- 28 Haziran 2012
- 1.784
- 279
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
İyi akşamlar anne adayları.Kızlar hamile kaldınız artık çok şey okuyup kendinizi korkutmayın ne olursunuz.Rainsun aklına kötüşeyler getirme cnm tüpler rahim çok yakın zaten bebişin şu anda yerini yapıyor annesi
kızlar benım henuz mıdem neden bulanmıyorrr bıraz bulansın ıstıyorum daha doktora gıtmedım goremedım bebısımıı de kesesınıde:S 29da cagırdı doktorum bu arada bazı belırtıler yasayımda orda oldugunu hıssedııyım dıyorum ama bende ne mıde bulandısı ne bısey sagdceıstahım açık bunu yasıyorum bıtek.nasıl dayanıcam 18 gun dahaaaaaaaaaaa
ben hıc ıcmıorum ya zorlasamda ıcemıorum :18:
kızlar benım henuz mıdem neden bulanmıyorrr bıraz bulansın ıstıyorum daha doktora gıtmedım goremedım bebısımıı de kesesınıde:S 29da cagırdı doktorum bu arada bazı belırtıler yasayımda orda oldugunu hıssedııyım dıyorum ama bende ne mıde bulandısı ne bısey sagdceıstahım açık bunu yasıyorum bıtek.nasıl dayanıcam 18 gun dahaaaaaaaaaaa
ya kızlar sizede oluyormu ? benim arada kasıklarım adet sancısını anımsatan hafif bir agrı oluyo çok korkuyorum . sürekli olmuyo ara ara oluyo
canım ben de aynı şeyi düşünüyorum. çok istediğimden değil bulantı ama boş gebelik durumlarında kasık ağrısından başka belirti olmuyormuş. acayip korkuyorum. 19 unda gideceğim ama zaman durdu sanki ... inşallahhhhhhh hepimizin bebişi çok çokkkk iyidir.
kızlar tüp bebekte boş gebelik olabılıyormuki :44::44:offf içim hiç rahat etmeyecek dr gıdene kadarrrr
cnm tüp bebekde daha sık kontrol etmiyorlarmı sen niye çok bekliyorsun.tüp bebekde boş gebelik olmaz heralde sonuçta iyileri seçilmiyormu .ben hiç duymadım.olmadı git dr.a başkasıda olabilir kendi dr.una gitmek istemiyorsan
kimbilir gelecek haftalarda ben nasıl olucam, umarım düzelirsin cnm.
günaydın topiğimiz taze anne adayları
Merhaba arkadaşlar ben mayıs anneleindenim yeni hamile arkadaşlarımızı tebrik ederim. Benimde zor geçti bulantılar6. Haftada başladı 15. Haftaya kadr sürdü bulantılar için kesinlikle kızartmadan domatesli aşırı şekrli yiyeceklerden uzak durun derim kuru gıdalar ayva iyi geliyor. Ben metpamit kullandom birde dayanılmaz oldu çnkü şu an çok iştahım varr sizinde öyle olucak birdaha hiç yemk yiyemicem sanarken yemekten büyük zevk alıyorum:) hepinize hayırlı olsun
kızlar bişey sorucam biraz özel ama :26:
cinsel ilişki konusunu doktorla konuştunuz mu benimki bebek bi tutunsun ozamana kadar yok dedi şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?