2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dünden beri bendede bir başağrısı war..sağdan sağdan wuruoo..ilk defa ağrı kesici bile içtimmm....akşam geçti ama bgn yine başladı......

Aleyküm selam canım, öncelikle baştan itibaren kullandın mı birşey bilmiyorum. Ama en başından yağlardan kullanmak lazım. Ayrıca bana dr demişti, çatlayacak vücutsa hiçbirşey engel olmaz diye ki doğru çıktı. 1.80 boyum var kilom ise 74 dü. Şuana kadar 5 kilo aldım ve ufak belimde ve göğüsümde çatlaklar başlamış. Öncesinde çikolatalı vazelin, sonra susam yağı, şimdilerde bebe yağı kullanıyorum gerginliği azaltsın diye ama çatlamalara engel olamadı. Umarım sende de aynı etki olmaz.

Merhaba anneler, iyisinizdir insallah artik havalar isindi Allah yardimciniz olsun :)) en zor dönemlerimiz sicagin altinda gececek...

Opuyorum hepinizi.

evet cnm ilk aylardan bu yana kullanıyorum bilmiyorm gerçekten faydası var mıdır uzmanada sordum oda kakoo yağı demişti ama ne olursa olsun nemsiz bırakma demişti bana . dediğin gibi ailede varsa %50 bizdede oluyormuş diye okumuştum.

Ben badem yağı kullanıyorum ama hiç düzenli kullanmadım.Sadece kaşındığım zamanlar kullandım.Daha 1 şişe bile bitmedi düşünün yani.Sürekli kilo alıp verdiğim için bende zaten çatlaklar var.

Evet canım aynı durum bende de var. Mide bulantımı da midemde ki asit yapıyor sanırım. Birden halsizleşiyorum keyifim kalmıyor.

Demekki sadece bende değilmiş mide bulantısı.Aslında mide bulantısına karşı ilaçta kullanıyorum ama...

Canım mobilyalar geldi mi?Montajını yaptınız mı?Renklerde fark gözüküyor mu? Çok merak ediyorum.

Canım mobilyalar geldi mi?Montajını yaptınız mı?Renklerde fark gözüküyor mu? Çok merak ediyorum.

Geldi canım ama henüz montaj etmedik odanın boyanmasını bekliyorum. Dün kayınvalideme de dedim aa hiç farketmedim dedi Gözümüze batmamıştı ama bakalım kurulunca da aynısı olacak mı görücez. O zaman resmi paylaşırım.

ya var ya ne enteresan ya,benim de sabahtan beri bugün midem bulanıyor...yediklerimi de zor yiyorum...ne zaman kendimde bişey farketsem burayı okurken bir bakıyorum sizlerde de aynısı olmuş ya da oluyor :)
o zaman rahatlıyorum bende bir gariplik yok yani diye :)

bu arada sabah sucuk yedim evet ama midem çok fena yandı benim de... belki de bulantım ondan

Canım ilkse yani 50 gr yükleme ise aç veya tok farketmiyor ama ikinciye 100 gr yüklemeye aç gidiyorsun ...

hımm anladım canım sağol...ikincisi de birincisi yüksek çıkarsa yapılıyor sanırım değil mi?

ya ultrasonun neresinde yazıyor doğum tarihi ben hiç dikkat etmedim?

bu arada benim de yarın kontrolüm var,detaylıdan sonra ilk defa görücem kızımı...acaba kaç gram oldu nasıl çok merak ediyorum...

şeker yüklemesi ve tetatanoz aşısının 2.dozu da yarın....sağlık ocağından kimse aramadı beni yalnız ,hani hatırlatma amaçlı falan ?? aramaları gerekmez miydi?

tatilde evde durmakta çok güzelll yaa kızlar biraz iş yaptım kışlıkları kaldırdım kabanlarımızı yıkadım nevresimleri değiştirdim yemek yaptımmm oohh misss yattım geçmişi okudum biraz herkes iiymiş mide bulantıları yediklerimizden oluo kızlar dün bende öleydim hafif acılı bişe yedim yandı midemm

kızlar gezdim dolaştım alacaklarımı aldım evde sandalyelerimi kaldırdım paketlenenler listesine yemek masasının sandalyeleride eklendi yataklarım için hurç aldım yemek yaptım ve şu anda yemek olsun diye bekliyorum aç kurtlar gibi

isim konusunda çok kararsız bir çiftiz eşimle. zeynep beren diye düşünmeye başladık şimdide kızlar sizce nasıl ?

Canım bence çok güzel bir isim. Kızım olsaydı bende Zeynep koymayı planlıyordum ama oğlan benimki. Biliyor musun benim tanıdığım bütün zeynepler çok güzel
Hayırlı evlat olsun inşallah tatlım

isim konusunda çok kararsız bir çiftiz eşimle. zeynep beren diye düşünmeye başladık şimdide kızlar sizce nasıl ?

çok hoş bence canım benim eşimde kızım olursa hep nisa koyacağım deyip duruyordu ve kızımızın ismi inşallah nisa olacak. ben yağmur, nehir, belinay falan düşünüyordum ama hepsi yalan oldu

cnm kendını cok fazla yorma.....agır kaldrma cok fazla dkkat ett

kızlarrr sabah avuç içi kadar su geldi yani 6 damla felan ve karnımın yan tarafı ağrıdı. doktora gtik benim doktorum yoktu.başka doktora gittim nst ye girdik çok şükür bebiş iyi bana enfexia antibiyotik ve gyno lomexın vajinal fitil verdi enfeksiyon olabilir dedi ve elevit kullan dedi kızlar sabahtan beri araştırıyorum korkudan içemedim bişey olur mu bana doktor hem bu ilaçları içersen erken doğuma neden olan enfeksiyonlarıda engellemiş olursunuz dedi ama ben gebelik boyunca hiç kullanmadım ilaç düşünün sadece folikasit ve ferrum fort o kadar korkuyorum

bnm ablamn ısmıııı...........tanıdıgım en tatlı ınsanlardannn ...........bnce yakısr kızına

çok hoş bence canım benim eşimde kızım olursa hep nisa koyacağım deyip duruyordu ve kızımızın ismi inşallah nisa olacak. ben yağmur, nehir, belinay falan düşünüyordum ama hepsi yalan oldu

cnm bzde eylul koydukk...ben buse ısmını cok severım..esım sımdı eylul buse olsun dıyo...2 ısım zor bsey bnm 2 ısmım varr ...kızmın olsun ıstemıyodmm.ama smdı olabılır dıyorumm.1 ısmını babası bırınıde annesı koymuss olur dıye...nasıl snce

canım doktordan iyi bilemeyiz sonuçta ne desek yalan olur iç yada içmemeyle ilgili zararı olacak olsa verir mi hiç ilaç asıl içmezsen mazallah bebeğine birşey olur enfeksiyon falan varsa ayrıca hamilelikte ilaç kullanılmaz diye birşey yok ki doktorlar hamilelere uygun olan ilaçları biliyorlar içini ferah tut sen. ona kalıyorsa içilen kan vitamin haplarıda kimyasal

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…