- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.961
Günaydın herkesee
bi kaç gündür moralsizim yine...olan bişey de yok ama keyifsiz hissediyorum nedendir bilmem...
yeni evimiz bitiyormuş sanırım...eşim haziran sonu taşınabiliriz diyor...nası olacak bilmiyorum bu halimle...hoş nakileyciler götürcek herşeyi...ufak tefek şeyleri de ben hallederim diyor eşim...zaten yeni evde şu an kine yakın uzak bir yer değil yani...ama son anlarda bir de bunla uğraşmayı istemiyordum hiç...
rüyamda hep bebek kıyafetleri gördüm onu mu alsam bunu mu alsam :)
şu yatak konusu hala kafamı kurcalıyor...
eşim park yatak alalım sonra 2-3 yaşına gelince oda yaparız normal diyor...bilmiyorum off...
bu hafta sonuna doğru ya da cmrtsi kontrole gidicez,kızımı özledim çok merak ediyorummmmm
Tünaydın annelerrrrDün kızımızın odasını eşim boyadı ilk defa boya yapan birisi olduğu için biraz sinirlerim hopladı. Ama iz yapmadan boyamayı başardı şükürler olsun İkeadan mobilyaları almıştık, adam yorgunken birde hadi kuralım diye ısrar ettim. Anacım saat 4 den akşam 9'a kadar sürdü ya kurması. Öyle zormuş ki kurmak, eskiden maket ev yapımları vardı aynen onun gibi. En zoru dolap oldu komidin, beşik, anne emzirme sandalyesi kurulamadı çünkü pelt olduk. Hamileyken çok zor oluyormuş, yardımcı oldum boyarken, yada monte ederken ee birde kutuların temizlenmesi vs öldüm resmen. Gece inleyerek uyudum ve ayaklarımın altı şuanda ezilmiş gibi acıyor.
Ama şimdi odaya girip girip bakıyorum aşk yaşıyorum sankiÖyle güzel oldu ki rengi artık onun geleceğini bilmek çok güzel. Rabbime yalvarıyorum her dakika sağlıklı hayırlı şekilde doğurup kucağıma almamı nasip etsin diiye. Rabbim evlat isteği olan her yüreğe bu duyguyu tattırsın inşaallahhh..
ayy nası yanii :/ mutfak lavabosunda yıkanır mı çocuk be
çok sağol cnm...
ya cam biberon ben de gördüm acayip ağırdı...bir de kız dedi ki,cam da çatlak fln olunca oraya bakteriler girermiş vs..bu aventinki cam da değil ama plastik de değil...cam gibi sert fln..baya güzel...hımm demek büyüdükçe ucu değişiyor bunu söylediğin iyi oldu...
ya ben de kauçuk mu alsam silikon mu karar veremiyorum...
uzman tv de bir dr.u izlemiştim o da silikon önermişti...
pompa da elektrikli alalım o zaman ok...
Kızlar emzirme sütyeni aldıysanız ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz.
canım yeni ve kendi evine taşınma heyecanın yok mu :) ondan hiç bahsetmemişsin. bence taşınmak zor olsa da kendi yeni evinde oturma düşüncesi bütün kaygılarını azaltabilir ne dersin ;
park yatak mı karyola mı benim de aylardır kafamı karıştırıyor. bebeğin odasını dizdim ama çocuk odası gibi yani bir yaşından sonra kalabilir ancak.yanıma alacağım yatağı da ahşap karyola istedim. park yataklara hiç ısınamamıştım çünkü senin gibi. ama bu haftasonu iyice düşününce eşimle park yatakta karar kıldık. her odaya taşınabilmesi, memlekete,tatile bile giderken yanında götürebilmen falan çok avantajlı. zaten karyola alsaydım kesin park yatağa ihtiyaç duyup onu da alacaktım.sen de zaten oda dizmeyi düşünüyorsan park yataklara olumlu bakabilirsin
doğum yapmış olman işsizlik ödeneği almayacağın anlamına gelmez canım iş yeri çıkardığı zaman alıyorsun ben 10 ay işsizlik ödeneğialdım evlilikten dolayı çıkmıştım işyeri kendi çıkarmış gibi gösterdi
HAYATIMSINN dönmüşsün işe Allah kolaylık versin kaderdaşım benim
aynen öyle oluyor benim ilk bebğimde yaza gelmişti müdür yardımcısı aktaramazsın dedi aktarılmadı
sanırım bazı arkadaşlarınki aktarılmış bir kaç yerde duydum hatta bu radadad duydum
galiba yönetmeliği tam bilmeyen idareciler aktarmış olmalılar geçici görevli idareciler aktarmış olmalı
aktatacağımızı sanmıyorum
Merhaba annecikler kuzucum hastaydı 2 gündür ateşi vardı kusuyordu uykusuz kaldım dün gece. Hastaneye götrdüm sabah,şimdi daha iyi ilaç falan verince. Bi slm vereyim dedim bir de takvime bakalım. Görüşürüz ...
Kızlar ben bonprixteki emzirme sütyenlerine bayıldım renk renk cıvıl cıvıl ama emin olamıyorum kalite konusunda :26: Siz ne dersiniz bi bakın bakalım fikir verin bana :)
http://www................./mahsul/ezirme-suetyeni-2li-paket-b-cup-koyu-mavi-cizgili-967325/
http://www................./mahsul/...-cup-acik-sari-acik-mint-kayisi-rengi-968258/
kızlar ben halama almıştım manuel göğüs pompasını. hiç kullanamadı canımı çok yakıyor dayanamıyorum dedi. alıp atmaktansa en garantisi elektrikliler daha iyi olur bence. daha önce komşumda manuel aldı aynı şekilde acıdan o da kullanamadı..
şu anda gözlerim yerinden fırlayacak doğru mu okudum diye benim yanımda bebeğin totosunu mutfakta yıkasalar küt diye düşer bayılır birde kusardım herhalde. banyo lavabo tamamda mutfak nedirbende şükürev işleri yapa yapa evi adam ettim bütün toplanacaklar toplandı bir buzdolabı çamaşır bulaşık mak. birde oturduğum kanepe ile yatttığımız baza kaldı çok zor kızlar ev toplamak taşınacaklar varsa Allah yardım etsin yarında doktorumu göremezsem dalacam odaya ultrasonla ben bakıcam bebeğe
kızlarrrr sabah anlattığım konu hepten karma karışık oldu... kafamda oldu ayrı bi kazann.. bi hafta gelmedim oplaylar olmuş. yerime kim alınacak napacaklar die.. bi patronum var beni hep kızım diye sever sağolsun.. tzminatıma ihtiaycım oldugunu bilmediği için herkese söylenmiş nasıl çıkarırsınız o kızz istediği kadar izin verin idare edin die.. yerime birini önermişler şu sıralar şeflere ingilizce dersi veren bi kız.. o özlemin yerine nasıl geçer imkansız o kızın sesine tahhammülüm yok bide hergün özlemin yerinde görmek istemiorum. kime sordunuzda kızla konsutunuz falan die yeller estirmiş... alacağınız kişi hiç bişey bilmio. onun yetişmesi 1 sene bulur.. özleme gerekirse okadar izin verin ha o kıza iş öğreteceğinize onu bekleyin falan die hergün söylenmiş.. o kızın yoluna taş koymuş canım patronum yaaa istediği kadar izin verin o kıza demiş benim içinn..
heeee şimdi benim kafa hepten çorba oldu işte.. konusacağım tazmiantlı çıakrsınlar 6 ay sonra işe döneyim bende tekrardan girişimi yapsınlarrr...
Tesekkur ederim canım.aslında bır cok rengı var.Ben hepsiburada dan aldım 50 tl.İndirimdeydi.Normalde uçuk bıraz 100-130 arası. Belki indirim hala vardır bılmıyorm.1ay kadar oldu ben alalı.
canım kauçuk daha ilerde kullanılırmış, normale göre biraz daha sertmiş,
bebekler yeni doğunca ağızlrına alamıyorlarmış ben de öyle duymuştum hep arkadaşlardan,
silikon yeni doğan bebekelr için daha iyiyimiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?