- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.361
tünaydın güzel anneler ve tatlı kıpırdak bebişleri, kızlar bişey sorcam size karnınız bazen küçülüyormu?
tünaydın güzel anneler ve tatlı kıpırdak bebişleri, kızlar bişey sorcam size karnınız bazen küçülüyormu?
günaydın kızlaaaarr kocişte yok hala bir uyku var kızımla bende sorma gitsin bugün dışarı çıkıp biraz yürüyüş yapsam iyi olacak havalar miss gibi eve tıkılıp kaldım vallahi.tayinimizin açıklanmasına 16 gün kaldı kalpten gitmezsek iyidir eşimle nasıl heyecanlıyız kızlar yaaaa dua edin bize o son gün​şeker yüklemesine gitmem lazım benimde bu hafta inş birşey çıkmaz bende de
hemen herkeste oluyor canım sanırım o durum.. gece yatarken 6 aylığım sabah kalktığımda 4 aylıkyediğimiz,içtiğimizden ve dolayısıyla gazdan oluyor şişlik. gece de metabolizmamız durmuyor çalışıyor indiriyor şişlikleri
canım inşallah gönlünüzden neresi geçiyorsa orası gelirbenim de şeker yüklemem cuma günü olacak ben de tedirginim azcık ama iyi düşünelim iyi olsun herşey
newcal d3 diye ilaç verdi doktorum elevitin yerine yani simdi balık hapı kan hapı ve newcal d3 kullanacam ama bu ilacdan simdiye kadar burda bahseden duymadım yada kacırdım siz neler kullanıyorsunuz
kızlar babasling siparişi verecektim ama unnado kampanyayı kaldırmışbaşka yerde de bulamadım.
yok aynısı malesefgittigidiyorda hepsi burada da falan vardır belki fıstık
slm şekerler :) benim gibi bişişip bi inen var mı? göbiş olarak değil kilo olarak.mesela ben 15 gün önce 71 idim şimdi 68 oldum. progestan 200 kullanıyorum ödem yapıyor sanırım.ama gerçekte kaç kilo aldığımı nasıl anlıycam ben...[/Q progestanın kilo yaptığını duymuştum şişlikde mi yapıyormuş?progestanı ne için kullanıyorsun?
cnm ben ne kullanmıyom ki :) elevit, kan ilacı ,gaviscol, progestan, suda eriyen magnorm birde kalsiyum ilacı.... yeter mi?
balık hapı olarak ne verdi cnm
herkese merhaba dünden beri resmen bunalıma girdim inşallah bir daha böyle bir gün yaşamam bebeğim dogru düzgün hiç hareket etmedi bi yandan diş etlerimin sızlaması beni mahvetti o durumdayken tekrar mobilyacı çagırdı koltuklar için son kararımızı vermek için eşimle fikir ayrılıgı zaten beni deli etti ama onunla mücadele etcek halim bile yoktu illa tekliler ne olursa olsun çiçekli olacak diye tutturdu .koltugun kendi rengini istedi neymiş katalogtaki renk süpriz olacakmış herneyse ne bebeğimin hareketlerini hissedebilmek için okadar çok kendimi dinliyordumki koltuklar falan umrumda olmadı.evde yatıyorum çikolata yiyorum yok hareket bide eşime çaktırmamaya çalışıyorum çünkü paniğimden etkileniyor en son gittim yatagıma aglıyarak uyumuşum çok şükür gece tuvalete kalkınca bikaç kere minik hareketleri oldu.yoksa sabah erkenden doktoruma gidecektim hala da tam anlamıyla güçlü tekmeleri olmadı minik minik hareketler hissediyorum sebebi son zamanlarda kendimi yormuş olmam olabilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?