- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.421
günaydın yoldaşlar
kızlar ben hergün acayip acayip rüyalar görüyorum ya tırsıyorum artık
bugünde eski sezeryan yerimin açıldığını ve bebeğin eşinin çıktığını gördüm ordan heryer oldu kan revan
anneme bağırıyorum koş bişey oldu diye daha zaman vardı diye
oda benle ilgilenmiyoda çocuk doğarsa bişey hazır değil ben bi giyecek bişeyler bulayım diye dolanıyo
o arada ambulans gleiyo beni götürüyolar geri orayı dikip eve getiriyolar falan ama çok korkunçtu ya
kan görünce bozulurmuş ya rüyalar biraz rahatladım
bi kaç hafta içinde herşeyini hazırlamam lazım yoksa ben daha çokkkk kabus görürüm bu gidişle
Hayır olsun canım bence şu an en hazır olan annelerden birtaneside sensin neler aldığını biliyoruz rahat ol benim uşağımın hemen çıplak kalmayacak kadar bi kaç kıyafeti var o kadar, aslında kendimize geceliğide alıp koysak iyi olur:18:
evet herşeyimiz tamam çok şükür kendiminde önceden kalma 1 geceliğim vardı 2de pijama takımı aldım hasta bezim ve göğüs pedim kızımdan kalma vardı(sütüm çok yoktu o yüzden kullanmak nasip olmadı)
tek sorun şu anda onların yıkanıp ütülenmesi ve çantaya yerleştirilmesi
haftaya aöf var daha sonra yavaş yavaş başlıycam artık
kızımında çok şükür bi beşiği hariç hepsi tamam küvet filesi, pudrası pişik kremi hatta unibaby ıslak pamuğa kadar aldım
cam rendesi bile var şimdiden çok aceleci ve heyecanlı bir anneyim kendime bile alışveriş yaparken bu kadar mutlu olmamıştım
günaydın yoldaşlar
kızlar ben hergün acayip acayip rüyalar görüyorum ya tırsıyorum artık
bugünde eski sezeryan yerimin açıldığını ve bebeğin eşinin çıktığını gördüm ordan heryer oldu kan revan
anneme bağırıyorum koş bişey oldu diye daha zaman vardı diye
oda benle ilgilenmiyoda çocuk doğarsa bişey hazır değil ben bi giyecek bişeyler bulayım diye dolanıyo
o arada ambulans gleiyo beni götürüyolar geri orayı dikip eve getiriyolar falan ama çok korkunçtu ya
kan görünce bozulurmuş ya rüyalar biraz rahatladım
bi kaç hafta içinde herşeyini hazırlamam lazım yoksa ben daha çokkkk kabus görürüm bu gidişle
kızlar bu arada eşim biraz rahatsızlanmış mideden problemi var nolur dua edin şu cuma günü kanama falan olmasın 30km falan uzakta kasabada çalışıo kimsemizde yok kasabadan öle taksi dolmuşta yok taksi göndereyim yada arabayla geleyim dedim yok dedi kötüyüm inemem sende çıkma buraya dediçookk üzüldüm çünkü kanama 3 kere geçirdi inşallah bişe olmaz
cnm hasta bezi ne marka nasıl bişe oluo o konuda çok cahilim bilgi verirmisin:44:
kızlar bu arada eşim biraz rahatsızlanmış mideden problemi var nolur dua edin şu cuma günü kanama falan olmasın 30km falan uzakta kasabada çalışıo kimsemizde yok kasabadan öle taksi dolmuşta yok taksi göndereyim yada arabayla geleyim dedim yok dedi kötüyüm inemem sende çıkma buraya dediçookk üzüldüm çünkü kanama 3 kere geçirdi inşallah bişe olmaz
Çekirgecim;
Bir ara göğüs pompası araştırıyordun değil mi? Ya geçen gün bir arkadaşım(Kızı 3 aylık) philips avent 'in elektronik göğüs pompasını tavsiye etti. SCF -312 modeli. Çok memnun kalmış. Hem elektrikli hem manuel kullanılabiliyor. Bi de mesela sen manuelde ne kadar hızla çekeceğini ayarlıyorsun elektrikli moda geçince aynı hızla çekiyormuş. Almadıysan fikir olsun dedim. Açıkçası ben alsam mı yoksa beklesem mi diye düşünüyorum. Ya da şimdilik manuel mi alsam. Kararsızım
Allah acil şifalar versin canım,geçmiş olsun sen sakin olmaya çalış..
çok geçmiş olsun durusel çok üzüldüm aslında keşke bir hastaneye gitme imkanınız varsa gitseydi sağlık ocağı bile olsa bir görünseydi zordur mide ağrısı Allah yardımıcınzı olsun canım ya
eşine acil şifalar diliyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?