- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #42.161
Kizlar o zaman bende birşey sorayım. Medcezir galiba kullan at çamaşırların çok ise yaradığını söylemişti bı kac kez başka yerlerdende duydum. Bu kullan at çamaşır dediğiniz ne oluyor ki? Nerde satılıyor . Yoksa ucuz alt çamaşırlar var ya onlarımı diyorsunuz kullan alt iç çamaşırı diye
ewt cnm benm cevremde yenı dogum yapan cok arkadasım var kulotlu olanlar sıcakta kullanıssıza oluyomus can bebeyı kesıp yanlarını kanamam ıcın bez yaptım daha sonra ped kullanıcam hasta bezını kare olanlardan aldım yataga serıcem gecmesın dıye hastanede cantamada koydm uc adet ayrıcam suanda da kendı yatagına bıtane serebılırsın bı sıtede okumustum gece suyun fln gelırse yatakda yatak kullanılmaza hale gelıyomus suan yatagımda bı tane serili
valla ne cok bılgılendım yazdıklarından!bende oyle yapayım barıı!o kare bezlerı buyuk marketlerde bulabılırım herhalde dımıI!!
valla ne cok bılgılendım yazdıklarından!bende oyle yapayım barıı!o kare bezlerı buyuk marketlerde bulabılırım herhalde dımıI!!
ewt cnm bulabılırsın hatta adınıda yazaayım canped yatak koruyucu örtü
Hasta bezi :S ben ilk defa burada duyuyorum kızlar.. Almadım almayı da düşünmüyorum onu da hastane takıversin cnm..))
Buarada hastane terliği olayına da bi çözüm buldum, şu çok rahat terlikler var ya birkenstockonlardan almak istiyordum birtürlü alamamıştım, hem gîyerim rahat rahat, hastaneye de onla gider orda da giyerim diye düşündüm :)
Kizlar ilk gun icin hastaneden vermiyolarmi ped?bize hastaneden verdiler 4-5 kadar yeterli geldi.belki farklidir:s kanama kisiden kisiye gore degisiyo.ben ikinci gun orkidin gecelerini kullandim.yeterli geldi oyle pijama falanda batirmadim hic...ama tek kullanimlik kilatlar gercekten cok pratik.tavsiye ederim
evet canım doğum parasını alıyorsun.doğum parasını almak için doğum izninde ayrılan haftadan 1 senesine bakılıyor ssk olar 90 günün olup olömadığına.
Hastane terlikleri ile ilgili bir uyarıda ben yapayım kızlar. Dogum yapınca hem çok usuyormussun hem de gaz olmasın diye corap giymen gerekiyormuş. Bu nedenle onu açık ya da parmak arası terlikler çok uygun değilmiş arkadaslar .
Ben bir tane gezerin sabo terliklerinden aldım diğer sabolardan kibar görünüyordu. Beyaz renk ( beyaz ve koyü somon rengi gecelik pijama takımının altına giyerim diye
Bir tanede english home da danteli havludan olan açık pembe terlik aldım hastanede bilmiyorum gerci rahat olur mu olmasada evde giyerim. Pembe pijamanın altına
Birde unutanlar olabilir banyo icin ayrıca terlik aldım çantama
Canım az once yazdım sanırım görmedin tek kullanılmak çamaşır nedir neye benzer nerde satilir? Ucuz öç camasirlarinami diyorsunuz yoksa markette falan mı var. Eczaneye sordum ben bilemediler
Hastane terlikleri ile ilgili bir uyarıda ben yapayım kızlar. Dogum yapınca hem çok usuyormussun hem de gaz olmasın diye corap giymen gerekiyormuş. Bu nedenle onu açık ya da parmak arası terlikler çok uygun değilmiş arkadaslar .
Ben bir tane gezerin sabo terliklerinden aldım diğer sabolardan kibar görünüyordu. Beyaz renk ( beyaz ve koyü somon rengi gecelik pijama takımının altına giyerim diye
Bir tanede english home da danteli havludan olan açık pembe terlik aldım hastanede bilmiyorum gerci rahat olur mu olmasada evde giyerim. Pembe pijamanın altına
Birde unutanlar olabilir banyo icin ayrıca terlik aldım çantama
Canim ben yurtdisindayim migros carrefour gibi magazalarda satiliyo burda...tr de nerde bulabilirsin bilemiyorum ama bebek esyalari satan yerlerde veya bebek reyonlarinda bulabilirsin.
Kızlar hastaneye gütüreceklerinizi öyle anlatıyorsunuz ki gözümde büyüyor herşey valla koca bir valiz olmuştur herhalde :) ben bi penye battaniyenin içine çıtçıtlı badi alt üst takım eldiven çorap şapka koydum sardım o şekilde ebelere vericem. Ayrıca bi tulum çorap kadife battaniye havlu mendil eldiven şapka aldım yedek kendim içindebi takım gecelik çorap iç çamaşır terlik normal ped bide hasta bezinin küçükleri var mesane pedi yazıyor üzerinde onlar rahat oluyor ondan alıcam .
Bu kadar ilk doğumumdada bu kadar almıştım şimdi burada yazılanları okuyunca azmı diyorum bende kendi kendime .:)
Evet çorapppp bak onu unutmuştum ben bikaç cici çorap alıyım bari,) cnm terlik konusunda da haklısın ama çok fazla ayakta kalacağımızı da sanmıyorum ya , bişi olmaz olmazz .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?