- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
- 323
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.001
arastanın tecrübelerinden sonra salon eşyalarına bakınmaya başladım haziran gibi teslim edecekler aslında ben temmuz gibi teslim olsun istedim doguma yakın temiz temiz ama olurda bi aksilik olursa diye haziran teslimatı kabul etsemmiki.
bu arada kızlar üçlü koltuklar düz tekliler çiçekli takımlar nasıl sizce ben bi takım begendim ama üzerinde çok oynattım.rengini açık gri gibi begendim aralarından ipli bi dikiş yapıyorlar onu petrol mavisi istedim teklileride petrol mavisi çiçekli kumaştan seçtim nasıl olur sizce
benim o toplanmalarım vardı ama kısacık sürerdi sonra düzelirdi.. geçen akşam sol tarafıma bi yamuldu ama kaya gibi karnımın şekli değişti .1 saat abartısız karnım öyleydi belki daha fazla ve sertti bian çork korktum burda hep öyle olunca kasılma olabilir denmişti.
kızlar sabah sormuştum ama kimse görmemiş
yan yatış yastığı alan oldu mu aranızda
canım ben gittigidiyordan sevi bebe çok fonksiyonlu yatış yastığını 39.90tlye aldım.özellikleri fazlaEki Görüntüle 698535 incelemeni tavsiye ederim.örneğin içinde sıcak su torbası var,yan yatırabiliyorsun,kusma ve boğulmalara karşı delikli süngeri var.
arastanın tecrübelerinden sonra salon eşyalarına bakınmaya başladım haziran gibi teslim edecekler aslında ben temmuz gibi teslim olsun istedim doguma yakın temiz temiz ama olurda bi aksilik olursa diye haziran teslimatı kabul etsemmiki.
bu arada kızlar üçlü koltuklar düz tekliler çiçekli takımlar nasıl sizce ben bi takım begendim ama üzerinde çok oynattım.rengini açık gri gibi begendim aralarından ipli bi dikiş yapıyorlar onu petrol mavisi istedim teklileride petrol mavisi çiçekli kumaştan seçtim nasıl olur sizce
çok güzel canım
kullanışlı birşeye benziyor
eline geçti mi
kalitesi nasıl
beğendin mi
güle güle kullanmak nasip olsun[/QUOe
canım geçen ay almıştım çoktan geldi.kalitesi çok iyi.aklına takılabilecek birkaç soruya cevap vereyim: su torbasını çok ısıtmadan koymamız gerekiyormuş,fermuarlı olduğu için yıkanabilir,yan yatış aparatı cırtcırtla yatağa sabitleniyor,süngerde delikler olduğu için kusma ve boğulmaları engelliyor.
sağlıkla dünyaya gelsinlerde inşallah güzel güzel bütün aldıklarımızı kullanabiliriz :))))
valla aslında toptancılarını bilsek bulsak daha güzel daha ucuza alırız ama nerden bulucaz tanıdık lazım :26:
ben de kurdeleden fiyonklar yaptım şişe ağızlarına yapıştırıcım, bir de şişenin ortasına ağzında bebek taşıyan leylek figürü var onu yapıştırcam. şişenin arkasına da hoşgeldin elif ece diye etiket basıcam. içine de pembe gül suyu doldurucam. şuan kafamdaki plan bu bakalım ne çıkacak ortaya
Vaaay gülsuyu şişeleri çok güzel fikirmiş canım eminim süper olacak yine merakla bekliyoruz :) Bu arada gülsuyunun rengi şeffaf olmuyor mu?
şişeleri nette senin aldığın fiyata buldum canım 01 Mantarlı Cam Şişe (50 ad)
bende bulunduğum yerde bulamazsam bunları alırım artık.. adresleride eminönü diyor acvaba senin aldığın yer mi :)
canım ben de şeffaf diye biliyorum ama gıda boyasının çözemeyeceği iş yoktur zannımcadaha detaylı bakmadım ama onun da bir çaresini bulurum araştırınca
canım verdiğin adrese baktım o şişeler benimkilerden baya küçük. bendekiler 7 ila 7.5 cm uzunluğunda 20 ya da 25ml olması lazım. senin gösterdiğin 10ml şişeler onlar çok minik oluyor. bak bir site var ama satış yapmıyor sanırım iletişime geçmedim şahsen ama şişe ölçüleri olarak en azından kafanda canlansın diye paylaşıcam. Mantar Tpa, Mantar Tpal Cam ie, mantartpalcamie, mantar tipaili cam sise, mantartpa, mantartipa, mantar tipa, bottle cork stopper, nikah ekeri iesi, davetiye iesi, davetiye sisesi, tester ie, esans iesi, numune iesi, numune sisesi, zel retim cam
benimkinin bitmemiş halini göstereyim canım şimdi çektim fotoyu Eki Görüntüle 698610
iyiki paylaşmışım canım ya bulmasaydım alırdım valla minicik şeyleri ne süslemeye gelir ne kolonya doldurmayaçok çokk teşekkür ederim
estafurullah canım. birbirimize destek oluyoruz meleklerimiz içinartık çok moda bu DIY (do it yourself) olayı. ben de kapıldım rüzgarına
Bence et canım nolur nolmaz belki erken doğum olur. Koltukların da anlattığın kadarıyla güzele benziyor :) Halı da almayı düşünüyorsan sana taktik verebilirimBen cumartesi günü 470 liralık halıyı 350 liraya aldım Hem de 6 taksite böldürdüm
bu arada çalışman hmmmmmm nefiss görünüyor valla ellerine sağlık.. keçeleri makas ilemi kesiyorsun.. makasla zor oluyor ben bu akşam bauhousa gidicem orda meşter tipi bıçakalr varmış keçe kesmek için çok rahat oluyormuş.. vallahi herşey onlar için canım doğru diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?