- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.481
Aynen öyle canım dün izinliydim evde sürekli ayaktaydım sonra bir an aklıma geldi ben bugün hiç hissetmedim diye iş yerinde otururken daha net hissediyorum ayaktayken duyulmuyo pek,dediğin gibi biraz daha var galiba bizim net hissetmemize
bende hareketli bir tipim, uzanıp pek yatmam. zaten hareket halindeyken bebişlerde uyurmuş genelde, sallanıyorlar iyi geliyor:) sen durunca onlar başlıyormuş bu sefer. sanırım 28 haftadan sonraydı 2 saatte bir hareket ettimi diye dinlemek. aman Allah'ım o haftalar pek bir panik geçeçek gibi geliyor...
günaydın kızlar
ben sizinle vedalaşmaya geldim
ama gitmeden sizden bir ricam olacak. hamilelerin duası kabul olur derler ya; benim oğlum için dua eder misiniz?
daha önce bahsetmiştim. ayrıntılı ultrasonda bebeği besleyen damarların akışı az çıkmıştı. 2 hafta sonra bakalım demişti.
bu kontrolde de bir değişiklik çıkmadı.
şu an için sorun olmaz ama bebeğin kilosu arttıkça vücudun kan pompalamakta zorlanır bu da yüksek tansiyona sebep olur dedi.
bu duurmda 32. haftada bebeği alıp 1 ay küvözde yaşatmak gerekebilir dedi
dedi de dedi işte
o kadar üzgünüm ki.
kendimi olumlu düşünmeye zorluyorum.
bu zamana kadar çok rahat bir hamilelik geçirdim. bir kere bulantı, kusma dahi yaşamadım. hep Rabbime güvendim, sığındım.
olumlu olmanın faydalarını yaşadığımı düşündüm.
bu haber beni yıktı.
elimden bişey gelmiyor.
tüp bebekle olan bir hamilelik
Rabbim acısını göstermesin bebeğimin inşallah
eğer bana dua ederseniz çok sevinirim
hepinizi öpüyorum ve hayırlı hamilelikler, doğumlar diliyorum şimdiden
kendinize ve yeğenlerime iyi bakın
bende hareketli bir tipim, uzanıp pek yatmam. zaten hareket halindeyken bebişlerde uyurmuş genelde, sallanıyorlar iyi geliyor:) sen durunca onlar başlıyormuş bu sefer. sanırım 28 haftadan sonraydı 2 saatte bir hareket ettimi diye dinlemek. aman Allah'ım o haftalar pek bir panik geçeçek gibi geliyor...
günaydın kızlar
ama gitmeden sizden bir ricam olacak. hamilelerin duası kabul olur derler ya; benim oğlum için dua eder misiniz?
daha önce bahsetmiştim. ayrıntılı ultrasonda bebeği besleyen damarların akışı az çıkmıştı. 2 hafta sonra bakalım demişti.
şu an için sorun olmaz ama bebeğin kilosu arttıkça vücudun kan pompalamakta zorlanır bu da yüksek tansiyona sebep olur dedi.
dedi de dedi işte
o kadar üzgünüm ki.
bu zamana kadar çok rahat bir hamilelik geçirdim. bir kere bulantı, kusma dahi yaşamadım. hep Rabbime güvendim, sığındım.
bu haber beni yıktı.
elimden bişey gelmiyor.
günaydın kızlar
dedi de dedi işte
o kadar üzgünüm ki.
bu haber beni yıktı.
elimden bişey gelmiyor.
günaydın kızlar
dedi de dedi işte
o kadar üzgünüm ki.
bu haber beni yıktı.
elimden bişey gelmiyor.
ben kafayı yerım heralde hareket etmedı dıye...kocam dıyo senn bu evhadımın yuzunden eylul kardessz kalıcak dıye:) cıddı cıddı cıddlı tekrar hamıle olmamdan korkuyr artk:)
canım nedinir böyle bir durum a bilemedim derabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. hep olumlu düşünki olumlu olsun herşeyin. bebeğini huzur içinde sağlıklı bir şekilde doğur inşallah. Dualarımız seninle.. olumsuzluk olumsuzluk getirrir unutma bebeğinde senden etkilenir. bunu düşün ve hep olumlu bak.. buzamana kadar geçirdiğin rahat hamilelikle, rahatlada bebişini doğuracaksın allahın izniyle..
Canım iyi düşünelim iyi olsun sakın morelini bozupta bebişinide üzme,ama nereye gidiyorsun şimdi
Canım emin ol dua edicem. 32. Hafta da doğsa bile bunu çok dert etme en yakın arkadasım yüksek tansiyondan 32. Haftada dogum yaptı evet yaklaşık 1 ay kuvezdeydi . Ama bu bebeğin sağlıksız olduğu anlamına gelmiyor. Gelişmesi icin ozel odaya konmuş gibi duşunun demişti doktor . Şimdi bebek 7 aylık cin gibi maşallah çok akıllı çok Tatli .
Sen icini ferah tut ne olursa olsun sanada bebisinede birşey olmayacak buna İnan ve odaklan
Canım içini ferah tut sen de bebeğini kucağına alacaksın üzülme hepimiz duacıyız sana ve bebeğine Allah sağlık versin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ...
canım detaylı usg ne kadar doğru sonuç verebilirki sen içini ferah tut bence bi sorun var mı onun dışında kanama fln? hem erken doğsa bile 32 haftada küçük sayılmaz benim arkadaşımın bebeği karnında 7.aya kadar gelişti normal ayında aldılar bebeği ama bi görsen bıcırık çokta tatlı..
Allah seninde bebeğininde sağlığını göstersin hayırlısıyla sağlıkla doğurmak nasip olsun inşallah
cnm vedalamsmya gldım dıye okumaya bslayınca yuregıme ınıyodu....dualarım sennle ayrıca nye vedalasıyrzz yıne bızımle ol..bak bn sana ne anlatıcam ıcın rahatlar..bnm ablamn rutın kontrolunde 27.hftasnda 4 cm acıklıgı oldugunu gordu doktor ve ısın kotusu kanala yerlesmıstı bebek.o gun kesın dogucak gozuyle bakıyodu acıl kayserıye sevk ettıler..orda cıger gelıstrıcı ıgne yaptıar bebege.. ordakı doktorlar acıklık muayenesı yaparken bebegın basına dokundugumz hsta dıye bhsedıylardı ablamdan...5 hfta hkayserıde yattı ve hep dua ettı snra bı degısıklı yok dıye ngdeye gnderdıler..32 .hftada dogum yaptı.. ıgne yptıkları ıcın cıgerlerı gelısmıstı..1 gun yattı kuvozde oglumuzz...ve smdı 6 aylık oldu ve allaha sukur cok saglıklı...yanı 32 hftalık dogmasnda hcbı sakınca yokkk...ıcını ferah tut bnm dualarm sennle ve bebısınle cnmm
canım benim hayır de hayır gelsin başına Allah büyük sen devam et dua etmeye "O ol der oluverir" hakkında hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşallah Allah yardımcınız olsun.
Canım senin için dua edicem. Çok zor bir durum biliyorum inan okurken gözlerim doldu ama içini ferah tut 6 aylık doğup yaşayan bebekler biliyorum. Senin bebeğin de hayata sımsıkı tutunacak annesini üzmeyecek eminim. Kendini çok üzüp yıpratma moralle bebeğin daha güzel beslenir. İyi haberlerini almayı bekliyor olacağız
canım Rabbim diledikten sonra olmayacak şey yoktur sen gönlünü ferah tut bol bol dua et bizde edelim inşallah hayırlısıyla saglıklıca bebeğini kucağına alırsın inşallah kendine de bunaldıkça inşirah suresi oku canım eger okuyamazsan netten dinleyebilirsinde herşey gönlünce olsun inşallah
saol cemileyd inşallah kötü bişey olmaz bebişlerimize bende güvenmek zorundayım Allaha emanet ettim
mulbery canım Allahım bebişini sana bağışlasın hergün dua oku üfle karnına güzel düşün iyi olsun Rabbim yardımcınız olsun
cnm çok korktum ya vedalaşma nedir şimdi?
en kötü sonuçu söylemiş doktorun, öyle olacak diye birşey yok. damarlarında çentik olup, her hafta Nst ye girip, zamanında doğum yapan çok insan varmış. benim sağ damarımda var, aklıma hiç kötü seyler getirmiyorum. inşallah hersey güzel olacak, pozitif düşün pozitif olsun...
herkese günaydınlar...
mulberyy nereye neden gidiyorsun anlamıyorum. burası iyisiyle kötüsüyle ağustos annelerı topiği. burda konusup rahatlarsın hiç değilse...kimsenin buna bişey diyeceğiniz sanmıyorum. herşey insanlar için.
yazdığın durumun aynısını yaşıyorum. benim minik kuşumda tüp bebekle oldu. sol atardamarımda direnc var. ve suyu az bebeğimin. tabiki üzülüyorum ama karaları bağlamadım. allahım onları bize ne zorluklarla bagısladı elbette yanımızda olucak oluyorda... bu vakte kadar gelmemız bile süper. sıkı takiple 30u aştıkmı misss
kötüye yorma, gemileri yakma.......
allahın izniyle hersey güzel olucak ben yurekten inanıyorum. 32 yı gorsek daha ne ısteyelım. ben öyle düşünüyorum.
ciğer geliştirici iğneni ne zaman vurucaklar? bebeğin gelişimi nasıl? bir de nerde takip ediliyorsun acaba???
niye gidiyorsun cnm onu anlamadım gitme yaa,Rabbim ne büyük içine o mucizeyi vermiş ve 32 hafta hiç az bi hafta deil hayatım bi sürü insan var öle doğuran şimdiden kendini karamsarlığa düşürme Allahım nasıl isterse öle olur dualrım seninle canım
mulberrycim,
aynı durum bende de var, aynı şeyi doktor bana da söyledi,
32.haftada alırız dedi, ben hüngür hüngür ağlamaya başladım,
ben bu durumu 13.haftamda öğrenmiştim ve dünyam yıkılmıştı, insan zamanla alışıyor,
en son gittiğim kontrolde damarların durumunda hiç bir iyileşme yoktu, bebeğe az kan gidiyordu,
ama yine de iyi düşünmeye çalışıyorum, hem o dedikleri şeyin olması garanti değil, yani herşey allahtan,
daha önce bizim gibi olup 40.haftasında normal doğum yapan çok insan olmuş, o yüzden ben inanıyorum inşallah bizim de öyle olacak,
öncelikle erken de doğsalar sağlıkla sıhhatle olsunlar, daha sonra inşallah normal haftalarında ve normal kilolarında doğsunlar,
damarların ikisinde de mi sorun çıktı, birde tek damarda sorun yoksa o genelde idare ediyormuş diğerini,
hatta bir arakadşımın bebeğinin ta en baştan tek damarı vardı,
ona da bu damar yetmez gelişemez bebek erken alrıız küvöze koyarız dmeişlerdi, bebek 40.haftasında 3.300 doğdu,
inşallah biz de burdan böyle demişlerdi ama bebeğim tam vaktinde ve sağlıklı bir kiloda doğdu diye yazarız ve bizim durumumuzdaki başkalarına umut oluruz...
günaydın kızlar
dedi de dedi işte
o kadar üzgünüm ki.
bu haber beni yıktı.
elimden bişey gelmiyor.
tekrar hamile olmaktan korkmak birnevi bendede var:) 6 aylık evliydik hamile kaldığımda, hamile kaldığımı öğrendiğim gün hamileliğin 40 hafta olduğunu bile bilmiyordum. ben insan hamileyken hayat gayet normal ilerliyor diye düşünüyormuşum heralde. çok zor geçmesede, buna da şükür, şu duygusal yogunluk bile az değil hani:) bende eşime diyorum artık, 2. çocuk böyle hani bebişimiz olsun diye değil planlı enine boyuna hazırmıyım diye düşünerek olur artık diye, okadar basit değilmiş hamilelik...
selam kızlar bizim ve meleklerimiz için güzel bir gün olsun inşallah
kızlar annemle aynı sitede oturuyorduk bu yaz uzun zamandır bitmesini beklediği bahçeli evine geçecek içim bi tuhaf oluyor ama onun adına da çok mutlu oluyorum tabiki .haftasonu mobilyaları begenmişler dün bende perdeciye avizeciye falan götürdüm perdelere bayıldım ne kadar güzel modeller çıkmış seç seç bitmedi ev 3 katlı bir sürü oda bir sürü cam Allahım kafayı yiyecektim hele avizelere bakarken beynim sulandı tavana bakmaktan saat 12:30 da bi çıktık eve geldiğimizde saat 21:00 di.sürekli iyimisin kızım yoruldunmu diye diye yedi bitirdi kendini yoruldum ama çok zevkliydi perde seçmek kendi evim içinde fikir edindim böylece
Günaydın canlar.. uykusuz bir geceden sonra işteyim.. gece hiç ama hiç uyuyamadım desem yeri vardır kızım kıpır kıpırdı uyutmadı içimde çok sıkıldıı niyese daraldım oflaya pöfleye sabah karşı biara dalmışım oda kabus gibi bi rüyayla uyandım ter içindeydimbidaha uyuyamadan işe geldim pöfff bugünün çabuk geçmesi lazım..
ge uykuları kacan bırı daha geldı kızlar...uyumak ıskence oldu bana....saat bası uyanıyorum ter ıcınde...donuma kdr degısıyrmm.ha bıde tuvalet var tabı...uyudugmdan anıhıcbısey anlamıyrm sabaha olu gıbıyım tabı...gosum cok terlıyo terden cocuk isilik oldu...bde karnım buyudugnden yuvarlanıcam sanıyrm....sankı tam yan yatamıyrımımm..esn tarafına donemıyrm sankı elı kolu carpıcak karnıma sanıyrm huzursuz oluyrm..tam dalıcakken kocamn baslıyo horlamaya...uyumadan gorulen kabusss bu ıste...daldıgımdada muhakkkak erken dogum bılmem ne ruylar bunlar..hıc gece olmasa hep otursam o moddadayım HERKESE GUNAYDIN BU ARADA...GUNUMZ GUZEL GECSN INSS
günaydın kızlar... bende dün gece uyuyamadım.. 3 e doğru anca uyudum 6 da dikildim ayağa. miniğim rahat edemedi dün gece. nereye yatsam tekme yedim.. tekme yemekle kalmıyo baş atıyo popo çıkartıyor ayağını yukardan aşaya kaydırıyor. şimdiden başladı uykusuz geceler. sıcaklarda hiç uyuyamayız.. yandık
ya masallah diyorum size:) ne kadar tez canlısın ya. odalar bitti, eşyalar tamam:) supersiniz de sen sıkılacaksın şimdi herşeyi tamamladın, neler çıkartıcan yine kendine iş çok merak ediyom:)
kızlar hepinizden Allah binlerce kez razı olsun.
benim bir süre girmek istemememdeki sebep olurda bu durumu sindirene kadar sizleri de karamsarlığa sürükler ve ya gereksiz üzersem diye.
hepinizin mesajlarını okudum.
çok mutlu ettiniz, duygulandırdınız beni
Allah razı olsun.
inşallah Rabbim mucizeyle verdiği bu bebeği sağ salim doğurmayı da nasip eder.
dua ve iyi düşünceden başka yapacak şey yok şimdilik.
dediğiniz gibi sonuçta ne olacağını Rabbim bilir.
5N1Ke sana da çok geçmiş olsun cnm
Rabbim sağlık sıhhat versin yavruna
ciğer geliştirici iğne hakkında birşey söylemedi.
olabileceklerden bahsetti işte.
bir sonraki kontrolde daha uzun konuşuruz dedi
perinatolog bu bayan
sürekli gittiğim doktorum değil
kilosu 620 gr dı sanırım
onu bile tam hatırlamıyorum
kilosu arttıkça beslemede zorluk olurmuş zaten
damarlarda akış az olduğu için tansiyonum fırlarmış
luboyf bu bende 2 hafta önce farkedildi.
2 hafta kan sulandırıcı kullandım ama düzelme olmamış
2 hafta daha kullanıcam doktor hiç umutlu konuşmadı
iki damarımda da akış yeterli değil
üzülmüyorum desem de üzülüyorum işte.
yavrum son haftalarda kıpır kıpır yerinde duramazken iki gündür çok sakin
Allahım gönlüme ferahlık ver, üzülüp de onu da üzmemem için
çok sağolun kızlar tekrar tekrar
nolur sizi de üzdüysem hakkınızı helal edin
Gurbette evlenmiş bir insan olarak çok annenin yakında olmasının hasretini çekiyorum.. Hele ki aynı site.. Benim hayalimdi annemle yakın oturabilmek.. Şimdi şehirler ayırdı bizi. Yazarken bile gözlerim doldu, hala alışamıyorum..
mulberrycim,
aynı durum bende de var, aynı şeyi doktor bana da söyledi,
32.haftada alırız dedi, ben hüngür hüngür ağlamaya başladım,
ben bu durumu 13.haftamda öğrenmiştim ve dünyam yıkılmıştı, insan zamanla alışıyor,
en son gittiğim kontrolde damarların durumunda hiç bir iyileşme yoktu, bebeğe az kan gidiyordu,
ama yine de iyi düşünmeye çalışıyorum, hem o dedikleri şeyin olması garanti değil, yani herşey allahtan,
daha önce bizim gibi olup 40.haftasında normal doğum yapan çok insan olmuş, o yüzden ben inanıyorum inşallah bizim de öyle olacak,
öncelikle erken de doğsalar sağlıkla sıhhatle olsunlar, daha sonra inşallah normal haftalarında ve normal kilolarında doğsunlar,
damarların ikisinde de mi sorun çıktı, birde tek damarda sorun yoksa o genelde idare ediyormuş diğerini,
hatta bir arakadşımın bebeğinin ta en baştan tek damarı vardı,
ona da bu damar yetmez gelişemez bebek erken alrıız küvöze koyarız dmeişlerdi, bebek 40.haftasında 3.300 doğdu,
inşallah biz de burdan böyle demişlerdi ama bebeğim tam vaktinde ve sağlıklı bir kiloda doğdu diye yazarız ve bizim durumumuzdaki başkalarına umut oluruz...
canlar bende uyuyamıyorum dün saat 2 buçuğu gördüm en son sabahta geç kalkıyorum uyku düzenim bozuldu resmen ya bıu seferde gece uykum gelmiyor. offf mahvoldum iki gündür vallahi bu uyku yüzünden yaa.sağa döünüyorum ama sağ tarafım çok acıyor sağım sola yatıyorum bir zaman sonra solda da rahat edemiyorum düz yatsam nefes alamıyorum ayyy ne yapsam bilemedim.süt içip yattım ama işe yaramadı vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?