2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende hareketli bir tipim, uzanıp pek yatmam. zaten hareket halindeyken bebişlerde uyurmuş genelde, sallanıyorlar iyi geliyor:) sen durunca onlar başlıyormuş bu sefer. sanırım 28 haftadan sonraydı 2 saatte bir hareket ettimi diye dinlemek. aman Allah'ım o haftalar pek bir panik geçeçek gibi geliyor...

selam kızlar bizim ve meleklerimiz için güzel bir gün olsun inşallah

kızlar annemle aynı sitede oturuyorduk bu yaz uzun zamandır bitmesini beklediği bahçeli evine geçecek içim bi tuhaf oluyor ama onun adına da çok mutlu oluyorum tabiki .haftasonu mobilyaları begenmişler dün bende perdeciye avizeciye falan götürdüm perdelere bayıldım ne kadar güzel modeller çıkmış seç seç bitmedi ev 3 katlı bir sürü oda bir sürü cam Allahım kafayı yiyecektim hele avizelere bakarken beynim sulandı tavana bakmaktan saat 12:30 da bi çıktık eve geldiğimizde saat 21:00 di.sürekli iyimisin kızım yoruldunmu diye diye yedi bitirdi kendini yoruldum ama çok zevkliydi perde seçmek kendi evim içinde fikir edindim böylece

ben kafayı yerım heralde hareket etmedı dıye...kocam dıyo senn bu evhadımın yuzunden eylul kardessz kalıcak dıye:) cıddı cıddı cıddlı tekrar hamıle olmamdan korkuyr artk:)

cnm çok korktum ya vedalaşma nedir şimdi?
en kötü sonuçu söylemiş doktorun, öyle olacak diye birşey yok. damarlarında çentik olup, her hafta Nst ye girip, zamanında doğum yapan çok insan varmış. benim sağ damarımda var, aklıma hiç kötü seyler getirmiyorum. inşallah hersey güzel olacak, pozitif düşün pozitif olsun...

22 nisanda doktoruma gittiğimde kendi kendine konuşuyordu sonra bana yok daha erken dedi bende ne dedim bebeğin hareketlerini saymaya başlayamaya dedi pöffff o dönem ne kadar panik olurum ben de biliyorum

herkese günaydınlar...

mulberyy nereye neden gidiyorsun anlamıyorum. burası iyisiyle kötüsüyle ağustos annelerı topiği. burda konusup rahatlarsın hiç değilse...kimsenin buna bişey diyeceğiniz sanmıyorum. herşey insanlar için.

yazdığın durumun aynısını yaşıyorum. benim minik kuşumda tüp bebekle oldu. sol atardamarımda direnc var. ve suyu az bebeğimin. tabiki üzülüyorum ama karaları bağlamadım. allahım onları bize ne zorluklarla bagısladı elbette yanımızda olucak oluyorda... bu vakte kadar gelmemız bile süper. sıkı takiple 30u aştıkmı misss

kötüye yorma, gemileri yakma.......

allahın izniyle hersey güzel olucak ben yurekten inanıyorum. 32 yı gorsek daha ne ısteyelım. ben öyle düşünüyorum.

ciğer geliştirici iğneni ne zaman vurucaklar? bebeğin gelişimi nasıl? bir de nerde takip ediliyorsun acaba???

niye gidiyorsun cnm onu anlamadım gitme yaa,Rabbim ne büyük içine o mucizeyi vermiş ve 32 hafta hiç az bi hafta deil hayatım bi sürü insan var öle doğuran şimdiden kendini karamsarlığa düşürme Allahım nasıl isterse öle olur dualrım seninle canım

mulberrycim,
aynı durum bende de var, aynı şeyi doktor bana da söyledi,
32.haftada alırız dedi, ben hüngür hüngür ağlamaya başladım,

ben bu durumu 13.haftamda öğrenmiştim ve dünyam yıkılmıştı, insan zamanla alışıyor,
en son gittiğim kontrolde damarların durumunda hiç bir iyileşme yoktu, bebeğe az kan gidiyordu,

ama yine de iyi düşünmeye çalışıyorum, hem o dedikleri şeyin olması garanti değil, yani herşey allahtan,
daha önce bizim gibi olup 40.haftasında normal doğum yapan çok insan olmuş, o yüzden ben inanıyorum inşallah bizim de öyle olacak,
öncelikle erken de doğsalar sağlıkla sıhhatle olsunlar, daha sonra inşallah normal haftalarında ve normal kilolarında doğsunlar,

damarların ikisinde de mi sorun çıktı, birde tek damarda sorun yoksa o genelde idare ediyormuş diğerini,
hatta bir arakadşımın bebeğinin ta en baştan tek damarı vardı,
ona da bu damar yetmez gelişemez bebek erken alrıız küvöze koyarız dmeişlerdi, bebek 40.haftasında 3.300 doğdu,
inşallah biz de burdan böyle demişlerdi ama bebeğim tam vaktinde ve sağlıklı bir kiloda doğdu diye yazarız ve bizim durumumuzdaki başkalarına umut oluruz...

ben kafayı yerım heralde hareket etmedı dıye...kocam dıyo senn bu evhadımın yuzunden eylul kardessz kalıcak dıye:) cıddı cıddı cıddlı tekrar hamıle olmamdan korkuyr artk:)

tekrar hamile olmaktan korkmak birnevi bendede var:) 6 aylık evliydik hamile kaldığımda, hamile kaldığımı öğrendiğim gün hamileliğin 40 hafta olduğunu bile bilmiyordum. ben insan hamileyken hayat gayet normal ilerliyor diye düşünüyormuşum heralde. çok zor geçmesede, buna da şükür, şu duygusal yogunluk bile az değil hani:) bende eşime diyorum artık, 2. çocuk böyle hani bebişimiz olsun diye değil planlı enine boyuna hazırmıyım diye düşünerek olur artık diye, okadar basit değilmiş hamilelik...

Canım iyi düşünelim iyi olsun sakın morelini bozupta bebişinide üzme,ama nereye gidiyorsun şimdi

Canım içini ferah tut sen de bebeğini kucağına alacaksın üzülme hepimiz duacıyız sana ve bebeğine Allah sağlık versin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ...

canım benim hayır de hayır gelsin başına Allah büyük sen devam et dua etmeye "O ol der oluverir" hakkında hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğin inşallah Allah yardımcınız olsun.

kızlar hepinizden Allah binlerce kez razı olsun.
benim bir süre girmek istemememdeki sebep olurda bu durumu sindirene kadar sizleri de karamsarlığa sürükler ve ya gereksiz üzersem diye.
hepinizin mesajlarını okudum.
çok mutlu ettiniz, duygulandırdınız beni
Allah razı olsun.
inşallah Rabbim mucizeyle verdiği bu bebeği sağ salim doğurmayı da nasip eder.
dua ve iyi düşünceden başka yapacak şey yok şimdilik.
dediğiniz gibi sonuçta ne olacağını Rabbim bilir.

5N1Ke sana da çok geçmiş olsun cnm
Rabbim sağlık sıhhat versin yavruna
ciğer geliştirici iğne hakkında birşey söylemedi.
olabileceklerden bahsetti işte.
bir sonraki kontrolde daha uzun konuşuruz dedi
perinatolog bu bayan
sürekli gittiğim doktorum değil
kilosu 620 gr dı sanırım
onu bile tam hatırlamıyorum
kilosu arttıkça beslemede zorluk olurmuş zaten
damarlarda akış az olduğu için tansiyonum fırlarmış

luboyf bu bende 2 hafta önce farkedildi.
2 hafta kan sulandırıcı kullandım ama düzelme olmamış
2 hafta daha kullanıcam doktor hiç umutlu konuşmadı

iki damarımda da akış yeterli değil

üzülmüyorum desem de üzülüyorum işte.
yavrum son haftalarda kıpır kıpır yerinde duramazken iki gündür çok sakin
Allahım gönlüme ferahlık ver, üzülüp de onu da üzmemem için

çok sağolun kızlar tekrar tekrar

nolur sizi de üzdüysem hakkınızı helal edin

Son düzenleme:

Daha 24. haftadayız, neden vedalaşıyorsun hemen 32ye çok var

Allah yardımcın olsun arkadaşım...

ben zaten dıyorumm esıme ..2.cocuga karar verdıgımde bu yasadıgım zorlukları untmus olmam lazım dıye ....ılk 3 ay 13.haftann sonuna kadar kanamalarm oldu o donem ruhen coktm resmen...gene aynı seylerı yasarmıyım korkusu oluyo ınsanda...hayrlısıyla bebıslerımze kavusalımmm suan onemlı olan bu

Gurbette evlenmiş bir insan olarak çok annenin yakında olmasının hasretini çekiyorum.. Hele ki aynı site.. Benim hayalimdi annemle yakın oturabilmek.. Şimdi şehirler ayırdı bizi. Yazarken bile gözlerim doldu, hala alışamıyorum..

canlar bende uyuyamıyorum dün saat 2 buçuğu gördüm en son sabahta geç kalkıyorum uyku düzenim bozuldu resmen ya bıu seferde gece uykum gelmiyor. offf mahvoldum iki gündür vallahi bu uyku yüzünden yaa.sağa döünüyorum ama sağ tarafım çok acıyor sağım sola yatıyorum bir zaman sonra solda da rahat edemiyorum düz yatsam nefes alamıyorum ayyy ne yapsam bilemedim.süt içip yattım ama işe yaramadı vallahi

Son düzenleme:
ya masallah diyorum size:) ne kadar tez canlısın ya. odalar bitti, eşyalar tamam:) supersiniz de sen sıkılacaksın şimdi herşeyi tamamladın, neler çıkartıcan yine kendine iş çok merak ediyom:)

canım çevremde görümcem kaynanam korkutuyor beni. bide erken doğum olursa olursa die. bende birançnce bitsinde aklım kalmasın istiyorum. öbürtürlü benim zevkime göre deil onların zevkine göre yerleşir ben göremem keçelerime devam ediyorum canım fırsat bulamıyorum bile bazen onlara. hastane ziyareti için ufaklıklara süsler yapmaya devam edersem belli bi süre idare eder beni farklı bişey bulursam kendime paylaşırım ki :)

cnm bzı uzmek ne demek aramzda olmazsan daha cok uzulucezzz...hepımz burda bırbırımzn derdını paylasmk ıcın varız...sen durgunsun uzgunsun o da uzuluyo annesı senn rah durumun onuda etkılıyo. o da uzgun ama neden uzuldugunu bılmıyo....hersey guzel olucak...yeterkı sen canını skma...

ayyy canım yaa üzülmene sebep oldum sanırım lütfen kusuruma bakma helal et hakkını seni çok iyi anlıyorum.bende üniversiteyi dışarda okudum 1 yıl sonrada evlenip dışarıya gelin gittim 4 sene gurbetten sonra tekrar ailemin yaşadıgı şehre taşındım iş hayatı sebebiyle.hayatta olsunlar başımızda olsunlarda uzaklıklar bile bi şekilde aşılabiliyor öyle düşünmek lazım

Kızlar ben nerede doğum yapacağımı daha karar vermedim hastane araştırıyorum,İstanbul bahçelievlerdeki Aile hastanesini bilen var mı sizce nasıl orası ?

bende seni çok merak ediyordum canım nasılsın iyi misin? bi ara türkiyeye gelcektin sanırım geçmişide okuyamadım bişeyler yazdıysan

dün gördüğüm saatleri canım hatırlamıyorum bile herseferinde saate bakıp pöflemekten içim şişti. dediğin gibi sola yatsam olmuyor sağa yatsam olmuyor nefeste alamıyorum boğulcam sanki ne tarafıma yatsam sırtım ağrıyor. en son yastığımı kaldırdım sırtımı dayayarak uyuyayım dedim en azından öyle sırt üstü olunca bebekte zorlanıyormuş ya nefes almakta oturarak uyumayı denedim yok yok yokk gece çıldıracaktım. biraz içim geçer gibi olacaktı eşim dürttü uyanmış tutulcaksın öyle diee. .eh dedim ya dokunma dalmaya çalışıyorum die.. şu son zamanlarımda başladı yatak sorunu, sanıyorum 9 aya kadar gidecek böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…