2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın güzel annelerrrrr herkes uykusuz geçirmiş geceyi ben de sizdenim çok zor uyudum bir ara uyandım pencereden ay manzarasını gördüm muhteşemdi çok mutlu oldum Sonra da zor daldım uykuya sabah 6 da eşim uyandırdı demir ilacını içmem için, ben de ilacı aldım elime açtım içtiğimi sandım tekrar uykuya daldım 7 de uyandım ki hap yastığımın altında İnşallah bebişler gelince böyle şaşkın olmayız

Canım ilk test 140 ın üstünde çıkarsa o zaman ikinci yani 100 gr şeker yüklemesi yapılıyor yalnız 10 gr lık yüklemeye yalnız gitme 3 saat aç kalıyorsun açlıktan tansiyon düşüyor o yüzden mutlaka yanında biri olsun

Günaydın ağustos böceklerinin annelerii

Uykusuzluk yaşayanlar sizlere geçmiş olsun rüya görenler sizede :) bunlar normaldir aslında
bende güzel bir uyku çektim gece güzelde bir rüya gördüm portakal ağacı mis gibi portakallar topluyordum:)
sabah uyandım sancım oldu çok tekrar yattım geçene kadar kalkamadım şimdi geçti şükür...

Burda çoğu kişi çalışıyor sanırım çalışanlara Allah kolaylık versin

Kızımın dün cicişlerini yıkadım büyük halasıda ütülerini yaptı.. güzelce katladık bu akşam yerleştirmek için sabırsızlanıyorum.. baktım ayakkabıları 2 - 3 tane gözüme çok az geldi. şimdi butik bebe ve unnadodan toplam 7 tane ayakkabı aldım.. sanırım şimdide fazla abarttım canım kızıma feda olsunnnnn

Son düzenleme:

Aynen öyle canım dün izinliydim evde sürekli ayaktaydım sonra bir an aklıma geldi ben bugün hiç hissetmedim diye iş yerinde otururken daha net hissediyorum ayaktayken duyulmuyo pek,dediğin gibi biraz daha var galiba bizim net hissetmemize

Yazdıklarında kendimi gördüm Gece uyuyamayınca bebeğimi dinliyorum o da maşallah sağlı sollu altlı üstlü vuruyo bi ara acaba iki tane mi var diye şüphelendim Dediğin gibi popo kafa falan da atıyo herhalde :)

günaydın kızlar

ben sizinle vedalaşmaya geldim
ama gitmeden sizden bir ricam olacak. hamilelerin duası kabul olur derler ya; benim oğlum için dua eder misiniz?
daha önce bahsetmiştim. ayrıntılı ultrasonda bebeği besleyen damarların akışı az çıkmıştı. 2 hafta sonra bakalım demişti.
bu kontrolde de bir değişiklik çıkmadı.
şu an için sorun olmaz ama bebeğin kilosu arttıkça vücudun kan pompalamakta zorlanır bu da yüksek tansiyona sebep olur dedi.
bu duurmda 32. haftada bebeği alıp 1 ay küvözde yaşatmak gerekebilir dedi
dedi de dedi işte
o kadar üzgünüm ki.
kendimi olumlu düşünmeye zorluyorum.
bu zamana kadar çok rahat bir hamilelik geçirdim. bir kere bulantı, kusma dahi yaşamadım. hep Rabbime güvendim, sığındım.
olumlu olmanın faydalarını yaşadığımı düşündüm.

bu haber beni yıktı.
elimden bişey gelmiyor.
tüp bebekle olan bir hamilelik
Rabbim acısını göstermesin bebeğimin inşallah

eğer bana dua ederseniz çok sevinirim

hepinizi öpüyorum ve hayırlı hamilelikler, doğumlar diliyorum şimdiden
kendinize ve yeğenlerime iyi bakın

Günaydın annişler ve bebişleri...

off benim de dün moralim çok bozuldu. 9 kilo almışım. ayaklarım bileklerim bacaklarım da şişti. ayakkabılarım olmuyor. depresyona giriyorum galiba

bende 70 i gördüm 12 kilo almış bulunmaktayım allahtan boy uzun ama yinede morelim bozuluyo,dün kışlıkları kaldırdım kızlar ama yazlıkları çıkartamadım bi kaç tane bol gömle tşört falan çıkarabildim hiç biri olmaz çünkü

aynı sey banada oldu gecen gun...oturdm kılııme kalkamadım karnıma baskı oldu..ellerımden destek almaya calsrk kolumu ıncıtıyodm nerdeyse...esım elımden tutyodu kaldrmak ıcın onda bıle zorlandım...bda masa olmayan bıyere gıtmem ezıyettı vla :)

canım nedinir böyle bir durum a bilemedim de rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. hep olumlu düşünki olumlu olsun herşeyin. bebeğini huzur içinde sağlıklı bir şekilde doğur inşallah. Dualarımız seninle.. olumsuzluk olumsuzluk getirrir unutma bebeğinde senden etkilenir. bunu düşün ve hep olumlu bak.. buzamana kadar geçirdiğin rahat hamilelikle, rahatlada bebişini doğuracaksın allahın izniyle..

Canım iyi düşünelim iyi olsun sakın morelini bozupta bebişinide üzme,ama nereye gidiyorsun şimdi

Canım emin ol dua edicem. 32. Hafta da doğsa bile bunu çok dert etme en yakın arkadasım yüksek tansiyondan 32. Haftada dogum yaptı evet yaklaşık 1 ay kuvezdeydi . Ama bu bebeğin sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor. Gelişmesi icin ozel odaya konmuş gibi duşunun demişti doktor . Şimdi bebek 7 aylık cin gibi maşallah çok akıllı çok Tatli .

Sen icini ferah tut ne olursa olsun sanada bebisinede birşey olmayacak buna İnan ve odaklan

Ben de bu sabah işe gelmeden oğlumun giysilerini toparladım şimdiden evi dağıtıyor yaramaz İki valiz giysi olmuş abartmışız galiba ama en gözde kıyafetimizi de teyzelerine göstermek istedim ... Küçük kardeşimin hediyesi

Canım içini ferah tut sen de bebeğini kucağına alacaksın üzülme hepimiz duacıyız sana ve bebeğine Allah sağlık versin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ...

canım detaylı usg ne kadar doğru sonuç verebilirki sen içini ferah tut bence bi sorun var mı onun dışında kanama fln? hem erken doğsa bile 32 haftada küçük sayılmaz benim arkadaşımın bebeği karnında 7.aya kadar gelişti normal ayında aldılar bebeği ama bi görsen bıcırık çokta tatlı..
Allah seninde bebeğininde sağlığını göstersin hayırlısıyla sağlıkla doğurmak nasip olsun inşallah

cnm vedalamsmya gldım dıye okumaya bslayınca yuregıme ınıyodu....dualarım sennle ayrıca nye vedalasıyrzz yıne bızımle ol..bak bn sana ne anlatıcam ıcın rahatlar..bnm ablamn rutın kontrolunde 27.hftasnda 4 cm acıklıgı oldugunu gordu doktor ve ısın kotusu kanala yerlesmıstı bebek.o gun kesın dogucak gozuyle bakıyodu acıl kayserıye sevk ettıler..orda cıger gelıstrıcı ıgne yaptıar bebege.. ordakı doktorlar acıklık muayenesı yaparken bebegın basına dokundugumz hsta dıye bhsedıylardı ablamdan...5 hfta hkayserıde yattı ve hep dua ettı snra bı degısıklı yok dıye ngdeye gnderdıler..32 .hftada dogum yaptı.. ıgne yptıkları ıcın cıgerlerı gelısmıstı..1 gun yattı kuvozde oglumuzz...ve smdı 6 aylık oldu ve allaha sukur cok saglıklı...yanı 32 hftalık dogmasnda hcbı sakınca yokkk...ıcını ferah tut bnm dualarm sennle ve bebısınle cnmm

canım benim hayır de hayır gelsin başına Allah büyük sen devam et dua etmeye "O ol der oluverir" hakkında hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşallah Allah yardımcınız olsun.

Canım senin için dua edicem. Çok zor bir durum biliyorum inan okurken gözlerim doldu ama içini ferah tut 6 aylık doğup yaşayan bebekler biliyorum. Senin bebeğin de hayata sımsıkı tutunacak annesini üzmeyecek eminim. Kendini çok üzüp yıpratma moralle bebeğin daha güzel beslenir. İyi haberlerini almayı bekliyor olacağız

canım Rabbim diledikten sonra olmayacak şey yoktur sen gönlünü ferah tut bol bol dua et bizde edelim inşallah hayırlısıyla saglıklıca bebeğini kucağına alırsın inşallah kendine de bunaldıkça inşirah suresi oku canım eger okuyamazsan netten dinleyebilirsinde herşey gönlünce olsun inşallah

ya masallah diyorum size:) ne kadar tez canlısın ya. odalar bitti, eşyalar tamam:) supersiniz de sen sıkılacaksın şimdi herşeyi tamamladın, neler çıkartıcan yine kendine iş çok merak ediyom:)

Canım çok geçmiş olsun.Yazının sonunu okuyana kadar yüreğim ağzıma geldi.Doktor zararlı olan ilacı vermez.Bence güven.

saol cemileyd inşallah kötü bişey olmaz bebişlerimize bende güvenmek zorundayım Allaha emanet ettim

mulbery canım Allahım bebişini sana bağışlasın hergün dua oku üfle karnına güzel düşün iyi olsun Rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…