- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #24.501
canlar bende uyuyamıyorum dün saat 2 buçuğu gördüm en son sabahta geç kalkıyorum uyku düzenim bozuldu resmen ya bıu seferde gece uykum gelmiyor. offf mahvoldum iki gündür vallahi bu uyku yüzünden yaa.sağa döünüyorum ama sağ tarafım çok acıyor sağım sola yatıyorum bir zaman sonra solda da rahat edemiyorum düz yatsam nefes alamıyorum ayyy ne yapsam bilemedim.süt içip yattım ama işe yaramadı vallahi
dün gördüğüm saatleri canım hatırlamıyorum bile herseferinde saate bakıp pöflemekten içim şişti. dediğin gibi sola yatsam olmuyor sağa yatsam olmuyor nefeste alamıyorum boğulcam sanki ne tarafıma yatsam sırtım ağrıyor. en son yastığımı kaldırdım sırtımı dayayarak uyuyayım dedim en azından öyle sırt üstü olunca bebekte zorlanıyormuş ya nefes almakta oturarak uyumayı denedim yok yok yokk gece çıldıracaktım. biraz içim geçer gibi olacaktı eşim dürttü uyanmış tutulcaksın öyle diee. .eh dedim ya dokunma dalmaya çalışıyorum die.. şu son zamanlarımda başladı yatak sorunu, sanıyorum 9 aya kadar gidecek böyle
ayyy canım yaa üzülmene sebep oldum sanırım lütfen kusuruma bakma helal et hakkını seni çok iyi anlıyorum.bende üniversiteyi dışarda okudum 1 yıl sonrada evlenip dışarıya gelin gittim 4 sene gurbetten sonra tekrar ailemin yaşadıgı şehre taşındım iş hayatı sebebiyle.hayatta olsunlar başımızda olsunlarda uzaklıklar bile bi şekilde aşılabiliyor öyle düşünmek lazım
aynen bende öyleyim kızlar...hatta size sorcaktım..sırtüstü çokmu zararlı die..kendimi sırtüstü yatarken buluyorumm bebiş rahatsıs olur die hep sola dönüyorum ama hepuyandığımda ya sağdaym ya sırtüstü bide her tarafım kasılmş gibi hissediyorumm karnım gerilmş gibi korkuyorumm nasıl uyuyacağımı şaşırıyorumm...
ama gerçekten sırtüstü uzanınca bebiş tekmelio rahatsıs oluo demek...
azz kaldı 3 ayımıs kaldı dayanmalıyıs :)
aynen bende öyleyim kızlar...hatta size sorcaktım..sırtüstü çokmu zararlı die..kendimi sırtüstü yatarken buluyorumm bebiş rahatsıs olur die hep sola dönüyorum ama hepuyandığımda ya sağdaym ya sırtüstü bide her tarafım kasılmş gibi hissediyorumm karnım gerilmş gibi korkuyorumm nasıl uyuyacağımı şaşırıyorumm...
ama gerçekten sırtüstü uzanınca bebiş tekmelio rahatsıs oluo demek...
azz kaldı 3 ayımıs kaldı dayanmalıyıs :)
o 3 ay yandık vallahi hele sıcak offf ben hiç sıcağı sevmem kiiiii mahvoldum yani anlayacağınız kızlar. bu aralar yeme işini abarttım bende evde kimse yok durdukça yemek yiyorum cipsler eti hoşbeşler havada uçuşuyo
günaydın kızlar
ben sizinle vedalaşmaya geldim
ama gitmeden sizden bir ricam olacak. hamilelerin duası kabul olur derler ya; benim oğlum için dua eder misiniz?
daha önce bahsetmiştim. ayrıntılı ultrasonda bebeği besleyen damarların akışı az çıkmıştı. 2 hafta sonra bakalım demişti.
bu kontrolde de bir değişiklik çıkmadı.
şu an için sorun olmaz ama bebeğin kilosu arttıkça vücudun kan pompalamakta zorlanır bu da yüksek tansiyona sebep olur dedi.
bu duurmda 32. haftada bebeği alıp 1 ay küvözde yaşatmak gerekebilir dedi
dedi de dedi işte
o kadar üzgünüm ki.
kendimi olumlu düşünmeye zorluyorum.
bu zamana kadar çok rahat bir hamilelik geçirdim. bir kere bulantı, kusma dahi yaşamadım. hep Rabbime güvendim, sığındım.
olumlu olmanın faydalarını yaşadığımı düşündüm.
bu haber beni yıktı.
elimden bişey gelmiyor.
tüp bebekle olan bir hamilelik
Rabbim acısını göstermesin bebeğimin inşallah
eğer bana dua ederseniz çok sevinirim
hepinizi öpüyorum ve hayırlı hamilelikler, doğumlar diliyorum şimdiden
kendinize ve yeğenlerime iyi bakın
bende seni çok merak ediyordum canım nasılsın iyi misin? bi ara türkiyeye gelcektin sanırım geçmişide okuyamadım bişeyler yazdıysan
cnm bz dun markete gttk esımle....orda cıkolata gordmm ama nası cnm ıstedı saldırıcam yanı...daha aksam yemegıde yememstk actımda cok..eve gldk kapıdan grdm posetlere saldrdm buldm cıkolatayı yedm..esım noluyo ac ac yeme dedı..ya ne dıyosun eve gelene kadar bunun hayalını kurdm dedm..markette yeseydnn bos jelatını okutrdk kasada dıyo .....asermek ne demek bn bunu yenı yenı yasamaya bsladmmm
yarasın bıdığıma .bende öyleyim marketten elimde meyve yerken çıktım sen yine dayanmışsın eve kadar eşim krize giriyor gülmekten yürürken. 45 kiloluk yemek yemeyen anneni ne yaptın kızım aferin sana diyor
kızlar bu arada 2 gun sonra bzım evlılık yıldonumumuzz ılk yılımz bıtıyo bı suprz yapmak ıstıyorm esımee...bı fıkır versenızzz :)
canımmm Allah yar ve yardımcın olsun sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah.:128: iyi düşün iyi olsun . bence gitmegünaydın kızlar
ben sizinle vedalaşmaya geldim
ama gitmeden sizden bir ricam olacak. hamilelerin duası kabul olur derler ya; benim oğlum için dua eder misiniz?
daha önce bahsetmiştim. ayrıntılı ultrasonda bebeği besleyen damarların akışı az çıkmıştı. 2 hafta sonra bakalım demişti.
bu kontrolde de bir değişiklik çıkmadı.
şu an için sorun olmaz ama bebeğin kilosu arttıkça vücudun kan pompalamakta zorlanır bu da yüksek tansiyona sebep olur dedi.
bu duurmda 32. haftada bebeği alıp 1 ay küvözde yaşatmak gerekebilir dedi
dedi de dedi işte
o kadar üzgünüm ki.
kendimi olumlu düşünmeye zorluyorum.
bu zamana kadar çok rahat bir hamilelik geçirdim. bir kere bulantı, kusma dahi yaşamadım. hep Rabbime güvendim, sığındım.
olumlu olmanın faydalarını yaşadığımı düşündüm.
bu haber beni yıktı.
elimden bişey gelmiyor.
tüp bebekle olan bir hamilelik
Rabbim acısını göstermesin bebeğimin inşallah
eğer bana dua ederseniz çok sevinirim
hepinizi öpüyorum ve hayırlı hamilelikler, doğumlar diliyorum şimdiden
kendinize ve yeğenlerime iyi bakın
cnm ben hıc sut ıcemıyordum. bebegımın bole durumu oldugunu ogrenınce ıcmeye basladım mecburen gunde yrm lıtre ıcıyorum. 3.5- 4 lıtre su ıcmeye basladım. meyvelerın bırı gelıyor bırı gıdıyor ozellıkle elma yenmesının ıyı oldugunu okudum. şekerım var bıde 2 saatte bır yemeye ozen gosterıyorum. beyazlar yasak artık bana. tam tahıllı ekmege gectım. durumu ogrendım bu sısteme gectım. 10 gun sonra bebegım cok guzel kılo almıstı.... sütü şiddetle tavsıye edıyorum!!!!
allahım nasıp edıcek ıns. sıkma canını. kan sulandırıcı bende kullandım. baktık olmuyor hergun ıgne vurunmaya basladım karnımdam. kendım yapıyorum. clexan. bır sor dr una ıstersen. sık sık kontrol sart zaten oledır de aklında olsun. 28 ılk etabımız cok az kaldı baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?