- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #29.981
onlara bebişi yıkamak için file takılabilir dimi? problem yaratır mı?
patronuna helal diyorum hayatımsın bak ne güzel izninide verecekler yine aynı iştede çalışırsın senin için en doğru olanı yine sen bilirsin canımcım
Selam arkadaşlarrr
Geçmişi okurken gözlerim yandı yahu :))
Herkese sevgilerimi gönderiyorum güzel annişler.
Bebişlere aldığınız ürünlere bayıldım.Oda takımından küçük biberona kadar ne kadar zevkli değilmi onlar için alışveriş yapmak.
Güzel günlerde kullanmak nasip olsun inş.
Bende sabah sağlık ocağına gittim.10gün önce idrarda enf.çıkmıştı belki hatırlarsınız.Kendi dr.tek kullanımlık ilaç vermişti.
Çok şükür hiç kalmamış bitmiş dedi hemşire :)
ayy nası yanii :/ mutfak lavabosunda yıkanır mı çocuk be
çok sağol cnm...
ya cam biberon ben de gördüm acayip ağırdı...bir de kız dedi ki,cam da çatlak fln olunca oraya bakteriler girermiş vs..bu aventinki cam da değil ama plastik de değil...cam gibi sert fln..baya güzel...hımm demek büyüdükçe ucu değişiyor bunu söylediğin iyi oldu...
ya ben de kauçuk mu alsam silikon mu karar veremiyorum...
uzman tv de bir dr.u izlemiştim o da silikon önermişti...
pompa da elektrikli alalım o zaman ok...
Kızlar emzirme sütyeni aldıysanız ne aldınız ya da ne almayı düşünüyorsunuz.
şu anda gözlerim yerinden fırlayacak doğru mu okudum diye benim yanımda bebeğin totosunu mutfakta yıkasalar küt diye düşer bayılır birde kusardım herhalde. banyo lavabo tamamda mutfak nedirbende şükürev işleri yapa yapa evi adam ettim bütün toplanacaklar toplandı bir buzdolabı çamaşır bulaşık mak. birde oturduğum kanepe ile yatttığımız baza kaldı çok zor kızlar ev toplamak taşınacaklar varsa Allah yardım etsin yarında doktorumu göremezsem dalacam odaya ultrasonla ben bakıcam bebeğe
Kızlar ben bu emzik konusunu araştırmıştım. İster biberon emziği olsun ister normal emzik bebeğin dişleri çıkana kadar silikon olması gerekiyormuş . Diş çıkardıktan sonra ise kauçuk olması gerekiyormuş. google'a kauçuk emzik mi silikon emzik mi diye yazın. Çıkan sonuçları bi okuyun derim. bebek.com diye bi site var. Orda ayrıntılı açıklamışlardı.
Kızlar hastaneye çarşaf yastıık kılıfı götürmeyi düşünüyor musunuz? :26:
evet canım doğru okudun vallahi :) Rutin gunluk banyolarınıda o mutfak lavobalarında alıyor bebekler :S Banyo lavabosunu bile kabul edebilirim artık burda göre göre ama mutfak iyice fena :)
ben nbb'den aldım. normalde nbb'nin dolgulu sütyenlerini sevmem çok sert ve rahatsız oluyor ama emzirme sütyenine bayıldım çok rahat. yalnız bedenleri küçük. alırken satıcı kız da söylemişti. ben normalde süngerli destekli 80 kullanıyorum. bunun içi boş 85 fazla fazla olur dedim ama tam oldu. süt gelince küçük olur galiba.
Kızlar hastaneye çarşaf yastıık kılıfı götürmeyi düşünüyor musunuz? :26:
Canım çok geçmiş olsun, öpüyoruz sizi..
Canımcım linkler açılmıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?