- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #30.001
canlarım göbekliler anneler çok özlemişim sizi ben yahu
bayadır takip edemiyorum daha doğrusu girip de yazamıyorum. ama ara ara telefonumdan açıp okuyorum. hazırlıklarınız tam gaz maşallah Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepsini. ben de kendi çapımda hazırlanmaya devam ediyorum işte. hemen hemen pek eksiği kalmadı bebeğimin çok şükür. bezidir vs dir halledilir onlar. eşyaları geldi kuruldu. kokusu itinayla havalandırıldı. kıyafetleri yıkandı ütülendi yerleştirildi. tabi ben de bittim bunları yaparken o ayrışekerlerini bile bitirdim kızçemin
kızlar bir şey sorucam size. bebeğimin hem beşiği hem de karyolası oldu. ikisininde uyku setleri var. ama ben bunları çamaşır makinesinde yıkamaya korktum. hem süsü püsünü mahvederim hemde çok parçalı büyükler sığmaz makineye buruşur bozulur. kuru temizlemeye vermeyi düşünüyorum ama emin olamıyorum ne önerirsiniz?
aynen canım benım eşimde ilk kez badana yaptı bebeğimiz içinbizimki kız bebiş rengımizin adıda şirin pembe annelerine kardeşine falan sürekli şirin pembeeee diye sayıklayıp duruyo odaya girip girip bakıyo kıyamam ya o kadar özenerek boyadıkı bu hafta duvar kağıtçım gelecek bır duvarınıda kağıt yapıcaz haftaya çarşambada mobılya gelıyo çok heyecanlı ya çok şükür
kızlar bebek sepetimiz var ama döşek yok..napıcam ben...acil akıl verin kızlar..
CANIM nerlerdesin sen yaaa hoşgeldin sefa getirdin.. bukadar uzun ayrı kalma buralardan.. ohh maşallah nazar değmesinnn.. çok zevkli şeyler ama yorgunluğuna değmiştir eminim ki.. bi ara bizlerlede paylaşırsın fotoları yaptıkalrını şekerlerini vs..
Makinanın kısa programı yokmu cnaım yada elle yıkama özelliği.. ona atıp çok sıktırmazsan bişey olmaz ama büyük ve almaz diyorsan güvendiğim temizlemeciğe verebilirsin
gunaydınnn kızlar....calısan anneler allah hepınızın yardmcısı olsun mıleetn ıckısıyle bılmem neyiyle ugrasmk yerıne su yasayla ılgılenselerdı...aylardr oylama bska bsey degıl...güzel bı gun olsn ınsss hepımıze....bnm kaynanam gecen gun bna gelmıstı bn ac bırakmısm kadını kızlar yemek vermemısmmm ağlaya ağlaya gtmıss kadın :) ıskncede ypmısstm onu soylemeyı unutmusss :)
bayadır takip edemiyorum daha doğrusu girip de yazamıyorum. ama ara ara telefonumdan açıp okuyorum. hazırlıklarınız tam gaz maşallah Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepsini. ben de kendi çapımda hazırlanmaya devam ediyorum işte. hemen hemen pek eksiği kalmadı bebeğimin çok şükür. bezidir vs dir halledilir onlar. eşyaları geldi kuruldu. kokusu itinayla havalandırıldı. kıyafetleri yıkandı ütülendi yerleştirildi. tabi ben de bittim bunları yaparken o ayrışekerlerini bile bitirdim kızçemin
kızlar bir şey sorucam size. bebeğimin hem beşiği hem de karyolası oldu. ikisininde uyku setleri var. ama ben bunları çamaşır makinesinde yıkamaya korktum. hem süsü püsünü mahvederim hemde çok parçalı büyükler sığmaz makineye buruşur bozulur. kuru temizlemeye vermeyi düşünüyorum ama emin olamıyorum ne önerirsiniz?
Medvecezir hoşgeldin canım içi süngerli ise hiç makinaya atma bence stres yapma ver kuru temizlemeye gitsin mis gibi gelsin evine :)
ah canımmm sorsalar reddedicemde işte eşimle konuşuyorlar sadece onunla konuşmuş izin almış oluyorlar.mahremiyete önem veren bi toplumuz ama işte lafta öyle sanırım.bana fikrimi sormadıkları gibi bişide söyleyince kötü oluyorum.dünden beri burnumdan soluyorum ama işte konuşmakta işe yaramıyor karşındaki insanlar anlayışsız düşüncesiz olunca..ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
canım ben yıkadım kırışık azaltma programına attım hassalarda devirinide düşürdüm sıkma programından bişeycik olmadı ama eğer makineye sığmıyorsa yapacak bişey yok kuzum birde korkuyorsun birşey olur diye için rahat etsin ver kuru temizlemeciye madem
ben düşünmüyorum canım eve geldiğim gibi direk banyoya atarım kendimi :26::26: bi arkadaşım yastık çarşafı geç dantelli pike takımlarını götürmüştü kıştı bide onları eve gelince yıka kurut bıyyy ben tiksinirim onlardan bidaha
Hahahah o iyice abartmıışş perde falan da götürseydiBen aslında hastanenin odalarıına baktıım çok temizler bu fikri aklııma kayınvalidem soktu. Ben de dedim bi kıızlara sorayım götürmeyi düşünen var mı diye :)
Bizde seni çok özlediiiiiik nerelerdesin? Geçen gün hatta bloguna da baktım oraya daldı bizi unuttumu diye :) Orda da hareket yoktu merak ettim seni. Bu kadar uzatma arayı bidaha
Ya kızlar oda hazır etmek için çok mu erken ? Ben çok mu aceleci davranıyorum ki acabaHerkes iyi değil bebek doğmadan mobilya kurulması işte hazır edilmesi deyip duruyor. İlk çocuğum heves ediyorum hevesimi kırıyolar
teşekkür ederim canım ne özlemişim seni benbahar alerjisi, gebelik şekeri falan derken keyfim kaçtı canım ben de hayattan elimi eteğimi çektim biraz, yavaşladım, duruldum sadece hazırlıklarla ilgilendim. ama sıkıldım sanırım azcık dünyaya açılayım dedim paylaşırım tabiki canım foto çekerim herşeyi. azcık enerji lazım sadece
canım şu uyku setlerinin yan korumaları falan oluyor ya uzun uzun, bi de beşiğin döşeği falan yorganı vb.. makineye girmez sanırım onlar. girse de kalıpları şekilleri bozulur diye korkuyorum.
ay ay günebakanım ben de seni çok özledim canımdediğim gibi pek keyfim yoktu son zamanlarda, keyifsiz olunca biraz soyutlandım, kafamı başka şeylere yönelttimç arayı açmamaya çalışırım. blogu da boşverdim iyice malesef.
bu hastaneye çarşaf götürme işini ben de düşündüm önceleri. doğum yapacağım hastane böyle adı sanı olan bir yer. sanırım hijyeniktir diye düşünüyorum. ben sanırım hastaneye sadece kapı süsümü, tülünü, bebek şekerlerini ve bavulumu götürücem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?