- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.521
Eki Görüntüle 719605
bir de bakın bunu verdi arkadaş bana ilk aylarda kızına kullanmış çok memnun kalmış tekerli odadan odaya taşınabilir.
ben park yatak alıcaktım daha almamıştım bu bizi 3-4 ay idare eder heralde dimi:26:
şimdi içine yatak ve nevresim almak lazım nasıl sizce kızlarrr
canım değiştirdim mutlu bebek buldum annesiyle babasını oynaşırken görmüş bebek resmi:) olmuş mu?
canım ben arzumun aldım 60 tlye ama nette 45 e falan bulunuyor aynısı.
hem kulaktan hem alından ölçüyor . banyo suyunun sıcaklıgını ve biberondakı mamanın sıcaklıgını bıle ölçüyor uzaktan.
istersen bir de onu incele.
belki kulagından gıdıklarnır yavruşum diye ben alından olsun istiyordum hep
Ama ben ayda bir gorusmeye dayanamiom. hani onbes gune duscekti kontroller? :-(Canım Allah yardımcın olsun ne diyim. 8-5 çalıştığım halde zor geliyo bana.
32. haftada ayrılmayı düşünüyomusun çok zorlanırsın yoksa. Kendini fazla yıpratma
Amanınnn bak sen şu edepsisePek bi açıkmış senin oğlan
Çok şükür canım herşey normalmiş Rabbim sağlıcakla kavuştursun. 4 hafta dayanacaksın artık minnoşunu görmemeye
Lepistesim,
Berk, berke,berkay güzel ama bunlar sevimli isimler,
Bence Kağan daha güçlü bir isim tek başına bile yeterli...
Erkek anaları oğullarınıza güçlü isimler koyun bence, söyleyince bile karşısındakinin içinde bir güç ifadesi uyandırsın.
Gökhan, Alp, Ata, Göktürk, Mert, Utku, Bahadır, Mete, Kürşat, Buğra, Onur, Harun..... vs.vs daha çok var aklımda
canım geçmiş olsun bol bol dinlen moralini yüksek tut, komik filmler falan izle ne biliyim. inşallah gelmesi gereken zamanda sağlıkla gelsin bebişin...
canım geçmiş olsun allah şifa versin...
selam kızlar herkese guzel bı gun olsn ınss..duruselcmm cok gecmıs olsn cnmm
Ralicim 32. haftada mı ayrılıyorsun sen de. Doktor belli gün verdi mi raporu vermek için.icat çıkarma icat çıkarma
akşam bi arkadaşa bebek görmeye gittik laf lafı açınca eve gelmemiz 2yi buldu
kendimi çok yorgun uykusuz hissediyorum gözüm kapanıyo offf artık izne ayrılmak istiyorum ben son 3 haftam kaldı şafak atarsa 21 gel teskere
bugün herşeyden nefret aden şirin durumundayımmm
Çok güzel canım ben çok beğendimEki Görüntüle 719605
bir de bakın bunu verdi arkadaş bana ilk aylarda kızına kullanmış çok memnun kalmış tekerli odadan odaya taşınabilir.
ben park yatak alıcaktım daha almamıştım bu bizi 3-4 ay idare eder heralde dimi:26:
şimdi içine yatak ve nevresim almak lazım nasıl sizce kızlarrr
canım değiştirdim mutlu bebek buldum annesiyle babasını oynaşırken görmüş bebek resmi:) olmuş mu?
Ama ben ayda bir gorusmeye dayanamiom. hani onbes gune duscekti kontroller? :-(
Arkadaslarim su anda 2 gundur hastanedeyim buyuk ihtimalle yatis yapicam..sanci sandiklarim erken dogum kasilmalarim mis.yazip yazmamayi cok dusundum sizleri uzmemek icon...moraliniz hic bozulmasin sadece dualariniza ihtiyacimiz var..minigim daha cok kucuk; ( sizi uzdumse affedin..kendinize cok iyi bakin Allaha emanet olun...
Herkese günaydın :)
Pencere dualarım seninle moralini yüksek tutmaya çalış bak bu kadar insan dua ederken sanada bebeginede birşey olmaz merak etme
Kızlar bugün benim dogum gunüm. Hep merak ederdim kac yasında anne olcam diye nasipse 32 imiş :)
herkese merhaba kızlar umarım herkesin keyfi yerindedir burada acayip bunaltıcı bi hava var nemli yapış yapış klimayı açmak istemedim heryerim tutulmuş ama sıcaktan delirecek gibi olunca mecburen açtım Allahım sen dışarda çalışan insanlara yardım et
kızlar dün doktorum gün içinde 10 kere falan oynuyor mu takip etmeni istiyorum dedi sabah 6 gibi tepikleriyle uyandım ondan beridir ses seda yok sizlerinde doktorları hareketlerini saymanızı istedi mi
kızlar doğum izni onaylandı dedi burda bizim çaycıı duyan bilen var mı ?
ben bi haber görmedimm:26:
canım güle güle kullan benimkide beyaz tekerlekli buna benzer bi sepet yün yatak yaptırma içine canım bebekler için en saglıklısı pamuk yatak ben ölçülerini yorgancıya vereceğim yorgancıya hazırlatacagım
Ralicim 32. haftada mı ayrılıyorsun sen de. Doktor belli gün verdi mi raporu vermek için.
Çok güzel canım ben çok beğendim
çok güzel olmuş
Amann hangimiz doyuyoz ki mümkün olsa eve ultrason cihazı alcaz
Bana da 1 ay sonra dedi canım
evt canım 32. haftada yıllık izne ayrılıyorum 3 hafta 35. haftada işgöremez raporu alıcam inşallah.
yani 32. haftada bırakıyorum ama doğum iznimden değil yıllık iznimdem yiyorumm
doktoruma söylemedim daha sadece raporlar için ssk ya gidicem .
Selam fıstıklarrr
Nerdeyse 40 sayfa gerideyim aheste aheste geliyorum :)
Uyku sorunlarınız başladı mı? Gece uyuyamıyorumm gündüz sürünüyorum
Sıcaklarla nasıl mücadele ediyosunuz? Nefes alamıyorum bazen...
İstanbulda çok pahalı olmayan 4 boyutlu usg yapan yer arıyorum bebişimi görmek için...
Yazan olduysa tekrar sormuş oluyorum kusura bakmayın, daha herşeyi okuyamadım.
Mümkünse mesaj atabilirseniz çok makbule geçer :)))
Canım dualarımız seninle... güzel haberlerle dön inşallah...
Nice senelere :)) Yaşıtmışız :))
Benimki de bişey demedi. Sayalım bari söylediğin iyi olmuş...
Bu iş biz öğretmenlerin abartılı maaş ve zam haberleri işine döndü
Yok malesef canım, çıkmadı, yakın zamanda çıkacak gibi de değil sanki...
benim de hemen ayrılasım var ama sonra pişman olurum diye dayanabildiğim yere kadar dayanmaya çalışcam.
artık sabahları uyanmak işkence geliyo yaaa okadar girdim ki bu izin moduna rapor alsam bu seferde uğraş dur parasını alıcam diye kızım hergün soruyo ne zaman tatil olacaksın diye kıyamıyorum onada evimi istiyorum ben yaaa evlendim 1 hafta sonra işe başladım doğurdum 3 ay sonra işe başladım evde olmaya okadar hasretim kii artık yeteeeeeeerrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?