- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.361
arkadaşlar gece şiddetli bir kol ağrısıyla uyandım,
sol tarafıma yatıyordum her zamanki gibi ve sağ kolum serbestti üzerine de hiç birşey gelmemişti,
ama uyandığımda sağ koluma felç girdi sandım, o kadar çok uyuşmuştuki iki parmağımda havaya kalkmıştı, zorla hareket ettirmeye çalıştım, yaklaşık yarım saat sonra kendiliğinden açıldı, o kadar korktumki,
geçenlerdede aynı şey sağ bacağıma olmuştu,
benim gibi olan var mı,
çok kabus görüyorum bu arlar ve kendimi çok kasıyorum sanki uyurken ondan mıdır ki?
bu arada mulberrycim nerelerdesin????
gunaydin hamisler cok sicak nefes alamiorum sizde oylemisinix heryeromdem ates cikio sanki
Arkadaslarim su anda 2 gundur hastanedeyim buyuk ihtimalle yatis yapicam..sanci sandiklarim erken dogum kasilmalarim mis.yazip yazmamayi cok dusundum sizleri uzmemek icon...moraliniz hic bozulmasin sadece dualariniza ihtiyacimiz var..minigim daha cok kucuk; ( sizi uzdumse affedin..kendinize cok iyi bakin Allaha emanet olun...
kızlar sizin bebişler nerede duruyor. benimki hep aşağıdaymış gibi hissediyorum. en yüksek göbeğimin hemen üst tarafını teknmeliyor. ve iki gündür karnımın alt kısmı çok ağrıyor. neden olur. sizde de oluyor mu?
kızlar merhaba,aranızda plesanta previa problemi yaşayan varmı?benim plesenta rahim ağzına çok yakınmış halada çıkmadı yaa32. haftayı bekliyorum en son olarak,çıkmazsa yatakta geçirirsin dedi doktor..birde bebeğim 1 hafta geriden geliyormuş.okadarda protein alıyorum,hergün et ve yumurta yiyorum napıcamı şaşırdımmmm....bana akıl verecek olan varsa lütfen yazsınn...
kızlar merhaba,aranızda plesanta previa problemi yaşayan varmı?benim plesenta rahim ağzına çok yakınmış halada çıkmadı yaa32. haftayı bekliyorum en son olarak,çıkmazsa yatakta geçirirsin dedi doktor..birde bebeğim 1 hafta geriden geliyormuş.okadarda protein alıyorum,hergün et ve yumurta yiyorum napıcamı şaşırdımmmm....bana akıl verecek olan varsa lütfen yazsınn...
Ben de bunu soracaktım , sanki benimde aşağıda ama şekil olarak :/ niye öyle acaba zaten küçük karnım iyice büyüsün istiyorum ama hep küçük geliyo bana , gerçi hersrferinde boyu kilosu önde gidiyo ama :) bir ay kadar önce bebeğin başını aşağıda hissediyordum nerde olduğu belliydi sanki resmen hatta 4 boyutluda bakarken Dr , nerdeyse doğum kanalına girecek erken doğum bile olabilir vs diye korkutmuştu bizi bayaabi panikle kendi druma gittiğimde göbek deliğinin ordaydı kafası :) dikkat etmek lazım son zamanlar biraz riskli olabiliyor.
merhaba kızlar.. ben grip olacak gibiyim. başım çatlıyo ağrıdan. heryerim ağrıyor.. acaba hem sıcak hemde fırtınadan dolayı mı? istanbulda olanlar kendilerini nasıl hissediyolar acababen kötüyüm .. ağlamaklıyım bi garibim
kız nasıl gördün orayı da aldın ,bırak eğilip almayı ben şeklini unuttum nasıldıı ben gittim dün 15 dk sürdü evde 2 saat uğraşırdım heralde.[/COLOR]
merhaba kızlar.. ben grip olacak gibiyim. başım çatlıyo ağrıdan. heryerim ağrıyor.. acaba hem sıcak hemde fırtınadan dolayı mı? istanbulda olanlar kendilerini nasıl hissediyolar acababen kötüyüm .. ağlamaklıyım bi garibim
kızlar dıyet lıstemı yazıyorum
kahvaltı saat 9 ;
1 dılım peynır
5 zeytın
salatalık
domatez
şekersız çay
3 dilim kepekli ekmek
(haftanın 4günü yumurta yenecek)
öğle saat 12;
bir bardak süt
3-4kuru kayısı
saat 14,00;
çorba
3-4kaşık sebze yemeği
2 kepek ekmek
saat 17,00;
iki dilim kepek ekmek arası yağsız peynir tost
1bardak ayran
1porsıyon meyva
akşam;
et 3-4 köfte
bulgur pilavı
2dilim kepek ekmek
meyva
meyvanın ustune 1çay bardağı süt
3gündğr uymaya çalışıyorum ve cok yoruluyorum hadı baklm hyrlısı kızlar pzartesı açlık tokluk kan ölçtürücem inşallah iyi gelir bu diyet belkı sizde yardımcı olurr die yazdım dr verdıklerıni
ay kızlar yaa şimdi çat diye çatlıcam orta yerimden.. akşamları karnım çok geriliyor yemekten sonra.. size de öyle oluyor mu ?
Ayniyim bende, yatsam yatamiyorum kemiklerim agriyor, kalksam duramiyorum. Havalardan mi bilmiyorum. Bol bol su icmeliyiz ben bayadir ihmal etmisim. Suyu bollastirinca canlaniyorum sanki biraz.
PARME,
ne kadar çok birikiyor yahu bu sayfalar oku oku yeni bitti vallahi ,maşallah,allah muhabbetimizi artırsın.
unibaby nin ıslak pamuklarını ille de internetten mi sipariş etmek lazım kızlar eczanelerde falan bulunur mu ya da eczaneye söylesek getirtirler mi acep????
ay kızlar yaa şimdi çat diye çatlıcam orta yerimden.. akşamları karnım çok geriliyor yemekten sonra.. size de öyle oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?