- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #28.881
Önemli olan senin ne istediğin canım, başkalarının lafına bakma boşver. Herkesi memnun edemezsin, herkesin farklı bir düşüncesi oluyor. Senin içine siniyorsa tamamdır. Modern isim olunca madalya mı takıyorlar sanki , yada çocuğuna ilginç isim koyanlar daha mı mutlu oluyor... Boş işler bunlar bence canım... takma kafanı böyle şeylere. ZEHRA gayet te güzel....
aynen katılıyorum...
biz ömer musab ismini koyacağız dediğimizde bizi vazgeçirmek isteyenler bile oldu
ömer güzelde musab neymiş söylemesi zor ömer bulut nasıl mesela diye akıl veren bile oldu
ama biz eşimle özellikle sahabe isimlerinden olsun istedik
karşı çıkanlara da bıkmadan bu isimlerin ne kadar özel ve değerli insanların isimleri olduğunu anlatıyoruz...
sonrasında beğenen beğeniyor, beğenmeyenlerde hiiç umurumda değil walla
aynen öyle ...
cidden mii kız ne güzell çokk sevindimm benim de öyle haa bir de Elif varrr ama o yiğenimin ismi yoksa Elif de koyabilirdim.
Arkadaşlar çok moralim bozuk dün doktora gittik özele ilk defa gittim o doktora dediki karın çevresi 3 hafta geriden geliyor kafası haftasıyla uyumlu bisürü şeyler söyledi daha önce devlet hastanesinde bisürü doktoa gittim kimse böyle bişey söylemedi dedim.ama bugun internete girip araştırdığımda hamileliğin son üç ayında bebeğin gelişiminin durup gerileyeceğinden bahsediyo karın çvresi diğer ölçümlerle uyumsuz olması riskliymiş 2 hafta sonra bidaha gitcez bebek kordonundan oksijen ve besin geçişi azlığından jkaynaklanbabilir diyor nette çok kafam karışık.beslenmeme okadar çok dikkat edioyrumki çok şaşırdım dokotr böyle söyleyince
bazen banada oluyo ama benim sıkıntım daha çok burun tıkanıklığı yüzünden gece uyuyamıyorum bazen en ii ılık duş gelio bana napıcaz bilmiyorumgunaydin hamisler cok sicak nefes alamiorum sizde oylemisinix heryeromdem ates cikio sanki
Arkadaşlar çok moralim bozuk dün doktora gittik özele ilk defa gittim o doktora dediki karın çevresi 3 hafta geriden geliyor kafası haftasıyla uyumlu bisürü şeyler söyledi daha önce devlet hastanesinde bisürü doktoa gittim kimse böyle bişey söylemedi dedim.ama bugun internete girip araştırdığımda hamileliğin son üç ayında bebeğin gelişiminin durup gerileyeceğinden bahsediyo karın çvresi diğer ölçümlerle uyumsuz olması riskliymiş 2 hafta sonra bidaha gitcez bebek kordonundan oksijen ve besin geçişi azlığından jkaynaklanbabilir diyor nette çok kafam karışık.beslenmeme okadar çok dikkat edioyrumki çok şaşırdım dokotr böyle söyleyince
canım bir de doppler ultrasona girip damarların durumuna baktırsaydın, o durumda kan sulandırıcı falan veriyolar bebeğe daha fazla besin ve oksijen akışı için
bazen banada oluyo ama benim sıkıntım daha çok burun tıkanıklığı yüzünden gece uyuyamıyorum bazen en ii ılık duş gelio bana napıcaz bilmiyorum
inş sorun çıkmaz canım ilerleyen haftalarda gelişme geriliği olbiliomuş bende okumuştum gerçekten hamile olmak ne kadar güzelse o kadarda sıkıntılı nette değelere bakınca karın cevresi ölçümleri nasıl e gebelik nette yazıo baktınmı hiç
günaydın hamişler bu sabah uykudan çok güzel uyandım sebebi ise minicik kızımı prensesimi gördüm öyle güzeldi ki benim 2 tane gamzem var onunda 1 tane vardı öyle çok sevindim ki kızımın hep gamzeli olmasını istemişimdir inşallahda olursabah eşime anlattım gülüştük uyandığımdan beri aklımda rüyam var inşallah gerçek olur
günaydın hamişler bu sabah uykudan çok güzel uyandım sebebi ise minicik kızımı prensesimi gördüm öyle güzeldi ki benim 2 tane gamzem var onunda 1 tane vardı öyle çok sevindim ki kızımın hep gamzeli olmasını istemişimdir inşallahda olursabah eşime anlattım gülüştük uyandığımdan beri aklımda rüyam var inşallah gerçek olur
baktım canım benim 22 cm orta değer 26 yüksek değer 30 du heralde yani benim 4 cm küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?