2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KiZlar dualariniz icin Allah razi olsun. ..dr bizi taburcu etti, artik dualarla akisina birakicaz kasilmalar bugunde devam etti.fakat dr 28 hafta olmadan dogumu onleyici igneden baska biseyle onlemeye calisirsak bebek zarar görebilir dedi.haftada bir vurulabilen bir igneyi sen 2 kez vurularak idare etmeye calis bi sure dedi.wc disinda surekli yatis verdi..simdi evde yatiyoruz uxun bir surede yaticaz galiba. Haber veryim dedim..bol su icin, iyi beslenin,kendinize ve bebeginize coook iyi bakin..Allah a emanet olun

Son düzenleme:
Yarın bebişimle beraber kısa bir tatile gidiyoruz. Onu denizle tanıştıracağım. Ben denizi cok severim. Umarım bebeğim de sever. Pazartesi görüşürüz.

İyi akşamlar kızlar;

Bugün sağ bel tarafımda aşırı ağrıdan dolayı acil doktora gittim sağ böbreğimde genişleme varmış buda ağrı yapıyormuş hamilelikte olabilir dedi. İdrar tahlili verdim her zamanki gibi idrar olu enfeksiyonu çıktı ntsye bağladılar yinede kontrol etmek için şükür onda da sorun çıkmadı nöbetçi kadın doğumcu doktor bebeğimin 1800gr. olduğunu söyledi tabi ben şok oldum 2 hafta önde. 3 hafta önce tam günüyle uyumluydu şekerimde yoktu ama birden fırlamış. böyle giderse normal doğum zor görünüyor

Son düzenleme:

Benim de sağ böbreğimde genişleme var eğer ağrı yaparsa ameliyatla stent takıp rahatlatırız böbreği dedi doktor sağıma yatmamaya özen gösteriyorum çünkü ağrı yapıo ama dayanıyorum inşallah bebek büyüdükçe daha da artmaz genişleme bebeğinin maşallahı varmış yaw ben acaba benimki bi kilo oldumu die düşünüyorum maşallah senin ki nerdeyse 2 kilo olmuş Allah nazarlardan korusun

Canm çok sevindim , gözün Aydın ben inanıyorum bebiş iyice büyüyünce gelecek çok dikkat et kendine bende 2 ay yatmıştım düşük tehlikem vardı çok iyi geliyor yatış , kafanı dinle bebişle..

Eğer bu ağrı böyle devam ederse dayanılmayacak gibi nefes bile aldırmıyor resmen ağrı.
Benimde geçen gittiğimde korkuyla geçmişti canım sende içini ferah tut emin ol onlar hemen büyüyor

Eğer bu ağrı böyle devam ederse dayanılmayacak gibi nefes bile aldırmıyor resmen ağrı.
Benimde geçen gittiğimde korkuyla geçmişti canım sende içini ferah tut emin ol onlar hemen büyüyor

ben de böbrek ağrısını 2-3 hafta çektim. şimdi hiç çekmemişim gibi geliyor rahatım yani o zamanlar çok kötüydü. geçer inşaallah.

Bende pek îyi hissetmiyorum canım bugün hava çok enteresan dı gerçekten canım sen istanbulda hangi hastaneye gidiyorsun

canım ben kavacık ta otağtepe tıp merkezine ömer demirelli ye gidiyorum.. halamı rahim ağzı kanserinden kurtarıp ilk bebeğini doğurttu. 2. yolda haziranda doğacak. bende çok memnunum. muayene ücreti 50 lira. oranın doğumhanesi olmadığı için anlaşmalı hastanelerden birini sen seçiyorsun fiyatı ona göre 1600-3000 arası değişiyor ve Allah korusun bebeğin sağlık problemi ile karşılaşıp küveze girerse doktor ekstra para vermeni de engelliyor. birde sezeryan ile normal doğum arasında fiyat farkı koymuyor. eşim kıskançtır ki kıskanmadığı tek erkek diyebilirim :) tavsiye ederim :)

Saol canım verdiğin bilgiler için peki doğuma her türlü geliyormu normal doğum olursa vakti saati belli olmıcak çünkü

Canım ben taş hastası olduğum için böbrek sancısına dayanıklıyım acı eşiğim yüksek bu sebepten ama bu genişlemenin ağrısı daha farklı bebeğim pozisyonu da çok etkiliyor ağrıyı enfeksiyon için bol su iç ben birde hap kullanıyorum hamileliğimin başından beri enfeksiyon böbreklerime sıçramasın die troit de çıktı bende geçen acildeki doktor dalga geçti benle enkaz hamile die :))

benim bebiş 10 gündür bi değişik tekmeliyo ters dönmüş falan olabilir mi sizdede varmı.önceden böyle direk küt küt dışarı vururken şimdi sanki içeri içeri vuruyo.nereye vurduğunuda anlayamıyorum böyle

canım desitin krem benim kızımın poposunu yaktı resmen,hiç tavsiye etmem gerçi her bebek farklı ama...
hametan ve bepantenden çok memnun kaldım, arada da geçmezse mantar gibi olursa trosyd
evet canım diyorum ya ben daha hiç kullanmadım yurtdışında oldugum ıcın ne olur ne olmaz diye aldım hala açılmamış duruyor. Korktum açıkçası çok etkili ve katkılı olduğu için. Evet böyle sivilce sivilce olmuştu 1 kez oğlum bende dediğin gibi trosyd ve travazol karıştırarak kullanmıştım gerçekten iyi geliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…