2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun cnm sen heyecanlanma diye fazla belli etmemişitr bencede aklın kalmıştır şimdi neyse iyi olmuş biraz merak etme sen cnm allah şifa versin..

Çok şükür canım çok sevindim. Daha da düzelir inşaAllah.

rabbim acil şifa versin insallah

aminn kızlar çok saolun bi daha konuştum şükür ii korktuğum olmadı

evet mide çok zor Allah korusun,saol cnm.

cnm herkes doktor aynen öle bizim bi tanıdık hamile kaldı yattı hastaneye kız su içse kusuodu nasıl kötü 5 aya girdi bebeğin suyu kalmamış hiç doğum yaptırıp aldılar herkes bir olur mu sana dokunan bişe bana ii gelir belki
saol cnm ii çok şükür

merhaba kızlar, hepinize güzel bir gün dilerim. gerçi bugün cuma, ister istemez keyifleniyor insan :) biz bu hafta sonu alışveriş yapacağız oğlumuz için. ateş ölçer almak istiyorum. en iyi ateş ölçer nereden ölçüyor bilginiz var mı? sanki bikaç yerde kulaktan diye okudum gibi ama size de sorayım dedim :)

kızlarrr bir de bu aralar biraz hızlı hareket edip eğilip doğrularak bir şeyler yapsam sanki bacaklarımın arasından su gelmiş gibi oluyor,
ilk olduğunda panik oldum hemen işyerinde lavaboya koştum, kontrol ettim o kısmı kupkuruydu ter bile yoktu,
dün akşam evdede oldu, tamam dedim geliyor benim suyum, hemen kontrol ettim heryerimi herşey yolunda kupkuru,
en son su ne zaman ve nasıl gelir diye araştırmıştım internetten,
sanırım psikolojik olarak çok etkiledi beni sürekli tetikteyim, suyum geldi sanıyorum,
birde açılma var gibi hissediyorum sanki, açılma olduğunda bunu biz anlayabiliyormuyuz,
elimle kontrol edeyim dedim açıklık var mı diye ama korktum dokunamadım, zaten baksamda anlayamam heralde...

Ev hanımları icin sut pompasi gercekten gerekli mı? Yoksa kisisine gore değişiyor mü? Mesela lazım olursa daha sonradan alınabilir mı yoksa muhakkak doğumdan once mı alın diyorsunuz . Hastanede kesin lazım oluyormuş sezaryandan sonra , birde manuellerin kullanımı çok mü zor alırsak elektrikli mı alalım?

Ay ne çok sorum varmış bilen varsa allah askına cevaplasın karar veremedim

luboyfcum, söylediğin şeyi bikaç ay önce yaşıyordum ben. çamaşırım epey ıslanıyordu su gibi. sonra geçti. seninki de geçer eminim, içini ferah tut ama devam ederse doktoruna danış. açıklığı bizim anlayabileceğimizi sanmıyorum ben.

canım halamın bebeği var. kulaktan ölçüyor. saniyeler sürüyo sadece. çok pratik çok rahat kullanımlı. markasını istersen öğrenebilirim halamdan..

Biz geldik teyzeler... tam tamina 1480 gr olmus tosunum masallah. bitek pipimiz mi? hayalarimizi bile gosterdik utanmadan dr amcamiza. yigidin mali meydanda sonucta :-D bi hafta da onden gidioz biz. masallah. rabbim nazardan saklasin hepsini. 38 cm de boyumuz var. dogum pozisyonu da almisiz. 34. haftada tekrar gitcez bakalim. bu arada pek tatli gorundu bukezgozume

maşallah kuzumaaaa :)

çok geçmiş olsun... Allah acil şifa versin

Canım Allah yardımcın olsun ne diyim. 8-5 çalıştığım halde zor geliyo bana.
32. haftada ayrılmayı düşünüyomusun çok zorlanırsın yoksa. Kendini fazla yıpratma

Amanınnn bak sen şu edepsise Pek bi açıkmış senin oğlan
Çok şükür canım herşey normalmiş Rabbim sağlıcakla kavuştursun. 4 hafta dayanacaksın artık minnoşunu görmemeye

ben de brown ateş ölçer var. kulaktan ölçüyor memnunum. ama şimdi kızılötesi olanlar çıkmış alnına yaklaştırıp tak ölçüyorlar. belki onlar daha pratik olur.

gerçi Allah vermeye öyle bi hastalanma ve ateş durumunda elle de anlaşılıyor.

günaydın kızlar çekirgecim kimin hangi hastanede doğum yapmayı düşündüğü ve fiyat konusunda bilgi olan bir liste dahamı yapsak ne dersiniz

icat çıkarma icat çıkarma

akşam bi arkadaşa bebek görmeye gittik laf lafı açınca eve gelmemiz 2yi buldu
kendimi çok yorgun uykusuz hissediyorum gözüm kapanıyo offf artık izne ayrılmak istiyorum ben son 3 haftam kaldı şafak atarsa 21 gel teskere
bugün herşeyden nefret aden şirin durumundayımmm

Son düzenleme:

Canım sen bulunduğun yerden bir taksiyle anlaş, gitsin alsın eşini getirsin eğer civarda bir kasabaysa. Hem senin için rahat olur, bebeğini strese sokmassın hemde eşin kötüyse baya hastahaneye yakın olursunuz. Allah korusun böyle şeyler ihmale gelmez...

Şimdi digital duylu ateş ölçerler çıkmış canım, eczanelerde var ve fiyatlarıda çok yüksek değil. Çocuğun cildine değdirmeden, istediğin yere (alın-boyun-ayak altı) yaklaştırıp tuşuna basıyorsun ateşini veriyor sana... Hemde 2 sn tutman yeterli...

çok geçmiş olsun... Allah acil şifa versin
Allah razı olsun cnm saol.

cnm biraz önce konuştum kraker falan yedim düzeldim çok şükür dedi seside ii geliodu kusmuş birazda rahatladım dedi

Günaydın kızlarr kızımla karnımızı doyurduk bide teyzelerine selam verelim dedik
Nasıl oldun canım geçtimi ağrıların ?
Kızlar birde ben idrarımı biraz tuttuğum zaman vajina va kasık ağrılarımın arttığını farkettim, sık sık wc ye gitmeye çalışıyorum bu yüzden, iyi geliyor sanki göbeğim yumuşuyor...
Demekki mide ve mesane dolduğunda kızımın yeri daralıyor oda ne yapsın sıkıştırıyor beni alttan üstten, acayip sertleşiyor bazen poposunu dayıyor resmen, sanırsın ki çıkacak
Yaramaz yavrum benim bizimkiler rahatına da pek düşkün olacaklar canım

Aslında son trimister hepimiz dökülüyoruz artık ama psikolojik olarak ayakta duruyoruz bence hepimiz. Çoğu gitti azı kaldı diye teselli edip yvrularımıza kavuşmanın heyecanı ile sabrediyoruz yani.
Yoksa ben kendimi bir dinlesem, bir bıraksam isyanlardayım artık
Senin işin de çok zor canım. Hamilelik zaten sıkıntılı birde iş koşulların yaşadığım ülke koşulları derken bizden 3-4 kat daha zor geçiriyorsun, Allahım mükafatını en iyi şekilde versin inşallahh....

Ne zaman geliyorsun Türkiye ye ? Artık çalışma ya bir yolunu bulup rapor falan al, dinlen son zamanlarını dinlenerek geçir, bu yaramazlar dopumdan sonra da bizi rahat bırakmayacaklar
İşler hiçbir zaman bitmez bunu unutma, kendini ve bebeğini düşün canım, hiçbirşey sizden daha önemli değil

tekme attığını değil de atmadığını seç istersen canım..atmayınca sakinleşip uyuyor demektir:)

tekmeliyorsa ninni onu coşturuyor besbelli..:))

Mantıklı

Canım bence ev hanımları için ihtiyaçtan çok tercih meselesi birazda...
Yani kimilerinin sütü fazla geliyor, hasta olunca falan kullanırım diye sağıp saklıyor bence mantıklı.
Kimilerinin sütü az geliyor, sık sık sağıp sütünü arttırmaya çalışıyor, mantıklı...
Kimisininde memebaşı küçük oluyormuş bebek tam ememiyormuş onlarda bebek aç kalmasın diye sağıyor...
Yani sütünde,göğsünde, bebeğinde problem yoksa vede gittiğin yerlerde de rahatça emzirebileceksen gerek yok bence...
Bunu da bebeğin doğmadan bilemezsin...
Manuellerin kullanımının zor olduğunu ve çok acııtğını söylediler arkadaşlarım. Biz çalışan bayanlar için zamanda çok önemli, zaten herşeye yetişmeye çalışıyoruz, ev iş çocuk eşlerimiz derken vakit nakittir
Benim bildiklerim bu kadar bu konuda, karar senin canım

Maşallah oğluna. gözünü aydın.
Doğum pozisyonuna gelmiş diyorsunuz ya ben korkuyorum ya, sanki aşağı dönünce hemen doğuverecekmiş gibi :18::18:

Heyyy allahım ya bazen ben bu kızı gerçekten doğurabilecekmiyim diyorum kendi kendime, yaklaştıkça tırsıyorum :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…