- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.401
selam annişlerrr
azönce aktardan çatlaklar için kakoo yağı almaya gittim adam bana başka bir marka tavsiye etti sprey bazında daha büyük fiyatı 25 tl 20 tl den veririm dedi. markası (Akzer) duydunuz mu? kullananız var mı ??
mide bulantısından bahsedilmiş 2 gündür midem ağzımda başım ağrıyor normal mi bilemedim ama sadece bende olmadığına göre olası bi durum sanırım:44:
Aleyküm selam canım, öncelikle baştan itibaren kullandın mı birşey bilmiyorum. Ama en başından yağlardan kullanmak lazım. Ayrıca bana dr demişti, çatlayacak vücutsa hiçbirşey engel olmaz diye ki doğru çıktı. 1.80 boyum var kilom ise 74 dü. Şuana kadar 5 kilo aldım ve ufak belimde ve göğüsümde çatlaklar başlamış. Öncesinde çikolatalı vazelin, sonra susam yağı, şimdilerde bebe yağı kullanıyorum gerginliği azaltsın diye ama çatlamalara engel olamadı. Umarım sende de aynı etki olmaz.
Kızlar Bakırköy radyomarda detaylı ultrason yaptıran varmı doktorum oraya yönlendirdi
Aleyküm selam canım, öncelikle baştan itibaren kullandın mı birşey bilmiyorum. Ama en başından yağlardan kullanmak lazım. Ayrıca bana dr demişti, çatlayacak vücutsa hiçbirşey engel olmaz diye ki doğru çıktı. 1.80 boyum var kilom ise 74 dü. Şuana kadar 5 kilo aldım ve ufak belimde ve göğüsümde çatlaklar başlamış. Öncesinde çikolatalı vazelin, sonra susam yağı, şimdilerde bebe yağı kullanıyorum gerginliği azaltsın diye ama çatlamalara engel olamadı. Umarım sende de aynı etki olmaz.
Evet canım aynı durum bende de var. Mide bulantımı da midemde ki asit yapıyor sanırım. Birden halsizleşiyorum keyifim kalmıyor.
Canım mobilyalar geldi mi?Montajını yaptınız mı?Renklerde fark gözüküyor mu? Çok merak ediyorum.
Bende artık sucuk yiyemiyorum.Midem ayağa kalkıyor.Kokusuna bile dayanamıyorum.Sizlere afiyet olsun.
Sabahtan beri midem ağzımda.Nerden çıktı şimdi bu mide bulantısı.İnşallah daha uzun sürmez.Bu arada kızım için ağız mendillerinin kenarlarını tığlıyorum.Kızım için ilk el emeğim.Tabi hamarat annelere göre bu solda sıfır kalır.Şimdi bol köpüklü kahvemi yapayım ve tığlamaya devam edeyim.
Canım ilkse yani 50 gr yükleme ise aç veya tok farketmiyor ama ikinciye 100 gr yüklemeye aç gidiyorsun ...
bende anlamıyorum mesela bebiş normal haftasından daha iyi gelişmişse doum tarihide geriye çekioo...
benm en başta 11-16 ağustostu şimdi 2-16 ağustosu werio ultrason...bakalım hayırlısııı...
benm gönlümden geçen 8.8 olsun sezeryan olursa :) tabi herşeyden önemlisi sağlık....
isim konusunda çok kararsız bir çiftiz eşimle. zeynep beren diye düşünmeye başladık şimdide kızlar sizce nasıl ?
isim konusunda çok kararsız bir çiftiz eşimle. zeynep beren diye düşünmeye başladık şimdide kızlar sizce nasıl ?
kızlar gezdim dolaştım alacaklarımı aldım evde sandalyelerimi kaldırdım paketlenenler listesine yemek masasının sandalyeleride eklendi yataklarım için hurç aldım yemek yaptım ve şu anda yemek olsun diye bekliyorum aç kurtlar gibi
Canım bence çok güzel bir isim. Kızım olsaydı bende Zeynep koymayı planlıyordum ama oğlan benimki. Biliyor musun benim tanıdığım bütün zeynepler çok güzel
Hayırlı evlat olsun inşallah tatlım
çok hoş bence canım benim eşimde kızım olursa hep nisa koyacağım deyip duruyordu ve kızımızın ismi inşallah nisa olacak. ben yağmur, nehir, belinay falan düşünüyordum ama hepsi yalan oldu
kızlarrr sabah avuç içi kadar su geldi yani 6 damla felan ve karnımın yan tarafı ağrıdı. doktora gtik benim doktorum yoktu.başka doktora gittim nst ye girdik çok şükür bebiş iyi bana enfexia antibiyotik ve gyno lomexın vajinal fitil verdi enfeksiyon olabilir dedi ve elevit kullan dedi kızlar sabahtan beri araştırıyorum korkudan içemedim bişey olur mu bana doktor hem bu ilaçları içersen erken doğuma neden olan enfeksiyonlarıda engellemiş olursunuz dedi ama ben gebelik boyunca hiç kullanmadım ilaç düşünün sadece folikasit ve ferrum fort o kadar korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?