2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

patronuna helal diyorum hayatımsın bak ne güzel izninide verecekler yine aynı iştede çalışırsın senin için en doğru olanı yine sen bilirsin canımcım

evet canım yaaa saolsun valla bende şuan böyle düşünüyorum hem 6 ay kadar izin alırım hem paramı alırım döndüğümde işimede devam ederim. ozaman herşey çok daha güzel olur... ayalrdır bunu düşünürken birden şok die çözüme gidiyor sanırım.. diyorum ya allaha bırakıyor insan o hayırlısını bilir die ama insan içi susarmı susmuyordu.. bakalım tazminatlı çıkışımı vermeyi kabul edip tekrar girişimi yapacaklar mı? şimdi bunu konuşması kaldı... rabbim kayırıyor biz kullar boşuna kendimizi yiyiyoruz ama elimizde değil

Geçmiş olsun canım tahlillerinin temiz olmasına sevindim.

Aventin biberonu bal mumundan yapılma tamamen cam görünümlü bpa içermiyor ve anti kolik eğer şuan aldığım chicco cam biberondan memnun kalmaz isem avent denerim.aventin kauçuk ucu yokcanım avent alıcaksan slikon alıcaksın bide ben çalışmıyorum umarım sütüm yeterli gelir gerek kalmaz biberona çok fazla ilk zamanlar fazla olan sütümü sağıp poşetlerde saklamayı düşünüyorum gezmeye gittiğimizde Dışarda biberonda veririm die Yada ben bi yere gitmek zorunda kalırsam annem biberonda verir sütümü die düşünüyorum hep düşünüyorum işte bakalım düşündüğüm gibi olacakmı herşey. Canım bide taşınmalardan bahsetmişsin bende yeni taşındım kendi evime Nisan sonu taşındım hala tam yerleşemedim bir ayda 3 kere yanlış perde gitti geldi aynı düğün zamanı gibi oluo ev taşımak ta gözünü korkutmak istemem ama yardımcın yoksa zor annen falan özellikle gitgide ağırlaşıyoruz ben temizlik işinde kadın tuttum inşaat pisliği için ince işler var hala onları da doğumdan önce bi daha tutayım diorum halıları falan yıkamaya veririm ama çocuk olmadan taşınabiliyorsan taşın derim canım

Kızlar ben bu emzik konusunu araştırmıştım. İster biberon emziği olsun ister normal emzik bebeğin dişleri çıkana kadar silikon olması gerekiyormuş . Diş çıkardıktan sonra ise kauçuk olması gerekiyormuş. google'a kauçuk emzik mi silikon emzik mi diye yazın. Çıkan sonuçları bi okuyun derim. bebek.com diye bi site var. Orda ayrıntılı açıklamışlardı.

Son düzenleme:
Kızlar emzirme sütyeni aldıysanız ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz.

ben nbb'den aldım. normalde nbb'nin dolgulu sütyenlerini sevmem çok sert ve rahatsız oluyor ama emzirme sütyenine bayıldım çok rahat. yalnız bedenleri küçük. alırken satıcı kız da söylemişti. ben normalde süngerli destekli 80 kullanıyorum. bunun içi boş 85 fazla fazla olur dedim ama tam oldu. süt gelince küçük olur galiba.

"Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Banu Sadıkoğlu ise kauçuk ya da silikon emzik tercihi yapılırken dikkat edilmesi gereken noktaları şöyle sıralıyor: “Emzikler kauçuk ve silikon olmak üzere iki maddeden yapılırlar. Kauçuk doğal bir maddedir, elastik ve dayanıklıdır. Özellikle diş çıkartan bebeklerde kauçuk emzik kullanmak uygun olur. Ancak kauçuk emzikler, suyu içlerine emdikleri için çabuk bozulur. Silikon da silisyumdan üretilir. Silikon emzikler kolay bozulmaz, ancak diş darbelerine karşı dayanıklı değillerdir. Bu yüzden silikon emzikler henüz diş çıkarmamış bebekler için daha uygundur.“

Yenidoğanlarda silikon diş çıkardıktan sonra ise kauçuk emzik kullanılması gerekiyor."---alıntı---

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de bir ay önce taşındım taşıma öncesi taşıma sonrası üstüne hamilelik çok zor geldi bi de o dönemde kanamam oldu iyice stres yaşadım allah yardımcımız olsun gerçekten annemde kaldık o sürede insanın kendi evi kendi düzeni gibisi yok sebze soyacağını bile arıo insan sende annenin yanına gidicektin sanırım doğum için Allah kolaylık versin hem onca değişimden geçiriyoruz üstüne birde düzen bozulunca çok zor oluor

ben de araştırmıştım ve silikon aldım. daha kolay sterilize edilebiliyor, kaynatılabiliyor.

Kızlar hastaneye çarşaf yastıık kılıfı götürmeyi düşünüyor musunuz? :26:

ben düşünmüyorum canım eve geldiğim gibi direk banyoya atarım kendimi :26::26: bi arkadaşım yastık çarşafı geç dantelli pike takımlarını götürmüştü kıştı bide onları eve gelince yıka kurut bıyyy ben tiksinirim onlardan bidaha

Son düzenleme:

Kızlar bu sabahlıkların hangisi bej hangisi ekru? Ben anlamadım. Bi de uzun kollu olması sıkıntı yaratır mı? Çok sade diye hoşuma gitti. Pijama takımlarım hep ekru dantelli falan. Bi de aşağıdaki modeli beğendim. Gerçi nişanda alınan sabahlığı 1 kere giydin mi diye sorun tabii ki hayır. O da aşağıdaki gibi uzundu. Bu kısa olan daha kullanışlı geldi. Ama kolları uzun. Kıvırsam???????

Bende nbb aldimdedigin gibi bedenleri kucuk normalde dolgulu 75 kullaniyordum bir beden buyuk al dedi satici ama daha simdi dardi sut dolunca ne olur dedim degistrdim 85 aldim hem sutyeni hem atleti sutyen gayet iyi fakat atlet yine dar gibi . Artik bidaha degistirmedim

Kızlar hastaneye çarşaf yastıık kılıfı götürmeyi düşünüyor musunuz? :26:

benim çarşafı görecek halim kalmaz kesin birde hijjeninede güveniyorum doğum yapacağım hastanenin yük etmek de işime gelmiyor açıkçası. benim kuzenimi görsem krize soktu bizi kız sezeryan oldu anam bacım bir çarşaflar gelmiş süslü süslü kırmızı kız heves ederek koydu sonra narkozun siniri midir nedir hangimize çatacağını şaşırdı odayı süsletti çok süslü başımı ağrıtıyor deyip canımıza okudu yatarım ben hastanenin mis beyaz çarşafında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…