- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.461
Aman yerim o fındığı ben :d
Canım benimde 1 haftadır resmen karnımda deniz dalgası gibi dönüp tepikliyodu gece bile uykuya zor dalıyodum. 2 gündü çok az kıpırdanıyo. Alışmışım hızlı tekmelerine üzülüyom şimdi de
bide bugün fenayım şişim falan diorum işyerindekiler dioki çok ağırlaşmadaın dinçsin maşallah diolar ne çektiğimi ben bilirim ayakkabı ayağıma oturuo ellerimden yüzükleri attım yanıorum oturunca kalkamıorum çatım ağrıo,akşamları davul gibi oluorum sığınamıorum dışardan güllük gülistanlık tabii gece su gibi terlio saçlarım yazsam roman olur
kızlar bu arada eşim biraz rahatsızlanmış mideden problemi var nolur dua edin şu cuma günü kanama falan olmasın 30km falan uzakta kasabada çalışıo kimsemizde yok kasabadan öle taksi dolmuşta yok taksi göndereyim yada arabayla geleyim dedim yok dedi kötüyüm inemem sende çıkma buraya dediçookk üzüldüm çünkü kanama 3 kere geçirdi inşallah bişe olmaz
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar olsun inşallah.
Çarşambadan beri hiiiiç iştahım yok benim. Hiç bişey ne göresim var ne yiyesim var. midem bulana bulana zoraki yiyorum. Sabah 1 yumurta zor bitirdim. Var mı aynı durumda olan. Stoktan mı yiyor acaba bünye :)
cnm günaydın sanırım bu havalardan oluyor arada midem bulanıyor benimde ama hemen geçiyor ve gördüğüm herşeye dalıyorumama bebeğe faydası olmayan şeylere
akşam eşimin zoruyla bi tabak yemek yedim. onu da çıkarttım. Eski günlere dönüş mü başladı dicem. İlk zamanlar bile bu kdr olmadım ki ben :)
akşam eşimin zoruyla bi tabak yemek yedim. onu da çıkarttım. Eski günlere dönüş mü başladı dicem. İlk zamanlar bile bu kdr olmadım ki ben :)
allah allah cnm mecbur bebek için yemen lazım tabi ama iştahsızlığın devam ederse doktoruna danış bence
Son aylar bazı kişilerin mide bulantısının geri geleceğini okumuştum canım Kaan Kocatepe yazmıştı sanırım:)
KiZlar dualariniz icin Allah razi olsun. ..dr bizi taburcu etti, artik dualarla akisina birakicaz kasilmalar bugunde devam etti.fakat dr 28 hafta olmadan dogumu onleyici igneden baska biseyle onlemeye calisirsak bebek zarar görebilir dedi.haftada bir vurulabilen bir igneyi sen 2 kez vurularak idare etmeye calis bi sure dedi.wc disinda surekli yatis verdi..simdi evde yatiyoruz uxun bir surede yaticaz galiba. Haber veryim dedim..bol su icin, iyi beslenin,kendinize ve bebeginize coook iyi bakin..Allah a emanet olun
gunaydinlar herkese
bugun kontrlm var
bebegimi gorecegm
24 haftalikken 650 gr cikti
bakalim kg olabilmis miiiii
Beyazcekirge cmmm beni unutmamissin
Cok sevindm
Abd ye dogumdan sonra gidicem cnm
cunku bni bu halimle ucaga da almiyrlar artkkkk
Birazcik babadan ayri kalacagz
ama ne yapalim
Kizlarm mutlz olsunnn yeterrr
kızlar bu arada eşim biraz rahatsızlanmış mideden problemi var nolur dua edin şu cuma günü kanama falan olmasın 30km falan uzakta kasabada çalışıo kimsemizde yok kasabadan öle taksi dolmuşta yok taksi göndereyim yada arabayla geleyim dedim yok dedi kötüyüm inemem sende çıkma buraya dediçookk üzüldüm çünkü kanama 3 kere geçirdi inşallah bişe olmaz
Çekirgecim;
Bir ara göğüs pompası araştırıyordun değil mi? Ya geçen gün bir arkadaşım(Kızı 3 aylık) philips avent 'in elektronik göğüs pompasını tavsiye etti. SCF -312 modeli. Çok memnun kalmış. Hem elektrikli hem manuel kullanılabiliyor. Bi de mesela sen manuelde ne kadar hızla çekeceğini ayarlıyorsun elektrikli moda geçince aynı hızla çekiyormuş. Almadıysan fikir olsun dedim. Açıkçası ben alsam mı yoksa beklesem mi diye düşünüyorum. Ya da şimdilik manuel mi alsam. Kararsızım
günaydın kızlar çekirgecim kimin hangi hastanede doğum yapmayı düşündüğü ve fiyat konusunda bilgi olan bir liste dahamı yapsak ne dersiniz
O kadar çok hareket edince yorulmuştur dinleniyodur belki şimdi annesi :))
Çalarsa benden hayır gelmez bi daha
Teşekkür ederiz teyzesi beğenmene sevindik
Biz Çanakalle'de yaşıyoruz canım burası da çok güzel bir yer
Bu rüyalar bizi bitirecek. Dün de adını unuttumsevgili hamişdaşımız kendini sezeryan yapmış bebişini sevip geri koyup dikmişti
herkese merhaba kızlar hepimizi için güzel bir gün olsun inşallah
Burada şikayet edip sızlanmak istemiyorum allahın gücüne gitmesin ama dün akşam resmen işkence gibiydi otursam oturamıyorum yatsam yatamıyorum sıcak bi taraftan bi ara kendimi okadar aciz hissettim ki gözlerim doldu dedim kendine gel bu günlerde geçecek sizde de varmı bilmiyorum inşalalh yoktur ben ilk zamanlardaki gibi bitkin halsiz keyifsiz olmaya başladım dün eve gidince 2 kap yemek yaptıktan sonra pilim resmen bitti kızımında son haftalar olmasına ragmen dersleride agırlaştı akşam matematik sorularına yardım ederken çıglık atasım geldi gerildim yavrum fark etti ne yapsın oda daha 2 ye gidiyor soruları bir görseniz karar verdim akşam yemeklerini sadece salata peynirle geçireceğim belki daha hafif daha rahat olurum
Kızlar ninni biliyormusunuz? :))
Ben şimdi açtım neti bir kaç tane dineleyeyim hangisinde tekme atarsa onu ezberleyim dedim benim sıpa hepsinde tekmeledi. :)))))))
Ama ben en çok Kayahan ve eşinin söylediği ninniyi seviyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?