2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayır olsun canım bence şu an en hazır olan annelerden birtaneside sensin neler aldığını biliyoruz rahat ol benim uşağımın hemen çıplak kalmayacak kadar bi kaç kıyafeti var o kadar, aslında kendimize geceliğide alıp koysak iyi olur:18:

Günaydın hanımlar;
ve tabii ki yaşasın cumaaaaa Bu haftayı da bitirdik çok şükür. Bugün annemlerin yanına gidiyoruz hafta sonu için. Asıl sebep bebeğimiz için alışveriş yapacağız. Maaştan kuş kadar para kaldı. :44: Onunla alabildklerimizi peşin alacağız. Alamadıklarımızı da kredi kartıyla artık. Ya ordan ya internetten. En son düğünde kredi kartlarımız böyle şişmişti. Borcu bitireceğiz diye aklımız çıkmıştı. Allahım inşşallah kızım bereketiyle nasibiyle gelir. Size tavsiyem kızlar arada alabildiğiniz kadar ıvır zıvır şeylerini bari alın. Bizim gibi her şeyi sona bırakmayın. Çok zor oluyor.

Günaydın canacanlarrrr Hava kapalı bugün zannımca dualarım kabul oldu,anam bu ne sıcaktı kaç gündür ,adana cehennemi yaşıyor yahu:44: Neyse dün akşam bildiğiniz davul gibiydim ayaklarıma bakıp bakıp ben ne hale geldim diyince eşim çorap getirip giydirdi Göz görmeyince gönül katlanırmış. Akşama kadar ayaktaydım sanırım o yüzden şiştim. pencere çok sevindim canım evinize döndüğünüze,doğuma kadar allah bi daha göstermesin.
öperim hepiciğinizi

Elimizi karnımıza koyara her gün ''Ya Nafi celle celalühü'' 201 defa okuyun yazıyordu bi yerde hamişdaşlarımla paylaşayım istedim

evet herşeyimiz tamam çok şükür kendiminde önceden kalma 1 geceliğim vardı 2de pijama takımı aldım hasta bezim ve göğüs pedim kızımdan kalma vardı (sütüm çok yoktu o yüzden kullanmak nasip olmadı)

tek sorun şu anda onların yıkanıp ütülenmesi ve çantaya yerleştirilmesi
haftaya aöf var daha sonra yavaş yavaş başlıycam artık

kızımında çok şükür bi beşiği hariç hepsi tamam küvet filesi, pudrası pişik kremi hatta unibaby ıslak pamuğa kadar aldım
cam rendesi bile var şimdiden çok aceleci ve heyecanlı bir anneyim kendime bile alışveriş yaparken bu kadar mutlu olmamıştım

cnm hasta bezi ne marka nasıl bişe oluo o konuda çok cahilim bilgi verirmisin:44:

Bu rüyalar bizi bitirecek. Dün de adını unuttum sevgili hamişdaşımız kendini sezeryan yapmış bebişini sevip geri koyup dikmişti

kızlar bu arada eşim biraz rahatsızlanmış mideden problemi var nolur dua edin şu cuma günü kanama falan olmasın 30km falan uzakta kasabada çalışıo kimsemizde yok kasabadan öle taksi dolmuşta yok taksi göndereyim yada arabayla geleyim dedim yok dedi kötüyüm inemem sende çıkma buraya dediçookk üzüldüm çünkü kanama 3 kere geçirdi inşallah bişe olmaz

gunaydinlar herkese
bugun kontrlm var
bebegimi gorecegm
24 haftalikken 650 gr cikti
bakalim kg olabilmis miiiii

Beyazcekirge cmmm beni unutmamissin
Cok sevindm
Abd ye dogumdan sonra gidicem cnm
cunku bni bu halimle ucaga da almiyrlar artkkkk
Birazcik babadan ayri kalacagz
ama ne yapalim
Kizlarm mutlz olsunnn yeterrr

Allah acil şifalar versin canım,geçmiş olsun sen sakin olmaya çalış..

cnm hasta bezi ne marka nasıl bişe oluo o konuda çok cahilim bilgi verirmisin:44:

canım markasını falan bilmiyorum kendisini 5 senedir görmedim çünkü
göğüs pediyle ikisini bi poşete koyup gardrobun tepesine fırlatmıştım oda en arkaya uçmuş alamadık merdivenle alıcaz sonra
ama markası önemli değil ben öyle marketten aldığımı hatırlıyorum
bebek bezinin bize göre olanını düşün
ben büyük boy almıştım rahat olsun diye bide hem bantlısını hem bantsızını almıştım bantlısını kullanabildim ayağa kalktığımda düşmesin diye 2 gün kullandım sonra pede geçtim

çok geçmiş olsun durusel çok üzüldüm aslında keşke bir hastaneye gitme imkanınız varsa gitseydi sağlık ocağı bile olsa bir görünseydi zordur mide ağrısı Allah yardımıcınzı olsun canım ya

eşine acil şifalar diliyorum canım

Çekirgecim;
Bir ara göğüs pompası araştırıyordun değil mi? Ya geçen gün bir arkadaşım(Kızı 3 aylık) philips avent 'in elektronik göğüs pompasını tavsiye etti. SCF -312 modeli. Çok memnun kalmış. Hem elektrikli hem manuel kullanılabiliyor. Bi de mesela sen manuelde ne kadar hızla çekeceğini ayarlıyorsun elektrikli moda geçince aynı hızla çekiyormuş. Almadıysan fikir olsun dedim. Açıkçası ben alsam mı yoksa beklesem mi diye düşünüyorum. Ya da şimdilik manuel mi alsam. Kararsızım

canım ben lansinoh aldım çift başlı zaten elektrikli ve çevremde 3 kişi bu markayı kullandı emme yeri çok yumuşak masaj yapıyor hiç acıtmıyor demişlerdi gerçektende doğru denemedim ama çalıştırıp baktım ayrıca direk vakumlamıyor ilk başta memeye masaj yapıp sonra vakumlayıp çekiyor sütü arkadaş kendi sağarken gösterdi düzenli her gün sağıyorum dolaba koyuyorum diyor

Allah acil şifalar versin canım,geçmiş olsun sen sakin olmaya çalış..

eşine acil şifalar diliyorum canım

saolun kızlar valla çok üzüldüm aradım yine bi de telefonumu evde unutmuşum saf ben çıkarsam inerim yol mahfetti dio dağın tepesinde bi kasabacnm kocam oralarda çalışıo zavallı,doğru düzgün sağlık ocağı bile yok

geçmiş olsun,inşallah bişeyi yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…