2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım küçük olanlar yenidoğan için uygun . ben avent aldım son çıkan serisi.Emzik nuk aldım.Emzik işi bebegın keyfıne kalmış ne almak ısterse onun ıcın pahalı bır urun almadım.Severse ılerıde avent alıcam
.

Benim aldığım kuvetın kenarları dıger kuvetler gıbı sadece mavı olan yerı yumuşak plastık.Kademeli olarak kullanılabılıyor ama daha bebek denemem olmadı.Ama senınkının kenarlarıda yumuşak olduğu ıcın yıkamak zor olabılır bunun kenarları sert.daha ayrıntılı resım yolluyorum.Belkı daha IYI fıkrın olur.
Eki Görüntüle 721654 Eki Görüntüle 721662

adrenalinww, teşekkür ederim... gayet sağlam görünüyor... Buna peki file mi takacaksın? Nasıl bir aparatı var bebeği yatırmak için?

Kusura bakma çok soru sordum ama ben nedense hiç farklı küvet bulamadım burada, Almanyada yaşıyorumda... Olmassa TR den alacağım küvet ve diğer şeyleri...

Kızlar bu arada, burada çoğu anne baba bebeklerini mutfak veya banyo lavabosunda yıkıyorlar :) Tıpa takıyorlar gidere, içini suyla doldurup, bebeği yatırıp yıkıyorlar birgüzel :) İlk gördüğümde çok şaşırmıştım, bir akşam üzeri eşimin bir arkadaşına uğramıştık, 6-7 aylık bebekleri vardı, altına yapmış bebek... Anneyle biz mutfakta kahve içiyorduk, babası bebeği getirdi, mutfakda poposunu tuttu suyun altına bir güzel yıkadı (bebek kakalıydı) havluya sardı aldı gitti bebeği :S

Biberonu cam aldım canım ucu kauçuk 150 mL benim aldığım yeni doğan alıyorsun daha sonra uç değiştiriyorsun büyüdükçe akış hızı değişiyor biberon aynı kalıyor yeni uç alıyorsun ayına göre kauçuk uçtan memnun kalmaz isem ucunu değiştirebilirim die düşündüm almaz isem içimde kalırdı çünkü gerçekten çok yumuşak anne göğsü gibi normalleri çok sert göründü gözüme onu görünce emziğide satışı söyledi biberonu kauçuk aldın emziği de öle al bebek te kafa karışıklığı olmasın dedi şuan bizimki ön hazırlık bebekler belirleyecek ne istediklerini ben çeyizinde rahattım ama konu bebeğim olunca çok stres oldum kararsız kaldım çok ararştırdım araştırdıkta kafam karıştı herşeyde herkes bişey söyledi eşim benim kararlı ve net tavrımı çok sever şimdi böle gezip gezip karar veremeyince Allah'tan evlenirken böle değildin dedi herşeyi ilk gittiğim mağazadan aldım düğünümde ikinciyi gezmedim bile ama bittiği şükür büyük eksikleri kaldı beşiğine karar verdim Zaten binayı gidip alacağız arabası oto koltuğu Temmuz'da benim eksiklerim var pijama gecelik sütyen vs pompa işini son aya bıraktım hatta belki doğumdan sonra acil bişi olursa süt gelmezse falan arkadaşımda var getirir ama aldığımda kesinliklle elektrikli alacağım canım Manuel'in kullanımı zor bizzat gördüm arkadasımda oda elektrikli aldı

Yabancılarla temizlik anlayışımız çoook farklı:) Rica ederim.sorarak öğreniyoruz hepimiz.Yoksa tecrübe yokki.Ben içi strafor olan filelerden aldım.Oturmaya başlayıncada kullanmaya gerek yok zaten.yurt dışında da satışı olan bir ürün var. Boon katlanabılır kuvet dıye bır bak ıstersen belkı almanyada vardır

doğum yapmış olman işsizlik ödeneği almayacağın anlamına gelmez canım iş yeri çıkardığı zaman alıyorsun ben 10 ay işsizlik ödeneğialdım evlilikten dolayı çıkmıştım işyeri kendi çıkarmış gibi gösterdi

:)) aynen canım misafiri kabul eden nasıl ağırlayacağınıda düşünmüştür heralde..hiç bişey kendimden ve bebeğimden önemli değil koyverdim gitti..

aynen canım benım eşimde ilk kez badana yaptı bebeğimiz içinbizimki kız bebiş rengımizin adıda şirin pembe annelerine kardeşine falan sürekli şirin pembeeee diye sayıklayıp duruyo odaya girip girip bakıyokıyamam ya o kadar özenerek boyadıkı bu hafta duvar kağıtçım gelecek bır duvarınıda kağıt yapıcaz haftaya çarşambada mobılya gelıyo çok heyecanlı ya çok şükür

Kızlar emzirme sütyeni aldıysanız ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz.

Canım ben chezmam almayı düşünüyorum bir tane.Hem kaplı diğer penyeler gibi değil.Onları sevmıyorum meme ucu bellı oluyor.Daha öncede bir tane dağinin penyesini aldım.Malı gayet güzel.' tanede atlet alıcam ben emzırme atletı.Dogumdan sonra atlet gıymemız daha ıyı olur üşütmemek adına.boylece ayrıca bır sutyen takmak gerekmez.

kuzucuklar herkese selamm çok giremiyorum son günlerde ama bugün sona yetiştim okuya okuya neyse ki :) biz iyiyiz böceğimle..sadece 2 gündür göbeğim inanılmaz kaşınıyor :S sanırım büyüdüğü için gerginleşiyor ondan kaşınıyor..kimisi sakın kaşıma çatlak olur kimi alakası yok kaşımakla çatlağın diyor..napsam bilemedim :26: benden başka kaşınan var mı aranızda şekerleerr
:)))

Ama takvimimde hava yolculuğu önerilmez yazıyo. Ben3 hafta sonra uçağa binicem. 1 saatlik bi yolculuk için :26:

canım 38.haftaya kadar (tabi engel teşkil eden bir durum yoksa) izin veriliyor diye biliyorum.. doktordan rapor alıyosun uçabilir diye o kadar.. annenlere gidecektin dimi sen..merak etme canım iyiysen binersin doktoruna da göründükten sonra

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ... Herkesi sıcak basıyor ben bu aralar çok iyiyim hatta bu sabah evde resmen dondum acaba benimki üşek hamilelik mi

seyyahh ben de üşüyorum burdaa iskenderun da o kadar sıcak değil geldiğimden beri. şaşırıyorum ama hiç şikayetçi değilim.. rahat rahat uyuyorumm bu arada hafta sonu geldin mi sen buraya?

bebek arabalı olan çook güzel kuzum

angyscmm seni kınıyorum çook ayıp etmişsin gerçekten :) bi mantı açaydın eyiydi yan, cıkcıkcııkkk

canım siz resmen göçmen kuş gibisiniz ya bi orayaa bi burayaa

çok geçmiş olsun canım ya bu aralar salgın mı var bilmiyorum ama çevremde de çok var ishal ateş kusma vakaları ( inşallah hemen toparlanır kuzun..

canım inanamadım resmen ya bu nasıl bir düşüncesizliktirrr! bırak yatılıyı bir akşamlık misafiri bile artık zor karşılayacak durumdayız biz ya.. ki bir de 2 tane tanımadın adamla kalacaksın yani akıl sır erdiremedim ben bu işe eşinle konuşmalısın ve kesinlikle kabul etmemeli bence. Allah yardımcın olsun tatlım

HAYATIMSINN dönmüşsün işe Allah kolaylık versin kaderdaşım benim

Geçmiş olsun canım. İnşaAllah çabuk toparlanır kuzucuğun

adrenalinww canım aldıkların çok güzel. Senin az kalmış artık doğuma. Sağlıcakla kullanmak nasip olsun inşaAllah.

canımmmmm hayırlı olsun fiyatını öğrenebilir miyim ?

cnm cokk begendimm güle güle sağlıkla buyuşun bebeısın içindee... cnm maskoda fıyatlar ortalama ne durumda peki bilgi verirsen cok sevınırım

kızlar fiyatı 2700 liraya düşürdüler 3250 idi nakıt olarak aldık 1000 tl peşinat verdik kalan kısmı teslimatta 22 06 teslim tarıhı odamızı süsleyelımde size de odadakı halını yollarım

ayy nası yanii :/ mutfak lavabosunda yıkanır mı çocuk be

çok sağol cnm...

ya cam biberon ben de gördüm acayip ağırdı...bir de kız dedi ki,cam da çatlak fln olunca oraya bakteriler girermiş vs..bu aventinki cam da değil ama plastik de değil...cam gibi sert fln..baya güzel...hımm demek büyüdükçe ucu değişiyor bunu söylediğin iyi oldu...
ya ben de kauçuk mu alsam silikon mu karar veremiyorum...

uzman tv de bir dr.u izlemiştim o da silikon önermişti...

pompa da elektrikli alalım o zaman ok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…