2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar babasling siparişi verecektim ama unnado kampanyayı kaldırmış başka yerde de bulamadım.
Canım bekle biraz yine kampanyası başlar acele etme

Hoşgeldinn canım senin de ne zormuş hamileliğin Allah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi :))

canım Allah sana da bebeğine de sağlık versin. inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına bebişini.. hepimiz birbirimizin destekçisi ve duacısıyız burada.. kendine iyi bak ve hep olumlu düşün. emin ol faydasını göreceksin pozitif düşünmeniin

valla iyice mantığıma yattı dediklerin sanırım senin dediğin gibi yapıcam

büyüyen yatak olayına hiç öyle bakmamıştım tekrar yatak almak gerekecek doğru...o zaman park yatak olayından kurtuldum :) ve odasını da 3 yaşından önce yapmaya gerek yok

uyku seti ben de düşünmüyorum..en sağlıklısı pamuk yorgan.. yün de alerji fln yapabilir bir de evler çok sıcak bizim fazla gelir diye düşünüyorum

Sucukları okuya okuya CANIM çekti bu saatte neyse ekmek arası bisiler atıştırdım.tatli yiyorum CANIM tuzlu cekio tuzlu yiyorum tatli çekiyor. Erken yatmak lazım oturdukça mutfağa giriyorum

bana da öyle oldu dün akşam,bu sabah ilk defa sucuklu yumurta yedim o yüzdeenn

rabbim hayırlısı ile evladını kucağına almayı nasip etsin..

cnm ınss saglıklı bı sekılde bebegıne kavusrsnn..dualrım snnle.aramıza hosgldnnn

merhabalarrr

Eki Görüntüle 699886

çok güzel olmuş,maharetli annelere duyrulur.( meleğineli facebook'tan alıntıdır)
ne kadar yaratıcı insanlar var yaaa çok tatlıymış gerçekten düşünülebilir, tabi benimgibi beceriksizden bu iş çıkmaz ama du bakalım
ben de sabahları açlığa hiç dayanamıom çok korkarak gittim şeker yüklemesine, ama inan korkulcak gibi bişi diil.
zaten o verdikleri şekerli su insanı baya bi tıkıo, son 15 dk.da acıktığımı hissetmiştim o kadarcık da dayandım artık
kalın giydirmeme konusunda kesinlikle hemfikirim, nası alıştırırsan öyle gider, mesela bu sıcakta artık bebekler kısa kollu badilerle gezerken benim yeğenim kat kat giyinmeye alışık olduğu için hala uzun kollu üstler ve altında kalın pijamayla dışarı çıkıo

ben de az önce aldıklarımı serdim de, bol miktarda kolsuz çıtçıtlı badi almışım
bi ara aldıklarımın resmini eklerim.
göğüs pedi vs.hakkında hiç bilgim yok inan, ama almam gereken aklımda olan şeyler:
1-2 banyo havlusu
1-2 uzun kollu alt üst takım
1-2 tulum
2-3 eldiven
2-3 önlük
ağız bezi(annem kumaş alıp kendi yapacak)
biberon emzik
bakım seti
anne çantası
beşik
araba-oto koltuğu

bunlar henüz aklıma gelenler

inş. gönlünüze göre bi yer çıkar cnm tayinde

hava çok güzel evet akşam züeri çıkarsan çok daha güzel olur daha nefes alınabilir şuan çok sıcakkkk
sorma yaa aynen
az önce duştan çıktım ayaklarımı diktim yatağa uzandım, rahatı gören oğlum kudurmaya başladı içeerde bi oraya gidio bi buraya, nası net görüyorum artıkk

allah kolaylık versin inş. sorunsuz bi hamilelik geçirir sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

bana doktorum aç tok fark etmez dedi ya,özellikle sordum :44:

yine de aç mı gitsem acaba..

kızlar benım kızım bugun resmen mıdeme oturuyo...ordan vuruyo arada..ama aynı zamnda assalrdada gezınıyo napıyokııı:)

bana da öyle oldu dün akşam,bu sabah ilk defa sucuklu yumurta yedim o yüzdeenn

Bende artık sucuk yiyemiyorum.Midem ayağa kalkıyor.Kokusuna bile dayanamıyorum.Sizlere afiyet olsun.

Sabahtan beri midem ağzımda.Nerden çıktı şimdi bu mide bulantısı.İnşallah daha uzun sürmez.Bu arada kızım için ağız mendillerinin kenarlarını tığlıyorum.Kızım için ilk el emeğim.Tabi hamarat annelere göre bu solda sıfır kalır.Şimdi bol köpüklü kahvemi yapayım ve tığlamaya devam edeyim.

Bugun doktor kontrolumuz vardi sonunda gorduk kizimizi gecmek bilmedi bu ay 25+1 720 gr 30 cm olmus boncugum cok tatliydi eli agzinda :)
Doktorum istirahat et agir kaldirma ve karin hareketlerinden kacin dedi bebegin esi rahim agzina cok yakinmis yukari cikabilirmis ama cikmazsa erken dogum riski olurmus ve normal dogum yapamazmisim. insallah Bir ay sonraki kontrolde normale donmus olur bi problem yasamadan sag saglim kucagima alirim minikkusumu

bana doktorum aç tok fark etmez dedi ya,özellikle sordum :44:

yine de aç mı gitsem acaba..

öncesinden ben de emin diilim sormadım ama o şekerli suyu içtikten sonra bi saat yeme içme yasak

dün geçmişi okudum ama cevap yazamadım yalnız aklıma bişi takıldı
bi arkadaş ultrasonda yazan doğum tarihini mi yoksa sat a göre doğum tarihini mi baz almamız gerektiğini sormuş, sanırım arasta cevap vermişti sat doğrusu die.
öyle mi gerçekten ya, bazı yerlerde mesela doktorların ultrasonda yazan tarihi baz alarak doğum izni vs verdiğini okudum, kafam karıştı, ben de kendimi hep ultrasonda yazan tarihe göre ayarlıodum hatta çizelgemi de ona göre değiştiriodum:26:

canım aynen katılıyorum hiç gerek yok emzirme sütyenine bende ilk hamileliğimde almıştım pekde gerekli bişey değil

bende anlamıyorum mesela bebiş normal haftasından daha iyi gelişmişse doum tarihide geriye çekioo...

benm en başta 11-16 ağustostu şimdi 2-16 ağustosu werio ultrason...bakalım hayırlısııı...

benm gönlümden geçen 8.8 olsun sezeryan olursa :) tabi herşeyden önemlisi sağlık....

mide bulantısından bahsedilmiş 2 gündür midem ağzımda başım ağrıyor normal mi bilemedim ama sadece bende olmadığına göre olası bi durum sanırım:44:

Son düzenleme:
selam annişlerrr

azönce aktardan çatlaklar için kakoo yağı almaya gittim adam bana başka bir marka tavsiye etti sprey bazında daha büyük fiyatı 25 tl 20 tl den veririm dedi. markası (Akzer) duydunuz mu? kullananız var mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…