2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arada Bir Oluyor Canım, Bir Süre Sonra Yine Eskiye Dönüyor Dışarı Vuruyor.

kızlar günaydın biz bu sabahta erkenciyiz tabi birazdan uyuya kalmazsak iyidir minnoşla bilgisayar başında.

rahatsızlanan arkadaşlarımız olmuş hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun acil şifalar dilerim dikkat edin kendinize minnoşlar

çok şükür cuma :)) son iş günü hemencecik geçsinn..cumamız hayırlı olsunn...bebişlerimizz sağlıkla büyüsün :)

gece kaç kere uyandım hep sırtüstü yatmışım sola dönüyorum yine sırtüstü uyanıyorum.....bişi olmas heralde ....

canım uni baby nin ıslak mendilleri bebek mağazalarında olduğuna göre pamuklarıda vardır heralde bi araştırsan? bende bakıcam istanbulda mısın ? bakırköyde yer altı çarşısındaki bebek mağazalarında vardır illaki.. ben ordan bakıcam

çok şükürr inşallah zamanında gelir yavrun yatman gerekiyorsa yat cnm dinlen bol bol :) sonra acısını çıkarır senden nede olsa :)

kızlar bim e lansinoh göğüs pedi gelmiş ben aldım

bende bime gelmeden önce civilden almıştım bi tane daha alsammıki :26: ben çok beğendim pedi incecik bide lazım olmayadabilir belki süt çok olmasa fln umarım olurda...

kızlar sabah sabah face bi arkadaş bunu paylaşmış

Gün gelecek, Pelinsu diye nineler, Berkecan
diye dedeler olacak.. işte biz o gün
tükeneceğiz..

Çok şükür canım sevindim taburcu olmara. Rabbimin izni ile minik kelebeğin zamanını bekler inşaAllah...
Kızlar bişey sorcam biraz komik gelebilir ama , ben takvim falan göremiyorum benim niye takvimim yok
Canım bizim dünlüğün orda yazıyor hamile günlüğü eklemek için tıklayınız diye ordan oluşturuyorsun.
Teyzeler biz doktor amcaya bi pipimizi gosterip gelcez. bakalim bes haftada ne kadar buyuduk?? :-D
Güzel haberlerinizi bekliyoruz canım...

Bugün ben de öyleydim canım. Sırt üstü yatmaktan belim ağrımış iyiki geceleri uyanıyorum da sağ sol yapıyom bi de uyanmasam vay halime

Günaydın güzel anneler ve minnoşları..

dün ilk defa NST ile tanıştık kızlar. bebeğimin bir haftadır hareketleri çok seyrek oldğu için doktorumu aradım normal mi diye. doktor içimi rahatlatsın istedim ama doktor da endişelendi gel bakalım dedi. ultrasonda baktı, NST'nin sonucu da güzel çıktı çok şükür. Yalnız NST'ye bağlanınca açıldı benim oğlan, tekmeler havada uçuşmaya başladı canım oğlum,rahatsız oldu sanırım..
neyse bebişin doktor göresi varmış ki, bugün tekmeleri gayet iyi.. :119: şimdiden bizi bu kadar endişelendiriyorlarsa bakalım doğunca bizi neler bekliyor.. :)

günaydın kızlar bu hafta ne çabuk geçti anlamadım bile.yatcaz kalkcaz yatcz kalkcaz bebişler kucağımızda olacak inşallah....

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar...
Rahatsız olan arkadaşlar geçmiş olsun hepinize....
Bebek hareketlerine gelince kardeşim ilk kızında hamııleyken pek hareket etmezmıs gündüzleri hiç etmezmiş geceleri tek tük ediyormus her doktora gıttıgınde hareketsizmiş doktor soruor hıcmı hareket etmıo geceleri edıo dıormus ama bız goremıoruz hiç demiş inanmamıs doktor 1 hafta yatıs vermiş bide biz görelım geceleri hareket ettıgını dıee... 1 hafta oyle yattı doktor gördü sonunda... şimdi kızı 5 yasında masmavi gözlü güzel mi güzelll akıllı ve usluu.... 2.kızıda hic durmazdı hamileyken... sımdı 7 aylık oldu hakıkatten cok yaramaz ne uyuyo ne duruo ....ama oda masmavi gözlü çok güzel bi kız... arkadaşları dermiş ki bu iki kızı aynı yapmayı nasıl becerdin maşallah diyelimmmmmmmmm... ben ilk kızımda hareketler normaldi ama bunda çok aşırı hareket edıyorrr .... hiç durmuo şimdi bile öylee. ama çok hos... evde her hareket ettıgınde acarım izlerimm şimdi işyerındeyım kıpır kıpır ama acıp izleyemiomm...ilk kızımı doğurduktan sonraaa bi süre çok özlemiştim hareket etmesini... şimdi bu son olacagı için keyfini çıkarıorum....ama şunu bilinki her anne mutlaka bir evladından çok çekermiş.... sanırım bizim 2.ciler çektircek.... kısaca şunu söyleyimmm bebeği fazla hareket etmeyenler üzülmesin kalbi atıorsa arada bi ediyorsa sorun yok bebek uslu demektir......

günaydın yoldaşlar
kızlar ben hergün acayip acayip rüyalar görüyorum ya tırsıyorum artık
bugünde eski sezeryan yerimin açıldığını ve bebeğin eşinin çıktığını gördüm ordan heryer oldu kan revan
anneme bağırıyorum koş bişey oldu diye daha zaman vardı diye
oda benle ilgilenmiyoda çocuk doğarsa bişey hazır değil ben bi giyecek bişeyler bulayım diye dolanıyo
o arada ambulans gleiyo beni götürüyolar geri orayı dikip eve getiriyolar falan ama çok korkunçtu ya
kan görünce bozulurmuş ya rüyalar biraz rahatladım

bi kaç hafta içinde herşeyini hazırlamam lazım yoksa ben daha çokkkk kabus görürüm bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…