2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hamişdaşlar bana mail gelmişte hepsiburada da bebek ürünlerinde indirim ve hediye çeki fırsatı varmış,bi bakın isterseniz
unibaby ıslak mendil soran bi arkadaş vardı ,fiyatı uygun görünüyor sitede

bir de bakın bunu verdi arkadaş bana ilk aylarda kızına kullanmış çok memnun kalmış tekerli odadan odaya taşınabilir.
ben park yatak alıcaktım daha almamıştım bu bizi 3-4 ay idare eder heralde dimi:26:
şimdi içine yatak ve nevresim almak lazım nasıl sizce kızlarrr

Son düzenleme:
herkese hayırlı cumalar .nihayet bugün cuma bir an önce akşam olsa artık kendimi çok yorgun hissetmeye başladım gün geçtikçe ağırlaşıyoruz artık ,sıcaklar da üstüne tuz biber oluyor zaten allah hepimizin yardımcısı olsun.

DURUSEL,allah acil şifalar versin canım mide ağrılarını bilirim ülserim var benim de rabbim eşine yardım etsin çıkarmadan rahatlayamaz inş kanama olmaz daha önce yaşadı demişsin ama en yakın sağlık merkezine görünse iyi olur canımmm...

artık biz okula kaçıyoruz akşama görüşürüz arkadaşlar öpüldünüz

saol cnm benim evet çıkarmış sonunda rahatlamış hamdolsun rabbime mide işi zor ii dersler sanada

canım ben arzumun aldım 60 tlye ama nette 45 e falan bulunuyor aynısı.
hem kulaktan hem alından ölçüyor . banyo suyunun sıcaklıgını ve biberondakı mamanın sıcaklıgını bıle ölçüyor uzaktan.
istersen bir de onu incele.
belki kulagından gıdıklarnır yavruşum diye ben alından olsun istiyordum hep

ayy evet bende ondan istiorum uzaktan ölçen uygunmuş bak fiyatı bu haftasonu dolanacam eksiklere beşik faln alacam bulamazsam netten alırım

canım geçmiş olsun bol bol dinlen moralini yüksek tut, komik filmler falan izle ne biliyim. inşallah gelmesi gereken zamanda sağlıkla gelsin bebişin...

canım geçmiş olsun allah şifa versin...

Kızlar benim aldığım ateş ölçer şu: Weewell WTN550 Dijital Temassız Termometre - e-bebek.com

Ama burada fiyatı çok fazla geldi bana, 30 euro ya almıştım ben çünkü, belki farklı bir modelidir... Eve gidince tam markasınada bakacağım...

Temassız ateş ölçer diye aratınca mutlaka bulursunuz internette, bebek mağazalarında ve ezcanelerde de mutlaka vardır daha uygun fiyatlısı...

Bayıldım :))) Ahşap mı bu canım? Banada ebeveyn yatağına birleştirilenlerden hediye geldi ama bu tarz birşey almak isterdim ilk 3 ay için sanırım içimde kalacak bu beşikler :)

cnm bu kızılötesi ölçerler yanılabiliyormuş. ben brothermax kulak ve alından ölçen cihazı aldım yiğenime de aynısını kullanıyor abimler memenunlar oda sıcaklıını da ölçüyor normal zamanda

cnm ben aldım lansinoh çiftli elektrikli göğüs pompası aldım. hem soğumdan hemen sonra lazım olabilir diye hem de bebek tüm sütü emzirip bitirmezse sağmak daha iyi olurmuş süt çoğalırmış. beyin süt bitince göğüste sinyal gönderir taze süt üretirmiş. ben onun için aldım bakalım

aaaa hiç polianna ya yakışmayan bir ruh hali

Eklentiler

• $Brother-Max-3in1-Bebek-Ates-Olcer__78828483_0.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $lansinoh.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
kızlar yaa otrup kalkarken yada yatakta dönerken hani böyle kendinden bi güç alırsınız ya karnınız bi sıkılaşır işte ben o anda sabit bir ağrı yaşıyorum göbek deliğimin sağ tarafına doğru bir yerde sizde oluyor mu böyle şeyler???

Bayıldım :))) Ahşap mı bu canım? Banada ebeveyn yatağına birleştirilenlerden hediye geldi ama bu tarz birşey almak isterdim ilk 3 ay için sanırım içimde kalacak bu beşikler :)

yok canım ahşap değil plastikk daha kurmadık akşam eve geç gelincee pier cardin pusetli beşiği diye aratınca çıkıyo
bi yıkayıpp sonra kurarız artık içine kayınvalideme yün yatak yaptırtsam bari ona uygun yorgan da olmaz yaa sepet içine ne yaptınız kızlar.

Canım avatar resmindeki bebek ağlamaklı üzgün duruyor ya onu görünce bende üzülüyorum Kıyamam yaaa
Neşeli bir bebişle değiştirsen olmaz mı

Ateşölçer ;
KIzlar birde buna bakın isterseniz, ben geçenlerde araştırırken bulmuştum indirim hala devam ediyor ama kararsız kalmıştım. İnceleyip bana da fikir verin

Medifine Kızıl Ötesi Kulaktan ve Alından Ateş Ölçer | hızlıal.com

Herkese hayırlı cumalar arkadaşlar.2 gündür giremiyordum.Geçmişide okuyamadım.Bebeğimin büyük ve küçük eşyalarını ayırdım.1 yaşına kadar giyebileceklerini yıkayıp ütüleyip yavaş yavaş yerleştireyim dedim.Kızımın odasını boyadık.Şimdi sıra beşiğinde.Beşiğide boyanınca eşyalarını yıkayıp yerleştiririm.Dün odasını temizledim.Boyadan sonra mahfolmuştu.Ama 2 gündür canım çıktı.Bugün oturduğum yerden kalkamıyorum.Birde salonumu görseniz kaçarsınız.O ne dağınıklık.Herşey orda.Kızımın eşyaları,Kardeşimin çeyizi.Valla orayı gördükçe kafayı yiyeceğim.Eşimle bir akşamda orayı toparlarız artık.

canım değiştirdim mutlu bebek buldum annesiyle babasını oynaşırken görmüş bebek resmi:) olmuş mu?

berk :sağlam güçlü
berke :kamçı ,hançer
berkay :ay gibi parlak ve güçlü
hangisi daha güsel kızlar ?

ben en çok berkeyi begenıyorum ama onunda anlamı pek güsel değil.
birde yanına kaan koyucaz. berke olsa anlamı için kötü mü olur acaba ?

Merhaba melek anneler hayırlı cumalarrrr...
Hasta ve hastası olan annelere çok geçmiş olsun inş herşey yoluna girer.
YAAa okudukça bi telaşlanıyorum herkes hazır sanırım eksikler tamamlanmış ben napıcammm. Odası henüz gelmedi , elbiselerimiz hazır değil ben hazır değilim beşik almadım ayy saydıkça içim bi tuhaf oluyor:)) yarın çıkıp alabildiğimi alayım ben de.
Bir de kızlar bana karnım büyümüyor gbi geliyor özellikle sabahları küçük bi top ortada , kızıma çok yakın hissediyorum ozaman sanki hemen derinin altında büzüşüp kalmış zavallı kızım bana mı öyle geliyor karnı küçük olan varmı aranızdaaa

Canım bir de BARTU var :) fikir olsun sana bebeğine hepsi yakışır eminim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…