- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.401
benim bebiş 10 gündür bi değişik tekmeliyo ters dönmüş falan olabilir mi sizdede varmı.önceden böyle direk küt küt dışarı vururken şimdi sanki içeri içeri vuruyo.nereye vurduğunuda anlayamıyorum böyle
Kızlar bişey sorcam biraz komik gelebilir ama , ben takvim falan göremiyorum benim niye takvimim yok
PARME,
canım doğum günün kutlu olsun,tüm sevdiklerinle daha nice mutlu yıllara canım...
PENCERE,
canım Allah yardımcın olsun moralini yüksek tutmaya çalış ki bebeğin de etkilenmesin dualarımız seninle ayrıca gelişmelerinden haberdar et ltfn bizi...
NARİN,
geçen hafta lekelenme yaşayınca dr a gittiğimde bana da demişti günde 10 kez hareket etmesi lazım say dedi.şimdi gayet iyiyiz çok şükür bugün kontrolümüz vardı ,herşey normal.bir sıkıntıyla mı gittin ki drun say dedi?
ne kadar çok birikiyor yahu bu sayfalar oku oku yeni bitti vallahi ,maşallah,allah muhabbetimizi artırsın.
unibaby nin ıslak pamuklarını ille de internetten mi sipariş etmek lazım kızlar eczanelerde falan bulunur mu ya da eczaneye söylesek getirtirler mi acep????
KiZlar dualariniz icin Allah razi olsun. ..dr bizi taburcu etti, artik dualarla akisina birakicaz kasilmalar bugunde devam etti.fakat dr 28 hafta olmadan dogumu onleyici igneden baska biseyle onlemeye calisirsak bebek zarar görebilir dedi.haftada bir vurulabilen bir igneyi sen 2 kez vurularak idare etmeye calis bi sure dedi.wc disinda surekli yatis verdi..simdi evde yatiyoruz uxun bir surede yaticaz galiba. Haber veryim dedim..bol su icin, iyi beslenin,kendinize ve bebeginize coook iyi bakin..Allah a emanet olun
kızlar bim e lansinoh göğüs pedi gelmiş ben aldım
Çok şükür canım sevindim taburcu olmara. Rabbimin izni ile minik kelebeğin zamanını bekler inşaAllah...KiZlar dualariniz icin Allah razi olsun. ..dr bizi taburcu etti, artik dualarla akisina birakicaz kasilmalar bugunde devam etti.fakat dr 28 hafta olmadan dogumu onleyici igneden baska biseyle onlemeye calisirsak bebek zarar görebilir dedi.haftada bir vurulabilen bir igneyi sen 2 kez vurularak idare etmeye calis bi sure dedi.wc disinda surekli yatis verdi..simdi evde yatiyoruz uxun bir surede yaticaz galiba. Haber veryim dedim..bol su icin, iyi beslenin,kendinize ve bebeginize coook iyi bakin..Allah a emanet olun
Canım bizim dünlüğün orda yazıyor hamile günlüğü eklemek için tıklayınız diye ordan oluşturuyorsun.Kızlar bişey sorcam biraz komik gelebilir ama , ben takvim falan göremiyorum benim niye takvimim yok
Güzel haberlerinizi bekliyoruz canım...Teyzeler biz doktor amcaya bi pipimizi gosterip gelcez. bakalim bes haftada ne kadar buyuduk?? :-D
çok şükür cuma :)) son iş günü hemencecik geçsinn..cumamız hayırlı olsunn...bebişlerimizz sağlıkla büyüsün :)
gece kaç kere uyandım hep sırtüstü yatmışım sola dönüyorum yine sırtüstü uyanıyorum.....bişi olmas heralde ....
kızlar sabah sabah face bi arkadaş bunu paylaşmış
Gün gelecek, Pelinsu diye nineler, Berkecan
diye dedeler olacak.. işte biz o gün
tükeneceğiz..
Saol canım verdiğin bilgiler için peki doğuma her türlü geliyormu normal doğum olursa vakti saati belli olmıcak çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?