- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.941
evet 6 aydan önce su verilmiyor biliyorum cnm,o zaman onu sonra da alabiliriz doğru...
peki ml olarak kaçlık almak daha iyi olur ki? bir de ay ay oluyolar sanırım...0-3 ay,6-12 ay gibi ??
ay ne zor işler...bir çeyizimi yaparken böyle stres olmuştum bir de şimdi...
bu arada kauçuğu tavsiye etmiyolar diye vazgeçtim ben :/ dün bi mağazada satış görevlisiyle de bunu konuştum...kauçuğun şekli ısıdan çok etkilenip bozuluyormuş vs...alerji yapma olasılığı oluyormuş...ben de kauçuk düşünüyordum sonra vazgeçtim...bir de bakteri barındırabiliyormuş fln...
biberonu küçüklerden mi almak lazım? emzik olarak ta Nuk'unkileri beğendim ben nası sizce ??
evet 6 aydan önce su verilmiyor biliyorum cnm,o zaman onu sonra da alabiliriz doğru...
peki ml olarak kaçlık almak daha iyi olur ki? bir de ay ay oluyolar sanırım...0-3 ay,6-12 ay gibi ??
ay ne zor işler...bir çeyizimi yaparken böyle stres olmuştum bir de şimdi...
bu arada kauçuğu tavsiye etmiyolar diye vazgeçtim ben :/ dün bi mağazada satış görevlisiyle de bunu konuştum...kauçuğun şekli ısıdan çok etkilenip bozuluyormuş vs...alerji yapma olasılığı oluyormuş...ben de kauçuk düşünüyordum sonra vazgeçtim...bir de bakteri barındırabiliyormuş fln...
biberonu küçüklerden mi almak lazım? emzik olarak ta Nuk'unkileri beğendim ben nası sizce ??
adrenalinww, teşekkür ederim... gayet sağlam görünüyor... Buna peki file mi takacaksın? Nasıl bir aparatı var bebeği yatırmak için?
Kusura bakma çok soru sordum ama ben nedense hiç farklı küvet bulamadım burada, Almanyada yaşıyorumda... Olmassa TR den alacağım küvet ve diğer şeyleri...
Kızlar bu arada, burada çoğu anne baba bebeklerini mutfak veya banyo lavabosunda yıkıyorlar :) Tıpa takıyorlar gidere, içini suyla doldurup, bebeği yatırıp yıkıyorlar birgüzel :) İlk gördüğümde çok şaşırmıştım, bir akşam üzeri eşimin bir arkadaşına uğramıştık, 6-7 aylık bebekleri vardı, altına yapmış bebek... Anneyle biz mutfakta kahve içiyorduk, babası bebeği getirdi, mutfakda poposunu tuttu suyun altına bir güzel yıkadı (bebek kakalıydı) havluya sardı aldı gitti bebeği :S
kızlar buna cevap verebilcek var mı? kafam allak bullak oldu hepten yaa..
Bugün şefim soruo gene gelmicekmisin die.. dedim tazminatım lazım kredim var. doğum iznine ayrılırsam 3 ay kredimi ödemem imkansız. işe başlayınca doğum parasını veriyorlar ya.. bide doğumdan sonra 2 ay içinde işe dönmek istemiorum kinapacığım şaşırdım kafam allak bullak. biyandan çıkmak 1 sene bebeğimle geçirmek istiyorum.. hemen işe dönersem yapğabilirmiyim yetişebilirmiyim güvenemiyorum kendime.. yapanalr nasıl yapıyor diyebilirsiniz ama ben kendime güvenemiyorum. ölü gibi gezerim heralde ortalıkta.. bide sabahın köründe kalk çocugu kaynanaya götür sonra servise çık.. eee gece uykusuzluk geri dönememm işe hemen yaaa.. bana akıl verin
Birde şu sıralar sırt ğöğüs ağrısı derken kalp çarpıntılarım gene gündeme geldi.. elllerim buz gibi oluyor içim bi fena oluyor. ayağa kalkınca gözlerim kararıyor.. eski halime geri dönüyorum galiba((
Çok sinirlendim gerçekten... Allah yardımcın olsun canım, eşin madem misafir kabul etmiş umarım evde kalıp ilgilenecektir misafirleriyle :)
Maalsef her ne kadar dikkat edelim desekte stres yapmamak elde değil, ben artık 'koyver gitsin' modundayım canım, tavsiye ederim :)
Süpersin,
Boon B611 faltbare Babybadewanne, naked purple: Amazon.de: Baby
Evet bu varmış burda da, çok teşekkür ederim yeniden canım :)
Tünaydın annelerrrrDün kızımızın odasını eşim boyadı ilk defa boya yapan birisi olduğu için biraz sinirlerim hopladı. Ama iz yapmadan boyamayı başardı şükürler olsun İkeadan mobilyaları almıştık, adam yorgunken birde hadi kuralım diye ısrar ettim. Anacım saat 4 den akşam 9'a kadar sürdü ya kurması. Öyle zormuş ki kurmak, eskiden maket ev yapımları vardı aynen onun gibi. En zoru dolap oldu komidin, beşik, anne emzirme sandalyesi kurulamadı çünkü pelt olduk. Hamileyken çok zor oluyormuş, yardımcı oldum boyarken, yada monte ederken ee birde kutuların temizlenmesi vs öldüm resmen. Gece inleyerek uyudum ve ayaklarımın altı şuanda ezilmiş gibi acıyor.
Ama şimdi odaya girip girip bakıyorum aşk yaşıyorum sankiÖyle güzel oldu ki rengi artık onun geleceğini bilmek çok güzel. Rabbime yalvarıyorum her dakika sağlıklı hayırlı şekilde doğurup kucağıma almamı nasip etsin diiye. Rabbim evlat isteği olan her yüreğe bu duyguyu tattırsın inşaallahhh..
Kızlar emzirme sütyeni aldıysanız ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz.
Merhaba annecikler kuzucum hastaydı 2 gündür ateşi vardı kusuyordu uykusuz kaldım dün gece. Hastaneye götrdüm sabah,şimdi daha iyi ilaç falan verince. Bi slm vereyim dedim bir de takvime bakalım. Görüşürüz ...
Ama takvimimde hava yolculuğu önerilmez yazıyo. Ben3 hafta sonra uçağa binicem. 1 saatlik bi yolculuk için :26:
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ... Herkesi sıcak basıyor ben bu aralar çok iyiyim hatta bu sabah evde resmen dondum acaba benimki üşek hamilelik mi
Bisikletli Bebek Şekeri GittiGidiyor'da 85696158
BEBEK ARABASINDA YATAN BEBEK-BEBEK ŞEKERİ GittiGidiyor'da 84390685
ikisi arasında kararsız kaldım :26: sizce?
gunaydınnn kızlar....calısan anneler allah hepınızın yardmcısı olsun mıleetn ıckısıyle bılmem neyiyle ugrasmk yerıne su yasayla ılgılenselerdı...aylardr oylama bska bsey degıl...güzel bı gun olsn ınsss hepımıze....bnm kaynanam gecen gun bna gelmıstı bn ac bırakmısm kadını kızlar yemek vermemısmmm ağlaya ağlaya gtmıss kadın :) ıskncede ypmısstm onu soylemeyı unutmusss :)
hayırlı olsun bebekkafa güle güle oturun inş. ben park yatak aldım canım çok beğendim zaten alırken bebek biraz daha büyüsün okul çağına gelsin bizde öyle oda dizeceğiz ama bizim sebep sürekli tayinci olmamız.bu gideceğimiz yeni yer bile 4 yıllık 4 yıl sonra hooop başka yere
Merhaba annecikler kuzucum hastaydı 2 gündür ateşi vardı kusuyordu uykusuz kaldım dün gece. Hastaneye götrdüm sabah,şimdi daha iyi ilaç falan verince. Bi slm vereyim dedim bir de takvime bakalım. Görüşürüz ...
bu kaynanalarda öldürüyo beni aç kalmışmışmış...sanki buzdolabının kapısında kilit var aç kaldıysa yemek yapsaymış oda yerdi sende yani.. bitanede benim başımda varda..hiç tahammül edemiyorum hamileliğin başından beride görmüyorum ama telefonda bile gelirtmeye birebir beni allahtan ki uzağızda gelip gidemiyor..hiç kapris çekemem yani gerçekten anlaşamayan insanların bi arada durması çok zor. haftaya da kayınpederim geliyor 2tanede tanımadığım arkadaşıyla birlikte antalyaya gezmeye geliyorlarmış bizde kalıcaklarmış.. düşüncesizliğin bu kadarı 3gün boyunca hiç tanımadığım adamlarla aynı evde kalıcam kendi evimin işini zor yapıyorum 38derece sıcak biryandan onlar hizmet bekler biyandan.. ALLAH'IMMMM düşüncesiz insanlarla uğraşmak ne kadarda zor yahu(
sinirlendikçe bebişte karnımda tortop oluyo hissediyor yavrumda..(
Ben de kraftdondy istiyorum ne kadara aldınız canım
ayyy canım bayıldım bende aynen böyle bi model arıyordum sadece beyaz çok şık...
fiyatıyla ilgili bi bilgi görmedim ama ben bitane buldum antalyada 2200TL dedi bana biraz çok geldi hala araştırma yapıyorum umarım bende buralarda istediğim gibi bi model bulurum..
canımmmmm hayırlı olsun fiyatını öğrenebilir miyim ?
cnm cokk begendimm güle güle sağlıkla buyuşun bebeısın içindee...cnm maskoda fıyatlar ortalama ne durumda peki bilgi verirsen cok sevınırım
adrenalinww, teşekkür ederim... gayet sağlam görünüyor... Buna peki file mi takacaksın? Nasıl bir aparatı var bebeği yatırmak için?
Kusura bakma çok soru sordum ama ben nedense hiç farklı küvet bulamadım burada, Almanyada yaşıyorumda... Olmassa TR den alacağım küvet ve diğer şeyleri...
Kızlar bu arada, burada çoğu anne baba bebeklerini mutfak veya banyo lavabosunda yıkıyorlar :) Tıpa takıyorlar gidere, içini suyla doldurup, bebeği yatırıp yıkıyorlar birgüzel :) İlk gördüğümde çok şaşırmıştım, bir akşam üzeri eşimin bir arkadaşına uğramıştık, 6-7 aylık bebekleri vardı, altına yapmış bebek... Anneyle biz mutfakta kahve içiyorduk, babası bebeği getirdi, mutfakda poposunu tuttu suyun altına bir güzel yıkadı (bebek kakalıydı) havluya sardı aldı gitti bebeği :S
Biberonu cam aldım canım ucu kauçuk 150 mL benim aldığım yeni doğan alıyorsun daha sonra uç değiştiriyorsun büyüdükçe akış hızı değişiyor biberon aynı kalıyor yeni uç alıyorsun ayına göre kauçuk uçtan memnun kalmaz isem ucunu değiştirebilirim die düşündüm almaz isem içimde kalırdı çünkü gerçekten çok yumuşak anne göğsü gibi normalleri çok sert göründü gözüme onu görünce emziğide satışı söyledi biberonu kauçuk aldın emziği de öle al bebek te kafa karışıklığı olmasın dedi şuan bizimki ön hazırlık bebekler belirleyecek ne istediklerini ben çeyizinde rahattım ama konu bebeğim olunca çok stres oldum kararsız kaldım çok ararştırdım araştırdıkta kafam karıştı herşeyde herkes bişey söyledi eşim benim kararlı ve net tavrımı çok sever şimdi böle gezip gezip karar veremeyince Allah'tan evlenirken böle değildin dedi herşeyi ilk gittiğim mağazadan aldım düğünümde ikinciyi gezmedim bile ama bittiği şükür büyük eksikleri kaldı beşiğine karar verdim Zaten binayı gidip alacağız arabası oto koltuğu Temmuz'da benim eksiklerim var pijama gecelik sütyen vs pompa işini son aya bıraktım hatta belki doğumdan sonra acil bişi olursa süt gelmezse falan arkadaşımda var getirir ama aldığımda kesinliklle elektrikli alacağım canım Manuel'in kullanımı zor bizzat gördüm arkadasımda oda elektrikli aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?