2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yine uyuyamadigim bir gecenin sabahindan hepimize ve meleklerimize gunaydiiinnnnn.
Aksam aniden yemekli misafirim geldi,belim kopuyo.opuom hepinizi..

Görüyorum ki kimse uyumamış yandık kızlar yandık

Gunaydınlar...
Cogunuz uyuyamamıssınız gece, bı de calısınca cok zor, Allah yardımcınız olsun...
Ben de bı garıplık var sanırım son zamanlarda hele gece yatıyorum sabaha kadar delıksız uyuyorum belkı bı kere kalkarsam wc ye anca o kadar... Evet uykuya cok zor dalıorum ama dalınca da cıkarmak ne mumkun

aa bılıyormusunuz ben salı gunu ılk kez nst ye gırdım, bı haftadır bebegım cok az ve gucsuz hareket edıyordu, doktora soyledım, ben ultrasonda bakar sanıyordum ama bı nst ye baglayalım dedı... O hafta gunde 5 kez anca tekme atan kızım utandırdı benı yarım saatte 8 kez tekme attı, degısık bı deneyımmıs o da... Daha kucuk oldugu ıcın kacacak yerı coktu bı turlu aletı kalp atıslarına denk getıremedıler, tam buluyorlar, korkuyor herhalde alete bı tepık atıp kacıyordu
Neyse kı o gunden berı duzeldı ıcımı desıyor sımdı Rabbıme sukur...

Son düzenleme:
canım bende bebişimin az hareket etmesinden şikayetçiyim günde 3-4 kez hissediyorum doktorumdan da cumartesiye randevu alamadım çok üsgünüm...en azından azda olsa hareket ediyor deyip şükrediyorum

canım bende bebişimin az hareket etmesinden şikayetçiyim günde 3-4 kez hissediyorum doktorumdan da cumartesiye randevu alamadım çok üsgünüm...en azından azda olsa hareket ediyor deyip şükrediyorum

Arkadasım hıc moralını bozma, bılıyorum cok endıselenıyoruz ama bak randevuna da az kalmıs, doktora soyledıgımde bır sebep soylemedı bana... Doğum pozısyonunu almıs dedı, kı zaten ben bılıyorum dondugunu hıssettgım gunden berı azalmıstı hareketı... O bı haftam berbat gectı, esıme bellı etmıcem dıye kastım kendımı gızlı gızlı agladım mınıcık bı tekmesınde gozyaslarımı tutamadım... Bebeklerın de kendılerıne gore duraksama zamanları oluyormus, bız strese gırersek onlar da gerılıyormus...
Ben de aynen senın kadar hıssettım bı hafta boyunca ıcını ferah tut, artacak yıne tekmelerı annesı, yerlerını mı bulmaya calısıyorlar nedır anlamadım kı baş asagı dondukten sonra bı hafta durgundu sımdıde gogsumun altını delmek uzere...
Bak cok az kalmıs randevuna, sonucta hıssedıyorsun, rahat olmaya calıs olur mu

ge uykuları kacan bırı daha geldı kızlar...uyumak ıskence oldu bana....saat bası uyanıyorum ter ıcınde...donuma kdr degısıyrmm.ha bıde tuvalet var tabı...uyudugmdan anıhıcbısey anlamıyrm sabaha olu gıbıyım tabı...gosum cok terlıyo terden cocuk isilik oldu...bde karnım buyudugnden yuvarlanıcam sanıyrm....sankı tam yan yatamıyrımımm..esn tarafına donemıyrm sankı elı kolu carpıcak karnıma sanıyrm huzursuz oluyrm..tam dalıcakken kocamn baslıyo horlamaya...uyumadan gorulen kabusss bu ıste...daldıgımdada muhakkkak erken dogum bılmem ne ruylar bunlar..hıc gece olmasa hep otursam o moddadayım HERKESE GUNAYDIN BU ARADA...GUNUMZ GUZEL GECSN INSS

günaydın kızlar... bende dün gece uyuyamadım.. 3 e doğru anca uyudum 6 da dikildim ayağa. miniğim rahat edemedi dün gece. nereye yatsam tekme yedim.. tekme yemekle kalmıyo baş atıyo popo çıkartıyor ayağını yukardan aşaya kaydırıyor. şimdiden başladı uykusuz geceler. sıcaklarda hiç uyuyamayız.. yandık

Gece ben de uyuyamadim. Yengemin babası ne zamandır hasta fenalasmis abimler Antalya'ya uçtular. Yigenim bana geldi falan onla uğraşt gece.

Asıl anlatacağım o değil kızlar çok sınırlıyim ev sahibini parcalayabilirim. Alt kata su akıtıyor diye kac gündür evde tadilat var. Yerdeki karolari kırdılar. Aynısını bulamamışlar alakasız saçma bı şey düşüyorlar yamalı essek gibi.

Daha bitmedi tuvalet kirikti onu değiştirmiş eskisi açık yeşil beyaz almış lavabo oda kırık aslında ama degistiremezmis durumu yokmuş bana ne ya . Dogum oncesi olacak is mı. Sabah sabah çıldırdım

kızlar SSVD araştırıyorum . nişan diye bir terime rastladım. nişanım geldi ne demek?

yeni doğum yapan bi arkadaşım söylemişti, doğumdan önce azıcık pembemsi kan geliyormuş, ona nişan deniyormuş ve nişan geldikten sonra 1-2 gün içinde doğum gerçekleşecek demekmiş. o da rahim ağzını tutan dokunun yavaş yavaş parçalanmasından kaynaklanıyormuş.

günaydın kızlar bugün yine rüyalar kabuslar birbirine grdi bende doğum yapcakmışım 29 ekimmiş gidiyorum doktorum yok başka bi doktor gelmiş suni sancı veriolar bana sonra çantayı evde unuttum diorum annem dio aman nolcak sanki bebek çıplak kalacak benim geceliğim yok diorum bunları çarşıya gönderiorumeşim mavi hastane çıkışı almış olmaz bunlar diorummm kız beim bebeğim beyaz olsaydı diorum,kocaman tulumlar almışlar yaa bunları anca 5 yaşında giyer diorum,ben korkuom sezeryan olcam diorum ayyy aman allahım iğne yapıolar kolum nasıll yanıokafayı yedim iice bi de erdim geliba gece kapıyı kapatıodu eşim yatak odasının dedim ki sıkı sıkı kapatma deprem olursa kaçamayız ve gece deprem olmuş iiki duymadım çok korkardım eşim duymuş,komşular duymuş

Allah hayırlara cıkarsın ruyanızı... Odaklandıgımız seyler her zaman en kotu seklıyle ruyamıza gırıyor, ben henuz doğumla ılgılı entrıkalı ruyalara baslamadım ama evlenmeden bıkac gun once facıa bı ruya gormustum, nıkaha gıdıcez gelıngılım hazır degılmıs aman nolcak kadıfe bı elbıse gıy dıyoorlar, balayı cantam hazır degıl, nıkah 5 te saat 4,30 olmus esım hala trafıkte benı almaya gelıyormus, en son hungur hungur aglayıp kendımı balkondan asagı attım duserken uyandım yataktan dustum
Neye odaklanırsak o gırıyor ruyamıza...

benim bebişimde öle çok çok hareketli bir bebek değil sanırım, özellikle yoğun bir gün yaşıyorsam işyerinde yada haftasonu piknik alışveriş vs. hiç hissetmiyorum. ancak uzanıp dinlenince. ama daha ufak bizim bebişler buna bağlıyorum bu durumu. ne de olsa ağustosun son anneleriyiz cnm...

ayy seninkide kötüymüş cnm Allah hayırlar versin streslenioruz farkında olmadan sanırım

alamadım randevu canım keşke alabilmiş olsam doktorum 40 dk uzağımda eşimle gidiyoruz haftaiçi ikimizinde izin alması sıkıntı olduğundan sadece cumartesi günleri gidebiliyoruz. Dr da cumartesi doluymuş. Cumartesi eşimin orda işi var bende şansımı deneyeceğim belki rica edersem bebişim kıpraşmıyo dersem alır beni de randevusuz :) BUARADA BENDE RÜYAMDA DOKTORA GİTMİŞİM. (AÇ TAVUK KENDİNİ DARI AMBARINDA GÖRÜRMÜŞ MİSALİ) BEBİŞİM AMUDA KALKMIŞTI RESMEN KARNIMDA YANİ TAM DOĞUM POZİSYONUNDAYDI. BAŞI ÇIKTI ÇIKACAK. HAYIR OLSUN İNŞALLAH HEPİMİZİN RÜYALARI

Son düzenleme:
günaydıııınn koca göbeklilerrr
millet gece uyuyamamış ben dünki yorgunluktan sonra akşam bi duş alıp yattım wcye bile çıkmadan uyumuşum pikniğe gitmiştik 1 Mayısı olaysız kutladık yani
piknik , açık hava beni çok yordu birde kızımım peşinde koşmaktan...
yere oturmak çok zordu ayrıca birdaha ki sefere masasız alana gitmemeye tövbe ettim kilimin üzerinde nasıl pozisyonda oturacağımı şaşırdım ayolll

Evet haklısın bizimkiler diğerlerine göre küçükler. birde ben çok hareketliyim. yani hiç uzanıpta bebeğimin hareketlerini dinlemeye vaktim olmuyor. genelde yorgunum

Evet haklısın bizimkiler diğerlerine göre küçükler. birde ben çok hareketliyim. yani hiç uzanıpta bebeğimin hareketlerini dinlemeye vaktim olmuyor. genelde yorgunum

tepti teptiii oyyy yerim senin tepiklerini... annesinin üzüldüğünü anladı sevinsin gariban bi tapivereyim dedi :) çok şükür Rabbime

Günaydın kızlarr :) uykusuzluk şikayetleri başlamış ben ilk üç ayımda çok çektim uykudan Allah'a çok şükür şimdi iyiyim ama son bir iki ay uyuyamıcaz galiba çevremdeki hamişlerden biliorum sonra bebişler gelince hiç uyuyamıcaz benim oğlan çok hareketli hiç durmuo ayaktayken bile tepiklio bazen canımı fena yakıo gece hele uyuma pozisyonu alınca alttan üstten iyice kuduruo bende iki akşamdır yattığımda Mozart dinletiorum ona sakinliyo belki böylece uyku alışkanlığı kazandırabilirim ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…