- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.441
Günaydın canlar.. uykusuz bir geceden sonra işteyim.. gece hiç ama hiç uyuyamadım desem yeri vardır kızım kıpır kıpırdı uyutmadı içimde çok sıkıldıı niyese daraldım oflaya pöfleye sabah karşı biara dalmışım oda kabus gibi bi rüyayla uyandım ter içindeydimbidaha uyuyamadan işe geldim pöfff bugünün çabuk geçmesi lazım..
Yine uyuyamadigim bir gecenin sabahindan hepimize ve meleklerimize gunaydiiinnnnn.
Aksam aniden yemekli misafirim geldi,belim kopuyo.opuom hepinizi..
Görüyorum ki kimse uyumamış yandık kızlar yandık
canım bende bebişimin az hareket etmesinden şikayetçiyim günde 3-4 kez hissediyorumGunaydınlar...
Cogunuz uyuyamamıssınız gece, bı de calısınca cok zor, Allah yardımcınız olsun...
Ben de bı garıplık var sanırım son zamanlarda hele gece yatıyorum sabaha kadar delıksız uyuyorum belkı bı kere kalkarsam wc ye anca o kadar... Evet uykuya cok zor dalıorum ama dalınca da cıkarmak ne mumkun
aa bılıyormusunuz ben salı gunu ılk kez nst ye gırdım, bı haftadır bebegım cok az ve gucsuz hareket edıyordu, doktora soyledım, ben ultrasonda bakar sanıyordum ama bı nst ye baglayalım dedı... O hafta gunde 5 kez anca tekme atan kızım utandırdı benı yarım saatte 8 kez tekme attı, degısık bı deneyımmıs o da... Daha kucuk oldugu ıcın kacacak yerı coktu bı turlu aletı kalp atıslarına denk getıremedıler, tam buluyorlar, korkuyor herhalde alete bı tepık atıp kacıyordu
Neyse kı o gunden berı duzeldı ıcımı desıyor sımdı Rabbıme sukur...
canım bende bebişimin az hareket etmesinden şikayetçiyim günde 3-4 kez hissediyorumdoktorumdan da cumartesiye randevu alamadım çok üsgünüm...en azından azda olsa hareket ediyor deyip şükrediyorum
kızlar SSVD araştırıyorum . nişan diye bir terime rastladım. nişanım geldi ne demek?
günaydın kızlar bugün yine rüyalar kabuslar birbirine grdi bende doğum yapcakmışım 29 ekimmiş gidiyorum doktorum yok başka bi doktor gelmiş suni sancı veriolar bana sonra çantayı evde unuttum diorum annem dio aman nolcak sanki bebek çıplak kalacak benim geceliğim yok diorum bunları çarşıya gönderiorumeşim mavi hastane çıkışı almış olmaz bunlar diorummm kız beim bebeğim beyaz olsaydı diorum,kocaman tulumlar almışlar yaa bunları anca 5 yaşında giyer diorum,ben korkuom sezeryan olcam diorum ayyy aman allahım iğne yapıolar kolum nasıll yanıokafayı yedim iice bi de erdim geliba gece kapıyı kapatıodu eşim yatak odasının dedim ki sıkı sıkı kapatma deprem olursa kaçamayız ve gece deprem olmuş iiki duymadım çok korkardım eşim duymuş,komşular duymuş
canım bende bebişimin az hareket etmesinden şikayetçiyim günde 3-4 kez hissediyorumdoktorumdan da cumartesiye randevu alamadım çok üsgünüm...en azından azda olsa hareket ediyor deyip şükrediyorum
Allah hayırlara cıkarsın ruyanızı... Odaklandıgımız seyler her zaman en kotu seklıyle ruyamıza gırıyor, ben henuz doğumla ılgılı entrıkalı ruyalara baslamadımama evlenmeden bıkac gun once facıa bı ruya gormustum, nıkaha gıdıcez gelıngılım hazır degılmıs aman nolcak kadıfe bı elbıse gıy dıyoorlar, balayı cantam hazır degıl, nıkah 5 te saat 4,30 olmus esım hala trafıkte benı almaya gelıyormus, en son hungur hungur aglayıp kendımı balkondan asagı attım duserken uyandım yataktan dustum
Neye odaklanırsak o gırıyor ruyamıza...
arkadasım hıc moralını bozma, bılıyorum cok endıselenıyoruz ama bak randevuna da az kalmıs, doktora soyledıgımde bır sebep soylemedı bana... Doğum pozısyonunu almıs dedı, kı zaten ben bılıyorum dondugunu hıssettgım gunden berı azalmıstı hareketı... O bı haftam berbat gectı, esıme bellı etmıcem dıye kastım kendımı gızlı gızlı agladım mınıcık bı tekmesınde gozyaslarımı tutamadım... Bebeklerın de kendılerıne gore duraksama zamanları oluyormus, bız strese gırersek onlar da gerılıyormus...
Ben de aynen senın kadar hıssettım bı hafta boyunca ıcını ferah tut, artacak yıne tekmelerı annesı, yerlerını mı bulmaya calısıyorlar nedır anlamadım kı baş asagı dondukten sonra bı hafta durgundu sımdıde gogsumun altını delmek uzere...
Bak cok az kalmıs randevuna, sonucta hıssedıyorsun, rahat olmaya calıs olur mu
benim bebişimde öle çok çok hareketli bir bebek değil sanırım, özellikle yoğun bir gün yaşıyorsam işyerinde yada haftasonu piknik alışveriş vs. hiç hissetmiyorum. ancak uzanıp dinlenince. ama daha ufak bizim bebişler buna bağlıyorum bu durumu. ne de olsa ağustosun son anneleriyiz cnm...
Evet haklısın bizimkiler diğerlerine göre küçükler. birde ben çok hareketliyim. yani hiç uzanıpta bebeğimin hareketlerini dinlemeye vaktim olmuyor. genelde yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?