2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canlarım göbekliler anneler çok özlemişim sizi ben yahu

bayadır takip edemiyorum daha doğrusu girip de yazamıyorum. ama ara ara telefonumdan açıp okuyorum. hazırlıklarınız tam gaz maşallah Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepsini. ben de kendi çapımda hazırlanmaya devam ediyorum işte. hemen hemen pek eksiği kalmadı bebeğimin çok şükür. bezidir vs dir halledilir onlar. eşyaları geldi kuruldu. kokusu itinayla havalandırıldı. kıyafetleri yıkandı ütülendi yerleştirildi. tabi ben de bittim bunları yaparken o ayrı şekerlerini bile bitirdim kızçemin

kızlar bir şey sorucam size. bebeğimin hem beşiği hem de karyolası oldu. ikisininde uyku setleri var. ama ben bunları çamaşır makinesinde yıkamaya korktum. hem süsü püsünü mahvederim hemde çok parçalı büyükler sığmaz makineye buruşur bozulur. kuru temizlemeye vermeyi düşünüyorum ama emin olamıyorum ne önerirsiniz?

CANIM nerlerdesin sen yaaa hoşgeldin sefa getirdin.. bukadar uzun ayrı kalma buralardan.. ohh maşallah nazar değmesinnn.. çok zevkli şeyler ama yorgunluğuna değmiştir eminim ki.. bi ara bizlerlede paylaşırsın fotoları yaptıkalrını şekerlerini vs..

Makinanın kısa programı yokmu cnaım yada elle yıkama özelliği.. ona atıp çok sıktırmazsan bişey olmaz ama büyük ve almaz diyorsan güvendiğim temizlemeciğe verebilirsin

Canımmm ne güzel tesadüf, bizde şirin pembeye boyadık ilk etapta rengi açık oluyordu bi baktım kuruyunca rengi daha tatlı oldu. Oda çok daha aydınlık olduuu

Off kızlar çok yoğunuz işyerinde ben de geçmişi okuyup yazana kadar mesai bitiyor artık okuyamıyorum bugünü kaçırıyorum alışverişler yavaş yavaş tamamlanıyor gördüğüm kadarıyla hepinizin aldıkları hayırlı uğurlu olsun bebeklerinizle güle güle kullanın.... Rahatsız olanlara geçmiş olsun kendinize dikkat edin bu aylarda artık kendimize vakit ayırmalıymışız bu yoğunlukta nasıl olacaksa :26: Angel kaynanana böyle davranmaya utanmıyor musun bana getir bende aç kalmaz Bu insanlara şaşırıyorum nasıl şeyler bekliyorlar bizden kendimize bakmaya mecalimiz yok ... Bir de geçmişi yarım yamalak okudum Arasta'yı göremedim napıon kuzuummmm nerelerdesinnnn ???

teşekkür ederim canım ne özlemişim seni ben bahar alerjisi, gebelik şekeri falan derken keyfim kaçtı canım ben de hayattan elimi eteğimi çektim biraz, yavaşladım, duruldum sadece hazırlıklarla ilgilendim. ama sıkıldım sanırım azcık dünyaya açılayım dedim paylaşırım tabiki canım foto çekerim herşeyi. azcık enerji lazım sadece

canım şu uyku setlerinin yan korumaları falan oluyor ya uzun uzun, bi de beşiğin döşeği falan yorganı vb.. makineye girmez sanırım onlar. girse de kalıpları şekilleri bozulur diye korkuyorum.

Medvecezir hoşgeldin canım içi süngerli ise hiç makinaya atma bence stres yapma ver kuru temizlemeye gitsin mis gibi gelsin evine :)

ah ah bu kaynanalar. benimki de doğan görünümlü şahin gibi herkesin yüzüne güler, iyi davranır herkes sever onu ama milletin arkasından bir dedikodu yapar şaşar kalırsın. ikiyüzlü işte en sevmediğim insan tipi. geçen hafta geleyim dedi gel dedik. pazartesiden cumaya kadar gelmesini bekledik. gerçi ben böyle olacağını tahmin etmiştim. özellikle haftaiçini geçirdi haftasonu geldi ki oğluda olsun. cuma gece geldi yattı uyudu. cumartesi hastane kontrolüm vardı biz ona gittik geldik salonun tozunu almış saolsun. sonra koltuklarıma taktı kılıflarını çıkarttırdı yıkattı. ama herkese gelinin koltuklarını yıkadım diyor hey allam. o gün de gezmeye gittik geç geldik yine geldi yattı uyudu. ertesi sabah kalktım kahvaltı hazırladım yorgundum azcık uzanayım dedim uyumuşum o ara kaçmış yine komşusuna gece geldi uyudu. ertesi sabahta kalktım bebişin mobilyasının tozunu almış saolsun ben çok terledim gidiyorum dedi gitti. yani biz de kaldığı 1 gün olmamıştır. ama 4 gün boyunca bizde kalmış evimin heryerini temizlemiş gibi konuşuyor şimdi :)) ben de bozmuyorum ama notumu alıyorum. ah ah gün gelir devran döner

canım ben yıkadım kırışık azaltma programına attım hassalarda devirinide düşürdüm sıkma programından bişeycik olmadı ama eğer makineye sığmıyorsa yapacak bişey yok kuzum birde korkuyorsun birşey olur diye için rahat etsin ver kuru temizlemeciye madem

Medvecezir hoşgeldin canım içi süngerli ise hiç makinaya atma bence stres yapma ver kuru temizlemeye gitsin mis gibi gelsin evine :)

hoşgördüm canım benim saolasın. sanırım öyle yapıcam sonunda. kuru temizlemeyi icat edenden allah razı olsun valla sen nasılsın şekerle mücadele nasıl gidiyor bakalım. ben hallettim gibi değerlerim düştü, diyet tam gaz. nerdeyse 40 gündür hiç kilo almadım inşallah böyle gider hep.

Canım sen hamile bayansın evinde yeri gelcek uzanacaksın yeri gelecek ayaklarını uzatacaksın kayınpeder bide 3 arkadaşı pess valla gerçekten düşüncesizlik pardonda otel mi senin evin,Allah sabır versin canım sende yüz surat gösterme eşin ne diyo peki

canım en güzeli o olacak dediğin gibi. benim makinem 5 kg lık. 10 kg lik makine olsa atabilirdim sanırım. ama hacmi düşük 10 senelik makine. ben kocama arada bi de makine mi aldırsam acaba hihihih

Hahahah o iyice abartmıışş perde falan da götürseydi Ben aslında hastanenin odalarıına baktıım çok temizler bu fikri aklııma kayınvalidem soktu. Ben de dedim bi kıızlara sorayım götürmeyi düşünen var mı diye :)

Bizde seni çok özlediiiiiik nerelerdesin? Geçen gün hatta bloguna da baktım oraya daldı bizi unuttumu diye :) Orda da hareket yoktu merak ettim seni. Bu kadar uzatma arayı bidaha

ay ay günebakanım ben de seni çok özledim canım dediğim gibi pek keyfim yoktu son zamanlarda, keyifsiz olunca biraz soyutlandım, kafamı başka şeylere yönelttimç arayı açmamaya çalışırım. blogu da boşverdim iyice malesef.

bu hastaneye çarşaf götürme işini ben de düşündüm önceleri. doğum yapacağım hastane böyle adı sanı olan bir yer. sanırım hijyeniktir diye düşünüyorum. ben sanırım hastaneye sadece kapı süsümü, tülünü, bebek şekerlerini ve bavulumu götürücem.

Ya kızlar oda hazır etmek için çok mu erken ? Ben çok mu aceleci davranıyorum ki acaba Herkes iyi değil bebek doğmadan mobilya kurulması işte hazır edilmesi deyip duruyor. İlk çocuğum heves ediyorum hevesimi kırıyolar

öyle deme iyi olan kucağında çocukla oda hazırlamak aklına hemen niye millet en kötüsünü getiriyor uğursuzluk falan hikaye Allahın takdiri herşey kötüye odaklı yaşanılmaz resmen onların dediği birşey olursa masraf etmemiş olursunun kibar hali emin ol ki. dilediğin gibi hazırla canımcım içinde kalmasın hiçbirşey miss gibi diz eşyalarınıda eve gelince doğum sonrası rahat edersin

canım benim yaa

ay alerjini allah canını alsın.. bende bu dertten musdaribim yaaa ne bulaşık yılışık bişey geldimi yapışıyor öyle bizlerden elini ayağını çekme amaaa burda birbirimizle ii vakit geçiriyoruz. bende 1 haftadır raporuydum bugün gene iş başı

anladım canım makinaya sıgsa bile dediğin gibi şekkilleri bozulabilir. düz sünger gibiyse belki bişey olmaz ama pamuk elyaf falansa biyere toplanabilir.. kuru temizlemiceye bi danış belki fikir verirler.. İyi düşünmüşsün orayı

Ben süslerimi de götürmiycem hastane süslüyor odayı. Zaten aksilik olmazsa 1 gece kalıcaz güzel şeylerimi eve saklarım :)

slm şeker anneler iyi, haftalar olsun inş hepimize.göbekli denildiğinde sevineceğime 40 yıl düşünsem inanmazdım ama bu hamilelik başka türlü bişiy ya :)odalarını hazırlayanlar bence çoook iyi yapmışlar.daha bende hiç bişiy yok herşey annemde o da başka şehhirde daha gelcek kurulacak falan filan... daha kıyafetler yıkanıp ütülenmedi yani benim daha işim çoook.bi taraftanda hevesleniyorum valla sizlerin hazırlıklarını okudukça.bizde başlarız yakında inş.bu arada annem oğluma civcivli bi pike takımı dikmiş elinden gelir öyle şeyler, bayıldım valla öyle şirin ki.ben oğlumu hep civciv die seviyom da ondan öyle seçmiş canım benimmmm...annelerin hakkı ödeşilmez valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…