2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dünki gerginliğim üzerine bugün çok iyim :)
İnternette bir kaç makale okudum anne karnındaki bebeğin herşeyi hissetmesi ile ilgili.Lütfen hepimiz çok sakin olalım.Biz hamileliğimizi ne kadar sakin,mutlu ve pozitif geçirirsek bebeklerimiz o denli sakin olacaklar.Bunu çevremde de gördüm sürekli ağlayan,gergin,kararsız annelerin bebekleri doğduklarında çok stresli bebekler oldular.
Dış etkenler herne kadar etkilesede biz boşverip geçelim.Ailemiz bile olsa kimsenin bizi üzmeye hakkı yok.

(Bu ne pozitiflik şaştım kendime )

Son düzenleme:
kzlar gunaydn..bu sislik ve gaz bni olduruyo..gece bi uyandm karnm tas gbi ve alt kismi oyle geriliyoduki nefes alamadm acidan..bnm bu bagrsak durumum nolucak suan hala sisim ve acayip sinirm bozuk bu yuzdn

canım çok sevindim geçmiş olsun .maşallahhh diyelimm

Sağol canım benim :)

Geçmiş olsun şişlik neden olur ki canım göster bi istersen geçmediyse önemli bişey olabilir.

Herkese tekrar merhaba....Umarim hersey yolundadir...anlayamadigim birsey var..kasilmalari nasil anliyorsunuz :) yani agriyla kasilmanin arasindaki fark ne ben onu kestirebilmis degilim...yada bebegin itmesiyle gerilmesiyle kasilmanin farki ne...bide akintiniz oluyormu..bole kokusuz renksiz ama damla su gibi....benim arada oluyor acaba normalmi ...

kzlar gunaydn..bu sislik ve gaz bni olduruyo..gece bi uyandm karnm tas gbi ve alt kismi oyle geriliyoduki nefes alamadm acidan..bnm bu bagrsak durumum nolucak suan hala sisim ve acayip sinirm bozuk bu yuzdn

Canım erik de çok iyi geliyor bağırsak sorunlarına dene istersen. Şişkinlik çok zor inşallah geçer

merhaba bende size bir kaç birşey sormak istiyorum...ben öğretmenim eğitim sandığına bağlıyım....dr um özel doğumumda özel hastanede olacak...bizim ssk lılar ile aynı mı?

tatlırüya inan eğitim sandığını hiç bilmiyorum seni yanlış yönlerdirmeyim.

Ben soyle bisey duydum.eger raporu 32.ci hafta alip 40 haftadan sonra.dogum yaprsan para falan alamiyomussun bi bilgin varmi acaba

hiç duymadım olurmu öyle şey canım ne zaman doğum yaparsan o zaman alırsın doğum raporunu ve paranı

uzuuuun bir aradan sonra yeniden burdayım geçmiş oku oku bitmez şimdi arkadaşlar ya benim kızım çok az hareket ediyo kaç gündür resmen bunalıma soktu beni hareket etmiyor diyemem ama gün için 2-3 kez birde sabah namazı civarlarında hareket ediyor. geride kalan zaman diliminde hep uyuyo mu bu sıpa anlamadım

kızlar ayaklarım nasıl şişti benim yaaa daha çok ayağım ve bileklerim
kızım akşam diyoki anne fil ayağı gibi ayakların

Günaydın annişler geçmişi anca bitirebildim.
Saat 8 den beri 10 kez elektrik kesildi alıntılarım hep gitti aklıma gelenleri yazayım.

Yaşamayıseviyorum- Canım eşine yaptığın süpriz süpermiş sen uyuyu olsanda eminim çok sevinmiştir. Ama o resimle tayin bombası onda kalmış bence

Hayatımsın canım bütün gün dinlenmene rağmen hala mı ağrın var. Dikkat et kendine canım. Haberdar et.

Pencere canım umarım çabucak toparlanırsın.

Reddd senin minnoş ne kadar büyümüş maşallah canım. Amann sağlığı yerinde olsun kuzucuğunun.

Çok çok çoooooook güzel bir gün olsun inşallah... Artık enerji dolu, neşeli, cıvıl cıvıl olmak istiyorum

merhaba bayanlar ben de ağustos annesi olacağım inş. burada yeniyim

Aramıza hoşgeldin canım

kızlar yaa bu belimin ağrısı bacağıma wuruo sağ bacağıma we resmen acı çekiyorumm yürüyemiyorum basamıyorumm normal mi bu ? süt içtm kalsiyum magnezyum içtim geçmio (( cnm çok sıkılıo

Geçmiyo canım geçmiyorrrrrr, birçoğumuz aynı sıkıntıyı yaşıyor, söylenenlere göre normalmiş, bana pek normal gelmese de dr. da öyle diyor.... Ayakta durma fazla yürüme yorulma diyor...

Kızlar bizde oğluma Salih ismini düşündük ama daha tam karar veremedik nasıl sizce

Bence çok güzel bir isim

günaydın herkese sıcak bi günden bugün elim şişmiş alyansımı evde bıraktım Allahtan tek taşım oluo

Bende kaçgündür takmıyor yüzüklerimi, eşim boşver gerek te yok zaten, evli olduğun fazlasıyla belli oluyor diyor

Canım o şişlik bebeğin bağırsaklarına ve mesanene yaptığı baskıdan kaynaklanıyor. Bende de oluyor wc ye gidince azalıyor biraz rahatlıyorum.seninde öyledir muhtemelen...

Offffff dertlerimiz hiç bitmiyor yaaa Soda iç canım belki iyi gelir...

kızlar ayaklarım nasıl şişti benim yaaa daha çok ayağım ve bileklerim
kızım akşam diyoki anne fil ayağı gibi ayakların

Bak sen cimcimeye

canım geçmiş olsun bi doktora görün istersen.

günaydın topiğin en datlu anneleri

canım bende de vardı o sorun biliyorsun fıstığım ben günde 2 kere nesfit yemeye başladım sabah ve ara öğünde yiyorum biraz daha iyiyim şükür doktorda yararlı buldu bir dene kuzum istersen nesfitinki güzel oluyor

aynen canım katılıyorum az kaldı zaten kıyamam o meleklere yaa üzülmesinler karnımızda

kızlar anne lütfen sitesinden alış veriş yapan varmı fikirlerinizi alabilirmiyim ?

ben ben beeeeen gayet sorunsuz teslimat yaşadım ben çok da ilgililerdi ama sen bilirsin canımcım

Policim tuzu bırakmadın mı? İşte çok mu ayaktasın eve gittiğinde duvara dik kan dolaşımını huzlandır canım

yemeklere ayrıyeten tuz atmıyorum işyerinde ne çıkarsa onu yiyorum normaldede çok tuzlu yemem
işyerinde tam tersi sürekli oturuyorum ayağıma A4 kolisi koydum ama çok fayda etmedi hafta sonu şişmiyo ayakta olduğumdan :)

policim burda benim hamile arkadaşım var onunda şişlik oluyor ayaklarında doktor suyu artır yarım saatte bir bardak iç ayaklarını yükseğe koy dedi vallahi geçti şimdi rahatım ödem varmış diyor

arkideşler benim 1. kızımın adı zeynep 2. yi de zehra düşünüyorum inşallah.ama dün burda bi arkadaş dedikii ayy napacaksın çok demode bi isim başka isimmi yok hadi zeynep neyse de zehra iyi değil dedi kafamı karıştırdı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…