2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba anneler, herkes ne güzel şeyler yapmış öyle maşallah hepinize ben daha doğru düzgün alışveriş bile yapamadım, çünkü bebeğimin cinsiyetini daha bugün kesin olarak öğrendik. 6 aylık bebeğim ama pek bir utangaç çıktı, en sonunda gösterdi; bir süre kızım diye sevdiğim bebeğim erkekmiş aklım o bakıp bakıp alamadığım süslü süslü kız bebek kıyafetlerinde kaldı ama artık o da ikincisine inşallah

canım mobilyacılara güven yok.. sen haziran gibi teslim iste bence bakarsın onlar haziranı temmuz yapar. inş. dedikleri zaman getirirler kafan rahat olsun bence. üstlerine birşey örtersin kirllenmez.

Renkler harika bence süper olur. pertol mavisi rengine bayılırım. anllatığın model gözümde canlandı ona benzer görmüştüm bikeree süper süperrrr

bnmkı oyle olmuyo..karnm gergın zaten...an oluyo gerldıkce gerılıyo...yanlardan ustten bagları cekıyolar sankı.....oyle bı tarafa toplanmıyo...bu nesı anlamadm ben...

kızlar sabah sormuştum ama kimse görmemiş

yan yatış yastığı alan oldu mu aranızda

canım ben gittigidiyordan sevi bebe çok fonksiyonlu yatış yastığını 39.90tlye aldım.özellikleri fazla incelemeni tavsiye ederim.örneğin içinde sıcak su torbası var,yan yatırabiliyorsun,kusma ve boğulmalara karşı delikli süngeri var.

selam

kaç gündür yazmıyorum,arada girip yazdıklarınıza bakıyorum...çok güzel şeyler yapmışsınız ellerinize sağlık...

perşembe günü kontrolümüz var bizim de...şeker yüklemesi olacak puf:18:

bir de tetenozun 2.dozu...sağlık ocağından arayan eden yok henüz ama daha var ondan herhalde...

bu arada zaman azaldıkça ben de iyice merak etmeye başladım kızımı :)

bu arada benim iştahım şimdi şimdi açılmaya başladı sanırım...dün dışarda 2 porsiyon pide yedim :26:

baştan çok kilo verdiğim için şu an neyseki kilom yok çok...daha 60 bile olmadım...

acaba kızım kaç gram oldu çok meraktayım :))

çok güzel canım
kullanışlı birşeye benziyor

eline geçti mi
kalitesi nasıl
beğendin mi

güle güle kullanmak nasip olsun

canım haklısın ben hiç riske atmayayım koltukları aslında ben kendim kombin yaptım kendi rengi sütlü kahve idi dikişlerde turuncu ama artık kahveden bıktım ne açık ne koyu gri malıda yeni çıkmış tay tüyü gibi dokusu ama farklı bişiy tekliler sade de güzel ama eşim hareketli bişiy olsun diye dikişlerine uygun çiçek seçtim petrol mavisi çiçekli bi kumaş bakalım nasıl olacaklar yarın bi magazaya daha bakıp kesin kararımı vereceğim.

Bence et canım nolur nolmaz belki erken doğum olur. Koltukların da anlattığın kadarıyla güzele benziyor :) Halı da almayı düşünüyorsan sana taktik verebilirim Ben cumartesi günü 470 liralık halıyı 350 liraya aldım Hem de 6 taksite böldürdüm

Vaaay gülsuyu şişeleri çok güzel fikirmiş canım eminim süper olacak yine merakla bekliyoruz :) Bu arada gülsuyunun rengi şeffaf olmuyor mu?

Vaaay gülsuyu şişeleri çok güzel fikirmiş canım eminim süper olacak yine merakla bekliyoruz :) Bu arada gülsuyunun rengi şeffaf olmuyor mu?

canım ben de şeffaf diye biliyorum ama gıda boyasının çözemeyeceği iş yoktur zannımca daha detaylı bakmadım ama onun da bir çaresini bulurum araştırınca

şişeleri nette senin aldığın fiyata buldum canım 01 Mantarlı Cam Şişe (50 ad)

bende bulunduğum yerde bulamazsam bunları alırım artık.. adresleride eminönü diyor acvaba senin aldığın yer mi :)

canım verdiğin adrese baktım o şişeler benimkilerden baya küçük. bendekiler 7 ila 7.5 cm uzunluğunda 20 ya da 25ml olması lazım. senin gösterdiğin 10ml şişeler onlar çok minik oluyor. bak bir site var ama satış yapmıyor sanırım iletişime geçmedim şahsen ama şişe ölçüleri olarak en azından kafanda canlansın diye paylaşıcam. Mantar Tpa, Mantar Tpal Cam ie, mantartpalcamie, mantar tipaili cam sise, mantartpa, mantartipa, mantar tipa, bottle cork stopper, nikah ekeri iesi, davetiye iesi, davetiye sisesi, tester ie, esans iesi, numune iesi, numune sisesi, zel retim cam

benimkinin bitmemiş halini göstereyim canım şimdi çektim fotoyu

Son düzenleme:

iyiki paylaşmışım canım ya bulmasaydım alırdım valla minicik şeyleri ne süslemeye gelir ne kolonya doldurmaya çok çokk teşekkür ederim.

bu arada çalışman hmmmmmm nefiss görünüyor valla ellerine sağlık.. keçeleri makas ilemi kesiyorsun.. makasla zor oluyor ben bu akşam bauhousa gidicem orda meşter tipi bıçakalr varmış keçe kesmek için çok rahat oluyormuş..

Son düzenleme:
estafurullah canım. birbirimize destek oluyoruz meleklerimiz için artık çok moda bu DIY (do it yourself) olayı. ben de kapıldım rüzgarına

bu arada çalışman hmmmmmm nefiss görünüyor valla ellerine sağlık.. keçeleri makas ilemi kesiyorsun.. makasla zor oluyor ben bu akşam bauhousa gidicem orda meşter tipi bıçakalr varmış keçe kesmek için çok rahat oluyormuş.. vallahi herşey onlar için canım doğru diyorsun

halı ve perde de alacagım canım kaç metrekare aldıgın halı fiyatı gayet güzelmiş hemde 6 taksit süper gle güle kullan canım

medcezir ellerine sağlık ne güzel şeyler bunlar bayıldım maşallah ne çok hamaratlı annemiz var bu topicte azıcık banada bulaşsa

makasla kesiyorum canım. ama baya keskin bir makasla. neştere ben de baktım ama hep takım satıyorlardı tek bulamadım. vazgeçtim almaktan. bazen maket bıçağından destek alıyorum ama.

kızlar bunlar benim lohusa pijamalarım iki resimdeki pembe olanları sipariş ettim evde de zaten 2 tane ekru geceliğim vardı normalde kullandığım nasıl sizce lohusa sepeti.comdan aldım bir arkadaş da sipoariş vermişti apartmanımda çok kaliteli pamuk geldi hepsi bende ona güvenerek aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…