2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin.

Canım sağol. Bende araştırıken medela, ameda yada avent tavsiyelerini okumuştum. Ondan çekirge araştırırken de ona böyle yazmıştım. Aslında, göğüs kremi, pedi, göğüs ucu çıkarıcıyı falan lansinoh aldım hep. Pompası da daha ucuzmuş hem avente göre. Bi düşüneyim.

Canım çok geçmiş olsun. Sık sık arayıp sor. Kötü olursa sana söylemesi için ısrar et. Eminim şimdi seni üzmek istemiyordur. Olmadı, taksi ya da ambulans gönderirsin. En yakın yerdeki 112 ambulansını yönlendirirler merak etme. Sen gönlünü ferah tut.

hahhahahaa kendi kendine çalarmı harbiden kızzz çok hoş tatlım güle güle çalsın inşallah :)

Canım siz antalyada mı yaşıyorsunuz ne güzel bir yer keşke orda yaşasamm

Çalarsa benden hayır gelmez bi daha
Teşekkür ederiz teyzesi beğenmene sevindik
Biz Çanakalle'de yaşıyoruz canım burası da çok güzel bir yer

Günaydın yarım dünyalar Akşam eşim bana böyle hitap etti göbiş büyüdü ya gerçekten yarım bir dünya gibi görünüyor sanki Hayırlı cumalar kızlar bir haftayı daha bitirdik vay be :) Giderek yaklaşıyoruz mutlu sona, heyecan dorukta...:119: Kızımın tekmeler çok güçlendi ve akşam ilk kez çok fena canımı yaktı resmen çığlık attırdı bana hafiften. Bir de hiç durmuyor kızlar sürekli kıpır kıpır hiç mi uyumuyor bu kız yaa

çok şükür biraz düzelmiş istifar etmeden edince çok fena oluo sonu kana çıkıo,sabahta ne güzel kahvaltısını yaptı öğlene bişeler hazırladım koydum orda çıkan yemekler midesine dokunuo die kaç aydır evden veriorum yemeğini Allahım dualrımı ve sizin dualarınızı ii dileklernizi kabul edio inşallah

Hayirli cumalar arkadaslar
Kizcemle kahvaltimizi yaptik teyzelerimize bi gunaydin diyelim dedik
Bakalim takvimde neler soyluyor..

kızlarr yanıyorummm biraz yürüyüş yaptım geldim eller ayaklar davul gibi zaten yanıyorum valla yaakar yağsa keşkebi gecelikle duruorum evde ama ne fayda çok mutsuz oluyorum hiç sevmem sıcağı ben yaa((

ben de ( nefret ederim sıcaktan...son aylarımızın ve doğumun yaza gelmesi çok fena...Allah yardımcımız olsun

ay kızlar yaa şimdi çat diye çatlıcam orta yerimden.. akşamları karnım çok geriliyor yemekten sonra.. size de öyle oluyor mu ?

ben her gün ve her akşam öyleyim ( bazen ağlıyorum hatta o şişlikten uyuyamıyorumda...sanki ortadan yarılacak gibi olyorum...
sonlara doğru daha kötü olucaz Allah kolaylık versin bize valla...dışardan bakanlar anlamıyor çektiklerimizi..onlara göre herşey basit,kolay ya da ben de olan şeyler sadece ben de oluyor sanıyorlar :) "bünye meselesi" diye dolamışlar ağızlarına bir de çok biliyormuş gibi...! cahil cahil !

Ayniyim bende, yatsam yatamiyorum kemiklerim agriyor, kalksam duramiyorum. Havalardan mi bilmiyorum. Bol bol su icmeliyiz ben bayadir ihmal etmisim. Suyu bollastirinca canlaniyorum sanki biraz.

aynen yatma yatamıyorum,oturamıyorum,ayakta duramıyorum..sürekli huzursuz rahatsız bir vücut...su önemli evet,özellike sıcaklar başlamışken....

canım geçmiş olsun...aman dikkat et...yatman gerekiyorsa yat boşver...senden ve bebekten önemli hiç bişey yok unutma...

eyvaahh bizimki de yaramaz olacak o zaman...çok hareketli benim kızım da...yani sürekli değil ama hareketli olduğunda da baya kuvvetli vuruyor...ben sarsılıyorum resmen :))) karnım bi o tarafa bi bu tarafa atıyor

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim acil şifalar versin.

saolun kızlar gerçekten iiki varsınız arıorum 5 dkkada bir sesi biraz daha ii geldi ben üzüldüm kızımda gerildi kasılıo

bide bugün fenayım şişim falan diorum işyerindekiler dioki çok ağırlaşmadaın dinçsin maşallah diolar ne çektiğimi ben bilirim ayakkabı ayağıma oturuo ellerimden yüzükleri attım yanıorum oturunca kalkamıorum çatım ağrıo,akşamları davul gibi oluorum sığınamıorum dışardan güllük gülistanlık tabii gece su gibi terlio saçlarım yazsam roman olur

benimde öyle hiç durmuyor maşallah sürekli hareket ediyor hele gece aynı uyumaya zor dalıyorum süreklş hareket hakşnde aman hareket etsinde aklım onda kalmasın eşime sarıldım gece o bile ben bile hissediyorum oynadığını sarılınca sen nasıl uyuyorsun diyor

Sanırım biraz yaramaz olucak bizim kızlar Bak şuan yazarken bile o ayaklar hep hareket halinde resmen topuğu elime geliyor. Maşallah onlara

günaydın kızlar çekirgecim kimin hangi hastanede doğum yapmayı düşündüğü ve fiyat konusunda bilgi olan bir liste dahamı yapsak ne dersiniz

bu durumda benimki çok sinsi bir çocuk olacak Babası gibi hareket halinde hep ama küçük küçük ama sürekli

bende çok hevesleniyorum bişeyler almak için listemide yapmıştım ama bi bakıyorum eşimin akrabası pusetini ablamlarda beşikti vs.. ıvır zıvır doldu çocuğun eşyaları.. yani bir yandan çok iyi masrafı az olmuş oluyor ama aıcıkta ben kendim bişeyler almak istedim ama çok şeyi oldu küvet küvet filesi bunları bile verdiler :44:
Allah yardım eder cnm çok zıvır almayın en gerekli olanları alın önce sizin yok mu akrabalar fln bir bakıma iyi oluyor

geçmiş olsun cnm sen heyecanlanma diye fazla belli etmemişitr bencede aklın kalmıştır şimdi neyse iyi olmuş biraz merak etme sen cnm allah şifa versin..

Çalarsa benden hayır gelmez bi daha
Teşekkür ederiz teyzesi beğenmene sevindik
Biz Çanakalle'de yaşıyoruz canım burası da çok güzel bir yer

akşam sizin müzik kutusundan eşime bahsettim :) oda aynısını dedi oda korku filmlerini çok izler demek müzik kutusu korkuyu çağrıştırıyor ama bende almayı düşünüyorum onlardan çok hoşlar bence .

Aman yerim o fındığı ben :d
Canım benimde 1 haftadır resmen karnımda deniz dalgası gibi dönüp tepikliyodu gece bile uykuya zor dalıyodum. 2 gündü çok az kıpırdanıyo. Alışmışım hızlı tekmelerine üzülüyom şimdi de

Çok şükür canım çok sevindim. Daha da düzelir inşaAllah.

rabbim acil şifa versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…