- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.861
kzlar gunaydn..bu sislik ve gaz bni olduruyo..gece bi uyandm karnm tas gbi ve alt kismi oyle geriliyoduki nefes alamadm acidan..bnm bu bagrsak durumum nolucak suan hala sisim ve acayip sinirm bozuk bu yuzdn
ben hamile kalmadan önce inanılmaz pessimist biriydim. herşeyin altında bir olumsuzluk arar,hep karamsarlık yapardım.. ama hamileliğimden beri ben resmen bir "POLLYANNA" gibi geziyorum ortalıktaKızlar dünki gerginliğim üzerine bugün çok iyim :)
İnternette bir kaç makale okudum anne karnındaki bebeğin herşeyi hissetmesi ile ilgili.Lütfen hepimiz çok sakin olalım.Biz hamileliğimizi ne kadar sakin,mutlu ve pozitif geçirirsek bebeklerimiz o denli sakin olacaklar.Bunu çevremde de gördüm sürekli ağlayan,gergin,kararsız annelerin bebekleri doğduklarında çok stresli bebekler oldular.
Dış etkenler herne kadar etkilesede biz boşverip geçelim.Ailemiz bile olsa kimsenin bizi üzmeye hakkı yok.
(Bu ne pozitiflik şaştım kendime)
arkideşler benim 1. kızımın adı zeynep 2. yi de zehra düşünüyorum inşallah.ama dün burda bi arkadaş dedikii ayy napacaksın çok demode bi isim başka isimmi yok hadi zeynep neyse de zehra iyi değil dedi kafamı karıştırdı yaaa
gayet anlamli ve güzel bi sim annesi adıyla yaşasın oğluşun inş.önemli olan senin içine sinmesi bence
Akşam denedim giriyomuş içeri yaDuruş önemli püf noktası dizleri hafif kırmak sanırım :) Öncesi sonrası diye fotoğraf çekcem çok komik oluyo
Abimin ismi olduğu için tabiki çok güzel :)
Bebeklerimizle sağlıklı ve huzurlu bir gün daha yaşamak dileğiyle....Umarım herkes iyidir.... bişey soracam... Dün benim sağ kasıkda ağrım vardı arada bi oluyordu normaldir diye düşündüm. ama dün akşam hem ağrı hemde şişlik vardı sizce normalmi hiç yaşamadım böyle bişey çok sasırdım.... sizlerde olan var mı bugün acele randevu alıp göstersem mi doktora acaba..... ben bi geçmişide okuyayım bakim..... Kolay gelsin herkese
Kızlar dünki gerginliğim üzerine bugün çok iyim :)
İnternette bir kaç makale okudum anne karnındaki bebeğin herşeyi hissetmesi ile ilgili.Lütfen hepimiz çok sakin olalım.Biz hamileliğimizi ne kadar sakin,mutlu ve pozitif geçirirsek bebeklerimiz o denli sakin olacaklar.Bunu çevremde de gördüm sürekli ağlayan,gergin,kararsız annelerin bebekleri doğduklarında çok stresli bebekler oldular.
Dış etkenler herne kadar etkilesede biz boşverip geçelim.Ailemiz bile olsa kimsenin bizi üzmeye hakkı yok.
(Bu ne pozitiflik şaştım kendime)
uzuuuun bir aradan sonra yeniden burdayım geçmiş oku oku bitmez şimdiarkadaşlar ya benim kızım çok az hareket ediyo kaç gündür resmen bunalıma soktu beni hareket etmiyor diyemem ama gün için 2-3 kez birde sabah namazı civarlarında hareket ediyor. geride kalan zaman diliminde hep uyuyo mu bu sıpa anlamadım
Çok çok çoooooook güzel bir gün olsun inşallah... Artık enerji dolu, neşeli, cıvıl cıvıl olmak istiyorum
Aramıza hoşgeldin canım
Geçmiyo canım geçmiyorrrrrr, birçoğumuz aynı sıkıntıyı yaşıyor, söylenenlere göre normalmiş, bana pek normal gelmese de dr. da öyle diyor.... Ayakta durma fazla yürüme yorulma diyor...
Bence çok güzel bir isim
Bende kaçgündür takmıyor yüzüklerimi, eşim boşver gerek te yok zaten, evli olduğun fazlasıyla belli oluyor diyor
Canım o şişlik bebeğin bağırsaklarına ve mesanene yaptığı baskıdan kaynaklanıyor. Bende de oluyor wc ye gidince azalıyor biraz rahatlıyorum.seninde öyledir muhtemelen...
Offffff dertlerimiz hiç bitmiyor yaaaSoda iç canım belki iyi gelir...
Bak sen cimcimeye
arkideşler benim 1. kızımın adı zeynep 2. yi de zehra düşünüyorum inşallah.ama dün burda bi arkadaş dedikii ayy napacaksın çok demode bi isim başka isimmi yok hadi zeynep neyse de zehra iyi değil dedi kafamı karıştırdı yaaa
çokk inanıyorum ben bunaa .... dün dişçideyken önce rahattım çok güzel anlattı adam anestziyide yaptı bi güzel :) sonra başka odadan çağırdılar girdim içeriye bir bayan( işlemi yapacak olan doktormuş) bana bir bakışı vardı inanılmazdı neden öyle baktınız dedim sen neden anestezi aldın ben olsam o riski almazdım o vebalie giremem ben fln dedi ben Yusuf Yusuf tabiişaştım kaldım az önce meslektaşınız aksini söyledi dedim bir zararı olmayacağını dedi siz böyle dediniz dedim sonra diğer doktor içeri girdi hemen kadın sustu ve siz bilirsiniz dedi ... ee ben huylandım tabi kalbim çarpıyor içim daraldı bebekte ben kasıldıkça kasıldı berbattı dün yarım saat düşündüm kafamın karışıklığını gidermeye çalıştım sonra anestei yapan doktor tekrar gelip konuştu benle eşimde içerde bekliyor yapacaksan yap yoksa hemen gidelim dedi destek vereceğine.. sonra orda bi hasta vardı beni çok rahatlattı ayetel kürsü oku hiçbişey olmaz anestezini olmuşsun artık geriye ne kaldı yaptır gitsin dedi bişey olacaksa zaten olur dedi .. sonra derin nefes alarak oturdum koltuğa vee o kadar kolay geçtiki işlem 10 dk sürmedi zaten .. tabii o beni korkutan kadın dişçi beni kabul etmedi meğer hamileyim diye sorumluluk almak istemediği için beni vazgeçirmeye çalışmış.. çok stres yaptırdı bana uyuz oldum o kadına
benimkide çok büyük darbeler vurmuyor maalesef ben alıştım artık başta korkuyordum ama sanırım karın yapısına bağlıyorum ben
teşekkürler cnmm isme karar vermemiz çok ilginçti ben kaç gündür aklımda salih ismini tutuyordum ama eşim beğenmez diye hiç söylemedim bile akşam çatladım artık bebeğin ismine karar versek dedim ne olcak bu çocuğun adı dedim eşimde bana ,Salih demezmiiiayy ne komikti ciddimisin dedim evet dedi sanırım kararımız netleşecek anlamıda güzel hem
Önemli olan senin ne istediğin canım, başkalarının lafına bakma boşver. Herkesi memnun edemezsin, herkesin farklı bir düşüncesi oluyor. Senin içine siniyorsa tamamdır. Modern isim olunca madalya mı takıyorlar sanki , yada çocuğuna ilginç isim koyanlar daha mı mutlu oluyor... Boş işler bunlar bence canım... takma kafanı böyle şeylere. ZEHRA gayet te güzel....
Canım güzel olmazmı hiç Efendimizin(s.a.v.) kızının adı Fatımatüz Zehra ve anlamı da çok güzel.
İsmine benzeyen mübarek bir kızın olur inşaAllah. Anlamı ve güzel isim çocuğun anne baba üzerindeki hakkı.
Kızımın ismini önceden kararlaştırmıştık. Ama bir kızım daha olurda inşaAllah Zehra koymak istiyorum
aaa öylemii :)) nasıl abin huyu suyuhani ismiyle kişiliği benermişya
canım geçmiş olsun aynısı bendede oldu dün gece garip bir ağrıydı bende anlamadım ama sanki ga sıkıştırıyormuş gibi geldi bana belkide basit bişeydir yada rahmin genişlemesindendir bekle biraz daha cnm stres yapma
çokk inanıyorum ben bunaa .... dün dişçideyken önce rahattım çok güzel anlattı adam anestziyide yaptı bi güzel :) sonra başka odadan çağırdılar girdim içeriye bir bayan( işlemi yapacak olan doktormuş) bana bir bakışı vardı inanılmazdı neden öyle baktınız dedim sen neden anestezi aldın ben olsam o riski almazdım o vebalie giremem ben fln dedi ben Yusuf Yusuf tabiişaştım kaldım az önce meslektaşınız aksini söyledi dedim bir zararı olmayacağını dedi siz böyle dediniz dedim sonra diğer doktor içeri girdi hemen kadın sustu ve siz bilirsiniz dedi ... ee ben huylandım tabi kalbim çarpıyor içim daraldı bebekte ben kasıldıkça kasıldı berbattı dün yarım saat düşündüm kafamın karışıklığını gidermeye çalıştım sonra anestei yapan doktor tekrar gelip konuştu benle eşimde içerde bekliyor yapacaksan yap yoksa hemen gidelim dedi destek vereceğine.. sonra orda bi hasta vardı beni çok rahatlattı ayetel kürsü oku hiçbişey olmaz anestezini olmuşsun artık geriye ne kaldı yaptır gitsin dedi bişey olacaksa zaten olur dedi .. sonra derin nefes alarak oturdum koltuğa vee o kadar kolay geçtiki işlem 10 dk sürmedi zaten .. tabii o beni korkutan kadın dişçi beni kabul etmedi meğer hamileyim diye sorumluluk almak istemediği için beni vazgeçirmeye çalışmış.. çok stres yaptırdı bana uyuz oldum o kadına
teşekkürler cnmm isme karar vermemiz çok ilginçti ben kaç gündür aklımda salih ismini tutuyordum ama eşim beğenmez diye hiç söylemedim bile akşam çatladım artık bebeğin ismine karar versek dedim ne olcak bu çocuğun adı dedim eşimde bana ,Salih demezmiiiayy ne komikti ciddimisin dedim evet dedi sanırım kararımız netleşecek anlamıda güzel hem
günaydınnn güzel arkadaşlarım
GÜNEBAKANCMM çok sevindim canım iyi olmana. inşallah bidaha yaşamazsın tatlm
canım benim yaa ne zordur bilirim geçenlerde bana da olmuştu hatırlarsan :/ soda,erik,acı gibi şeyler tüketmeye çalış..
ben hamile kalmadan önce inanılmaz pessimist biriydim. herşeyin altında bir olumsuzluk arar,hep karamsarlık yapardım.. ama hamileliğimden beri ben resmen bir "POLLYANNA" gibi geziyorum ortalıktaherşey yolundaa, aa olur olur halledilir, sorun yok ya nolmuş bu da dert mi? tarzında cümleler dilime pelesenk olmuş durumda :))) ama hiçç şikayetçi değilim çünkü gerçekten bazı şeyleri dert etmenin ne kadar anlamsız olduğunu öğrendim ve şimdi çok iyiyiiimm
Soylemeden duramiycam. Ben bu isim konusunda olumsuz yorum yapanlara fena gicigim. İsim beğenmek gercekten çok zor zaten Densizin biri geliyo moral bozuyor. İsimde zevk meselesi herkesin görüşü zevki farklı beğenmediysen yorum yapmazsın kötü demezsin . İnsanın ciddi hevesi kaçıyor sonra .
Bu arada ben eski isimlerden çok hoşlanmam poli sadece 2 tane kiz ismi severim o da Zehra ve Zeynep :)
çookk teşekkürler tatlım yaa sizinde beğenmenie sevindim
çok sinir oluyorum kendini düşünüp kolayca yalan söyleyenlere. ben implant yaptırdım be hamileyken gelip o kadına ne diyon sen bacım diyesim var burdaki pazarcı sinirlnediğine öyle diyordasaçmalamış resmen siz doktor olarak benim acıdan kıvranıp daha çok kasılmamın vebaline nasıl giriyorsunuz deseydin ya manyak kadınmış cidden o. ben. implantı yaptırdım dikişlerim alındı bir hafta sonra sonra onlarla 2 ay gezdim dolaştım 3.5aylıkken üst kaplamasını taktı implantın doktor düşün yani bnei acılar içinde bıraksa asıl erken doğururdum yani
Yaa bu modern isim de ne demek onu hiç anlamıyorum.
Neye göre kime göre modern yada demode.
Nerden anlaşılıyor modern olduğu
Mesela ECRİN ismi bir zamanlar ne kadar moda ve moderndi güya ,
herkes onu koydu bebeğine şimdi çok demode vede anlamsızmış meğer.
Ve bunun gibi birçok isim var, insanlar yeni duyduğu birşeyi modern sanıyor hemen, çok saçma. Biraz kullanılınca demode oluyor...
o zaman hepimiz belli bir yaştan sonra isimlerimizi değiştirelim modası geçti diye
Bir arkadaşım ilginçlik olsun, kimsede olmasın diye TUĞSEM koymuş kızının adını, anlamını bilmiyorum ama ben hiç sevmedim.
Ne o öyle TUUU SANA der gibi.
Ama onlar beğenmiş ne yapcannn
Yaa bu modern isim de ne demek onu hiç anlamıyorum.
Neye göre kime göre modern yada demode.
Nerden anlaşılıyor modern olduğu
Mesela ECRİN ismi bir zamanlar ne kadar moda ve moderndi güya ,
herkes onu koydu bebeğine şimdi çok demode vede anlamsızmış meğer.
Ve bunun gibi birçok isim var, insanlar yeni duyduğu birşeyi modern sanıyor hemen, çok saçma. Biraz kullanılınca demode oluyor...
o zaman hepimiz belli bir yaştan sonra isimlerimizi değiştirelim modası geçti diye
Bir arkadaşım ilginçlik olsun, kimsede olmasın diye TUĞSEM koymuş kızının adını, anlamını bilmiyorum ama ben hiç sevmedim.
Ne o öyle TUUU SANA der gibi.
Ama onlar beğenmiş ne yapcannn
çookk teşekkürler tatlım yaa sizinde beğenmenie sevindim :)
aaa öylemii :)) nasıl abin huyu suyuhani ismiyle kişiliği benermişya
canım geçmiş olsun aynısı bendede oldu dün gece garip bir ağrıydı bende anlamadım ama sanki ga sıkıştırıyormuş gibi geldi bana belkide basit bişeydir yada rahmin genişlemesindendir bekle biraz daha cnm stres yapma
benimde dişimin birazı kırıldı dişçi kaplama yapmamız lazım dedi. napsamki gitsem mi acaba
benimkide çok büyük darbeler vurmuyor maalesef ben alıştım artık başta korkuyordum ama sanırım karın yapısına bağlıyorum ben
galiba canım karnımızın içi pek geniş heralde :) sağlıkları yerinde olsunda inşallah gerisi önemli değil. ama insan başkalarını duyunca endişeleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?