- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.921
Günaydın kızlar güne hiç iyi başlamadım sabaha kadar kabus gördüm birinde kendi başıma doğum yapıyordum bebeğin kanepeden yere düşüyordu rüyamda ağlıyorum gerçekte de ağlıyormuşum eşim uyandırdı sakinleştirdi beni tekrar uyudum bu sefer de rüyamda kanamam vardı gene ağlıyordum sonra eşimin alarmı ile uyandım zaten her hafta onu yolculamak artık çok zor gelmeye başladı onu gönderirken de ağladım yawrum o da çok üzüldü ben sizi nasıl bırakıp gidicem die ağlaya ağlaya gönderdim adamcağızı bu hafta gönende haftaya Lübnan da sonra kimbilir nerde canı sağılsunda varsın uzak kalalım diyordum ama artık daha da zor geliyor dayanmak offffff Neyse sabah sabah içinizi karartmayım zaten bugün Pazartesi çalışan anneciklerin keyfi yok bide ben kaçırmayım öpüyorum hepinizi biraz uyumaya çalışalım
hey allahım ya bu kaynanalara ne demelı bılmıyorum karnı burnunda kadının evıne gelmış bi işin ucundan tutayım yardımım olsun demıyoda aç geldim diyo yazık ya sırf çocuklarına şımarıklık olsun dıye boyle yapıyolar allah bunlara yardım etsin
kızlaaaar :) bakın ne aldık h sonu Tombik Bebe ve Genç firmasının satışını yaptığı İnci Bebek Odası ürününü inceleme sayfası | MASKO MOBİLYA KENTİ çok beğendım arkadaş bayıldıum...
Markaya göre. Değişiyor canım 125 Yada 150 mL lik oluor küçükleri bende aventi beğendim anti kolik olma özelliği çok iyi ama chicconun kauçuk ucunu görünce tercihimi chiccodan yana kullandım su için ayrı almadım zaten 6 aydan önce su vermeyi önermiyor doktorlar o zaman alırım dedim
kızlaaaar :) bakın ne aldık h sonu Tombik Bebe ve Genç firmasının satışını yaptığı İnci Bebek Odası ürününü inceleme sayfası | MASKO MOBİLYA KENTİ çok beğendım arkadaş bayıldıum...
Merhaba arkadaşlar ben temmuz annesiyim ama bızım temmuz annesleri ya yok ya da yazmayı sevmiyor.Sizde paylaşım cok.Ben de buraya takılayım bıraz dedım.
Bende aldıklarımı paylaşayım.fıkriniz olur.Bende sizlerden fikir alabilirim.Hem heyecanımızı paylaşmış oluruz:)
Bebek için aldıklarım:
3 adet 5li hastane çıkışı - 6 adet atlet - 10 adet çıtçıtlı kısa kollu body - 4 adet gecelik - 5 adet ayaklı tulum - 2 adet ayaksız kısa kollu takım - 4 adet şort tulum - 2 adet penye battaniye - 1 adet pelüş battaniye - 1 adet kundak battaniye - 1 adet penye yelek - 2 adet iç zıbın - 20 adet mermerşahi mendil - 6 adet penye mendil - 3 adet çorap - Bu aldıklarımın hepsi 0-3 ay
Banyo için:
Karibu katlanabilir küvet - earth mama angel baby bebek bakım ürünleri - doğal sünger - Sevi bebe küvet filesi içi dolgulu olan
havlusu:ecocotton organik set
Eki Görüntüle 721607 Eki Görüntüle 721611 Eki Görüntüle 721618
Yatak :
Prego marka safari modeli
İç yatak ise İşbir
Yatak seti : bebetto marka
Eki Görüntüle 721612 Eki Görüntüle 721613
Araba:
baby comfort elea pusette dahil kırmızı
Eki Görüntüle 721617
biberon: avent
emzik:nuk
Kendim için:
3 gecelik - 3 pijama takımı olacak ( Mavi pijama anne - oğul pijaması Çok tatlı almak isteyenlere tavsiye ederim )
Eki Görüntüle 721620 Eki Görüntüle 721621 Eki Görüntüle 721622 Eki Görüntüle 721623 Eki Görüntüle 721624
avent göğüs kalkanı - avent kelebek koruyucu -
2 adet emzirme atleti ve 2 adet emzirme sütyeni - kullan at lohusa kilodu
Doğuma az kaldı ama eksikler hala bitmedi:)
güle güle kullanın canım hepsi çok güzel.. o katlanabilir küvetlerinde hep mavisi var bieyerde sarı görmüştüm ama fiyatları birazcık uçuk. sen nerden kaça aldın acaba
hey allahım ya bu kaynanalara ne demelı bılmıyorum karnı burnunda kadının evıne gelmış bi işin ucundan tutayım yardımım olsun demıyoda aç geldim diyo yazık ya sırf çocuklarına şımarıklık olsun dıye boyle yapıyolar allah bunlara yardım etsin
Merhaba arkadaşlar ben temmuz annesiyim ama bızım temmuz annesleri ya yok ya da yazmayı sevmiyor.Sizde paylaşım cok.Ben de buraya takılayım bıraz dedım.
Bende aldıklarımı paylaşayım.fıkriniz olur.Bende sizlerden fikir alabilirim.Hem heyecanımızı paylaşmış oluruz:)
Bebek için aldıklarım:
3 adet 5li hastane çıkışı - 6 adet atlet - 10 adet çıtçıtlı kısa kollu body - 4 adet gecelik - 5 adet ayaklı tulum - 2 adet ayaksız kısa kollu takım - 4 adet şort tulum - 2 adet penye battaniye - 1 adet pelüş battaniye - 1 adet kundak battaniye - 1 adet penye yelek - 2 adet iç zıbın - 20 adet mermerşahi mendil - 6 adet penye mendil - 3 adet çorap - Bu aldıklarımın hepsi 0-3 ay
Banyo için:
Karibu katlanabilir küvet - earth mama angel baby bebek bakım ürünleri - doğal sünger - Sevi bebe küvet filesi içi dolgulu olan
Yatak :
İç yatak ise İşbir
Araba:
Eki Görüntüle 721617
Kendim için:
3 gecelik - 3 pijama takımı olacak ( Mavi pijama anne - oğul pijaması Çok tatlı almak isteyenlere tavsiye ederim )
Eki Görüntüle 721620 Eki Görüntüle 721621 Eki Görüntüle 721622 Eki Görüntüle 721623 Eki Görüntüle 721624
Bebek için aldıklarım:
Banyo için:
Yatak :
İç yatak ise İşbir
Araba:
Eki Görüntüle 721617
Kendim için:
bu kaynanalarda öldürüyo beni aç kalmışmışmış...sanki buzdolabının kapısında kilit var aç kaldıysa yemek yapsaymış oda yerdi sende yani.. bitanede benim başımda varda..hiç tahammül edemiyorum hamileliğin başından beride görmüyorum ama telefonda bile gelirtmeye birebir beni allahtan ki uzağızda gelip gidemiyor..hiç kapris çekemem yani gerçekten anlaşamayan insanların bi arada durması çok zor. haftaya da kayınpederim geliyor 2tanede tanımadığım arkadaşıyla birlikte antalyaya gezmeye geliyorlarmış bizde kalıcaklarmış.. düşüncesizliğin bu kadarı 3gün boyunca hiç tanımadığım adamlarla aynı evde kalıcam kendi evimin işini zor yapıyorum 38derece sıcak biryandan onlar hizmet bekler biyandan.. ALLAH'IMMMM düşüncesiz insanlarla uğraşmak ne kadarda zor yahu(
sinirlendikçe bebişte karnımda tortop oluyo hissediyor yavrumda..(
Evetttttt .Gelelim bütçemizi resmen göçerten bebek alışverişimize kızlar. Allahım bebeğim nasibiyle geliyor heralde gittiğimiz her yerde ya indirim vardı ya indirim yaptılar. Çok cici şeyler vardı. Kız bebeklerinin her şeyinin pembe olmasından hoşlanmadığım için ya beyaz, ya krem yada kahve takımlar aldım. Hatta organik hastane çıkışlarının erkekleri daha güzel diye erkek aldım. Pembe hiç mi bişeyi yok derseniz çok tatlı bir ikili takım ve aynı kumastan alt açma seti aldım dayanamayıp.Ama fuşya pembesi mor siyah renkleri. Tam bu senenin modasına uygun oldu
1. Eki Görüntüle 721440 Eki Görüntüle 721441
Bu bizim aldığımız beşik. Babytech naturel 70x130. Sallanabiliyor, tekerlekli, 2 katlı kullanılabiliyor park yatak gibi ve katlanıp kaldırılabiliyor. resimdeki gibi beşik, yatak, yastık, uyku seti tam takım
2. Eki Görüntüle 721497
Baston pusetimiz. Maclaren quest black/silver modeli. Tam yatıyor, 6 kilocuk, omuz askısı var.
3. Eki Görüntüle 721500
Cybex Aton Basic anakucağı/oto koltuğu
4. Eki Görüntüle 721501
Kraft ev tipi anakucağı
5. Eki Görüntüle 721502
Weewell bebek telsizi WMA 400 model, ses kaydı, gece ışığı, karşılıklı konuşma, 300m çekim alanı, mp3 yükleyebilme
6.Eki Görüntüle 721512
Chicco Easy Touch Plus Kızılötesi Termometre, ortam sıcaklığı ve ateşölçer
7. avent 125ml yenidoğan anti kolik biberonu, avent suluk,avent 2 li emzik ve chicco oyuncaklı emzik tutacağı
8. yenidoğan önlüğü 1 adet , babyjem tek kullanımlık mama önlüğü
9. 1 adet organik 10'lu hastane çıkışı, 1 adet organik 5 li takım. 3 adet kolsuz alttan çıtçıtlı bady, 2 adet tulum 2 adet 2li takım
10. 1 adet penye 1 adet peluş battaniye
11. banyo küveti kovası maşrapası, sevibebe çok fonksiyonlu yıkama filesi, başlıklı havlu
12. 2 adet emzirme sutyeni 3 adet emzirme atleti
13. 2 adet lohusa pijama takımı
14. alt açma seti
15. Unibaby yenidoğan pamuk mendil
16. beşik için alez
17. avent göğüs kalkanı
Eksikler:
Dönence
Oyun halısı
Bebek bezi
Hasta bezi
Çıngırak
Emzirme koltuğu
Bu arada göğüs ucu çıkarıcı almıştım, o yüzden silikon göğüs ucu almadım. Annem gerek yok dedi. göğüs pompasını da doğumdan sonra alalım sütün durumuna göre hangi çeşidi alacağımızı seçeriz dedi. Onu da doğum sonrasına bıraktırdı. Bi örgü battaniye annem alacakmış o yüzden almadım. Fazla alma hediye de çok gelir dedi. O yüzden fazla almayayım dedim. Zaten ıvır zıvırlarını internetten almıştım. Bi de sabahlıklı takımlar hep uzun kolluydu. Sabahlık almadım. Sizce sabahlık alayım mı?
Bebek için aldıklarım:
Banyo için:
Yatak :
İç yatak ise İşbir
Araba:
Eki Görüntüle 721617
Kendim için:
:S canım çok şaşırdım... eşin ne diyor bu işe? Biz birde mahremiyete önem veren bir toplumuz... Bir kayınpeder arkadaşlarını gelinin evinde misafir edecekmiş pess doğrusu. Ben olsam asla kabul etmem ve sizce bu misafirlik uygun mu diyede sorarım kayınpederime... Allah yardımcın olsun canım, stres yok! Reddet gitsin...
adrenalinww, hoş geldin aramıza canım, bizde de temmuzda yavrusunu kucaklayacaklar var kardeş topiğiz biz :)
Aldıklarını güle güle kullanın, küveti çok beğendim...Bende katlanabilir birşey ararken şu küveti tavsiye üzerine aldım (daha doğrusu,herşeyini stokke den aldığım için bu ufak parçaları hediye ettiler):
Stokke® Flexi Bath
Ancak şimdiden hiç memnun değilim, açılınca dümdüz durmuyor maalesef. Almayı düşünen arkadaşlara fikir olsun içe doğru kendiliğinden yamuluyor, içine su dolunca ve bebekte yatınca daha sabit olur belki ama küvetin sabit durmaması bebeği yıkarken beni panikletebilir... Allah korusun onu tutacağım derken bebeği tutamam falan... Başka birşey daha alayım diye düşünüyordum, sen kendininkinden memnun musun şimdilik? Tavsiye ediyorsan ondan bulmaya çalışayım?
Teşekkürler şimdiden.
ah canımmm sorsalar reddedicemde işte eşimle konuşuyorlar sadece onunla konuşmuş izin almış oluyorlar.mahremiyete önem veren bi toplumuz ama işte lafta öyle sanırım.bana fikrimi sormadıkları gibi bişide söyleyince kötü oluyorum.dünden beri burnumdan soluyorum ama işte konuşmakta işe yaramıyor karşındaki insanlar anlayışsız düşüncesiz olunca..ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
Merhaba annecikler kuzucum hastaydı 2 gündür ateşi vardı kusuyordu uykusuz kaldım dün gece. Hastaneye götrdüm sabah,şimdi daha iyi ilaç falan verince. Bi slm vereyim dedim bir de takvime bakalım. Görüşürüz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?