- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.381
Canım bekle biraz yine kampanyası başlar acele etmekızlar babasling siparişi verecektim ama unnado kampanyayı kaldırmışbaşka yerde de bulamadım.
Mrb arkadaşlar.Ben de ağustos annesiyim ama kızım ağustosu bekleyecek mi bilmiyorum.Yüksek riskli hamileler sınıfındayım.Geze geze hamilelik yaşanlara gıpta ile bakıyorum.Rahim ağzı yetmezliği nedeniyle 24+3 haftalık bir kaybım var.Allah düşmanımın başına dahi evlat acısı vermesin.Bu hamileliğimde serklaj(rahim ağzına dikiş atma)yapıldı.Serklaj sonrası heyet raporu aldım.WC ve yemek alma dışında kalkmadan yatıyorum.Rahim ağzı boyum kısalmaya devam ediyor.Dualarınızı eksik etmeyin.
Balım vakti zamanında annesine gelsin.Burayı okuyordum ama yazmak bugüne kısmetmiş.Hepinize güzel hamilelikler diliyorum:)
Mrb arkadaşlar.Ben de ağustos annesiyim ama kızım ağustosu bekleyecek mi bilmiyorum.Yüksek riskli hamileler sınıfındayım.Geze geze hamilelik yaşanlara gıpta ile bakıyorum.Rahim ağzı yetmezliği nedeniyle 24+3 haftalık bir kaybım var.Allah düşmanımın başına dahi evlat acısı vermesin.Bu hamileliğimde serklaj(rahim ağzına dikiş atma)yapıldı.Serklaj sonrası heyet raporu aldım.WC ve yemek alma dışında kalkmadan yatıyorum.Rahim ağzı boyum kısalmaya devam ediyor.Dualarınızı eksik etmeyin.
Balım vakti zamanında annesine gelsin.Burayı okuyordum ama yazmak bugüne kısmetmiş.Hepinize güzel hamilelikler diliyorum:)
Evet canım bunlar 70x130luğunu alacağım ben gittim gördüm rahat yatar benim baktığım yerde cibinliği dönencesi uyku seti yanlıkları yatağı hepsi beraber 700 tl idi sadece beşik 300 tl ben uyku setlerinin yorganlarını pek beğenmedim annem yün yorgan diktirecek bende nervresimi ve yanlıkları da kumaş alıp evde dikme taraftarıyım annemin makinasında cibinlik heryerde bulabilrsin ama diyorsan ki ben büyüyen beşik istiyorum 200 lira daha ver sade beyaz büyüyen beşik al onlarda büyümeden 70x130 oluo sonra üstünü v çekmecesini çıkarıp büyük yatak haline gelioyor ama bana çok biçimsiz gelio büyümüş hali 4-5 yaşından sonra takım almayı düşünüyorum çilekte korsanı bi takım gördüm aklımda o var :) he birde büyüyen beşik aldığında beşiği büyüttüğünde tekrar yatak Alman gerekecek ölçüleri farklı çünkü beni. Şahsi düşüncem şimdi 200 lira fazladan verip ilerde bide yatak alacağıma beşikte yatamayacak kadar büyüdüğünde bi yataklı baza alırım ömürlük kullan :))
Sucukları okuya okuya CANIM çekti bu saatteneyse ekmek arası bisiler atıştırdım.tatli yiyorum CANIM tuzlu cekio tuzlu yiyorum tatli çekiyor. Erken yatmak lazım oturdukça mutfağa giriyorum
mrb arkadaşlar.ben de ağustos annesiyim ama kızım ağustosu bekleyecek mi bilmiyorum.yüksek riskli hamileler sınıfındayım.geze geze hamilelik yaşanlara gıpta ile bakıyorum.rahim ağzı yetmezliği nedeniyle 24+3 haftalık bir kaybım var.allah düşmanımın başına dahi evlat acısı vermesin.bu hamileliğimde serklaj(rahim ağzına dikiş atma)yapıldı.serklaj sonrası heyet raporu aldım.wc ve yemek alma dışında kalkmadan yatıyorum.rahim ağzı boyum kısalmaya devam ediyor.dualarınızı eksik etmeyin.
Balım vakti zamanında annesine gelsin.burayı okuyordum ama yazmak bugüne kısmetmiş.hepinize güzel hamilelikler diliyorum:)
ne kadar yaratıcı insanlar var yaaa çok tatlıymış gerçekten düşünülebilir, tabi benimgibi beceriksizden bu iş çıkmaz ama du bakalımEki Görüntüle 699886
çok güzel olmuş,maharetli annelere duyrulur.( meleğineli facebook'tan alıntıdır)
ben de sabahları açlığa hiç dayanamıom çok korkarak gittim şeker yüklemesine, ama inan korkulcak gibi bişi diil.Günaydın kızlar oğlumun tekmeleri ile uyandım. Anne kalk yemek ye demek istiyor galiba :) kızlar ben sabah uyandığımda mîdem açlıktan kazınıyor sizinde öyle oluor mu cuma şeker yüklememiz var nasıl dayanacağım o kadar aç kalmaya hiç bilmiyorum
kalın giydirmeme konusunda kesinlikle hemfikirim, nası alıştırırsan öyle gider, mesela bu sıcakta artık bebekler kısa kollu badilerle gezerken benim yeğenim kat kat giyinmeye alışık olduğu için hala uzun kollu üstler ve altında kalın pijamayla dışarı çıkıoTunaydin kizlar,
Esim bugun calisiyor ben evde tek takiliyorum. Gec bir kahvalti sonrasi bebekle beraber enerji topluyoruz :) Hava yine cok guzel. Full motiveyim :)
Cocugu olan bir kac arkadasim ile gorustum. Sakin kiyafet isini abartma, sagdan soldan cok fazla hediye geliyor, hele hele ilk zamanlar bir body i maksimum 4-5 defa giydiriyorsun, elindeki tum bodyler tulumlar elinde patlar dediler. Zati henuz bisi almamistim bundan sonra da alacagim seyler kisitli olacaktir diye tahmin ediyorum. Hepsinin soyledigi ortak sey ucra kosede yasamiyorsun sagin solun alisveris merkezi cok ihtiyac hissedersen gider alirsin. Bazi arkadaslarimdan suana kadar 10'a yakin body/tulum geldi. Daha da gelir diye tahmin ediyorum. Arkadaslarim tavsiyesine uyup kiyafet almamaya calisacagim. Ancak ortak soyledikleri sey tulbent ya da penye agiz bezi, tirnak makasi gibi hediye gelmesi imkansiz seyleri alabilirsin dediler.
Hazir deneyimli anneleri bulmusken aklimda olan bazi sorulari sordum. Yine ortak soyledikleri sey yaz bebegi olacak sakin kalin giydirme. kolsuz bodyler yeter.Bebeklerde bizim gibi sicakda cok rahat uyuyamazlarmis. Direkt uzerine gelmedigi muddetce klimali odada yatirabilirsin dediler.
Gelen arkadaslarimin cocuklari 3 ile 7 yas aralarinda. Hicbiri kisin yorgan kullanmamis. Uyku tulumu kullanmislar.
Mumkun oldugu kadar bebegini emzir mamaya gecme dediler. Erkek bebekler icin doktorlar cok uzun sureli emzirmenin saglikli olmadigini soyluyorlarmis. Artik cocuk doktoruna soracagiz bu durumu.
Bebekken kiyafet giyimine nasil alistirirsan o sekilde devam eder dediler. Sozun ozu kalin giydirmeye alistirma dediler.
Aklima geldikce paylasirim sizinle yine. Aklimda baska sorular da vardi ama unutttum sormayi. Mesela emzirme ile lgili ne almam gerekiyor? Aramizdaki deneyimli arkadaslar siz soyleyin benim bildigim gogus kalkani, gogus pedi almaliyim. Bunlar kacar tane olmali? Ve de baska ne lazim olacak?
Sevgiler
inş. gönlünüze göre bi yer çıkar cnm tayindegünaydın kızlaaaarr kocişte yok hala bir uyku var kızımla bende sorma gitsin bugün dışarı çıkıp biraz yürüyüş yapsam iyi olacak havalar miss gibi eve tıkılıp kaldım vallahi.tayinimizin açıklanmasına 16 gün kaldı kalpten gitmezsek iyidir eşimle nasıl heyecanlıyız kızlar yaaaa dua edin bize o son gün​şeker yüklemesine gitmem lazım benimde bu hafta inş birşey çıkmaz bende de
sorma yaa aynenCanım bende kendimi yorduğumda hareket etmiyor.Bende başta telaş yapıyordum.Onlarda bizimle birlikte yoruluyorlar.Biraz önce kızımdan öyle bir tekme yedimki vurduğu yer yukarı fırladı.Çok şükür sıpalarımız artık bayağı kuvvetlendi.
ben de sabahları açlığa hiç dayanamıom çok korkarak gittim şeker yüklemesine, ama inan korkulcak gibi bişi diil.
zaten o verdikleri şekerli su insanı baya bi tıkıo, son 15 dk.da acıktığımı hissetmiştim o kadarcık da dayandım artık
bana da öyle oldu dün akşam,bu sabah ilk defa sucuklu yumurta yedim o yüzdeenn
bana doktorum aç tok fark etmez dedi ya,özellikle sordum :44:
yine de aç mı gitsem acaba..
ben ilk doğumumda emzirme sütyeni aldım,hayatımda bu kadar gereksiz bişey hatırlamıyorum. göğsü direk dışarı çıkarmak çok daha mantıklı. aldığım ürün NBB markaydı. göğüs ucunda bir pencere var,göğüs pedi düzgün durmuyor. yine de sen bilirsin dene istersen
mide bulantısından bahsedilmiş 2 gündür midem ağzımda başım ağrıyor normal mi bilemedim ama sadece bende olmadığına göre olası bi durum sanırım:44:
bnm seker yuklemesı ne zamn bellı degıl..14 mayısta randevum var...26 hftalk olucmm.o zamn cgrıcak tekrar sanırımm cnm cıkolata ıstıyo korkumdan yıyemıyormm ufff yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?