- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.441
Günaydınlar
Hayırlı Cumalar
Durusel canım çok geçmiş olsun.
kızlar bu arada eşim biraz rahatsızlanmış mideden problemi var nolur dua edin şu cuma günü kanama falan olmasın 30km falan uzakta kasabada çalışıo kimsemizde yok kasabadan öle taksi dolmuşta yok taksi göndereyim yada arabayla geleyim dedim yok dedi kötüyüm inemem sende çıkma buraya dediçookk üzüldüm çünkü kanama 3 kere geçirdi inşallah bişe olmaz
Canım sağol. Bende araştırıken medela, ameda yada avent tavsiyelerini okumuştum. Ondan çekirge araştırırken de ona böyle yazmıştım. Aslında, göğüs kremi, pedi, göğüs ucu çıkarıcıyı falan lansinoh aldım hep. Pompası da daha ucuzmuş hem avente göre. Bi düşüneyim.canım ben lansinoh aldım çift başlı zaten elektrikli ve çevremde 3 kişi bu markayı kullandı emme yeri çok yumuşak masaj yapıyor hiç acıtmıyor demişlerdi gerçektende doğru denemedim ama çalıştırıp baktım ayrıca direk vakumlamıyor ilk başta memeye masaj yapıp sonra vakumlayıp çekiyor sütü arkadaş kendi sağarken gösterdi düzenli her gün sağıyorum dolaba koyuyorum diyor
kızlar bu arada eşim biraz rahatsızlanmış mideden problemi var nolur dua edin şu cuma günü kanama falan olmasın 30km falan uzakta kasabada çalışıo kimsemizde yok kasabadan öle taksi dolmuşta yok taksi göndereyim yada arabayla geleyim dedim yok dedi kötüyüm inemem sende çıkma buraya dediçookk üzüldüm çünkü kanama 3 kere geçirdi inşallah bişe olmaz
hahhahahaa kendi kendine çalarmı harbiden kızzzçok hoş tatlım güle güle çalsın inşallah :)
Canım siz antalyada mı yaşıyorsunuz ne güzel bir yer keşke orda yaşasamm
kızlarr yanıyorummm biraz yürüyüş yaptım geldim eller ayaklar davul gibi zaten yanıyorum valla yaakar yağsa keşkebi gecelikle duruorum evde ama ne fayda çok mutsuz oluyorum hiç sevmem sıcağı ben yaa ((
ay kızlar yaa şimdi çat diye çatlıcam orta yerimden.. akşamları karnım çok geriliyor yemekten sonra.. size de öyle oluyor mu ?
Ayniyim bende, yatsam yatamiyorum kemiklerim agriyor, kalksam duramiyorum. Havalardan mi bilmiyorum. Bol bol su icmeliyiz ben bayadir ihmal etmisim. Suyu bollastirinca canlaniyorum sanki biraz.
KiZlar dualariniz icin Allah razi olsun. ..dr bizi taburcu etti, artik dualarla akisina birakicaz kasilmalar bugunde devam etti.fakat dr 28 hafta olmadan dogumu onleyici igneden baska biseyle onlemeye calisirsak bebek zarar görebilir dedi.haftada bir vurulabilen bir igneyi sen 2 kez vurularak idare etmeye calis bi sure dedi.wc disinda surekli yatis verdi..simdi evde yatiyoruz uxun bir surede yaticaz galiba. Haber veryim dedim..bol su icin, iyi beslenin,kendinize ve bebeginize coook iyi bakin..Allah a emanet olun
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar...
Rahatsız olan arkadaşlar geçmiş olsun hepinize....
Bebek hareketlerine gelince kardeşim ilk kızında hamııleyken pek hareket etmezmıs gündüzleri hiç etmezmiş geceleri tek tük ediyormus her doktora gıttıgınde hareketsizmiş doktor soruor hıcmı hareket etmıo geceleri edıo dıormus ama bız goremıoruz hiç demiş inanmamıs doktor 1 hafta yatıs vermiş bide biz görelım geceleri hareket ettıgını dıee... 1 hafta oyle yattı doktor gördü sonunda... şimdi kızı 5 yasında masmavi gözlü güzel mi güzelll akıllı ve usluu.... 2.kızıda hic durmazdı hamileyken... sımdı 7 aylık oldu hakıkatten cok yaramaz ne uyuyo ne duruo ....ama oda masmavi gözlü çok güzel bi kız... arkadaşları dermiş ki bu iki kızı aynı yapmayı nasıl becerdinmaşallah diyelimmmmmmmmm... ben ilk kızımda hareketler normaldi ama bunda çok aşırı hareket edıyorrr .... hiç durmuo şimdi bile öylee. ama çok hos... evde her hareket ettıgınde acarım izlerimm şimdi işyerındeyım kıpır kıpır ama acıp izleyemiomm...ilk kızımı doğurduktan sonraaa bi süre çok özlemiştim hareket etmesini... şimdi bu son olacagı için keyfini çıkarıorum....ama şunu bilinki her anne mutlaka bir evladından çok çekermiş.... sanırım bizim 2.ciler çektircek.... kısaca şunu söyleyimmm bebeği fazla hareket etmeyenler üzülmesin kalbi atıorsa arada bi ediyorsa sorun yok bebek uslu demektir......
Canım sağol. Bende araştırıken medela, ameda yada avent tavsiyelerini okumuştum. Ondan çekirge araştırırken de ona böyle yazmıştım. Aslında, göğüs kremi, pedi, göğüs ucu çıkarıcıyı falan lansinoh aldım hep. Pompası da daha ucuzmuş hem avente göre. Bi düşüneyim.
Canım çok geçmiş olsun. Sık sık arayıp sor. Kötü olursa sana söylemesi için ısrar et. Eminim şimdi seni üzmek istemiyordur. Olmadı, taksi ya da ambulans gönderirsin. En yakın yerdeki 112 ambulansını yönlendirirler merak etme. Sen gönlünü ferah tut.
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin.
saolun kızlar gerçekten iiki varsınız arıorum 5 dkkada bir sesi biraz daha ii geldi ben üzüldüm kızımda gerildi kasılıo
bide bugün fenayım şişim falan diorum işyerindekiler dioki çok ağırlaşmadaın dinçsin maşallah diolar ne çektiğimi ben bilirim ayakkabı ayağıma oturuo ellerimden yüzükleri attım yanıorum oturunca kalkamıorum çatım ağrıo,akşamları davul gibi oluorum sığınamıorum dışardan güllük gülistanlık tabii gece su gibi terlio saçlarım yazsam roman olur
ben de( nefret ederim sıcaktan...son aylarımızın ve doğumun yaza gelmesi çok fena...Allah yardımcımız olsun
ben her gün ve her akşam öyleyim( bazen ağlıyorum hatta o şişlikten uyuyamıyorumda...sanki ortadan yarılacak gibi olyorum...
sonlara doğru daha kötü olucaz Allah kolaylık versin bize valla...dışardan bakanlar anlamıyor çektiklerimizi..onlara göre herşey basit,kolay ya da ben de olan şeyler sadece ben de oluyor sanıyorlar :) "bünye meselesi" diye dolamışlar ağızlarına bir de çok biliyormuş gibi...! cahil cahil !
Günaydın yarım dünyalarAkşam eşim bana böyle hitap etti göbiş büyüdü ya gerçekten yarım bir dünya gibi görünüyor sanki Hayırlı cumalar kızlar bir haftayı daha bitirdik vay be :) Giderek yaklaşıyoruz mutlu sona, heyecan dorukta...:119: Kızımın tekmeler çok güçlendi ve akşam ilk kez çok fena canımı yaktı resmen çığlık attırdı bana hafiften. Bir de hiç durmuyor kızlar sürekli kıpır kıpır hiç mi uyumuyor bu kız yaa
Canım çok geçmiş olsun umarım hiç bişeyi kalmaz.
benimde öyle hiç durmuyor maşallah sürekli hareket ediyor hele gece aynı uyumaya zor dalıyorum süreklş hareket hakşnde aman hareket etsinde aklım onda kalmasıneşime sarıldım gece o bile ben bile hissediyorum oynadığını sarılınca sen nasıl uyuyorsun diyor
Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar...
Rahatsız olan arkadaşlar geçmiş olsun hepinize....
Bebek hareketlerine gelince kardeşim ilk kızında hamııleyken pek hareket etmezmıs gündüzleri hiç etmezmiş geceleri tek tük ediyormus her doktora gıttıgınde hareketsizmiş doktor soruor hıcmı hareket etmıo geceleri edıo dıormus ama bız goremıoruz hiç demiş inanmamıs doktor 1 hafta yatıs vermiş bide biz görelım geceleri hareket ettıgını dıee... 1 hafta oyle yattı doktor gördü sonunda... şimdi kızı 5 yasında masmavi gözlü güzel mi güzelll akıllı ve usluu.... 2.kızıda hic durmazdı hamileyken... sımdı 7 aylık oldu hakıkatten cok yaramaz ne uyuyo ne duruo ....ama oda masmavi gözlü çok güzel bi kız... arkadaşları dermiş ki bu iki kızı aynı yapmayı nasıl becerdinmaşallah diyelimmmmmmmmm... ben ilk kızımda hareketler normaldi ama bunda çok aşırı hareket edıyorrr .... hiç durmuo şimdi bile öylee. ama çok hos... evde her hareket ettıgınde acarım izlerimm şimdi işyerındeyım kıpır kıpır ama acıp izleyemiomm...ilk kızımı doğurduktan sonraaa bi süre çok özlemiştim hareket etmesini... şimdi bu son olacagı için keyfini çıkarıorum....ama şunu bilinki her anne mutlaka bir evladından çok çekermiş.... sanırım bizim 2.ciler çektircek.... kısaca şunu söyleyimmm bebeği fazla hareket etmeyenler üzülmesin kalbi atıorsa arada bi ediyorsa sorun yok bebek uslu demektir......
Günaydın hanımlar;
ve tabii ki yaşasın cumaaaaaBu haftayı da bitirdik çok şükür. Bugün annemlerin yanına gidiyoruz hafta sonu için. Asıl sebep bebeğimiz için alışveriş yapacağız. Maaştan kuş kadar para kaldı. :44: Onunla alabildklerimizi peşin alacağız. Alamadıklarımızı da kredi kartıyla artık. Ya ordan ya internetten. En son düğünde kredi kartlarımız böyle şişmişti. Borcu bitireceğiz diye aklımız çıkmıştı. Allahım inşşallah kızım bereketiyle nasibiyle gelir. Size tavsiyem kızlar arada alabildiğiniz kadar ıvır zıvır şeylerini bari alın. Bizim gibi her şeyi sona bırakmayın. Çok zor oluyor.
Çalarsa benden hayır gelmez bi daha
Teşekkür ederiz teyzesi beğenmene sevindik
Biz Çanakalle'de yaşıyoruz canım burası da çok güzel bir yer
Aman yerim o fındığı ben :dGünaydın yarım dünyalarAkşam eşim bana böyle hitap etti göbiş büyüdü ya gerçekten yarım bir dünya gibi görünüyor sanki Hayırlı cumalar kızlar bir haftayı daha bitirdik vay be :) Giderek yaklaşıyoruz mutlu sona, heyecan dorukta...:119: Kızımın tekmeler çok güçlendi ve akşam ilk kez çok fena canımı yaktı resmen çığlık attırdı bana hafiften. Bir de hiç durmuyor kızlar sürekli kıpır kıpır hiç mi uyumuyor bu kız yaa
çok şükür biraz düzelmiş istifar etmeden edince çok fena oluo sonu kana çıkıo,sabahta ne güzel kahvaltısını yaptı öğlene bişeler hazırladım koydum orda çıkan yemekler midesine dokunuo die kaç aydır evden veriorum yemeğini Allahım dualrımı ve sizin dualarınızı ii dileklernizi kabul edio inşallah
çok şükür biraz düzelmiş istifar etmeden edince çok fena oluo sonu kana çıkıo,sabahta ne güzel kahvaltısını yaptı öğlene bişeler hazırladım koydum orda çıkan yemekler midesine dokunuo die kaç aydır evden veriorum yemeğini Allahım dualrımı ve sizin dualarınızı ii dileklernizi kabul edio inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?