba.. bende bi ara araştırmıştım nette pahalı gördüm, gerçi onlar doluydu.. sen kaça aldın ve nasıl tamamlayabildin mi?? paylaşır mısın bizlerle
sana da günaydın güzel anne. hala şapka modeli bekliyorum ona göreGünaydın kızımın arkadaşlarıve annişleri
Biz çok güzel bir haftasonu geçirdik. Piknikler, gezip tozmacalar. Ve akabinde yine pazartesi geldi çattı. Bu hafta yine çabuk geçeceğe benziyor aslında, çarşamba tatil çünkü. Herkese iyi pazartesiler kızlar :))
benimki de durmuyor canım sürekli tepik tepik babasına şikayet ediyorum, babası da kızından taraf oluyor tek kaldım :44::44:Günaydın herkese iyi haftalar anneciklerBebeğim son günlerde hiç durmamaya başladı uykusunda da mı hareket ediyor acaba tekmeci kızımı sürekli hissetmek çok güzel
günaydınnn annişlerrr yine yoğun bir hafta sonundan sonra işyerimde dinleniyorum
hafta sonu kayınçomun nişanı vardı çok güzel ve çok yorucu geçti bu halimle bol bol göbek atttım
ayyy nekadar kilo almışsınn ayy şişmişsinn ayy son aylarda iyice şişersinnn kalçan genişlemiş oran şöle buran böle diyenlere inatttt süslendim püslendimmmm elti olaraktannnn oohhhh yandannn yandaannn
Ya kızlar;
Haftasonu eşimle balık tutmaya gittik. Ben sıkılıyorum öyle beklerken diye yanıma kitap aldım kitap okudum bol bol. Gölgede oturdum tabii. Sonra da biraz bebek mağazalarını dolaşalım dedik. Mothercare ve jokere gittik. Kimse bizimle ilgilenmedi bileSatış elemanlarının insanları sıkıştırıp boğmasından ben de hoşlanmam ama bebek konusunda bilgisiz olduğumuzdan onların bilgisi vardır diye bi kaç şey sormak istedik ona da zar zor cevap verdiler. Mağazalar çok küçüktü pek çeşit de yoktu. Bebek arabası konusunda maclaren quest ve maclaren techno xt bir de cybez onxy arasında gidip geliyoruz. beşikte de aynı. İkea dan mı alsak yoksa babytech mi?. Eşim de bi de park yatak alalım en ucuzundan evde dursun, tatile giderken kullanırız diyor. O da kafamı karıştırdı. Allahım ne zormuş karar vermek. Şu anki evimiz dubleks. Park yatak da şağıda durur diyor. Tam bir oda almayacağımız ve mobilya beşiği de yatak odamıza koyacağımız için gerek var mı diye çok düşünüyorum. Bunaldım artık. Bi karar vermek istiyorum....:26:
Bu arada işte benim kapı süsümün süs bebekleri... İlki tam acemi işi oldu. Kafası küçük kaldı. İkincisi biraz daha düzgün ama onun da bi kolu uzun olmuş. İnternette bebek şablonu bulamadım. Elimle çizdim o da ancak bu kadar oldu. Daha isim konusunu hiç düşünmediğimizden sadece süslerini yapıyorum.Gözlerini boncukla yapıcam bi de gözleri yok daha...
Eki Görüntüle 698298
Eki Görüntüle 698299
yarın eminönü ne gidicem?tarif eder misiniz ne nerde? her yer yakın mı birbirine? bi de perde alıcam onu da nerden bulurum orda...çok iyi bilmiyorum oraya gidince mi sorayım?
selam annişlerr bulutlarımızı bitirdikkkkk ve astık öylesıne baska bır odaya denemelıkkbabamızın asabıldıgı kadarıyla gostermek amaçlı astık nasıl olmuslarrrrrrrr odamız bıtınce storu yapılıncaa bu şekılde storunun onune asacagımm bugunde duvar kagıtı orneklerı gelecek seçecegım inşallah bulurum ıstedıgım gıbı..
Eki Görüntüle 698397
cnm bnm bı yerde toplanmıyo ama arada karnım boyle bırden gerılıyoooo...genlesıyo galıbaa :) snra duzelıyo rahatlıyorum bnm kız sıgamıyo sanırım bazen:)
ay ben de yaptıklarımı paylaşayım. döktürmüşsünüz yinebenim neyim eksik
haftasonu bitirdim kızımın dönencesini, karyolasının üstüne takmayı planlıyorum.
Eki Görüntüle 698473
ben bloğunda görmüştüm bunuellerine sağlık canım her yaptığın ayrı güzel oldu valla..
Şişeler için teşekkür ederim canım. evet nette pahalıydı boşunuda bulamadım. sen ne güzel bulmuşsun bakim ben kocamı alıp nerelere gitsemde bulsam bilemedimbu cumartesi gene bana iş çıktı bende bulsaydım kağıtlara hoşgeldin masal süsü çıkartıp şişelere yapıştıracaktım içinede limon kolonyası.. bulursam paylaşırım
Canım Blogunun Linkini Verebilir Misin ? Bahsettiğiniz Şişeleri Merak Ettim :26:ay ben de yaptıklarımı paylaşayım. döktürmüşsünüz yinebenim neyim eksik
haftasonu bitirdim kızımın dönencesini, karyolasının üstüne takmayı planlıyorum.
Eki Görüntüle 698473
Eki Görüntüle 698473
Canım Blogunun Linkini Verebilir Misin ? Bahsettiğiniz Şişeleri Merak Ettim :26:
medvecezir süpersin maşlallah sana
sitene bakmak istiyorum bende
adresi verir misin
parfüm şişelerini eminönünde nerden aldın. kına ve bebek malzemeleri satan dükkanların olduğu sokakta mı
yoksa farklı bir yerde mi
Canım Belki İşine Yarar.
Eki Görüntüle 698354
Sevgili anneciğim,
Sizleri çok seviyorum
Heyecan ve merak içerisinde sizlerle kucaklaşmayı bekliyorum
Doğmamış bebeğiniz
selam annişlerr bulutlarımızı bitirdikkkkk ve astık öylesıne baska bır odaya denemelıkkbabamızın asabıldıgı kadarıyla gostermek amaçlı astık nasıl olmuslarrrrrrrr odamız bıtınce storu yapılıncaa bu şekılde storunun onune asacagımm bugunde duvar kagıtı orneklerı gelecek seçecegım inşallah bulurum ıstedıgım gıbı..
Eki Görüntüle 698397
Eki Görüntüle 698473
valla aslında toptancılarını bilsek bulsak daha güzel daha ucuza alırız ama nerden bulucaz tanıdık lazım :26:
ben de kurdeleden fiyonklar yaptım şişe ağızlarına yapıştırıcım, bir de şişenin ortasına ağzında bebek taşıyan leylek figürü var onu yapıştırcam. şişenin arkasına da hoşgeldin elif ece diye etiket basıcam. içine de pembe gül suyu doldurucam. şuan kafamdaki plan bu bakalım ne çıkacak ortaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?