2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

29+0 29+6 haftalarda karın çevresi alt sınır 226 orta sınır 254 üst sınır 285 mm yazıo canım doppler ult önerdimi takipmi dedi

2 hafta sonra çağırdı canım normalde 3 hafta sonra çağırcaktım ama bir takip edelim dedi karın çevresini bide baştan beri ben bakmadığım için bilmiyorum daha önce karın çevre gelişimi nasıldı dedi

selam güzel anneler ve onların melekleri

kontrolden geldim kızlar oğluşumu gördük gerçi yüzünü zaten siyah ultrasondan anlayamıyoruz doktorda elini yüzene kapamış dedi çok şükür herşeyi iyiyimiş başı aşagıya dönmüş şuan için normal dogum yapmaya müsait bi pozisyonda elhamdülillah ama benim en nefret ettiğim alttan ultrasonla bakmayı istedi doktorum yürürken rahime baskı yapıyor bazen yürütmüyor bile diyince ben çok mu gerek li dedim içimiz rahat etsin erken dogum riski yok ama yukarıdan rahim agzı ile uzaklıgını ölçemiyoruz dedi sakıncasıda yokmuş alttan bakmanın çok şükür erken dogum riskimiz yokmuş normalmiş ikinci gebeliğin sıkıntıları bu dedi kilo konusunda uyarı aldım tabiki beni düşündüğünden zaten bende artık dikkat etmeye başladım biraz geç oldu ama zararın neresinden dönülürse kardır diyorum artık

oğlum 1434 gr. olmuş

kızlar ayak tabanlarım ağrımaya başladı elimin parmak eklemlerı agrıyorr,gecede ara ara sıkı sıkı toplandı bebısım bu sıkayetler sanırım dahada artacak napıcaz bılmıyorum vala annişlerr....:18::18: allah hepımızın yardımcısı olsun

Ayyy daha geçen gün keseleri görmeye gidiyorduk şimdi 1400 gramlardan bahsediyoruz. Kocaman oldular yaaa. Benim kız da dönmüş müdür acaba tekmeleri hep midemde hissediyorum sanki kafa üstü duruyo gibi geldi ama bilmiyorum yine

Zararın neresinden dönersen konusuna sonuna dek katılıyorum canım şurda ne kaldı zaten biraz sabırlı olucaz hem kendi, hem de bebişimizin sağlığı için

Canım bende kızımın adını Zehra koyacağım, banada birkaç kişi keşke yanına birde modern isim eklesen koysan dedi :) Tabii bunu söyleyenler pek dikkate alınacak kişiler değillerdi ama yinede biran düşündürmüştü beni:) Bebeklerimiz hep kucaklarımızda agucuk agucuk yaşayacak değiller, büyüyüp birer birey olacak ve bizlerin onlara atadığımız isimlerle toplumda yer edinecekler. Anlamı güçlü ve anne baba gözünden yakıştırılan isimler konulması bence daha önemli... Eğer seninle kızlarımız adaş olacaksa, yüzleri hep ak olsun, bahtları güzel olsunlar diyelim inşallah :)

ya canım bu doppler ultrasonu herkesten istiyorlar mı? :26: bana hiç bişey söylemedi dr.um bununla ilgili ve bir dahaki kontrolümüz 31.haftada olacak :26:

bir de bebişin ince belli olacaktır belki annesi, sen sıkma canını, bazı dönemlerde böyle geriden gelip sonradan normal gelişimine yetişebiliyor bebekler,
ama bir süre sonra dopplerle tekrar baktır, kan akışı yolunda mı,
eğer bu gerilik kan akışından kaynaklanıyorsa ki genelde o yüzden oluyor kan sulandırıcı kullanman lazım,
bir de bol proteinli şeyler yemeye çalış, et,süt,yoğurt, yumurta.

çok sağol canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için hemen ayva alayım

ya canım bu doppler ultrasonu herkesten istiyorlar mı? :26: bana hiç bişey söylemedi dr.um bununla ilgili ve bir dahaki kontrolümüz 31.haftada olacak :26:

Benim doktorum herkesten istiyor ama senin doktorun ister mi bilmiyorum canım ya. Her doktorun tarzı farklı sonuçta benimki gerek görürken seninki görmeyebilir ok ?

Kızlar aranizda doğum çantasıni hatırlayınız oldumu erken dogum riski olanlar özellikle basladinizmi hazırlıklara

sta cım tek bir parça bir şey bile alamadım bebişime henüz işler güçler yüzünden,
kendi adımada hiç bir şeyim yok, hastanede giyecek gecelliğim pijamam bile.
telaşlanıyorum arada ama inşallah vaktinde doğar bebilerimizde herşeyini yetiştiririz,
ha bak ikinci el eski bi bebek yatağı aldık 75 liraya:):) unuttum onu söylemeyi, 6 ay-1 yıl sonra atıcaz nasıl olsa diye,
biraz içim burkuldu bebeğime ilk aldığım eşya eski bir eşya,
ama gayet kullanışlı sağlam iyi kullanılmış bir yatak,
yan tarafını açıp benim yatağıma bitişik olarak kullanıcaz,
birde herkes ne güzel döşüyor bebeklerinin odasını, insanın içi gidiyor,
kısmet artık ben de yeni gittiğm ülkede yaparım güzel bi oda inşallah.

aynen öyle canım zaman farkında olmadan akıp geçiyor bu kontrolümde ilkkez daha bi fark ettim doguma yaklaştıgımı 32.haftada rapor ve kontrol için çagırdı ondan sonrada 2 haftada bir gidecekmişim

bende henüz eksiklerini bitiremeyenlerdenim dogum çantası falan hazırlamadım.liste oluşturdum bu hafta çıkıp alacagım inşallah

ayy aynı rüyayı görmüşüz inanmıyorum. bende kızımı gördüm bende de gamze vardır ilk kızımda da çok olsun istiyordum babasına kucağına alır almaz yanaklarına bastır gamzeli olsun dedim unutmamış yapmış onunda gamzesi var. bu kızımda çok şirindi rüyamda tombik gözleri renkli gamzeli bir minnoş sabah nasıl mutlu uyandım eşime sarılıp sarılıp anlattım gülüştük kavuşsaydık artık özledik sanırım.

Kızım ismi ile ilk 5 e girdi şimdiden

Vaaauuuvvvvvvvvvvvv

malum benim de kızımın adı Yağmur olacak...

çok içime sinen bir isim oldu bu...hem anlamını seviyorum hem tınısını hem de yağmurun kendini çok severim,huzur verir bana :)

demek 5.sıradaymış :)) isimleriyle yaşasın kızlarımız çekirgecim:)

yalnız ben yanına Ada eklemek istiyorum bir de ama eşimi ikna edemedim bi türlü tutturdu 2 isim olmazmış,ne gerek varmış ...

konuşucam bi ara yine,bi anne olarak içimde kalacak diycem Yağmur Ada ...sizce de güzel değil mi?

sonuçta Yağmur kullanılacak sadece ama böyle olsun istiyorum çokk

aynı fikirdeyim...modern isimmiş,kimsede olmasınmış...amaaan boş işler...
bi isim herkeste de olabilir ama önemli olan içe sinmesi,güzel gelmesi....

şu abidik gubidik isimlere sırf "değişik" olsun zihniyetiyle konan isimlere ayar oluyorum bende...

tuğsem de saçmaymış gerçekten...

AŞK demek ha güzelmiş canım

Canım korkma telaşlanma benimki de geriden geliyor karın çevresi 22. haftadan beri böyle. Keşke internetten araştırıp da kendini paniklere sürüklemeseydin. Doktorun organ gelişimine bakmıştır mutlaka tehlike görse söylerdi. Kan akışı da normal ki ilaç vermemiş. Yoksa akış sorununu emin ol atlamaz. Ben 2 kere girdim dopplere bir sorun yok hatta haftaya bir daha giricem sadece önlem için bu incelemeler.

bu minnoşlar rüyalarımızdan aklımızdan hiç çıkmıyolar benim kızımda tombikti ve bana benziyordu gözleri iriydi ay uyandığımda gerçek olmadığını anladığımda üzülmedim değil allahım hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh

kuzum internette buldum bunu...:44:

Yağmur İsminin Analizi ve Anlamı

İsmin Analizi:

Geçmişte yaşadığı üzüntü ve sıkıntıları unutamayan, tekrar tekrar yaşayan, algılaması yüksek, mantıklı karar veren, bazı konularda inatçı ve ısrarcı olan, ticarete yatkın bir zekaya sahip olan, bolluk enerjisine sahip olan, işlerini ağır yapan, bir kişilik enerjisine sahiptir.

ee babası ticaret yaptığı için o da ticarete yatkın olacak demek

sağol canım moral verdin inşallah dediğin gibi olur ince belli bir kız olur anne babası iri insanlar aslında .. yediklerimede çok dikkat ediyorum rabbim hakkımızda hayırlsını nasip etsin rabbim bütün bebek bekleyen annelerin bebeklerini annelerine bağışlasın aminn...

İnşallah canım rabbim korusun miniklerimizi ilk defa duyunca kontrolde diğer kontrollerimizde hiç böyle dememişti diğer doktorlar bide netten okuyunca panik oldum çok burdaki arkadaşların ve senin yorumalrınız içimi rahatlattı biraz tabi mevlaya sığındım o hakkımızda hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…