- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.841
canım çok sevindim geçmiş olsun .maşallahhh diyelimm
Bebeklerimizle sağlıklı ve huzurlu bir gün daha yaşamak dileğiyle....Umarım herkes iyidir.... bişey soracam... Dün benim sağ kasıkda ağrım vardı arada bi oluyordu normaldir diye düşündüm. ama dün akşam hem ağrı hemde şişlik vardı sizce normalmi hiç yaşamadım böyle bişey çok sasırdım.... sizlerde olan var mı bugün acele randevu alıp göstersem mi doktora acaba..... ben bi geçmişide okuyayım bakim..... Kolay gelsin herkese
o zaman bişey diyemem canım,dediğim gibi benim detaylıya gittiğim prof.baktırmamı söylemişti,dinlenme anında 120 lere çıkıyor diyince...evet bir miktarı normal zaten ben de dedim hamilelikte daha hızlı atıyor nabız...
ya var ya sesli olarak "aaaaaa" diye bağırdım evdeyemin ederim ben aynı şeyi düşünmüştüm eskiden...inci tanem diye
çok güzel bi isim bence...hatta eşime de söylemiştim o zaman....
biz de var canım..ben de önümüzdeki kontrolde o iğneden olacağım...yalnız indirekt coombs diye bi test yapılıyomuş öncesinde sanırım dimi?
evet canım..bize yaptı negatif çıktı indirekt coombs...uyuşmazlık sorunu varsa bebekte sarılık görülme ihtimali fazlaymış,duymuş muydun böyle bir şey?bu arada çarpıntıdan ben de çekiyorum...şu anda bile kalbim yoruyor beni..bir kardiyologa mı gitsem?kan değerleri,tiroid ve tansiyon normal çünkü..çantaları hazırlama vakti geldi bence de:)okiedog diye bir markayı çok övüyorlar,ben de ondan almak istiyorum...sizler aldınız mı çantalarınızı?
cnm ben e bebek ten okiedog marka çanta aldım,çok beğendim, acayip kullanışlı gözüküyor. hem capraz çanta hem sırt çantası olarak kullanılabiliyor ve çok kaliteli.
kzlar gunaydn..bu sislik ve gaz bni olduruyo..gece bi uyandm karnm tas gbi ve alt kismi oyle geriliyoduki nefes alamadm acidan..bnm bu bagrsak durumum nolucak suan hala sisim ve acayip sinirm bozuk bu yuzdn
merhaba bende size bir kaç birşey sormak istiyorum...ben öğretmenim eğitim sandığına bağlıyım....dr um özel doğumumda özel hastanede olacak...bizim ssk lılar ile aynı mı?
Ben soyle bisey duydum.eger raporu 32.ci hafta alip 40 haftadan sonra.dogum yaprsan para falan alamiyomussun bi bilgin varmi acaba
kızlar ayaklarım nasıl şişti benim yaaa daha çok ayağım ve bileklerim
kızım akşam diyoki anne fil ayağı gibi ayakların
merhaba bayanlar ben de ağustos annesi olacağım inş. burada yeniyim
kızlar yaa bu belimin ağrısı bacağıma wuruo sağ bacağıma we resmen acı çekiyorumm yürüyemiyorum basamıyorumm normal mi bu ? süt içtm kalsiyum magnezyum içtim geçmio(( cnm çok sıkılıo
Kızlar bizde oğluma Salih ismini düşündük ama daha tam karar veremedik nasıl sizce
günaydın herkese sıcak bi günden bugün elim şişmiş alyansımı evde bıraktım Allahtan tek taşım oluo
Bebeklerimizle sağlıklı ve huzurlu bir gün daha yaşamak dileğiyle....Umarım herkes iyidir.... bişey soracam... Dün benim sağ kasıkda ağrım vardı arada bi oluyordu normaldir diye düşündüm. ama dün akşam hem ağrı hemde şişlik vardı sizce normalmi hiç yaşamadım böyle bişey çok sasırdım.... sizlerde olan var mı bugün acele randevu alıp göstersem mi doktora acaba..... ben bi geçmişide okuyayım bakim..... Kolay gelsin herkese
kzlar gunaydn..bu sislik ve gaz bni olduruyo..gece bi uyandm karnm tas gbi ve alt kismi oyle geriliyoduki nefes alamadm acidan..bnm bu bagrsak durumum nolucak suan hala sisim ve acayip sinirm bozuk bu yuzdn
kızlar ayaklarım nasıl şişti benim yaaa daha çok ayağım ve bileklerim
kızım akşam diyoki anne fil ayağı gibi ayakların
Kızlar dünki gerginliğim üzerine bugün çok iyim :)
İnternette bir kaç makale okudum anne karnındaki bebeğin herşeyi hissetmesi ile ilgili.Lütfen hepimiz çok sakin olalım.Biz hamileliğimizi ne kadar sakin,mutlu ve pozitif geçirirsek bebeklerimiz o denli sakin olacaklar.Bunu çevremde de gördüm sürekli ağlayan,gergin,kararsız annelerin bebekleri doğduklarında çok stresli bebekler oldular.
Dış etkenler herne kadar etkilesede biz boşverip geçelim.Ailemiz bile olsa kimsenin bizi üzmeye hakkı yok.
(Bu ne pozitiflik şaştım kendime)
kızlar anne lütfen sitesinden alış veriş yapan varmı fikirlerinizi alabilirmiyim ?
Yaşamayıseviyorum- Canım eşine yaptığın süpriz süpermiş sen uyuyu olsanda eminim çok sevinmiştir. Ama o resimle tayin bombası onda kalmış bence
Policim tuzu bırakmadın mı? İşte çok mu ayaktasın eve gittiğinde duvara dik kan dolaşımını huzlandır canım
yemeklere ayrıyeten tuz atmıyorum işyerinde ne çıkarsa onu yiyorum normaldede çok tuzlu yemem
işyerinde tam tersi sürekli oturuyorum ayağıma A4 kolisi koydum ama çok fayda etmedi hafta sonu şişmiyo ayakta olduğumdan :)
policim burda benim hamile arkadaşım var onunda şişlik oluyor ayaklarında doktor suyu artır yarım saatte bir bardak iç ayaklarını yükseğe koy dedi vallahi geçtişimdi rahatım ödem varmış diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?