2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzel canım, zehracın güle güle kullansın, mışıl mışıl uyusun inşallah

Ben yatağın içindeki küçük sepetin içine sevi bebeden bunu aldım.. Tecrübeli anne arkadaşlarıma gösterdim 3-4 ay kullanabilirsin dediler, ayrıca yatak yaptırmayacağım yani. Yanlarda biraz boşluk kalıyor ama bebekim sığarsa sıkıntı yok. Sonra büyük yatağa geçeriz artık :

canım değiştirdim mutlu bebek buldum annesiyle babasını oynaşırken görmüş bebek resmi:) olmuş mu?

İşte buuu, saol canım.... Bütün bebekler gülsün istiyorummm

Lepistesim,
Berk, berke,berkay güzel ama bunlar sevimli isimler,
Bence Kağan daha güçlü bir isim tek başına bile yeterli...
Erkek anaları oğullarınıza güçlü isimler koyun bence, söyleyince bile karşısındakinin içinde bir güç ifadesi uyandırsın.

Gökhan, Alp, Ata, Göktürk, Mert, Utku, Bahadır, Mete, Kürşat, Buğra, Onur, Harun..... vs.vs daha çok var aklımda

dijital ateşölçer diyen arkadaşlarım, bana sanki güvenilir değilmiş gibi geldi onlar. yanılabilirmiş gibi, ne bilim...

bak bu hoşuma gitti ama, ben çok fonksiyonlu şeylere bayılıyorum sanırım

Ama ben ayda bir gorusmeye dayanamiom. hani onbes gune duscekti kontroller? :-(

Bizimde utku olacak oğlumuzun adı karar verdik gibi,kızlar bişey sorucam bi arkadaş kraftın park yatağını almıştı kim olduğunu unuttum :44: nerden almıştınız onu giddi gidiyor mu hepsiburadan mı ? sanki böyle grili gibi:44:

canım geçmiş olsun bol bol dinlen moralini yüksek tut, komik filmler falan izle ne biliyim. inşallah gelmesi gereken zamanda sağlıkla gelsin bebişin...

canım geçmiş olsun allah şifa versin...

selam kızlar herkese guzel bı gun olsn ınss..duruselcmm cok gecmıs olsn cnmm

saolun kızlar Allah razı olsun angy cnm pek görünmüosun bi sıkıntı yoktur inşallah

be ateşölçeri braunun kulaktan ölçenini alacagım sanırım doktorların ençok tercih ettiği marka ve modelmiş alından ölçer yanıltıcı olabiliyormuş bi tanede iç ateş için dijitallerden alırım popodan ölçümler için

bu arada 32.haftadan sonra 2 haftada bir kontrole gidecekmişim doktorum öyle dedi sizin nasıl kontrol takviminiz kızlar

selam hamişler herkes iyidir umarım biraz sonra dışarıçıkıcaz ananemizle evimizin arkasında taç bayisi var bi bakalım diyoruz bebek nevresim takımı uyku setleri nasılmış fiyatları ne kadarmış malum alıncak bi araştıralım diyoruz

canım güle güle kullan benimkide beyaz tekerlekli buna benzer bi sepet yün yatak yaptırma içine canım bebekler için en saglıklısı pamuk yatak ben ölçülerini yorgancıya vereceğim yorgancıya hazırlatacagım

Son düzenleme:
Ralicim 32. haftada mı ayrılıyorsun sen de. Doktor belli gün verdi mi raporu vermek için.
Çok güzel canım ben çok beğendim
canım değiştirdim mutlu bebek buldum annesiyle babasını oynaşırken görmüş bebek resmi:) olmuş mu?
çok güzel olmuş
Ama ben ayda bir gorusmeye dayanamiom. hani onbes gune duscekti kontroller? :-(

Amann hangimiz doyuyoz ki mümkün olsa eve ultrason cihazı alcaz
Bana da 1 ay sonra dedi canım

Selam fıstıklarrr
Nerdeyse 40 sayfa gerideyim aheste aheste geliyorum :)

Uyku sorunlarınız başladı mı? Gece uyuyamıyorumm gündüz sürünüyorum

Sıcaklarla nasıl mücadele ediyosunuz? Nefes alamıyorum bazen...

İstanbulda çok pahalı olmayan 4 boyutlu usg yapan yer arıyorum bebişimi görmek için...

Yazan olduysa tekrar sormuş oluyorum kusura bakmayın, daha herşeyi okuyamadım.

Mümkünse mesaj atabilirseniz çok makbule geçer :)))

Canım dualarımız seninle... güzel haberlerle dön inşallah...

Nice senelere :)) Yaşıtmışız :))

Benimki de bişey demedi. Sayalım bari söylediğin iyi olmuş...

kızlar doğum izni onaylandı dedi burda bizim çaycıı duyan bilen var mı ?
ben bi haber görmedimm:26:

Bu iş biz öğretmenlerin abartılı maaş ve zam haberleri işine döndü
Yok malesef canım, çıkmadı, yakın zamanda çıkacak gibi de değil sanki...

sağol canımmmm bundan başka bişey aldınmı beşik veya karyola sadece bundan mı var eşim doğum parasını alınca alırız park yatağını şimdi bu yeter dedi de.
ben de mi öyle yapsam pamuktan oval şekilde döşşek yaparlar içine peki döşşeğin yüzüne ve nevresim olarak ne aldın veya alacaksın canım yaa

evt canım 32. haftada yıllık izne ayrılıyorum 3 hafta 35. haftada işgöremez raporu alıcam inşallah.
yani 32. haftada bırakıyorum ama doğum iznimden değil yıllık iznimdem yiyorumm
doktoruma söylemedim daha sadece raporlar için ssk ya gidicem .

Son düzenleme:

benim de hemen ayrılasım var ama sonra pişman olurum diye dayanabildiğim yere kadar dayanmaya çalışcam.

yaaa içki yasağı 1 gecede çıkyor nasıl oluyosa doğum izni sündükçe sündüüüü

uff ben bu kızıma isim bulamıcam efline çok içim ısınmıştı koyacaktım onunda anlamının yanlış bilindiğini öğrendim cennetin kapısı diolar ama bi anlamı yokmuş akşam falan demekmiş

benim de hemen ayrılasım var ama sonra pişman olurum diye dayanabildiğim yere kadar dayanmaya çalışcam.

artık sabahları uyanmak işkence geliyo yaaa okadar girdim ki bu izin moduna rapor alsam bu seferde uğraş dur parasını alıcam diye kızım hergün soruyo ne zaman tatil olacaksın diye kıyamıyorum onada evimi istiyorum ben yaaa evlendim 1 hafta sonra işe başladım doğurdum 3 ay sonra işe başladım evde olmaya okadar hasretim kii artık yeteeeeeeerrrrrrr

inşallah doğum izni uzar da bu minikle daha uzun zaman geçirirsin policim. ben de evde olmayı o kadar özledim ki sanki aylarca hiç dışarı çıkmasam sesim çıkmayacakmış gibi geliyor. sanırım ben de 35. haftaya kadar çalışırım, sonra bikaç hafta evde yatış-miniğim ne zamana kadar izin verirse- :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…