2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sıcaklar bastırıp, gobuslerde buyudukce gece uykularımız daha huzursuz olmaya başladı. Hiç düşünme rüyalarının üzerine, sabah kalk unutmaya çalış... Yoksa tum gunumuz etkileniyor...

Helenas, bebeğin iyi günlerde kullansın inşallah içinize sinsin hepside. Ben çok zevkli buldum renkleri ve modelleri... Sabahlık almanı ben tavsiye ederim, emzirmek için sürekli yataktan kalkacaksın üzerine alacak birşey olmalı malum lohusa olacağız. Onun dışında da, ağustos sıcağında sürekli banyo-emzirme arasında olacağımızdan, içimize sıradan hafifi brişeyler giyip, sabahlıkla usturuplu bir görünüme geçebiliriz. Ben çocukluğumdan beri sabahlıksız yapamam, belkide alışkanlıktan, sabah yerimden kalkınca pijamayla yan odaya bile geçemem sabahlığım olmadan...

kızlarr haftasonu öğleyin az uzanmıştım yanıma eşim de uzandı, sonra göbeğim bir otarafa bir bu tarafa sallanmaya başladı,
eşim gözlerine inanamadı şok oldu, napıyor bu bir sorun mu var diye panik olmaya başladı,
çok tatlıydı kuzucum, sanırım kafasıyla göbeğimin üst tarafına doğru bastırıyordu, alt taraftanda daha ince bir kısmıyla bastırıyodu, ayaklarıydı sanırım onlar da,
baya izledik babsıyla sanırım o da bize katılmak istedi, aramıza uzanıp agu yapmak istedi bize tatlı kuzum benim.

bu kaynanalarda öldürüyo beni aç kalmışmışmış...sanki buzdolabının kapısında kilit var aç kaldıysa yemek yapsaymış oda yerdi sende yani.. bitanede benim başımda varda..hiç tahammül edemiyorum hamileliğin başından beride görmüyorum ama telefonda bile gelirtmeye birebir beni allahtan ki uzağızda gelip gidemiyor..hiç kapris çekemem yani gerçekten anlaşamayan insanların bi arada durması çok zor. haftaya da kayınpederim geliyor 2tanede tanımadığım arkadaşıyla birlikte antalyaya gezmeye geliyorlarmış bizde kalıcaklarmış.. düşüncesizliğin bu kadarı 3gün boyunca hiç tanımadığım adamlarla aynı evde kalıcam kendi evimin işini zor yapıyorum 38derece sıcak biryandan onlar hizmet bekler biyandan.. ALLAH'IMMMM düşüncesiz insanlarla uğraşmak ne kadarda zor yahu (

sinirlendikçe bebişte karnımda tortop oluyo hissediyor yavrumda.. (

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben temmuz annesiyim ama bızım temmuz annesleri ya yok ya da yazmayı sevmiyor.Sizde paylaşım cok.Ben de buraya takılayım bıraz dedım.
Bende aldıklarımı paylaşayım.fıkriniz olur.Bende sizlerden fikir alabilirim.Hem heyecanımızı paylaşmış oluruz:)

Bebek için aldıklarım:
3 adet 5li hastane çıkışı - 6 adet atlet - 10 adet çıtçıtlı kısa kollu body - 4 adet gecelik - 5 adet ayaklı tulum - 2 adet ayaksız kısa kollu takım - 4 adet şort tulum - 2 adet penye battaniye - 1 adet pelüş battaniye - 1 adet kundak battaniye - 1 adet penye yelek - 2 adet iç zıbın - 20 adet mermerşahi mendil - 6 adet penye mendil - 3 adet çorap - Bu aldıklarımın hepsi 0-3 ay

Banyo için:
Karibu katlanabilir küvet - earth mama angel baby bebek bakım ürünleri - doğal sünger - Sevi bebe küvet filesi içi dolgulu olan
havlusu:ecocotton organik set

Yatak :
Prego marka safari modeli
İç yatak ise İşbir
Yatak seti : bebetto marka

Eki Görüntüle 721613

Araba:
baby comfort elea pusette dahil kırmızı

biberon: avent
emzik:nuk

Kendim için:
3 gecelik - 3 pijama takımı olacak ( Mavi pijama anne - oğul pijaması Çok tatlı almak isteyenlere tavsiye ederim )
Eki Görüntüle 721620 Eki Görüntüle 721621 Eki Görüntüle 721622

avent göğüs kalkanı - avent kelebek koruyucu -
2 adet emzirme atleti ve 2 adet emzirme sütyeni - kullan at lohusa kilodu

Doğuma az kaldı ama eksikler hala bitmedi:)

evet 6 aydan önce su verilmiyor biliyorum cnm,o zaman onu sonra da alabiliriz doğru...

peki ml olarak kaçlık almak daha iyi olur ki? bir de ay ay oluyolar sanırım...0-3 ay,6-12 ay gibi ??

ay ne zor işler...bir çeyizimi yaparken böyle stres olmuştum bir de şimdi...

bu arada kauçuğu tavsiye etmiyolar diye vazgeçtim ben :/ dün bi mağazada satış görevlisiyle de bunu konuştum...kauçuğun şekli ısıdan çok etkilenip bozuluyormuş vs...alerji yapma olasılığı oluyormuş...ben de kauçuk düşünüyordum sonra vazgeçtim...bir de bakteri barındırabiliyormuş fln...

biberonu küçüklerden mi almak lazım? emzik olarak ta Nuk'unkileri beğendim ben nası sizce ??

güle güle kullanın canım hepsi çok güzel.. o katlanabilir küvetlerinde hep mavisi var bieyerde sarı görmüştüm ama fiyatları birazcık uçuk. sen nerden kaça aldın acaba

güle güle kullanın canım hepsi çok güzel.. o katlanabilir küvetlerinde hep mavisi var bieyerde sarı görmüştüm ama fiyatları birazcık uçuk. sen nerden kaça aldın acaba

Tesekkur ederim canım.aslında bır cok rengı var.Ben hepsiburada dan aldım 50 tl.İndirimdeydi.Normalde uçuk bıraz 100-130 arası. Belki indirim hala vardır bılmıyorm.1ay kadar oldu ben alalı.

Merhaba annecikler kuzucum hastaydı 2 gündür ateşi vardı kusuyordu uykusuz kaldım dün gece. Hastaneye götrdüm sabah,şimdi daha iyi ilaç falan verince. Bi slm vereyim dedim bir de takvime bakalım. Görüşürüz ...

canım hayırlısıyla sağlıklı sihatli alırsın inşallah bebeğini kucağına.bebek araban benimkisiyle aynı model aynı renk markası farklı sadece. :)

anne oğul pijama takımına bayıldım nerden aldın ben daha kendime hiç pijama almadım..

Son düzenleme:

Aldıkların çok güzel canım, oğluşunla birlikte güle güle kullanın. Eksikler bitmez yeter ki birşeyler almaya ihtiyaç duyalım

:S canım çok şaşırdım... eşin ne diyor bu işe? Biz birde mahremiyete önem veren bir toplumuz... Bir kayınpeder arkadaşlarını gelinin evinde misafir edecekmiş pess doğrusu. Ben olsam asla kabul etmem ve sizce bu misafirlik uygun mu diyede sorarım kayınpederime... Allah yardımcın olsun canım, stres yok! Reddet gitsin...

adrenalinww, hoş geldin aramıza canım, bizde de temmuzda yavrusunu kucaklayacaklar var kardeş topiğiz biz :)

Aldıklarını güle güle kullanın, küveti çok beğendim...Bende katlanabilir birşey ararken şu küveti tavsiye üzerine aldım (daha doğrusu,herşeyini stokke den aldığım için bu ufak parçaları hediye ettiler):
Stokke® Flexi Bath

Ancak şimdiden hiç memnun değilim, açılınca dümdüz durmuyor maalesef. Almayı düşünen arkadaşlara fikir olsun içe doğru kendiliğinden yamuluyor, içine su dolunca ve bebekte yatınca daha sabit olur belki ama küvetin sabit durmaması bebeği yıkarken beni panikletebilir... Allah korusun onu tutacağım derken bebeği tutamam falan... Başka birşey daha alayım diye düşünüyordum, sen kendininkinden memnun musun şimdilik? Tavsiye ediyorsan ondan bulmaya çalışayım?

Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
Teşekkur ederim canim.Sımdı geldi pijama takımı kargodan.Gercekten cok tatlı.Ben bebeshop internet sitesinden aldım.129 TL Pembe ve yesıl renkte var.Bende daha başladım pijama takımlarına.

Hepsi çok güzeller güle güle kullansın bebişleriniz

ah canımmm sorsalar reddedicemde işte eşimle konuşuyorlar sadece onunla konuşmuş izin almış oluyorlar.mahremiyete önem veren bi toplumuz ama işte lafta öyle sanırım.bana fikrimi sormadıkları gibi bişide söyleyince kötü oluyorum.dünden beri burnumdan soluyorum ama işte konuşmakta işe yaramıyor karşındaki insanlar anlayışsız düşüncesiz olunca..ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

Çok sinirlendim gerçekten... Allah yardımcın olsun canım, eşin madem misafir kabul etmiş umarım evde kalıp ilgilenecektir misafirleriyle :)

Maalsef her ne kadar dikkat edelim desekte stres yapmamak elde değil, ben artık 'koyver gitsin' modundayım canım, tavsiye ederim :)

kuzucuğa geçmiş olsun red kıyamam o da demek iklimin azizliğine uuğramış yavrucuk

Ben de eksiklerimi listeleyeyim bugün Giysi almıycam artık aldıklarım yeter gelişimine göre alırız doğduktan sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…