2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım yeni ve kendi evine taşınma heyecanın yok mu :) ondan hiç bahsetmemişsin. bence taşınmak zor olsa da kendi yeni evinde oturma düşüncesi bütün kaygılarını azaltabilir ne dersin ;
park yatak mı karyola mı benim de aylardır kafamı karıştırıyor. bebeğin odasını dizdim ama çocuk odası gibi yani bir yaşından sonra kalabilir ancak.yanıma alacağım yatağı da ahşap karyola istedim. park yataklara hiç ısınamamıştım çünkü senin gibi. ama bu haftasonu iyice düşününce eşimle park yatakta karar kıldık. her odaya taşınabilmesi, memlekete,tatile bile giderken yanında götürebilmen falan çok avantajlı. zaten karyola alsaydım kesin park yatağa ihtiyaç duyup onu da alacaktım.sen de zaten oda dizmeyi düşünüyorsan park yataklara olumlu bakabilirsin

kızlar ben halama almıştım manuel göğüs pompasını. hiç kullanamadı canımı çok yakıyor dayanamıyorum dedi. alıp atmaktansa en garantisi elektrikliler daha iyi olur bence. daha önce komşumda manuel aldı aynı şekilde acıdan o da kullanamadı..

canım benim hayırlı olsun.biz de ikeadan almıştık ve kurmayı gözümüz yemedi bir marangoz tanıdığı çağırdık.iki saatte kurdu.kim bilir bize kalsa 4-5 saati bulurdu.
ben de aynı şekilde odasını dizdik her geçerken açıp kapıyı bakıyoruz, öylece kalıyorum, gözlerim doluyor.. dua ediyorum hep..
amin canım Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. isteyen herkese de bu mutluluğu tattırsın..

Selam arkadaşlarrr
Geçmişi okurken gözlerim yandı yahu :))
Herkese sevgilerimi gönderiyorum güzel annişler.

Bebişlere aldığınız ürünlere bayıldım.Oda takımından küçük biberona kadar ne kadar zevkli değilmi onlar için alışveriş yapmak.
Güzel günlerde kullanmak nasip olsun inş.

Bende sabah sağlık ocağına gittim.10gün önce idrarda enf.çıkmıştı belki hatırlarsınız.Kendi dr.tek kullanımlık ilaç vermişti.
Çok şükür hiç kalmamış bitmiş dedi hemşire :)

canım kauçuk daha ilerde kullanılırmış, normale göre biraz daha sertmiş,
bebekler yeni doğunca ağızlrına alamıyorlarmış ben de öyle duymuştum hep arkadaşlardan,
silikon yeni doğan bebekelr için daha iyiyimiş

Kızlar emzirme sütyeni aldıysanız ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz.

canım ben aldım ama hiç markasını hatırlamıyorum alırken kıza emzirme sütyeni dedim verdi aldım eve gidince unutmazsam yazarım.. penyesi falan yumuşacıkytı.. normalde 75 takıyorum 80 aldım.. bi beden büyük veriolarmış.. evde denedim rahat oldu

canım evet yeni eve taşınmak kendi evine taşınmak tabiki güzel ama sanırım ben çok yıprandığım için bazı şeylerden dolayı pek hevesim kalmadı öyle...ne bileyim ev fln gözümde değil benim,huzurum olsun yeter..ve en önemlisi kızım iyi olsun sağlıklı doğsun...
o ev yapılırken arada gidip bakardık ne hevesliydim o zamanlar,mutluydum çünkü...ama şimdi pek umrumda değil işte...

dediğin gibi park yatak oraya buraya giderkende taşınabiliyor bir arkadaşım da aynı şeyi söyledi...sonuçta ondan alıcaz biz de sanırım...daha sonra biraz büyüyünce de odasını yaparız...

saol canım ben şirkete b uzararı olmasından çekindim.. doğum zamanı nasıl çıkarırlar seni falan derler iş yerine bişey olur die bu soruyu sordum cnm.. teşekkür ederim

1 temmuza kadar olan günleri aktarabiliyormuşuz. 37. haftadan sonrası olmuyor zaten.
Ben de haftaya pt gidicem hastaneye rapor için... ne kadarını aktarabilirsek kardır napalım...

Son düzenleme:
şu anda gözlerim yerinden fırlayacak doğru mu okudum diye benim yanımda bebeğin totosunu mutfakta yıkasalar küt diye düşer bayılır birde kusardım herhalde. banyo lavabo tamamda mutfak nedirbende şükürev işleri yapa yapa evi adam ettim bütün toplanacaklar toplandı bir buzdolabı çamaşır bulaşık mak. birde oturduğum kanepe ile yatttığımız baza kaldı çok zor kızlar ev toplamak taşınacaklar varsa Allah yardım etsin yarında doktorumu göremezsem dalacam odaya ultrasonla ben bakıcam bebeğe

kızlarrrr sabah anlattığım konu hepten karma karışık oldu... kafamda oldu ayrı bi kazann.. bi hafta gelmedim oplaylar olmuş. yerime kim alınacak napacaklar die.. bi patronum var beni hep kızım diye sever sağolsun.. tzminatıma ihtiaycım oldugunu bilmediği için herkese söylenmiş nasıl çıkarırsınız o kızz istediği kadar izin verin idare edin die.. yerime birini önermişler şu sıralar şeflere ingilizce dersi veren bi kız.. o özlemin yerine nasıl geçer imkansız o kızın sesine tahhammülüm yok bide hergün özlemin yerinde görmek istemiorum. kime sordunuzda kızla konsutunuz falan die yeller estirmiş... alacağınız kişi hiç bişey bilmio. onun yetişmesi 1 sene bulur.. özleme gerekirse okadar izin verin ha o kıza iş öğreteceğinize onu bekleyin falan die hergün söylenmiş.. o kızın yoluna taş koymuş canım patronum yaaa istediği kadar izin verin o kıza demiş benim içinn..

heeee şimdi benim kafa hepten çorba oldu işte.. konusacağım tazmiantlı çıakrsınlar 6 ay sonra işe döneyim bende tekrardan girişimi yapsınlarrr...

Canım çok geçmiş olsun, öpüyoruz sizi..

Canımcım linkler açılmıyo :)

aynen manuelleri kimse önermiyor elin yoruluyor memenden önce diyorlar. ben lansinoh aldım çift başlı elektrikli kullanan arkadaşlarımı gördüm bizzat yakından masaj yaparak çekiyor sütü hiç acı olmuyor valla kız gülüyor muhabbet ediyordu 5 dkda boşalttı iki memeyi. sezeryan sonrası bebek hemen tutmamış sütüde gelmemiş o da sürekli sağmış göğsünü pompayla süyt gelene kadar akşama gelmişti diyor.bebeğe şırıngayla vermişler ama bebek memeyi ne yaptı etti tutturamadı o da iki saate bir sağıyor göğsünü sütüde azalmadı şükür arkadaşımın çok yaradı işine

evet canım doğru okudun vallahi :) Rutin gunluk banyolarınıda o mutfak lavobalarında alıyor bebekler :S Banyo lavabosunu bile kabul edebilirim artık burda göre göre ama mutfak iyice fena :)

patronuna helal diyorum hayatımsın bak ne güzel izninide verecekler yine aynı iştede çalışırsın senin için en doğru olanı yine sen bilirsin canımcım

selam kızlar, nasılsınız? hepinizi ayrı ayrı takip edemiyorum ama üzülenlerle üzülüyor, mutlu olanlarla mutlu oluyorum. bu ara ilk kim doğuracak acaba merakı başladı bende ben alışverişe biraz ara verdim ama en kısa zamanda tamamlamalıyım. haftasonu english home'da bebek mevresim takımı gördüm. ben çok severim bu markayı. fiyatları da uygundu ama vaktim yoktu bakamadım. almayanlar varsa bi bakın derim.

Kızlar Nisan annelerinin topiğini ziyaret edeyim dedim... 4220. sayfadan başladım okumaya, 3-4 sayfa sonra panik atak geçirecektim, bıraktım okumayı... Hevesle beklediğimiz bebeklerimiz doğunca asıl sıkıntılar başlayacakmış meğer, şimdi ayak şişmiş, bel ağrımış birşey değil... O annelere ve sonrada bizlere Allah güç kuvvet versin diyelim... Birdaha doğum ve annelik ilk aylarına dair şeyler okumayacağım :)

Canım kauçuk çok yumuşak aynı göğüs ucu gibi ben bizzat baktım slikon onun yanında çok daha sert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…