2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O kadar çok hareket edince yorulmuştur dinleniyodur belki şimdi annesi :))

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar olsun inşallah.

Çarşambadan beri hiiiiç iştahım yok benim. Hiç bişey ne göresim var ne yiyesim var. midem bulana bulana zoraki yiyorum. Sabah 1 yumurta zor bitirdim. Var mı aynı durumda olan. Stoktan mı yiyor acaba bünye :)

aynen canım yaa...bende de neler var...oturup kalkınca ya da yataktan kalkarken belim,kalçalarım kuyruk sokumum nasıl ağrıyor...uzun süre ayakta kalınca sanki yer çekiyor beni aşağı doğru,ayaklarımı kaldıramaz oluyorum...sırtım ağrıyor...

bir de kanım düşük çok,talasemi taşıyıcısı olmamla ilgiliymiş sanırım...çünkü demirim fln düşük değil öyle...dün hemotolojiye gittim inceliyolar sonuçları bekliyorum...

geceleri terleme bende de var aynen su gibi oluyor saçlarım fln...bunları dillendirince de insanlar "aman bu da ne mız mız,herşeyde bunda" vs gibi düşünüyor...hele ki henüz hamilelik yaşamamış insanların çok bilmiş yorumları komik oluyor...

bir de tutturmuşlar senin bünyen zayıf..te allahım yaa herkes doktor anasını satayım...üstelik bünyem zayıf falan da değildir,ben hamilelikten önce hasta bile olmazdım,hiç bir hastalığım bişeyim yok Allah'a şükür...beslenmem falan da gayet düzgün ve iyidir...düşün ki hamilelikte olan kusmalarımı bile bünyeye bağladılar bazıları :) sanki tek ben de oluyormuş gibi...

yok efendim falancının midesi bulanmamış öyle,ekmek yiyormuş ta geçiyormuş :)) ulen herkeste olacak diye bişey mi var,kaldı ki her kadının hamileliği farklıdır ama bu bünyeyle ilgili değil,hamilelikte salgılanan hormonlarla ilgili bişey...hayır bir de öyle bi söylüyor ki sanırsın uzman,o kadar da emin yani :)) amaan artık cvp bile vermiyorum zaten,he he diyip geçiyorum gülüyorum sonrada içimden:)

ha bu arada bünyesi hakikaten çok zayıf olan bi arkadaşım var mesela..her hastalık vardır hem kendinde hem ailesinde..ne zaman konuşsak şu şöyle bu böyle hep bi hastalık bişey...65 kilodan 62 ye düşsem acillik oluyorum der...demir eksikliği vs her şey vardı hamileyleyken de..2 tane kızı var ama ikisinde de kusması fln olmadı öyle..demek ki bünyeyle ilgili değil:)

bir psikolojik diye düşünenler oluyor ki buna sebep te benim dr.um oldu...başka hangi dr.a sorduysam böyle böyle demiş dr.um eşime fln diye hep güldüler :) mümkün mü psikolojik öyle kusma bulantı...kaldı ki psikolojikti madem de niye 4.ay girer girmez kesildi???

benim dr.um da iyi değil işte diyorum...

çok geçmiş olsun canım bu arada...umarım bişey olmaz öyle düşündüğün gibi..mide işi fenadır..benim midem de hassas,reflüm var...kanama geçirmedim Allah korusun tabi ama zor

Son düzenleme:

cnm günaydın sanırım bu havalardan oluyor arada midem bulanıyor benimde ama hemen geçiyor ve gördüğüm herşeye dalıyorum ama bebeğe faydası olmayan şeylere

cnm günaydın sanırım bu havalardan oluyor arada midem bulanıyor benimde ama hemen geçiyor ve gördüğüm herşeye dalıyorum ama bebeğe faydası olmayan şeylere

akşam eşimin zoruyla bi tabak yemek yedim. onu da çıkarttım. Eski günlere dönüş mü başladı dicem. İlk zamanlar bile bu kdr olmadım ki ben :)

akşam eşimin zoruyla bi tabak yemek yedim. onu da çıkarttım. Eski günlere dönüş mü başladı dicem. İlk zamanlar bile bu kdr olmadım ki ben :)

Son aylar bazı kişilerin mide bulantısının geri geleceğini okumuştum canım Kaan Kocatepe yazmıştı sanırım:)

Günaydın CAN lar.... Hayırlı cumalar... Hava çok kasvetli ve yağmurlu fenalık geldi bana... İnşallah haftasonu güzel olur.Geçen hafta gezemedik bu hafta gezmek istiyorum koçişle, kızımın da bir kaç eksiği var onları tamamlayacağım inş.

Geçmiş olsun canım tekrar. Dikkat et bundan sonra yat ddinlen bir güzel

Unuturmuyum canım, ben çoktan gittin sandım amerikaya...
Neyse bu kısa ayrılıklar önemli değil, siz sağlıklı olunda en kısa zamanda kavuşun inşallah

Geçmiş olsun canım, zaten daha iyi sanırım şuan.
Ama bu işleri zor allah korusun, ihmal etmesin en kısa zamanda dr. a gitsin yinede

Canım ben aldım çoktan, Kraftın kini aldım bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine. Ve diğer göğüs pedi, süt saklama poşeti vs. hepsini kraftan aldım. Geçen ay bir arkadaşım doğum yaptı, bir hafta sütü gelmedi oda benimkinden aldı. Çok memnun şuan sürekli kullanıyormuş, bebeği küçük daha tam ememiyormuş o yüzden pompayı kullanıyormuş, sütü de artmış baya...
Umarım ihtiyacımız olmaz ama ben çalıştığım için nasıl olsa lazım olacak biirgün diye alayım kenarda dursun dedim...
Tavsiyen için teşekkür ederim canım

günaydın kızlar çekirgecim kimin hangi hastanede doğum yapmayı düşündüğü ve fiyat konusunda bilgi olan bir liste dahamı yapsak ne dersiniz

Olabilir canım ben yaparım başka isteyenler olursa ama , sitede bir sorunmu var anlamadım daha önce yaptığım listeyi bile ekleyemiyorum. Ben benim bilgisayardan kaynaklanıyor sanıyordum ama POLİ ye gönderdim oda ekleyemedi.
Başka bir formatta eklemek lazım heralde eskisi gibi dosyaları kabul etmiyor site...
Henüz öyle bir format bulamadım. Nasıl olacak bilmiyorum....
Ama topik açılabilir bununla ilgili isteyen orda paylaşsın

Kızlar ninni biliyormusunuz? :))
Ben şimdi açtım neti bir kaç tane dineleyeyim hangisinde tekme atarsa onu ezberleyim dedim benim sıpa hepsinde tekmeledi. :)))))))
Ama ben en çok Kayahan ve eşinin söylediği ninniyi seviyorum :)

herkese merhaba kızlar hepimizi için güzel bir gün olsun inşallah

burada şikayet edip sızlanmak istemiyorum Allahın gücüne gitmesin ama dün akşam resmen işkence gibiydi otursam oturamıyorum yatsam yatamıyorum sıcak bi taraftan bi ara kendimi okadar aciz hissettim ki gözlerim doldu dedim kendine gel bu günlerde geçecek sizde de varmı bilmiyorum inşalalh yoktur ben ilk zamanlardaki gibi bitkin halsiz keyifsiz olmaya başladım dün eve gidince 2 kap yemek yaptıktan sonra pilim resmen bitti kızımında son haftalar olmasına ragmen dersleride agırlaştı akşam matematik sorularına yardım ederken çıglık atasım geldi gerildim yavrum fark etti ne yapsın oda daha 2 ye gidiyor soruları bir görseniz karar verdim akşam yemeklerini sadece salata peynirle geçireceğim belki daha hafif daha rahat olurum

Çalarsa benden hayır gelmez bi daha
Teşekkür ederiz teyzesi beğenmene sevindik
Biz Çanakalle'de yaşıyoruz canım burası da çok güzel bir yer

ahhh ahhh ben çanakkaleliyim.. keşke orda olabilseydim.. benim için bir cennet orası. denizi havası insanları. trafik yok. merkezi ahhh ahhhhh

hayatımsın canım hoşgeldin nasılsın evde olmak iyi gelmiştir umarım

pencere canım eve çıkmışsın çok geçmiş olsun inşallah yavrucugun vakti zamanında saglıklıca gelecek annesi

durusel canım eşine geçmiş olsun Rabbim şifasını versin en kısa zamanda inşallah

bu arada hepinizin cuması mübarek olsun kızlar

Bu rüyalar bizi bitirecek. Dün de adını unuttum sevgili hamişdaşımız kendini sezeryan yapmış bebişini sevip geri koyup dikmişti

o benim canım hehehehehe arada ona benzer rüyalarda görüyorum dün de kızım 2-3 yaşlarında sap sarı saçları olan cimcime bir kızdı kahkahalar atıyodu kucağımda sürekli..

sabaha kadar idrara gitmekten yoruluyorum işyerindede Allahtan wc yakın odama bi baktım takvimimde de sık idrara çıkma artabilir diyor

canım bnde raht bir hamillik geçiriyordum ama bu hafta iyicene zorlanmaya başladım .akşamları meyve yiyorum karnım patlıcak gibi oluo yemesem de içim rahat etmıo yavruma azcık vitamın gtisin dıyorum.
2 adım yürüyorum yoruluyorum .yatakta dönmek zor kendimi şişirilmiş balon gibi hissediyorum yatakta dönerken :)
yine buna da şükür allah bugünlerimizi aratmasın inşallah...

günaydın güzel hamişler,
umarım herkesss çok iyidir, ben çooook yorgunum, ayakta uyuyorum bu aralar, 3.trimesterdeyiz zinde olduğum dönemler bitti sanırım,
herkes çok yorgun gözüktüğümü rengimin attığını falan söylüyor,
mesai saatlerimiz çok kötü, sabah 8.30 akşam 8 bazen 9, önümüzdeki iki haftasonu cumarteside çalışmak zorunda kalıcam,
akşamın geç vaktinde eve gidip yemek yapıyorum, yemek ye sofrayı kaldır derken saat 11 oluyor ve zar zor kendimi yatağa atıyorum,
sonra sabah 6.30-7 de uyanıyorum işe yetişebilmek için...
hayat çok zor geliyor bazen, ama allah sağlık versin herşeyin üstesinden gelinir diye düşünüyorum
işimi çok seviyorum yoksa dayanamazdım bu kadar zorluğa, çok zor ama maddiyattan öte manen tatmin oluyorum.

tekme attığını değil de atmadığını seç istersen canım..atmayınca sakinleşip uyuyor demektir:)

tekmeliyorsa ninni onu coşturuyor besbelli..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…