2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydııın..

kızlar ben pzt doktora gittim..hamileliğimin başından beri gelişimi bir hafta geriden gelen bebeğim. bir anda 2 hafta aladı..

çok yemem ona yaradı galiba..732 gr mış

bir de bebeğin sıvısı biraz fazla dedi doktor...o anda sormadım aklıma gelmedi..çok su içmekle alakalı olabilir mi acaba..

Günaydın canım... Ben de oluyor akşama kadar göbeğim kocaman oluyor sabah da küçülmüş oluyor korkulacak bir şey yok sanırım gazdan böyle oluyor

Bu arada patron bana iş verip dışarı çıktı benim bir gözüm projede diğer gözüm burada umarım patron gelene kadar işimi bitirmiş olurum

günaydın kızlaaaarr kocişte yok hala bir uyku var kızımla bende sorma gitsin bugün dışarı çıkıp biraz yürüyüş yapsam iyi olacak havalar miss gibi eve tıkılıp kaldım vallahi.tayinimizin açıklanmasına 16 gün kaldı kalpten gitmezsek iyidir eşimle nasıl heyecanlıyız kızlar yaaaa dua edin bize o son gün​şeker yüklemesine gitmem lazım benimde bu hafta inş birşey çıkmaz bende de

hemen herkeste oluyor canım sanırım o durum.. gece yatarken 6 aylığım sabah kalktığımda 4 aylık yediğimiz,içtiğimizden ve dolayısıyla gazdan oluyor şişlik. gece de metabolizmamız durmuyor çalışıyor indiriyor şişlikleri

canım inşallah gönlünüzden neresi geçiyorsa orası gelir benim de şeker yüklemem cuma günü olacak ben de tedirginim azcık ama iyi düşünelim iyi olsun herşey

tam yaşadığımı yazmışsın akşam 6 aylık sabah 4 aylıkolumsuz bişey olmamasına sevindim.inşallah şeker yüklemende sıkıntılı bir durum yaşamazsın.şeker çıksa bile sıkılma 3 ay dişimizi sıkacağız bende çıktı diyet yapıyoruz ölçümlerimi yapıyorum çok şükür iyi gidiyor,herşey bebeişler için.

slm şekerler :) benim gibi bişişip bi inen var mı? göbiş olarak değil kilo olarak.mesela ben 15 gün önce 71 idim şimdi 68 oldum. progestan 200 kullanıyorum ödem yapıyor sanırım.ama gerçekte kaç kilo aldığımı nasıl anlıycam ben...

newcal d3 diye ilaç verdi doktorum elevitin yerine yani simdi balık hapı kan hapı ve newcal d3 kullanacam ama bu ilacdan simdiye kadar burda bahseden duymadım yada kacırdım siz neler kullanıyorsunuz

newcal d3 diye ilaç verdi doktorum elevitin yerine yani simdi balık hapı kan hapı ve newcal d3 kullanacam ama bu ilacdan simdiye kadar burda bahseden duymadım yada kacırdım siz neler kullanıyorsunuz

cnm ben ne kullanmıyom ki :) elevit, kan ilacı ,gaviscol, progestan, suda eriyen magnorm birde kalsiyum ilacı.... yeter mi?

cnm ben ne kullanmıyom ki :) elevit, kan ilacı ,gaviscol, progestan, suda eriyen magnorm birde kalsiyum ilacı.... yeter mi?

yeter yeter :)))))))) cokmus senin ya ben cok ilac kullanıyorum galiba diyodum ya bide benim ayaklarım da sisiyo dırduk yerde kilom da fazla doktor ekmegi falan kes dedi bide sekerm yuksek cıktı yarın yeniden yapılacak ama cok sükür ki bebişim iyi

Canım bende kendimi yorduğumda hareket etmiyor.Bende başta telaş yapıyordum.Onlarda bizimle birlikte yoruluyorlar.Biraz önce kızımdan öyle bir tekme yedimki vurduğu yer yukarı fırladı.Çok şükür sıpalarımız artık bayağı kuvvetlendi.

Mrb arkadaşlar.Ben de ağustos annesiyim ama kızım ağustosu bekleyecek mi bilmiyorum.Yüksek riskli hamileler sınıfındayım.Geze geze hamilelik yaşanlara gıpta ile bakıyorum.Rahim ağzı yetmezliği nedeniyle 24+3 haftalık bir kaybım var.Allah düşmanımın başına dahi evlat acısı vermesin.Bu hamileliğimde serklaj(rahim ağzına dikiş atma)yapıldı.Serklaj sonrası heyet raporu aldım.WC ve yemek alma dışında kalkmadan yatıyorum.Rahim ağzı boyum kısalmaya devam ediyor.Dualarınızı eksik etmeyin.
Balım vakti zamanında annesine gelsin.Burayı okuyordum ama yazmak bugüne kısmetmiş.Hepinize güzel hamilelikler diliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…