2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım uzman falan değilim tabiki ama bel-boyun bölgesinde sinir sıkışması falan olmasın?
2 sene önce bir anda sol bacağımda his kaybı olmuştu 1 hafta yürüyememiştim. Sinir sıkışmasıymış. Ama gel de bana sor. Kötürüm kalıcam falan diye hissediyor insan... Annem ve aşkım dönüşümlü bakmışlardı bana. Hey gidi günler hey :)

kızlar merhaba,aranızda plesanta previa problemi yaşayan varmı?benim plesenta rahim ağzına çok yakınmış halada çıkmadı yaa32. haftayı bekliyorum en son olarak,çıkmazsa yatakta geçirirsin dedi doktor..birde bebeğim 1 hafta geriden geliyormuş.okadarda protein alıyorum,hergün et ve yumurta yiyorum napıcamı şaşırdımmmm....bana akıl verecek olan varsa lütfen yazsınn...

Allah yardımcın olsun canım ya, insallah bisey olmaz , iyi haberlerini bekliyoruz insallah

Ben de bunu soracaktım , sanki benimde aşağıda ama şekil olarak :/ niye öyle acaba zaten küçük karnım iyice büyüsün istiyorum ama hep küçük geliyo bana , gerçi hersrferinde boyu kilosu önde gidiyo ama :) bir ay kadar önce bebeğin başını aşağıda hissediyordum nerde olduğu belliydi sanki resmen hatta 4 boyutluda bakarken Dr , nerdeyse doğum kanalına girecek erken doğum bile olabilir vs diye korkutmuştu bizi bayaa bi panikle kendi druma gittiğimde göbek deliğinin ordaydı kafası :) dikkat etmek lazım son zamanlar biraz riskli olabiliyor.

PARME,
canım doğum günün kutlu olsun,tüm sevdiklerinle daha nice mutlu yıllara canım...

PENCERE,
canım Allah yardımcın olsun moralini yüksek tutmaya çalış ki bebeğin de etkilenmesin dualarımız seninle ayrıca gelişmelerinden haberdar et ltfn bizi...

NARİN,
geçen hafta lekelenme yaşayınca dr a gittiğimde bana da demişti günde 10 kez hareket etmesi lazım say dedi.şimdi gayet iyiyiz çok şükür bugün kontrolümüz vardı ,herşey normal.bir sıkıntıyla mı gittin ki drun say dedi?

ne kadar çok birikiyor yahu bu sayfalar oku oku yeni bitti vallahi ,maşallah, allah muhabbetimizi artırsın.
unibaby nin ıslak pamuklarını ille de internetten mi sipariş etmek lazım kızlar eczanelerde falan bulunur mu ya da eczaneye söylesek getirtirler mi acep????

Canim benimde 3 hafta once drum rahim agzina cok yakin kanaman olup erken doguma sebep olur sezeryan olursun dedi. Cok korktum uzuldum ilk duydugum gunler agladim ama sonra unuttum dedim hersey yaradanin elinde alnima ne yazildiysa o olacak diye teselliettim kendimi.
Doktor istirahat et agir kaldirma dedi elimden geldigince dinlendim is yapmadim evi toz getriyodu. Dun gece nobeti dr gittim doktor yukariya cikmis dedi ama ne kadar cikti nasil bilmiyorum kendi drma muayene olmadigim icin net ogrenemdim ama yinede icim rahatladi.
İnsallah seninde gecer bol bol dua et.. bana dr 25+1 de soylei bunu 28+1 de ciktigini ogrendik sen kac haftaliksin?

Canim bende de asagidaydi, en son kontrolde az bisey kalmis demisti. Bana da cikmazda yatiririz seni demisti. Yapicak bisey yok mubarek gunlerdeyiz dua et. İnsallah Hayirlisiyla aliriz kucaklarimiza yavrularimizi..

:))) benimki nerdeyse cikarip elini sallicak asagidan.. Huu burdayim dicek. Saka biryana yururken haraket ederken zorluyor bu durum beni. Dr a gorunsen iyi olacak..

merhaba kızlar.. ben grip olacak gibiyim. başım çatlıyo ağrıdan. heryerim ağrıyor.. acaba hem sıcak hemde fırtınadan dolayı mı? istanbulda olanlar kendilerini nasıl hissediyolar acaba ben kötüyüm .. ağlamaklıyım bi garibim

Bende pek îyi hissetmiyorum canım bugün hava çok enteresan dı gerçekten canım sen istanbulda hangi hastaneye gidiyorsun

kız nasıl gördün orayı da aldın ,bırak eğilip almayı ben şeklini unuttum nasıldıı ben gittim dün 15 dk sürdü evde 2 saat uğraşırdım heralde.[/COLOR]

biraz geç bi cvp olacak ama ben de 15-20 dk da yaptım...hamilelikten önce de 15 dk da yapardım :)

2 saat uğrşacak ne var orda kız

ya ne biliyim gidip tanımadığım birine açmaktan iyi diye düşünüyorum,ben bu konuda biraz utangacım :26:

depresyon falan olmasın sakın canım benim

geçmiş olsun pek bir bilgim yok ama inş sorunsuz bir son 3 ay geçirirsiniz

bende genel olarak böyle besleniyorum diyet olmamasına rağmen daha farklı değil belki ara öğünlerimiz biraz değişik gevrek yiyorum ben nesfitin o kadar . ama gayet iyi gidiyorsun canım üzme sakın kendini en sağlıklı beslenme şekli olmuş

kızlarr yanıyorummm biraz yürüyüş yaptım geldim eller ayaklar davul gibi zaten yanıyorum valla yaakar yağsa keşkebi gecelikle duruorum evde ama ne fayda çok mutsuz oluyorum hiç sevmem sıcağı ben yaa((

ay kızlar yaa şimdi çat diye çatlıcam orta yerimden.. akşamları karnım çok geriliyor yemekten sonra.. size de öyle oluyor mu ?

Ayniyim bende, yatsam yatamiyorum kemiklerim agriyor, kalksam duramiyorum. Havalardan mi bilmiyorum. Bol bol su icmeliyiz ben bayadir ihmal etmisim. Suyu bollastirinca canlaniyorum sanki biraz.

ay kızlar yaa şimdi çat diye çatlıcam orta yerimden.. akşamları karnım çok geriliyor yemekten sonra.. size de öyle oluyor mu ?

ayy cnm aynen bende öleydim bugün çok gerildim bide bulgurlu bişeler yedim su içtim yürüyüş yaptımda rahatladım.

Ayniyim bende, yatsam yatamiyorum kemiklerim agriyor, kalksam duramiyorum. Havalardan mi bilmiyorum. Bol bol su icmeliyiz ben bayadir ihmal etmisim. Suyu bollastirinca canlaniyorum sanki biraz.

bencede suc içmeliyiz bolbol ayy 32. haftadan sonrada iice zorlaşacak galiba çalışmak falan ben çok bunalıyorum kemiklerim çatım ağrıo bide

Aynen ben de senin gibiyim hatta ilk defa ağrı kesici aldım bir de ortada bir şey yokken canım sıkkın bu halimi hiç sevmiyorum ((

Canım ben aziz bebe den aldım. Kızımın kıyafetlerini alırken kasanın orada idi annem hemen aldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…