- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.501
herkese hayırlı cumalar .nihayet bugün cuma bir an önce akşam olsa artık kendimi çok yorgun hissetmeye başladım gün geçtikçe ağırlaşıyoruz artık ,sıcaklar da üstüne tuz biber oluyor zaten allah hepimizin yardımcısı olsun.
DURUSEL,allah acil şifalar versin canım mide ağrılarını bilirim ülserim var benim de rabbim eşine yardım etsin çıkarmadan rahatlayamaz inş kanama olmaz daha önce yaşadı demişsin ama en yakın sağlık merkezine görünse iyi olur canımmm...
artık biz okula kaçıyoruz akşama görüşürüz arkadaşlar öpüldünüz
merhaba kızlar, hepinize güzel bir gün dilerim. gerçi bugün cuma, ister istemez keyifleniyor insan :) biz bu hafta sonu alışveriş yapacağız oğlumuz için. ateş ölçer almak istiyorum. en iyi ateş ölçer nereden ölçüyor bilginiz var mı? sanki bikaç yerde kulaktan diye okudum gibi ama size de sorayım dedim :)
canım ben arzumun aldım 60 tlye ama nette 45 e falan bulunuyor aynısı.
hem kulaktan hem alından ölçüyor . banyo suyunun sıcaklıgını ve biberondakı mamanın sıcaklıgını bıle ölçüyor uzaktan.
istersen bir de onu incele.
belki kulagından gıdıklarnır yavruşum diye ben alından olsun istiyordum hep
KiZlar dualariniz icin Allah razi olsun. ..dr bizi taburcu etti, artik dualarla akisina birakicaz kasilmalar bugunde devam etti.fakat dr 28 hafta olmadan dogumu onleyici igneden baska biseyle onlemeye calisirsak bebek zarar görebilir dedi.haftada bir vurulabilen bir igneyi sen 2 kez vurularak idare etmeye calis bi sure dedi.wc disinda surekli yatis verdi..simdi evde yatiyoruz uxun bir surede yaticaz galiba. Haber veryim dedim..bol su icin, iyi beslenin,kendinize ve bebeginize coook iyi bakin..Allah a emanet olun
kızlar bu arada eşim biraz rahatsızlanmış mideden problemi var nolur dua edin şu cuma günü kanama falan olmasın 30km falan uzakta kasabada çalışıo kimsemizde yok kasabadan öle taksi dolmuşta yok taksi göndereyim yada arabayla geleyim dedim yok dedi kötüyüm inemem sende çıkma buraya dediçookk üzüldüm çünkü kanama 3 kere geçirdi inşallah bişe olmaz
Eki Görüntüle 719605
bir de bakın bunu verdi arkadaş bana ilk aylarda kızına kullanmış çok memnun kalmış tekerli odadan odaya taşınabilir.
ben park yatak alıcaktım daha almamıştım bu bizi 3-4 ay idare eder heralde dimi:26:
şimdi içine yatak ve nevresim almak lazım nasıl sizce kızlarrr
merhaba kızlar, hepinize güzel bir gün dilerim. gerçi bugün cuma, ister istemez keyifleniyor insan :) biz bu hafta sonu alışveriş yapacağız oğlumuz için. ateş ölçer almak istiyorum. en iyi ateş ölçer nereden ölçüyor bilginiz var mı? sanki bikaç yerde kulaktan diye okudum gibi ama size de sorayım dedim :)
Ev hanımları icin sut pompasi gercekten gerekli mı? Yoksa kisisine gore değişiyor mü? Mesela lazım olursa daha sonradan alınabilir mı yoksa muhakkak doğumdan once mı alın diyorsunuz . Hastanede kesin lazım oluyormuş sezaryandan sonra , birde manuellerin kullanımı çok mü zor alırsak elektrikli mı alalım?
Ay ne çok sorum varmış bilen varsa allah askına cevaplasın karar veremedim
icat çıkarma icat çıkarma
akşam bi arkadaşa bebek görmeye gittik laf lafı açınca eve gelmemiz 2yi buldu
kendimi çok yorgun uykusuz hissediyorum gözüm kapanıyo offf artık izne ayrılmak istiyorum ben son 3 haftam kaldı şafak atarsa 21 gel teskere
bugün herşeyden nefret aden şirin durumundayımmm
Bayıldım :))) Ahşap mı bu canım? Banada ebeveyn yatağına birleştirilenlerden hediye geldi ama bu tarz birşey almak isterdim ilk 3 ay için sanırım içimde kalacak bu beşikler :)
Canım avatar resmindeki bebek ağlamaklı üzgün duruyor ya onu görünce bende üzülüyorumKıyamam yaaa
Neşeli bir bebişle değiştirsen olmaz mı
Ateşölçer ;
KIzlar birde buna bakın isterseniz, ben geçenlerde araştırırken bulmuştum indirim hala devam ediyor ama kararsız kalmıştım. İnceleyip bana da fikir verin
Medifine Kızıl Ötesi Kulaktan ve Alından Ateş Ölçer | hızlıal.com
berk :sağlam güçlü
berke :kamçı ,hançer
berkay :ay gibi parlak ve güçlü
hangisi daha güsel kızlar ?
ben en çok berkeyi begenıyorum ama onunda anlamı pek güsel değil.
birde yanına kaan koyucaz. berke olsa anlamı için kötü mü olur acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?